Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

a to cofam swoje sÂłowa :)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Krynula juÂż w tej bluzce raz wystĂŞpowaÂła w podsumowaniu dnia.
Co do cennika ubraĂą to siĂŞ niewypowiem gdyÂż od 7lat nic nie kupowaÂłem gdyÂż moja gorsza druga poÂłowa uwaÂża Âże jestem bezguÂście -ale 1000 pln to chyba przesada.
To zresztÂą zalerzy ile Asia zarabia Âżeby jÂą byÂło staĂŚ na takie ciuchy.

Nie wszystkie serwisy oglada³em ku mojemu niezadowoleniu ale jeden serwis zak¹czy³a œlicznym usmiechem -skubana jak chce to potrafi siê ³adnie uœmiechn¹Ì a¿ siê robi ciep³o na sercu .
ChociaÂż jeszcze nie zapomniaÂłem Âże ta okropna dziewczyna nie przeczytaÂła moich ÂżyczeĂą ÂświÂątecznych .MoÂże sÂłusznie zaÂłoÂżyÂła Âże moje Âżyczenia sÂą wÂątpliwej wartoÂści artystycznej,estetycznej ,gramatycznej...itd
Powiem tak; jeÂśli czĂŞÂściej bĂŞdĂŞ oglÂądaÂł jej Âśliczny uÂśmiech i radosne oczy to tym prĂŞdzej o tej sprawie zapomnĂŞ [/b]

[ Dodano: Sro Gru 27, 2006 6:00 pm ]
KRYNIULKA pewnie jutro w dnÂż teÂż bĂŞdzie wiĂŞc jakbym nie zrobiÂł capsĂłw to prosiÂł bym kogoÂś o zrobienie -dzieki!!!!
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

KurczĂŞ a mi siĂŞ nie udaÂło ani raz zobaczyĂŚ dziÂś Krynulki-straszne ;(

No faktycznie usmiech Joasi jest cenniejszy ni¿ z³oto,pewie czêstotliwoœÌ jest zale¿na od humoru :aniol: Bo czasami ktoœ ma usmiech wypracowany,schematyczny u Asi wyglada naturalnie(kolejna zdolnoœÌ)..no ale za duzo cukru w cukrze by by³o,wystarczy tych peanów :aniol: :tanczy:

Ale dobrze wiedziec,Âże sobie dzis swietnie poradziÂła a bedzie jeszcze lepiej bo wg mnie ma wielki potencjaÂł :aniol:

Tez ta bluzke widziaÂłem ze dwa razy :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

DowaliÂłem do pieca strasznie :hmm: :hmm: :hmm:
MuszĂŞ zamieÂściĂŚ sprostowanie i chyba powinienem przeprosiĂŚ-wiec przepraszam
to list od Nel500 pozwoliÂłem sobie go zamieÂściĂŚ tak bĂŞdzie Âłatwiej wytÂłumaczyĂŚ o co chodzi

Witaj Adam juz wiecej do ciebie nie napisze.KRYNIULKA to zdrobnienie od kryni tak niektĂłrzy tak do niej mowia.Ja napisaÂłam ktyniulka a nie KRYNULA.chciaÂłam ci zrobic przyjemnosc nie sadziÂłam ze napiszesz o tym na forum.jak mozesz to napraw ten bÂład z ksywka.

[ Dodano: Sro Gru 27, 2006 9:44 pm ]
Jakbyscie mogli mi zrobiÌ przyjemnoœÌ i nie u¿ywaÌ tych ksywek o których mowa wczesniej to by³bym wdziêczny
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

adam pisze:DowaliÂłem do pieca strasznie :hmm: :hmm: :hmm:
MuszĂŞ zamieÂściĂŚ sprostowanie i chyba powinienem przeprosiĂŚ-wiec przepraszam
to list od Nel500 pozwoliÂłem sobie go zamieÂściĂŚ tak bĂŞdzie Âłatwiej wytÂłumaczyĂŚ o co chodzi

Witaj Adam juz wiecej do ciebie nie napisze.KRYNIULKA to zdrobnienie od kryni tak niektĂłrzy tak do niej mowia.Ja napisaÂłam ktyniulka a nie KRYNULA.chciaÂłam ci zrobic przyjemnosc nie sadziÂłam ze napiszesz o tym na forum.jak mozesz to napraw ten bÂład z ksywka.

