Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Tylko powaÂżne gazety miaÂłem na myÂśli :aniol: Byleby nie za powaÂżne tez :aniol: Co do Playboya to hmmm tez wolaÂłbym nie :aniol: Ale i tak myÂśle,Âże Asia by sie nie zgodziÂła chocby dlatego ,Âże pracuje w badz co badz powaÂżnej telewizji :) Ale pewnie nie tylko dlatego..

P.S. ok postaram siĂŞ czeÂściej skupiaĂŚ na jej pracy,chociaÂż robie to czĂŞsto moze maÂło pisze..wiĂŞc czekam z utĂŞsknieniem na Asie aÂż siĂŞ pojawi :roll:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Asia jest z Siemiatycz gdyÂż NEL500 tak napisaÂła -podaÂła siĂŞ za koleÂżankĂŞ KryĂąki-to przecieÂż od niej wiemy Âże krynia urodziÂła siĂŞ w kwietniu 1980r.to ona powiedziaÂła kiedy Asia ma wrĂłciĂŚ po urlopie do pracy i siĂŞ nie pomyliÂła.przezywam caÂły czas Âże tylko jednego dnia byÂła na forum,napisaÂła Âże Asia ma siostrĂŞ i jeszcze co niepamietam-wydawaÂło mi siĂŞ ze to byÂła sama Joasia ale nie mam na to dowodĂłw .

Wczoraj Krynia miaÂła wieczorny dyÂżur wystapiÂła dla odmiany w czarnej marynarce.
NapoczÂątku jakby byÂła lekko speszona ,ale szybko doszÂła do siebie i wypadÂła znakomicie ,muszĂŞ pochwalic AÂśkĂŞ za wczorajszy serwis pewnie poradziÂła sobie w przeglÂądzie prasy a podczas tej czĂŞÂści serwisu trzeba improwizowaĂŚ a Asi wyszÂło to bardzo dobrze .
Nie byÂło jej cztery dni czyÂżby AÂśka miaÂła zostaĂŚ na Âświeta w Warszawie :mhm:

[ Dodano: Sro Gru 20, 2006 8:02 am ]
Nel500 to napewno nie KryĂąka czekam tydzieĂą czasu aÂż mi odpisze -chyba juÂżjej nie bedĂŞ lubiÂł :klamca: :klamca:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Czujê siê ura¿ony faktem, i¿ pow¹tpiewa siê w moj¹ prawdomównoœÌ :]
Adres prawdziwy :] Sprawdzony :] I dziaÂła :] MoÂże adresatka zapracowana, bÂądÂź niechĂŞtna do korespondencji? :]
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik bardzo ciebiĂŞ przepraszam :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Napewno Pani Joanna jest zapracowana wiec nie odpisuje ,jeszcze te Âświeta i wogĂłle :spiewa:

jak dotarÂłeÂś do tego adresu :mhm:

Przez chwilĂŞ widziaÂłem JoasiĂŞ przy komputerze -chyba dzisiaj jej niezobaczymy -a szkoda
obawiam siĂŞ Âże Nel500 nie bedzie pisywaÂła na forum wiec o Joasi nic siĂŞ nie dowiemy .
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:Alchemik bardzo ciebiĂŞ przepraszam :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Przeprosiny przyjĂŞte :]
adam pisze:jak dotarÂłeÂś do tego adresu :mhm: .
Panna Joanna napisaÂła do mnie pierwsza... ÂżartowaÂłem ;)
Dotar³em do tego adresu w taki sam sposób jak Ty - ¿yczliwy user tutaj na forum mi poda³, ¿e wystarczy wpisaÌ pierwsz¹ literê imienia, po niej postawiÌ kropkê, dalej nazwisko (bez polskich znaków!), a po ''ma³pie'' sta³¹ dla wszystkich koùcówkê ''tvn.pl'' - proste ;)
MoÂżesz zatem sÂłaĂŚ Âżyczenia do wszystkich z TVN, ktĂłrych znasz z imienia i nazwiska :) JeÂśli masz oczywiÂście takie pragnienie :)

:aniol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik-kocham ciĂŞ :D ale nie tak jak myÂślisz jak czÂłowiek czÂłowieka.

