Asia pochodzi z Siemiatych i to jest fakt.
MaÂłgorzata TelmiĂąska w przeglÂądzie prasy powiedziaÂła Krynce Âże w ÂświĂŞta policjanci nie bĂŞda wlepiali mandatĂłw i Âżeby Asia jechaÂła ostrorznie-czyli jakiÂś mamy samochodzik .NieÂżle dorobiÂła siĂŞ na tym Âże JÂą oglÂądamy -i skubana nawet ÂżyczeĂą mi nie zÂłoÂżyÂła .
ten caps jest na zÂłoÂśliwo
ten na ÂśpiÂąco
a ten jaka jest Âśliczna
[ Dodano: Sob Gru 23, 2006 1:14 pm ]
Jednak trzeba PrzyznaĂŚ Joasi Âże dziewczyna przed Âświetami jest zapracowana gdyÂż zakÂączyÂła pracĂŞ ok pĂłlnocy i o Ăłsmej rano znowu zasiadÂła za stoÂłem
Ciekawe czy w WigiliĂŞ bedzie pracowaÂła
Trzeba narobiĂŚ jej capsĂłw gdyz pewnie nie dÂługo pojawi sie na antenie
Niech Joasia sobie odpoczywa
No to Joasia bĂŞdzie pĂŞdziÂła do domu Âżeby zdaÂżyĂŚ na kolacjĂŞ wigilijnÂą.
Niech jedzie wolno i sobie krzywdy nie zrobi .
Po Âświetach nie bedzie obiektem moich westchnieĂą - nie zÂłoÂżyÂła mi ÂżyczeĂą ÂświÂątecznych.
Ju¿ nie bêdzie Joasi¹ bedê pisz¹c o niej u¿ywa³ wy³¹cznie jej nazwiska .Dlaczego -bo tak jest nie³adnie .Z tego co wiem to nie tylko Ona jest taka okropna
PamiĂŞtacie film p.t. FAN z Robertem De Niro :spiewa: :spiewa: jeÂśli nie to koniecznie obejrzyjcie .
JuÂż Asia nie bedzie miaÂła u mnie dobrej prasy :rozglada: :rozglada:
Politycy nie powinni zadzieraĂŚ z dziennikarzami ,a dziennikarze z telewidzami :ban: :ban:
[ Dodano: Sob Gru 23, 2006 7:02 pm ]
Niech ja JÂą tylko spotkam na ulicy :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Adamie czyzby potwierdzaÂła siĂŞ stara prawda, Âże od miÂłosci do nienawiÂści jeden krok?
Chyba siĂŞ za duzo spodziewaÂłes od naszej Joasi, pamietaj, Âże przede wszystkim jest ona pracownikiem tvn24, prezenterkÂą i reporterkÂą- ona nie musi dbac o fanĂłw tak jak aktor lub piosenkarz. Od niej przede wszystkim wymaga siĂŞ rzetelnoÂści w przekazywaniu informacji i paru innych pozytywnych aspektĂłw , ktĂłre sÂą w tej pracy przydatne. PomyÂśl ile osĂłb do niej, a takze do innych prezenterek wypisuje kaÂżdego dnia, a gdzie praca, dom, rodzina i przyjaciele.? JeÂżeli zdarzy siĂŞ, Âże odpisze na maila -to super, udaÂło siĂŞ, znalazÂła czas i tÂą chwile poÂświĂŞciÂła na to by odpisac. A jeÂżeli nie ( co czĂŞsto siĂŞ zdarza) nie rĂłbmy Jej wyrzutĂłw i nie ma siĂŞ o co obraÂżac, w koncu nie obiecywaÂła nam na srebrym ekranie, Âże bedzie zawsze odpisywac na kazdy mail jaki do niej dotrze.
