Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

I tak sie rzuca w oczy,wiĂŞc jakby jeszcze jakis byl jaskrawy pÂłaszczyk to by mogÂła byc za duÂża dawka :aniol:
A co do tego,Âże jestes czasem pijÂący to najwyÂżej byÂś znalazÂł jakis innych odbiorcĂłw trunkĂłw ,Âże tak to delikatnie nazwe.Tylko pewnie z powodu czĂŞstotliwoÂści tych'prezentĂłw' ktoÂś mogÂłby sie nabawic choroby alkoholowej :tanczy:

A amanci moÂże sÂłyszÂą ,Âże nie warto jest kochaĂŚ za dwoje :D

Ale statystycznie zawsze jest jakis szczĂŞsciarz,lucky BOY :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

SzczĂŞÂściarzowi to musi byĂŚ dobrze :plus: :plus:

A moÂże on jest taki draĂą Âże nie docenia Asi i nie mĂłwi jej ze jest najpiĂŞkniejsza ,nie kupuje jej prezentĂłw,i kwiatĂłw nie daje i ona sie przy nim marnuje :spiewa:
:spiewa:
maxxx

Wszystko jest moÂżliwe :mhm: Ale zaÂłoÂżmy wariant optymistyczny ,Âże Asia tonie w kwiatach,prezentach itd..A jak nie to moÂże tu przeczyta Âże jest Najjj :spiewa:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

no no nie byÂło mnie 2 dni,sporo siĂŞ uzbieraÂło miÂłej lekturki :szalony: wszystko co czytam o Kryni jest faaaajne :roll: co pozytywne oczywiÂście :>
œliczny caps :szalony: :szalony: :szalony: szaroœÌ i banalnoœÌ tego p³aszcza nie zdejmuje z niej czaru i piêkna....
jej facet kupi jej jaguara i po sprawie,a kobieta tak pewna siebie jak Krynia bedzie wiedziaÂła jak najlepiej ten prezent wykorzystaĂŚ.moÂże nawet poÂściga siĂŞ z AnitÂą ;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
maxxx

Asia i sportowy samochód--wymarzone po³¹czenie,ja jestem za :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Niech Asia lepiej nie rozbija sie samochodami -rozumiem Âże bardzo Âżle jej Âżyczycie :ban:

JuÂż ja widzĂŞ jak Asia tonie w kwiatach :spiewa: :spiewa: -przecieÂż wszyscy mĂŞÂżczyÂżni to dranie :rozglada: :rozglada: :rozglada:

Nigdy nie pisaÂłem Âże pÂłaszczyk jest banalny

Jak jej mĂŞÂżczyzna jest draniem to dlaczego ma jej kupiĂŚ jaguara :mhm: :mhm:
Raczej widziaÂłbym AsiĂŞ w maÂłym samochodzie

Wczoraj widziaÂłem Asia z rana przy komputerze ale nie sÂłyszaÂłem Âżadnego reportarzu w ktĂłrym udzieliÂła by swojego gÂłosu.
Albo obijaÂła siĂŞ w pracy albo zostaÂła zdegradowana ,albo uÂśmiechaÂła sie do jakiegoÂś typa jak na konferencji .A mogÂła mi napisaĂŚ Âżyczenia Âświateczne i by miaÂła sprawĂŞ zaÂłatwionÂą. a tak niedÂługo straci swojego najlepszego fana ,a ja sobie znajdĂŞ inny obiekt westchnieĂą
:gafa: :gafa:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Wczoraj widziaÂłem Asia z rana przy komputerze ale nie sÂłyszaÂłem Âżadnego reportarzu w ktĂłrym udzieliÂła by swojego gÂłosu.
Dzisiaj sÂłyszaÂłem jej materiaÂł o choinkach :D Ale tylko sÂłyszaÂłem :/ DÂługi nie byÂł :/
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
adam
Fan Forum
Fan Forum

Zwracam honor Kryni gdyÂż przed 11-tÂą byÂł materiaÂł chyba wczorajszy o choinkach
Obrazek

Jestem ciekawy jaki wpÂływ mamy na JoasiĂŞ gdyÂż Asia mĂłwiÂła swoim nienaturalnym anielskim gÂłosem-ktoÂś wczeÂśniej zgÂłaszaÂł ze podczas reportarzy Asia mĂłwi Âłagodniejszym gÂłosem
Obrazek

CzyÂżby braÂła pod uwagĂŞ opiniĂŞ ludzi Obrazek

[ Dodano: Czw Gru 21, 2006 12:46 pm ]
WidzĂŞ Âże Black Jack '62 mnie ubiegÂł z choinkamiObrazek
maxxx