Asia ci odpisaÂła ???
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:Alchemik-kocham ciĂŞ :D ale nie tak jak myÂślisz jak czÂłowiek czÂłowieka.
Mam nadziejĂŞ :> Poza tym wcale nie pomyÂślaÂłem o tym, o czym Ty ;)
adam pisze:Asia ci odpisaÂła ???
Nie, poniewaÂż jeszcze do niej nie napisaÂłem ;)
Jestem na pó³metku rozsy³ania ¿yczeù ;) Nie liczê jednak na odpowiedzi ;) Domyœlam siê jakimi zapracowanymi ludŸmi s¹ pracownicy TVN :spiewa: A przynajmniej w tym chcê upatrywaÌ przyczyny braku odpowiedzi ;)
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Ja pewnoÂści co do Nel 500 nie mam, typowanie dni kiedy siĂŞ ktoÂś pojawi to nie dowĂłd, Âże ten ktoÂś kogoÂś zna poza tym z tego co kojarze, to byÂła tam jakas jednodniowa pomyÂłka w tym typie.MoÂże gdyby napisaÂła jak Joasia bĂŞdzie w dany dzieĂą ubrana- to to by byÂło COÂŚ! Najlepiej na forum typuje Black Jack i Funcky, ale jakoÂś nikt ich nie podejrzewa, Âże sÂą rodzinÂą Anity Werner, albo Agaty Tomaszewskiej :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

JuÂż nikogo o nic nie bĂŞdĂŞ podejrzewaÂł :rydzyk: :xx:

Trudno przewidzieĂŚ w co kto bĂŞdzie ubrany jak siĂŞ nie zna zawartoÂści szafy :mhm:
Oboje sÂą dobrymi obserwatorami

Dzisiaj raczej nie ma co siĂŞ spodziewaĂŚ Joasi na wizji wiĂŞc trzeba wypatrywaĂŚ a raczej wysÂłuchiwaĂŚ w faktach o 16.00 albo w M24 tak ja przewidujĂŞ :rozglada: :rozglada:
Zobaczymy czy siĂŞ sprawdzi .
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Najlepiej na forum typuje Black Jack i Funcky, ale jakoÂś nikt ich nie podejrzewa, Âże sÂą rodzinÂą Anity Werner, albo Agaty Tomaszewskiej :D
A¿ poblad³em na sam¹ myœl o tym, ¿e mnie i moje boginie mog³yby ³¹czyÌ wiêzy krwi :neutral: :devil: :devil: :devil:
MuszĂŞ natychmiast odbyĂŚ szczerÂą rozmowĂŞ z rodzicami :devil: :devil: :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
adam
Fan Forum
Fan Forum

Od rodzicĂłw raczej prawdy siĂŞ nie dowiesz :spiewa:

NiechciaÂłbyÂś aby Anita lub Agata byÂły twoimi siostrami :devil: :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

adam pisze:Od rodzicĂłw raczej prawdy siĂŞ nie dowiesz :spiewa: :
A wiĂŞc muszĂŞ zaaranÂżowaĂŚ spotkanie w klinice i zrobiĂŚ tak modne ostatnio badania DNA :devil: :devil:
NiechciaÂłbyÂś aby Anita lub Agata byÂły twoimi siostrami :devil: :devil:
Nieeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :devil: To byÂłby dla mnie koszmar :neutral: :devil: :devil:

Pozdrowienia dla Asi :)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
adam
Fan Forum
Fan Forum

TeÂż bym nie chciaÂł aby Asia byÂła mojÂą siostrÂą :nie: :nie:
to nie tak ze jej nie lubiĂŞ ,bo bardzo lubiĂŞ .
Nie dobrze jest mieÌ ³adn¹ siostrê ,nic tylko ró¿ne podejrzane typy by wydzwaniali walili do drzwi i wogóle straszny problem
Zdecydowanie bardziej chciaÂłbym byĂŚ podejrzanym typem :spiewa: :spiewa:
maxxx

Post autor: maxxx »

Ale bĂŞdÂąc jej bratem mĂłgÂłbys notowac liste nieszczesnikĂłw,ktĂłrzy wyszli z kwitkiem :aniol: Byloby niezÂłe zamieszanie..a tak spokĂłj ,cisza,bez presji.. 8)
adam
Fan Forum
Fan Forum

A ile wĂłdki i piwa bym dostaÂł w prezencie :spiewa:
tylko ze ja jestem niepijacy(no...moÂże..... czasami...) :xx:

WolaÂł bym odchodziĂŚ z kwitkiem i ja chciaÂłbym robiĂŚ zamieszanie niÂż je zwalczaĂŚ :rozglada:

Ciekawe co sÂłyszÂą amanci co odchodzÂą z kwitkiem od Joasi :rozglada: :rozglada:

[ Dodano: Sro Gru 20, 2006 5:36 pm ]
Mam KryniĂŞ w starym pÂłaszczyku

Obrazek

Asia zawsze lubiÂła szare pÂłaszczyki -to znaczy Âże nie lubi rzucaĂŚ siĂŞ w oczy
ODPOWIEDZ