Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze: :o O co Ty AnitĂŞ podejrzewasz? :devil:
..jak widaĂŚ o wszystko co najgorsze :o :devil:
No co? :D Ot, taki psztyczek od niej dla mnie :buzi: Za zdradê ... wróÌ - za niewiernoœÌ :devil:
..nie mam wujka marynarza :devil:
No to w takim razie ... :roll: niech bĂŞdzie wygadana ciotunia :devil:
Tylko, Âżeby byÂło co i kogo oglÂądaĂŚ :>
..to bêdzie trzeba jak¹œ sensown¹ strategiê opracowaÌ :mhm: :D
Strategu drogi! 8) Jak juÂż jÂą opracujesz, to siĂŞ niÂą podziel :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Black Jack '62 pisze:No co? :D Ot, taki psztyczek od niej dla mnie :buzi: Za zdradê ... wróÌ - za niewiernoœÌ :devil:
Chyba przeceniasz moc swojej ,,niewiernoÂści'' :devil:
obieÂżyÂświat pisze:..a o mnie to juÂż siĂŞ nie pamiĂŞta :(
Och, przepraszam :buzi: Ale nie byÂło ciĂŞ wtedy w dyskusji ;)
Strategu drogi! 8) Jak juÂż jÂą opracujesz, to siĂŞ niÂą podziel :D
Tylko na co komu strategia, skoro gwiazdy w telewizji jak nie byÂło, tak nie ma :/
Dzisiaj, kiedy przed chwilÂą w serwisie, zapowiadali temat wypÂłaty odszkodowania Dawidowi Lisowi, pomyÂślaÂłam sobie: ,,.......... bĂŞdzie Agata, jak nie teraz, to nigdy..........'' . I masz, a wÂłaÂściwie to nie masz :/ Chyba juÂż nie odbiorÂą tego tematu Joannie :/

Czy Agata odpisaÂła ktĂłremuÂś/ ktĂłrejÂś :D z Was na ÂświÂąteczne Âżyczenia :>
Przyznam racjĂŞ Blackowi, Âże ta sytuacja z nieobecnoÂściÂą Agaty i milczeniem z jej strony, robi siĂŞ juÂż nie tyle mĂŞczÂąca, co zastanawiajÂąca :>
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Funckyrella pisze:Och, przepraszam :buzi: Ale nie byÂło ciĂŞ wtedy w dyskusji ;)
..nie gniewam siĂŞ - tzn. wybaczam :buzi:
Black Jack '62 pisze:Tylko na co komu strategia, skoro gwiazdy w telewizji jak nie byÂło, tak nie ma :/
..ale trzeba siê przygotowaÌ na ka¿d¹ ewentualnoœÌ :]
..nie ;(
..moÂże Agatka nie lubi ÂświÂąt :?: :uhh:
..albo jest tak bardzo zajĂŞta :mhm:
..ja juÂż tydzieĂą temu wysÂłaÂłem i przypuszczalnie czekam na odpowiedÂź najdÂłuÂżej ;( :uhh:
..nawet Blacka siĂŞ radziÂłem co mam pisaĂŚ.. :D
..radziÂł pisaĂŚ prosto z serca: szczerze i otwarcie :roll:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Funckyrella pisze: Chyba juÂż nie odbiorÂą tego tematu Joannie :/
SÂą tematy, ktĂłrych odebraĂŚ nie moÂżna :devil:
Nie :> I to mnie bardzo dziwi, zwÂłaszcza, Âże odpisywaÂła na moje maile :mhm: myÂślaÂłam, Âże mnie lubi :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

