Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Krynula juÂż w tej bluzce raz wystĂŞpowaÂła w podsumowaniu dnia.
Co do cennika ubraĂą to siĂŞ niewypowiem gdyÂż od 7lat nic nie kupowaÂłem gdyÂż moja gorsza druga poÂłowa uwaÂża Âże jestem bezguÂście -ale 1000 pln to chyba przesada.
To zresztÂą zalerzy ile Asia zarabia Âżeby jÂą byÂło staĂŚ na takie ciuchy.
Nie wszystkie serwisy oglada³em ku mojemu niezadowoleniu ale jeden serwis zak¹czy³a œlicznym usmiechem -skubana jak chce to potrafi siê ³adnie uœmiechn¹Ì a¿ siê robi ciep³o na sercu .
ChociaÂż jeszcze nie zapomniaÂłem Âże ta okropna dziewczyna nie przeczytaÂła moich ÂżyczeĂą ÂświÂątecznych .MoÂże sÂłusznie zaÂłoÂżyÂła Âże moje Âżyczenia sÂą wÂątpliwej wartoÂści artystycznej,estetycznej ,gramatycznej...itd
Powiem tak; jeÂśli czĂŞÂściej bĂŞdĂŞ oglÂądaÂł jej Âśliczny uÂśmiech i radosne oczy to tym prĂŞdzej o tej sprawie zapomnĂŞ [/b]
[ Dodano: Sro Gru 27, 2006 6:00 pm ]
KRYNIULKA pewnie jutro w dnÂż teÂż bĂŞdzie wiĂŞc jakbym nie zrobiÂł capsĂłw to prosiÂł bym kogoÂś o zrobienie -dzieki!!!!
Co do cennika ubraĂą to siĂŞ niewypowiem gdyÂż od 7lat nic nie kupowaÂłem gdyÂż moja gorsza druga poÂłowa uwaÂża Âże jestem bezguÂście -ale 1000 pln to chyba przesada.
To zresztÂą zalerzy ile Asia zarabia Âżeby jÂą byÂło staĂŚ na takie ciuchy.
Nie wszystkie serwisy oglada³em ku mojemu niezadowoleniu ale jeden serwis zak¹czy³a œlicznym usmiechem -skubana jak chce to potrafi siê ³adnie uœmiechn¹Ì a¿ siê robi ciep³o na sercu .
ChociaÂż jeszcze nie zapomniaÂłem Âże ta okropna dziewczyna nie przeczytaÂła moich ÂżyczeĂą ÂświÂątecznych .MoÂże sÂłusznie zaÂłoÂżyÂła Âże moje Âżyczenia sÂą wÂątpliwej wartoÂści artystycznej,estetycznej ,gramatycznej...itd
Powiem tak; jeÂśli czĂŞÂściej bĂŞdĂŞ oglÂądaÂł jej Âśliczny uÂśmiech i radosne oczy to tym prĂŞdzej o tej sprawie zapomnĂŞ [/b]
[ Dodano: Sro Gru 27, 2006 6:00 pm ]
KRYNIULKA pewnie jutro w dnÂż teÂż bĂŞdzie wiĂŞc jakbym nie zrobiÂł capsĂłw to prosiÂł bym kogoÂś o zrobienie -dzieki!!!!
KurczĂŞ a mi siĂŞ nie udaÂło ani raz zobaczyĂŚ dziÂś Krynulki-straszne
No faktycznie usmiech Joasi jest cenniejszy ni¿ z³oto,pewie czêstotliwoœÌ jest zale¿na od humoru :aniol: Bo czasami ktoœ ma usmiech wypracowany,schematyczny u Asi wyglada naturalnie(kolejna zdolnoœÌ)..no ale za duzo cukru w cukrze by by³o,wystarczy tych peanów :aniol: :tanczy:
Ale dobrze wiedziec,Âże sobie dzis swietnie poradziÂła a bedzie jeszcze lepiej bo wg mnie ma wielki potencjaÂł :aniol:
Tez ta bluzke widziaÂłem ze dwa razy :aniol:

No faktycznie usmiech Joasi jest cenniejszy ni¿ z³oto,pewie czêstotliwoœÌ jest zale¿na od humoru :aniol: Bo czasami ktoœ ma usmiech wypracowany,schematyczny u Asi wyglada naturalnie(kolejna zdolnoœÌ)..no ale za duzo cukru w cukrze by by³o,wystarczy tych peanów :aniol: :tanczy:
Ale dobrze wiedziec,Âże sobie dzis swietnie poradziÂła a bedzie jeszcze lepiej bo wg mnie ma wielki potencjaÂł :aniol:
Tez ta bluzke widziaÂłem ze dwa razy :aniol:
DowaliÂłem do pieca strasznie :hmm: :hmm: :hmm:
MuszĂŞ zamieÂściĂŚ sprostowanie i chyba powinienem przeprosiĂŚ-wiec przepraszam
to list od Nel500 pozwoliÂłem sobie go zamieÂściĂŚ tak bĂŞdzie Âłatwiej wytÂłumaczyĂŚ o co chodzi
Witaj Adam juz wiecej do ciebie nie napisze.KRYNIULKA to zdrobnienie od kryni tak niektĂłrzy tak do niej mowia.Ja napisaÂłam ktyniulka a nie KRYNULA.chciaÂłam ci zrobic przyjemnosc nie sadziÂłam ze napiszesz o tym na forum.jak mozesz to napraw ten bÂład z ksywka.
[ Dodano: Sro Gru 27, 2006 9:44 pm ]
Jakbyscie mogli mi zrobiÌ przyjemnoœÌ i nie u¿ywaÌ tych ksywek o których mowa wczesniej to by³bym wdziêczny
to list od Nel500 pozwoliÂłem sobie go zamieÂściĂŚ tak bĂŞdzie Âłatwiej wytÂłumaczyĂŚ o co chodzi
Witaj Adam juz wiecej do ciebie nie napisze.KRYNIULKA to zdrobnienie od kryni tak niektĂłrzy tak do niej mowia.Ja napisaÂłam ktyniulka a nie KRYNULA.chciaÂłam ci zrobic przyjemnosc nie sadziÂłam ze napiszesz o tym na forum.jak mozesz to napraw ten bÂład z ksywka.
Jakbyscie mogli mi zrobiÌ przyjemnoœÌ i nie u¿ywaÌ tych ksywek o których mowa wczesniej to by³bym wdziêczny
Jeezu ale ta kobieta cie straszy i szantaÂżuje... Lepiej niech siĂŞ jakaÂś inna koleÂżanka Asi odezwie do ciebie lub na forum, taka, ktĂłra jest sympatyczniejsza i jakies bardziej konkretne i do zweryfikowania info podajeadam pisze:DowaliÂłem do pieca strasznie :hmm: :hmm: :hmm:

Nika
Nelcia to miÂła dziewczyna i problem powstaÂł Âże nie ustalilismy co moze byĂŚ ujawnione -kazdy ma prawo do prywatnoÂści .
W zasadzie to tylko to mi siĂŞ udaÂło ustaliĂŚ o Joasi-tematy siĂŞ koĂączyÂły wiĂŞc potrzebny byÂł jakiÂś bodziec.Gdyby Nel pisaÂła o Joasi to nawet na ta ksywkĂŞ nie nzwrĂłciÂłbym uwagi a tak to wyszÂła kaszana.Nika dziĂŞki za pocieszenie :rydzyk: :rydzyk:
mewho niech Bogowie wynagrodzÂą Ci dobre serce.Oczywiscie wiem jak sie odwdzieczyĂŚ jak bĂŞdĂŞ miaÂł okazje zamiesciĂŚ capsy Magdy Hykawy to napewno to uczyniĂŞ
Niestety caÂły dzieĂą nie byÂło mnie w domu -mam pracĂŞ 100mod domu wiec czesto mogĂŞ wpadaĂŚ na kawĂŞ ale kolega z pracy poszedÂł na piwo i dzwoniÂł Âże wyladowaÂł w Zakopanem i zebym sie nie spodziewaÂł pomocy tak wiĂŞc z robieniem capsĂłw moÂże byĂŚ problem
Dzisiaj siĂŞ udaÂło zdÂązyĂŚ na ostatni serwis
Fajnie Asi jest w czerwonym zdecydowanie ten kolor do niej pasuje
Chyba wÂłosy delikatnie zostaÂły przystrzyÂżone-popatrzcie na caps
Ten fryz wydaje siĂŞ potymalny ale z czasem Asia bĂŞdzie poszukiwaĂŚ nowego wizerĂłnku i moÂże zdecyduje siĂŞ upinaĂŚ wÂłosy