DziĂŞki Nika pokazaÂłaÂś mi gdzie jest moje miejsce w szeregu-nie obraziÂłem siĂŞ
Kurcze jestem zapracowany a nikt nie zrobiÂł koleÂżance KryĂąskiej capsĂłw
Co byscie bezemnie zrobili .KryĂąka dzisiaj na czerwono-chyba w tym kolorze jej jeszcze nie widzielismy
[ Dodano: Nie Gru 24, 2006 1:00 pm ]
Wszystkim ktĂłrzy odwiedzajÂą stronĂŞ na forum o Joannie KryĂąskiej jak i jÂą samÂą pozdrawiam oraz ÂżyczĂŞ zdrowych , pogodnych oraz spokojnych ÂświÂąt
Podobno jak cos siĂŞ robi w Wigilie to siĂŞ to robi caÂły nastepny rok wiĂŞc super ,Âże wkleiÂłes te capsy i sie troszkĂŞ przeprosiÂłes z koleÂżankÂą JK:aniol:
Czapy MikoÂłajowej Jej tylko brakuje do kompletu:-)
Musimy w Nowym Roku dalej gloryfikowaĂŚ Asie(no chyba,Âże strasznie czyms podpadnie),bo kto jak nie MY :tanczy:
RĂłwnieÂż Âżycze Wszystkim fanom WesoÂłych ÂŚwiÂąt !
:spiewa: :spiewa: :spiewa:
Podobno jak cos siĂŞ robi w Wigilie to siĂŞ to robi caÂły nastepny rok
A jak siĂŞ czegoÂś nie zrobi w wigiliĂŞ to siĂŞ tego nie robi przez caÂły rok :devil:
Czyli na korespondencjĂŞ z PannÂą JoannÂą nie ma co liczyĂŚ :nie:
To dziwne i smutne, zwÂłaszcza, Âże wiemy, iÂż sÂą tacy - takie Panny :szalony: ktĂłre odpisujÂą i to okazuje siĂŞ... nie boli
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Jest Wigilia zaraz zasiadĂŞ z mojÂą ÂświrniĂŞtÂą rodzinkÂą do stoÂłu .
Tradycja nakazuje wybaczaĂŚ; wiec wybaczam Asi brak ÂżyczeĂą
Nie zda¿y³o mi siê ¿e ktoœ mi nie odpisa³ z t¹d moja z³oœÌ ale jeœli chodzi o dziewczyny z Siemiatycz to takie zachowanie jest norm¹ -taka jedna pani z Siemiatycz wie o co chodzi napewno to przeczyta i mo¿e we¿mie sobie do serca.
MoÂże w tych Siemiatyczach nie skÂłada siĂŞ ÂżyczeĂą -moÂże to na Podlasiu jakaÂś tradycja :spiewa:
Co kraj to obyczaj
Ale ja tym Paniom zrobiê na z³oœÌ i po raz kolejny z³o¿ê ¿yczenia-U nas w Warszawie sk³ada siê ¿yczenia i dostaje siê odpowiedzi
Nawet bezdomny zÂłoÂżyÂł mi dzisiaj Âżyczenia co mi powetowaÂło stratĂŞ spowodowanÂą przez obie Panie
Drogie Panie Joasiu i Nel skÂładam wam najserdeczniejsze Âżyczenia z okazji ÂświÂąt BoÂżego Narodzenia
[ Dodano: Nie Gru 24, 2006 7:10 pm ]
W zaistniaÂłej sytuacji bardzo przepraszam PaniÂą Nel :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
mi te¿ jeszcze nie odpisa³a,ale póŸno wys³a³em ¿yczenia a Ona mia³a dy¿ur wczoraj no i dziœ jako Pani Miko³ajowa :szalony: ubra³a siê w miko³ajowe kolory specjalnie i jak piêknie jej uros³y w³osy a t¹ bluzkê sk¹dœ znam :mhm: czy¿by wybra³a siê na ciuchy razem z Ani¹ Jot. £astowiecka te¿ ma takie w³aœnie bluzki i marynary,tu siê ukry³ jakiœ spisek
Merry Xmas
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Wszystkim Wam ¿yczê z okazji Œwi¹t, tego by by³o wiêcej Kryùki w tivi i tego, by do Was odpisywa³a . Marzenia i ¿yczenia siê spe³niaj¹, (jak to ostatnio dowodz¹ posty w "pewnym w¹tku" o uroczej prezenterce z P-nia), wiêc warto w nie wierzyÌ. A samej Joasi ¿yczê wiêcej czasu dla siebie samej i choÌby na to, by czasem mog³a odpisaÌ na maile od fanów Jakoœ doskonale j¹ rozumiem, po prawie dwóch dniach nieustannego "czegoœ robienia" dopiero teraz po pó³nocy znalza³am czas, by usi¹œÌ i odpisaÌ do przyjació³ na smsy i maile, no i na to, by zerkn¹c na forum