DÂżastina pisze:
Nie :> I to mnie bardzo dziwi, zwÂłaszcza, Âże odpisywaÂła na moje maile :mhm: myÂślaÂłam, Âże mnie lubi :rozglada:
MoÂże zapomniaÂła hasÂła do skrzynki email?! :D No co, zawsze trzeba siĂŞ czymÂś poÂłudziĂŚ!
Ale w takim razie chyba wiem czego powinnam Wam wszystkim ÂżyczyĂŚ na ÂŚwiĂŞta i Nowy Rok: WiĂŞcej Agaty, od teraz, od zaraz! :D No i przede wszystkim zyczĂŞ tym wszystkim, ktĂłrzy do niej piszÂą, bym Wam Agatka odpowiadaÂła. A Jej samej pozostaje ÂżyczyĂŚ wiĂŞcej czasu wolnego, bo chyba z tej prostej przyczyny nie udaje jej sie ostatnio do Was odpisaĂŚ.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..Nika - piĂŞkne Âżyczenia :)
..ale caÂły czas czekamy na ich speÂłnienie .. bezskutecznie ;(

:( i dzis znĂłw nie ma Agatki tylko jest Joanna K. ;(
..coÂś wam to typowanie ostatnio nie idzie ;(
..ale wÂłaÂściwie to jeÂśli zaleÂży nam na szczĂŞÂściu Agatki to chyba dobrze Âże ÂświĂŞta jednak spĂŞdzi w domu :)
MoÂże zapomniaÂła hasÂła do skrzynki email?! :D
..hasÂło Âłatwo moÂżna odzyskaĂŚ ;( ;( ;(
..chciaÂłbym Âżeby to byÂł powĂłd braku odpowiedzi ;(
..no a jeÂśli jest teraz w domu to wyobraÂżam sobie jaka jest zajĂŞta :D

[ Dodano: Sob Gru 23, 2006 9:27 am ]
..a maile mog³y gdzieœ jeszcze utkn¹Ì w korku :roll:
..ale trudno uwierzyĂŚ Âże wszystkie mĂłgÂł spotkaĂŚ taki los :mhm:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

G³ówkowania pt.: ,,dlaczego nie odpisuje?'' ci¹g dalszy :/
.nawet Blacka siĂŞ radziÂłem co mam pisaĂŚ.. :D
:shock: nie miaÂłeÂś kogo siĂŞ radziĂŚ? :devil: Lepiej mnie byÂś spytaÂł, skoro nie wiedziaÂłeÂś, co masz pisaĂŚ :lol2:
MoÂże zapomniaÂła hasÂła do skrzynki email?! :D
WyglÂąda na to, Âże jesteÂśmy Âświadkami ogĂłlnopolskiego ÂświÂątecznego bojkotu maili od fanĂłw :devil: :devil:
Przynajmniej znaczna czêœÌ tvn-owców o tym postanowi³a :devil:

A moÂże ÂżeÂśmy im skrzynki Âżyczeniami zapchali :D
:( i dzis znĂłw nie ma Agatki tylko jest Joanna K. ;(
I jeœli Agata ma wolne to pró¿no zapewne szukaÌ jej za sterami komputera ;)
Ale w takim razie chyba wiem czego powinnam Wam wszystkim ÂżyczyĂŚ na ÂŚwiĂŞta i Nowy Rok: WiĂŞcej Agaty, od teraz, od zaraz! :D No i przede wszystkim zyczĂŞ tym wszystkim, ktĂłrzy do niej piszÂą, bym Wam Agatka odpowiadaÂła.
:spiewa: Dziêkujê i do³¹czam do ¿yczeù :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze:G³ówkowania pt.: ,,dlaczego nie odpisuje?'' ci¹g dalszy :/
MoÂże dziÂś to siĂŞ skoĂączy, moÂże dziÂś nam odpisze :mhm: PojawiÂła siĂŞ w oknie z widokiem na poznaĂąski rynek ;) jak znajdzie chwilkĂŞ to moÂże zlituje siĂŞ nad swoimi fanami :rozglada:
:mhm: ZdawaÂło mi siĂŞ, czy w nowÂą bluzeczkĂŞ byÂła odziana :mhm:
A moÂże ÂżeÂśmy im skrzynki Âżyczeniami zapchali :D
To samo przyszÂło mi do gÂłowy :lol:
WiĂŞcej Agaty, od teraz, od zaraz! :D
No moÂżna powiedzieĂŚ, Âże Âżyczenie siĂŞ speÂłniÂło :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:MoÂże dziÂś to siĂŞ skoĂączy, moÂże dziÂś nam odpisze :mhm: PojawiÂła siĂŞ w oknie z widokiem na poznaĂąski rynek ;) jak znajdzie chwilkĂŞ to moÂże zlituje siĂŞ nad swoimi fanami :rozglada:
..eeehh :/
..w pracy raczej czasu nie znajdzie ;)
..ale mnie jest juÂż wszystko jedno :szalony:
..zobaczenie jej uÂśmiechniĂŞtej buzi wynagrodziÂło mi brak ÂżyczeĂą od niej :)
WyglÂąda na to, Âże jesteÂśmy Âświadkami ogĂłlnopolskiego ÂświÂątecznego bojkotu maili od fanĂłw :devil: :devil:
..ale myÂślĂŞ Âże ja i Black jesteÂśmy winni ;(
..Agatka przez nas ma swoich fanĂłw serdecznie dosyĂŚ i dlatego nikomu nie odpisaÂła ;(
No moÂżna powiedzieĂŚ, Âże Âżyczenie siĂŞ speÂłniÂło :rozglada:
..musze zwrĂłciĂŚ honor Blackowi :spiewa:
..wykrakaÂł AgatkĂŞ w WigiliĂŞ :)
:arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..i mp3 :arrow: http://www.gigasize.com/get.php/252466/tradycje.mp3