No proszĂŞ Asia dzis tez materiaÂł w M24h miaÂła,o rzadach braci :devil:
Jak zwykle profesionalka :aniol:
Ale niestety nie bylo jej widac ;(
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:Niech Asia lepiej nie rozbija sie samochodami -rozumiem Âże bardzo Âżle jej Âżyczycie :ban:
no wiesz co,jak mog³eœ nawet tak pomyœleÌ :evil: :evil: chcê dla Kryni jak najlepiej,dlatego staram siê wymyœliÌ jakiœ wszechprezent i jaguar to chyba nie to..mo¿e jakaœ bia³a sukienka wysadzana diamentami :roll: plus welon to bêdzie œlubna - zabrn¹³em za daleko :stop: dlatego obstawiam kwiaty.
wchodzi Krynia po pracy do swojego mieszkania,a tu wszystko tonie w czerwonych ró¿ach...to by by³ prezent.
albo jakiÂś sÂłodki szczeniaczek.ale teÂż odpada...bo by urĂłsÂł i jeszcze by jej krzywdĂŞ mĂłgÂł zrobiĂŚ :shock: czy istnieje w ogĂłle coÂś takiego jak idealny prezent?? :o :hmm:
adam pisze:Nigdy nie pisaÂłem Âże pÂłaszczyk jest banalny

zgadza siĂŞ Adamie,ja to napisaÂłem :) jej pÂłaszcz powinien byĂŚ jak krĂłlowej Narni,biaÂła szuba z lisa(sztucznego :D ) a na gÂłowie korona z biaÂłego zÂłota :roll: i w ogĂłle jeszcze,Âżeby szusowaÂła saniami przez Wawe a szybkÂą jazdĂŞ jaguarem lepiej zostawmy Anicie - to jej ÂżywioÂł 8)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Kurde, ¿e te¿ nie widzia³am tych materia³ów o choinkach i braciach.... :(
Ale cicho :D ! Na pocieszenie obstawiam, Âże Krynia sie jutro zjawi! :rydzyk:
adam
Fan Forum
Fan Forum

MatriaÂł o Kaczorach byÂł zbyt obiektywny - okazaÂło sie ze kaczory nie sa takie zÂłe :nie:

Aveo napisaÂłeo szubie co znaczy futro .Mam zÂłe skojarzenia :stop: pierwsze z jakiego sztucznego lisa -wcale nie zatrybiÂłem :rozglada: :rozglada:
drugie to Âże to potrawa z za naszej wschodniej granicy-dla mnie obrzydlistwo

Aveo ja Ci dam szczeniaczka Joasi ,chcesz zeby to biedne zwierz¹tko by³o zaniedbywane -przecie¿ Asia nie ma czasu na psiaki .Narzeczony Joasi to by ciebie za tego psa przekl¹³ ,pewnie by mia³ to samo co ja .moja ¿ona kocha zwierzeta ale to ja muszê chodziÌ z nimi na spacery i do weterynarza ..a.....rozumiem taki manewr aby odci¹gn¹c narzeczonego od Joasi -sprytny plan

Wczoraj Asia prowadziÂła Pd .JakbyÂście zwrĂłcili uwagĂŞ na jej usta gdy koĂączy zdanie lub temat

[ Dodano: PiÂą Gru 22, 2006 8:53 am ]
ÂżyczĂŞ wszystkim zdrowych i wesoÂłych ÂświÂąt oraz szczĂŞÂśliwego nowego roku

z powodu braku dostepu do komputera spotkamy sie po nowym roku
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze: drugie to Âże to potrawa z za naszej wschodniej granicy-dla mnie obrzydlistwo
pycha!szkoda,Âże Ci nie smakowaÂło...
adam pisze:.....rozumiem taki manewr aby odciÂągnÂąc narzeczonego od Joasi -sprytny plan
no proszĂŞ,jak ty mnie znasz :) plan nie taki znowu najgorszy ;)

do zobaczenia za rok :)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Jednak nie zabiorÂą mi komputera -walczyÂłem ostro :ban: :ban: :ban: :ban:

Jednak lepszej metody jak moja Aveo to nie ma .
Mam fajnego psa rasy shih-tzu wystarczyÂłoby aby Asia go poznaÂła odrazu by go pokochaÂła,ala on jest tylko mĂłj wiĂŞc Âżeby spotkaĂŚ siĂŞ z psiakiem...... :rozglada: :rozglada:
MoÂże Asia nie lubi psĂłw :mhm: :mhm:

Wczoraj Joanna prowadziÂła po raz kolejny serwis wieczorny .
TroszeczkĂŞ jÂą Âżle ubrali .PisaliÂśmy o golfach wczeÂśnieji unalismy Âże wyglada Âświetnie i na tÂą porĂŞ roku ale w studio to chyba ogrzewanie majÂą i Âśliczna szyja mogÂła by ujrzeĂŚ ÂświatÂło dzienne-a i nie jeden fan z chĂŞciÂą by na nia popatrzyÂł.
Asia zaczeÂła serwis od relacji na Âżywo lÂądowania promu Discowery.TrochĂŞ jej tam namieszali ale dziewczyna wyszÂła z opresji znakomicie widaĂŚ Âże coraz lepiej jest osfojona za stoÂłem prezenterskim
Joasia nie przysÂłaÂła mi ÂżyczeĂą Âświatecznych wiec po Âświetach juz nie bedĂŞ jej fanem :spiewa: :spiewa:
ZnajdĂŞ sobie nowa JoasiĂŞ :spiewa: :spiewa:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

MoÂże dziÂś Ci bĂŞdzie ÂżyczyĂŚ wesoÂłych ÂświÂąt, prosto z tv :D Wszak od rana w serwisach zasiada :D
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
ODPOWIEDZ