[ Dodano: Sro Gru 27, 2006 9:44 pm ]
Jakbyscie mogli mi zrobiÌ przyjemnoœÌ i nie u¿ywaÌ tych ksywek o których mowa wczesniej to by³bym wdziêczny
Jeezu ale ta kobieta cie straszy i szantaÂżuje... Lepiej niech siĂŞ jakaÂś inna koleÂżanka Asi odezwie do ciebie lub na forum, taka, ktĂłra jest sympatyczniejsza i jakies bardziej konkretne i do zweryfikowania info podaje :D A ty siĂŞ adam nie przejmuj -robiÂłes co uwaÂżaÂłes za sÂłuszne, a Âże tam przejĂŞzyczenie wyszÂło-no cĂłz tak bywa. Wazne, Âże przeprosiÂłeÂś.
mewho
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: mewho »

Na proÂśbĂŞ adama strzeliÂłem dzisiaj 4 ujĂŞcia :D

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
adam
Fan Forum
Fan Forum

Nika
Nelcia to miÂła dziewczyna i problem powstaÂł Âże nie ustalilismy co moze byĂŚ ujawnione -kazdy ma prawo do prywatnoÂści .
W zasadzie to tylko to mi siĂŞ udaÂło ustaliĂŚ o Joasi-tematy siĂŞ koĂączyÂły wiĂŞc potrzebny byÂł jakiÂś bodziec.Gdyby Nel pisaÂła o Joasi to nawet na ta ksywkĂŞ nie nzwrĂłciÂłbym uwagi a tak to wyszÂła kaszana.Nika dziĂŞki za pocieszenie :rydzyk: :rydzyk:

mewho niech Bogowie wynagrodzÂą Ci dobre serce.Oczywiscie wiem jak sie odwdzieczyĂŚ jak bĂŞdĂŞ miaÂł okazje zamiesciĂŚ capsy Magdy Hykawy to napewno to uczyniĂŞ

Niestety caÂły dzieĂą nie byÂło mnie w domu -mam pracĂŞ 100mod domu wiec czesto mogĂŞ wpadaĂŚ na kawĂŞ ale kolega z pracy poszedÂł na piwo i dzwoniÂł Âże wyladowaÂł w Zakopanem i zebym sie nie spodziewaÂł pomocy tak wiĂŞc z robieniem capsĂłw moÂże byĂŚ problem
Dzisiaj siĂŞ udaÂło zdÂązyĂŚ na ostatni serwis

Fajnie Asi jest w czerwonym zdecydowanie ten kolor do niej pasuje

Chyba wÂłosy delikatnie zostaÂły przystrzyÂżone-popatrzcie na caps
Ten fryz wydaje siĂŞ potymalny ale z czasem Asia bĂŞdzie poszukiwaĂŚ nowego wizerĂłnku i moÂże zdecyduje siĂŞ upinaĂŚ wÂłosy

Obrazek
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Tylko nie upinane wÂłosy!!! :nie: :evil: Dzisiaj widziaÂłam JoasiĂŞkrotko przed konferencjÂą o 14.00. PojawiÂła siĂŞ na parĂŞ sekund i... zniknĂŞÂła. Potem, ok 15.00 juÂż jej nie widziaÂłam. WÂłaÂściwie to rĂłwnoczeÂśnie z powitaniem mogÂła powiedzieĂŚ "do widzenia". :evil: Trzeba by byÂło sie zakrĂŞciĂŚ za jakimÂś wywiadem. Skoro Agata go udzieliÂła to Joasia teÂż da sie namĂłwic. W razie problemĂłw wciagniemy w spisek Nel. :devil: Nie musi to byĂŚ mega-artykuÂł w Vivie czy Gali gdzie pĂłl naga musiaÂłaby prezentowaĂŚ swoje wdzieki wraz z chÂłopakiem/narzeczonym badÂź teÂż mĂŞÂżem i zachwycaĂŚ siĂŞ jak to oni bardzo siĂŞ kochajÂą. Wystarzczy jakby opowiedziaÂła o swoim hobby, dlaczego zdecydowaÂła siĂŞ na karierĂŞ dziennikarki, co lubi a czego nie itp. :roll:
adam
Fan Forum
Fan Forum