..Âśliczna :P
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nie sÂądzicie, Âże pierwsza gwiazdka :aniol: zabÂłysÂła w tym roku wyjÂątkowo wczeÂśnie? :lol2: :jupi: :tanczy:
Agatka opowiadaÂła o symbolice przystrajania choinek. Hmmm ... :> ... patrzÂąc na AgatkĂŞ, majÂąc w uszach jeszcze jej sÂłowa, wnioskujĂŞ, Âże u niej w domu najwiĂŞcej zawsze byÂło na choince jabÂłek (gwarant urody) :szalony:
..zobaczenie jej uÂśmiechniĂŞtej buzi wynagrodziÂło mi brak ÂżyczeĂą od niej :)
RzeczywiÂście wszelki Âżal odszedÂł w niepamiĂŞĂŚ :D
..Agatka przez nas ma swoich fanĂłw serdecznie dosyĂŚ i dlatego nikomu nie odpisaÂła ;(

:neutral: W moim zamyÂśle ... przecieÂż ja nie chciaÂłem niczego zÂłego ... ja tego nie chciaÂłem ;(
A mo¿e ... przez ca³y rok odpisywa³a, to na koniec zdecydowa³a siê na chwilê wytchnienia i, ¿e siê tak wyra¿ê, odmiany :rozglada: A mo¿e najzwyczajniej w œwiecie nie ma czasu :roll: W czasie wolnym przyjaciele, rodzina i mo¿e ... ktoœ tam jeszcze, a po tym - do roboty, a tu ju¿ nie ma czasu na myœlenie o przyjemnoœciach, tylko o pracy! :mhm:
Rano sÂłyszaÂłem w radio najsmutniejszy ze ÂświÂątecznych utworĂłw w wykonaniu Elvisa: ''I'll have a blue blue Christmas without you I'll be so blue thinking about you /Decorations of red on a green Christmas tree / Won't mean a thing if you're not here with me [...]'' ;(
Sobie pomyÂślaÂłem, w kontekÂście Agaty - jeszcze tego mi potrzeba :neutral:
AÂż tu nagle ... pojawiÂła siĂŞ ... :aniol:
ÂŻal jednak, Âże nie bierze udziaÂłu w gorÂączce przygotowywania wieczerzy wigilijnej w domu ... :( Firmowe Wigilie nie majÂą juÂż tego wspaniaÂłego klimatu ...
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Muszê siê pochwaliÌ strategi¹ - Wyœcie przestali o niej myœleÌ, to ja zacz¹³em :D
WÂłaÂściwie, to samo przyszÂło ;)
Natlok obowiÂązkĂłw wiadomo - trzeba kilka rzeczy naraz wykonywaĂŚ ;) Ale kiedy Panna Agatta wszczĂŞÂła rozwaÂżania o ''rajskim drzewie Âżycia'' niechcÂący zgniotÂłem w dÂłoni bombkĂŞ :szalony:
W zwiÂązku z tym mam poharatanÂą dÂłoĂą prawÂą :hmm: PiszĂŞ lewÂą :devil:

ZabolaÂło rozkosznie raz jeszcze, kiedy przed momentem otwarÂłem skrzynkĂŞ :tanczy:
To czemu mnie taka ³askawoœÌ spotka³a i takie piêkne ¿yczenia od Panny Agatty w skrzyneczce znalaz³em :shock:
A jednak mieliÂście racjĂŞ - przemiÂła osĂłbka :aniol:
:grozi: MoÂże dlatego? :o:
A moÂże najzwyczajniej w Âświecie nie ma czasu :roll:
Tym wiĂŞksze dla niej wdziĂŞcznoÂści :buzi:
Niesamowite uczucie - nie zamieniĂŞ na Âżadne inne :szalony:
Hmmm ... :> ... patrzÂąc na AgatkĂŞ, majÂąc w uszach jeszcze jej sÂłowa, wnioskujĂŞ, Âże u niej w domu najwiĂŞcej zawsze byÂło na choince jabÂłek (gwarant urody) :szalony:
I caÂły rok takiej uczty przed nami :szalony:
PrzybĂŞdzie nam kilogramĂłw panowie :D
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:To czemu mnie taka ³askawoœÌ spotka³a i takie piêkne ¿yczenia od Panny Agatty w skrzyneczce znalaz³em :shock:
..d³ugo nie nacieszy³eœ siê indywidualnym wyró¿nieniem :lol2:
..ja teÂż dostaÂłem re-Âżyczenia od Agatki :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
..ale ja wcale nie przesadziÂłem z otwartoÂściÂą :neutral:
..zresztÂą odpowiedÂź Agatki jest tego dowodem :P
W zwiÂązku z tym mam poharatanÂą dÂłoĂą prawÂą :hmm: PiszĂŞ lewÂą :devil:
..nieÂźle ci poszÂło :lol2:
..wracaj do zdrowia :)

..niech ci to 'lekarstwo' pomoÂże :szalony:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

..i opowieœÌ o sianku :szalony: :arrow: http://www.gigasize.com/get.php/252710/sianko.mp3

PrzybĂŞdzie nam kilogramĂłw panowie :D
..i dobrze - wszyscy mi mĂłwiÂą Âże jestem za chudy :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

:buzi: ale nas przetrzymaÂła - do ostatniej chwili :spiewa:
Alchemik pisze:
SiĂŞ zapytam: a czy ktĂłremuÂś z Was Agatka napisaÂła, Âże jest Waszymi Âżyczeniami: zaskoczona i zmieszana :rozglada: CzyÂżbym przesadziÂł z otwartoÂściÂą :red: :red:
Do tej pory myÂślaÂłem, Âże moÂże byĂŚ zmieszana jedynie wÂłasnÂą piĂŞknoÂściÂą :)
Winni tego, Âże Agatka w swojej wspaniaÂłoÂści nam odpisaÂła :lol2:
A jednak mieliÂście racjĂŞ - przemiÂła osĂłbka :aniol:
ÂŚmiaÂłeÂś w to choĂŚ przez chwilĂŞ wÂątpiĂŚ? :D DoceĂąmy to, Âże nam siĂŞ przydarzyÂła taka cudowna, szczera, otwarta i Âżyczliwa dziennikarka :)

Trzy relacje wspania³e relacje, serdeczne odpowiedzi na ¿yczenia - czy¿ nienazbyt wiele jak na jeden dzieù? :szalony: No to teraz nie mamy nad czym ubolewaÌ :mhm: to mo¿e poubolewajmy nad tym i wspó³czujmy, ¿e Agatka, mimo to, i¿ nas cieszy fakt, ¿e spêdzamy Wigiliê w jej towarzystwie, to ona musi poza domem byÌ ... ;(