Nelcia to miÂła dziewczyna i problem powstaÂł Âże nie ustalilismy co moze byĂŚ ujawnione -kazdy ma prawo do prywatnoÂści .
W zasadzie to tylko to mi siĂŞ udaÂło ustaliĂŚ o Joasi-tematy siĂŞ koĂączyÂły wiĂŞc potrzebny byÂł jakiÂś bodziec.Gdyby Nel pisaÂła o Joasi to nawet na ta ksywkĂŞ nie nzwrĂłciÂłbym uwagi a tak to wyszÂła kaszana.Nika dziĂŞki za pocieszenie :rydzyk: :rydzyk:
mewho niech Bogowie wynagrodzÂą Ci dobre serce.Oczywiscie wiem jak sie odwdzieczyĂŚ jak bĂŞdĂŞ miaÂł okazje zamiesciĂŚ capsy Magdy Hykawy to napewno to uczyniĂŞ
Niestety caÂły dzieĂą nie byÂło mnie w domu -mam pracĂŞ 100mod domu wiec czesto mogĂŞ wpadaĂŚ na kawĂŞ ale kolega z pracy poszedÂł na piwo i dzwoniÂł Âże wyladowaÂł w Zakopanem i zebym sie nie spodziewaÂł pomocy tak wiĂŞc z robieniem capsĂłw moÂże byĂŚ problem
Dzisiaj siĂŞ udaÂło zdÂązyĂŚ na ostatni serwis
Fajnie Asi jest w czerwonym zdecydowanie ten kolor do niej pasuje
Chyba wÂłosy delikatnie zostaÂły przystrzyÂżone-popatrzcie na caps
Ten fryz wydaje siĂŞ potymalny ale z czasem Asia bĂŞdzie poszukiwaĂŚ nowego wizerĂłnku i moÂże zdecyduje siĂŞ upinaĂŚ wÂłosy

Tylko nie upinane wÂłosy!!! :nie:
Dzisiaj widziaÂłam JoasiĂŞkrotko przed konferencjÂą o 14.00. PojawiÂła siĂŞ na parĂŞ sekund i... zniknĂŞÂła. Potem, ok 15.00 juÂż jej nie widziaÂłam. WÂłaÂściwie to rĂłwnoczeÂśnie z powitaniem mogÂła powiedzieĂŚ "do widzenia".
Trzeba by byÂło sie zakrĂŞciĂŚ za jakimÂś wywiadem. Skoro Agata go udzieliÂła to Joasia teÂż da sie namĂłwic. W razie problemĂłw wciagniemy w spisek Nel. :devil: Nie musi to byĂŚ mega-artykuÂł w Vivie czy Gali gdzie pĂłl naga musiaÂłaby prezentowaĂŚ swoje wdzieki wraz z chÂłopakiem/narzeczonym badÂź teÂż mĂŞÂżem i zachwycaĂŚ siĂŞ jak to oni bardzo siĂŞ kochajÂą. Wystarzczy jakby opowiedziaÂła o swoim hobby, dlaczego zdecydowaÂła siĂŞ na karierĂŞ dziennikarki, co lubi a czego nie itp. 