PoboÂżne Âżyczenia z wywiadami i fotkami -raczej jeszcze nie w tym okresie . MoÂże za rok dwa...
Dlaczego nie upinaĂŚ wÂłosĂłw???- MogÂła by raz sprĂłbowaĂŚ :D
maxxx

Te¿ uwa¿am,¿e powinna spróbowaÌ porównalibyœmy jak wyglada w takiej wersji..trzeba zmieniaÌ fryz od czasu do czasu aczkolwiek klasyka w przypadku Asi czyli rozpuszczone w³osy prezentuje sie bardzo dobrze :D no ale to oczywista oczywistoœÌ :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Mamy capsy z bodajrze listopada z pod sÂądu ale tych capsĂłw raczej nie moÂżna by porĂłwnywaĂŚ z capsami ze studia .Wtedy byÂł wiatr i trochĂŞ padaÂło.
Dobry fryzjer wierzcie mi zrobiÂł by ÂślicznÂą fryzurkĂŞ i nikt by nie naÂżekaÂł -ale do tego potrzebny jest ekspert. UpiĂŞcie wÂłosĂłw w koĂąski ogon raczej nie zda egzaminu
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

myÂślĂŞ,Âże Âślicznie byÂłoby jej w koku.tak powaÂżnie i niczym wamp.ale wyglÂądaÂłaby trochĂŞ jak mĂŞÂżatka,a teraz...w DnÂŻ jest boska!!!
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Myslisz Âże wizwrunek mĂŞÂżatki wampa jest odpowiedni dla Joasi :spiewa:
Raczej trudno by mi byÂło zakceptowaĂŚ taki image Joasi :hmm: :hmm:
Krynia jest sÂłodka i opiekuĂącza wiĂŞc na tym wizerunku powinna sie opieraĂŚ dobierajÂąc fryzury i garderobĂŞ :rozglada: :rozglada:
JakoÂś nie umiem wyobraziĂŚ sobie Joasi wampa :nie:
maxxx

Dobrze ,Âże wychodzimy z zaÂłoÂżenia ,Âże teraz jest super.Jest faktycznie slodka i zmysÂłowa.Taka ugrzeczniona wersja :aniol:

Ale pasuje do Asi..z tym kokiem ciekawa konwencja :tanczy:
a za wampa podziekowaÂłbym raczej,poprostu jakos mi nie wspoÂłgra to :spiewa:
a poza tym wtedy móg³by niejeden goœÌ w studiu z wrazenia zapomnieÌ jak siê nazywa :aniol:
Lady in Red-pasuje do Niej ten kolor :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

ÂŻebyÂś wiedziaÂł maxxx Âże w czerwieni Joasi jak do tej pory byÂł najlepiej na wizji :tanczy:

Ci co widzÂą Asia w studio maja okazje zobaczyĂŚ jÂą rĂłwnieÂż bez makijaÂżu :spiewa: :spiewa:

Do Asi pasujÂą orientalne fryzury coÂś z japoneczki albo arabki -dziewczyna z fryzurami powinna spojrzeĂŚ w kierunku orientu -ciekawy jestem co by z tego wyszÂło.
MakijaÂż orientalny rĂłwnieÂż byÂłby wskazany
Wiem ze jest blondynkÂą ale wydaje mi siĂŞ Âże mogÂła by to byĂŚ ciekawa kombinacja.

[ Dodano: PiÂą Gru 29, 2006 10:40 am ]
Dzisiaj juÂż nie jest tak kolorowo

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

[ Dodano: PiÂą Gru 29, 2006 4:02 pm ]
jaka wyprostowana
Obrazek

tutaj Joasia wamp -wczeÂśniej byÂł poruszony ten temat
Obrazek

tutaj Joasia trzpiotka
Obrazek

ÂśpiÂąca krĂłlewna
Obrazek