No dobrze, Âżeby pesymistycznie nie koĂączyĂŚ - jeszcze raz WesoÂłych ÂŚwiÂąt wszystkim :)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Wpadam na moment :) miêdzy rozbrajaniem jednego , a drugiego prezentu ;) miêdzy œpiewaniem jednej , a drugiej kolêdy ;) w oczekiwaniu na Pasterkê :) ¿eby poinformowaÌ, i¿ Agatka o mnie te¿ nie zapomnia³a :szalony: Jak to ona piêknie ujê³a w ostatniej chwili, ale wci¹¿ na czas odpisa³a i uszczêœliwi³a swoich fanów :P
Alchemik pisze: Niesamowite uczucie - nie zamieniĂŞ na Âżadne inne :szalony:
Taaak :spiewa: Otwierasz skrzynkê :rozglada: nowa wiadomoœÌ :rozglada: widzisz od kogo :rozglada: z szybciej bij¹cym sercem , dr¿¹c¹ d³oni¹ klikasz, a w g³owie k³êbi¹ siê myœli có¿ tam zastaniesz :D
Black Jack '62 pisze::rozglada: CzyÂżbym przesadziÂł z otwartoÂściÂą :red: :red:
Ty przesadziĂŚ z otwartoÂściÂą :nie: Blacky :D jak w ogĂłle mogÂłeÂś coÂś takiego pomyÂśleĂŚ :lol2:
DoceĂąmy to, Âże nam siĂŞ przydarzyÂła taka cudowna, szczera, otwarta i Âżyczliwa dziennikarka :)
Mnie ³¹cznie z Agat¹ cztery siê przytrafi³y :tanczy: i jeden dziennikarz ;)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:Wpadam na moment :) miĂŞdzy rozbrajaniem jednego , a drugiego prezentu ;) (...)
DÂżastina, tylko nie mĂłw, Âże minĂŞ przeciwpiechotnÂą znalazÂłaÂś pod choinkÂą? :devil:
ZdawaÂło mi siĂŞ, czy w nowÂą bluzeczkĂŞ byÂła odziana
Black po sekundzie stwierdziÂł, Âże idealnie zapakowany prezent :lol2: Jakkolwiek to rozumieĂŚ :>
Alchemik pisze: Ale kiedy Panna Agatta wszczĂŞÂła rozwaÂżania o ''rajskim drzewie Âżycia'' niechcÂący zgniotÂłem w dÂłoni bombkĂŞ
Al :> A nie szÂło to czego bezbolesnego wymyÂśliĂŚ? :)
Có¿ ;) W œwiêta wypadki chodz¹ po ludziach jak kolêdnicy :devil:
Black Jack '62 pisze::SiĂŞ zapytam: a czy ktĂłremuÂś z Was Agatka napisaÂła, Âże jest Waszymi Âżyczeniami: zaskoczona i zmieszana CzyÂżbym przesadziÂł z otwartoÂściÂą
Nieeee, znajÂąc CiĂŞ ....... nie eee, to raczej niemoÂżliwe :devil:
Pozostaje tylko siĂŞ cieszyĂŚ, Âże nie zgorszyÂłeÂś, nie zniesmaczyÂłeÂś........ itd. ;)
No to teraz nie mamy nad czym ubolewaÌ to mo¿e poubolewajmy nad tym i wspó³czujmy, ¿e Agatka, mimo to, i¿ nas cieszy fakt, ¿e spêdzamy Wigiliê w jej towarzystwie, to ona musi poza domem byÌ ...
MoÂże wcale nie jest........ nie byÂło tak Âźle ;) Agata przecieÂż promieniaÂła radoÂściÂą dzisiaj :)
O szesnastej Agata nada³a ostatni¹ relacjê i nie jest powiedziane, ¿e musia³a póŸniej zostaÌ w pracy. Zatem, jeœli nie musia³a reszty czasu spêdzaÌ w studio, to z powodzeniem zd¹¿y³a obskoczyÌ wszystkie co wa¿niejsze dla niej imprezy wigilijne :lol2:
ODPOWIEDZ