Mamy capsy z bodajrze listopada z pod sÂądu ale tych capsĂłw raczej nie moÂżna by porĂłwnywaĂŚ z capsami ze studia .Wtedy byÂł wiatr i trochĂŞ padaÂło.
Dobry fryzjer wierzcie mi zrobiÂł by ÂślicznÂą fryzurkĂŞ i nikt by nie naÂżekaÂł -ale do tego potrzebny jest ekspert. UpiĂŞcie wÂłosĂłw w koĂąski ogon raczej nie zda egzaminu
Dobry fryzjer wierzcie mi zrobiÂł by ÂślicznÂą fryzurkĂŞ i nikt by nie naÂżekaÂł -ale do tego potrzebny jest ekspert. UpiĂŞcie wÂłosĂłw w koĂąski ogon raczej nie zda egzaminu
Myslisz Âże wizwrunek mĂŞÂżatki wampa jest odpowiedni dla Joasi :spiewa:
Raczej trudno by mi byÂło zakceptowaĂŚ taki image Joasi :hmm: :hmm:
Krynia jest sÂłodka i opiekuĂącza wiĂŞc na tym wizerunku powinna sie opieraĂŚ dobierajÂąc fryzury i garderobĂŞ :rozglada: :rozglada:
JakoÂś nie umiem wyobraziĂŚ sobie Joasi wampa :nie:
Raczej trudno by mi byÂło zakceptowaĂŚ taki image Joasi :hmm: :hmm:
Krynia jest sÂłodka i opiekuĂącza wiĂŞc na tym wizerunku powinna sie opieraĂŚ dobierajÂąc fryzury i garderobĂŞ :rozglada: :rozglada:
JakoÂś nie umiem wyobraziĂŚ sobie Joasi wampa :nie:
Dobrze ,Âże wychodzimy z zaÂłoÂżenia ,Âże teraz jest super.Jest faktycznie slodka i zmysÂłowa.Taka ugrzeczniona wersja :aniol:
Ale pasuje do Asi..z tym kokiem ciekawa konwencja :tanczy:
a za wampa podziekowaÂłbym raczej,poprostu jakos mi nie wspoÂłgra to :spiewa:
a poza tym wtedy móg³by niejeden goœÌ w studiu z wrazenia zapomnieÌ jak siê nazywa :aniol:
Lady in Red-pasuje do Niej ten kolor :spiewa:
Ale pasuje do Asi..z tym kokiem ciekawa konwencja :tanczy:
a za wampa podziekowaÂłbym raczej,poprostu jakos mi nie wspoÂłgra to :spiewa:
a poza tym wtedy móg³by niejeden goœÌ w studiu z wrazenia zapomnieÌ jak siê nazywa :aniol:
Lady in Red-pasuje do Niej ten kolor :spiewa:
ÂŻebyÂś wiedziaÂł maxxx Âże w czerwieni Joasi jak do tej pory byÂł najlepiej na wizji :tanczy:
Ci co widzÂą Asia w studio maja okazje zobaczyĂŚ jÂą rĂłwnieÂż bez makijaÂżu :spiewa: :spiewa:
Do Asi pasujÂą orientalne fryzury coÂś z japoneczki albo arabki -dziewczyna z fryzurami powinna spojrzeĂŚ w kierunku orientu -ciekawy jestem co by z tego wyszÂło.
MakijaÂż orientalny rĂłwnieÂż byÂłby wskazany
Wiem ze jest blondynkÂą ale wydaje mi siĂŞ Âże mogÂła by to byĂŚ ciekawa kombinacja.
[ Dodano: PiÂą Gru 29, 2006 10:40 am ]
Dzisiaj juÂż nie jest tak kolorowo
[ Dodano: PiÂą Gru 29, 2006 4:02 pm ]
jaka wyprostowana
tutaj Joasia wamp -wczeÂśniej byÂł poruszony ten temat
tutaj Joasia trzpiotka
ÂśpiÂąca krĂłlewna
MaÂżycielka
Joasia czytajÂąca moje posty
chwile po przeczytaniu

Ci co widzÂą Asia w studio maja okazje zobaczyĂŚ jÂą rĂłwnieÂż bez makijaÂżu :spiewa: :spiewa:
Do Asi pasujÂą orientalne fryzury coÂś z japoneczki albo arabki -dziewczyna z fryzurami powinna spojrzeĂŚ w kierunku orientu -ciekawy jestem co by z tego wyszÂło.
MakijaÂż orientalny rĂłwnieÂż byÂłby wskazany
Wiem ze jest blondynkÂą ale wydaje mi siĂŞ Âże mogÂła by to byĂŚ ciekawa kombinacja.
[ Dodano: PiÂą Gru 29, 2006 10:40 am ]
Dzisiaj juÂż nie jest tak kolorowo

[ Dodano: PiÂą Gru 29, 2006 4:02 pm ]
jaka wyprostowana

tutaj Joasia wamp -wczeÂśniej byÂł poruszony ten temat

tutaj Joasia trzpiotka

ÂśpiÂąca krĂłlewna

MaÂżycielka

Joasia czytajÂąca moje posty

chwile po przeczytaniu