PrzyszÂły i maile od Agatki i sama Agata pojawiÂła siĂŞ w najwazniejszy dzieĂą w roku na wizji, ja sama byÂłam zaskoczona jak Ja zobaczyÂłam :tanczy:
Pozostaje mi tylko dodaĂŚ, Âże do twarzy jej w niebieskim....
WesoÂłych ÂŚwiÂąt dla wszystkich!!
Moderator: Łukasz
..muszĂŞ siĂŞ przyznaĂŚ Nika Âże nie do koĂąca wierzyÂłem Âże marzenie siĂŞ speÂłniNo i przyszedÂł wysniony ÂŚwiety MikoÂłaj, moje Âżyczenia dla Was siĂŞ speÂłniÂły![]()
..nawet nie pytam co napisaÂłeÂśSiĂŞ zapytam: a czy ktĂłremuÂś z Was Agatka napisaÂła, Âże jest Waszymi Âżyczeniami: zaskoczona i zmieszana :rozglada:
..czwarta relacja teÂż byÂłaTrzy relacje wspaniaÂłe relacje,
..masz racjĂŞ FunckyAgata przecieÂż promieniaÂła radoÂściÂą dzisiaj![]()
No tak, do tego trzeba szczegĂłlnego namaszczenia i skupieniaobieÂżyÂświat pisze:..dorzucam zalegÂłoÂści
..wczoraj nie daÂłem rady
Co do przyczyny i zawartoÂści listownej odpowiedzi... MoÂże nie w Âżyczeniach sĂŞk, a w ich treÂści :> W odpowiedzi zaÂś na Twoje pytanie piszĂŞ: nieBlack Jack '62 pisze:SiĂŞ zapytam: a czy ktĂłremuÂś z Was Agatka napisaÂła, Âże jest Waszymi Âżyczeniami: zaskoczona i zmieszana :rozglada:
WÂątpiĂŚ?! Nie! Nigdy!!!ÂŚmiaÂłeÂś w to choĂŚ przez chwilĂŞ wÂątpiĂŚ? DoceĂąmy to, Âże nam siĂŞ przydarzyÂła taka cudowna, szczera, otwarta i Âżyczliwa dziennikarka
Al?Funckyrella pisze:Al A nie szÂło to czego bezbolesnego wymyÂśliĂŚ?
DziÂś kaÂżdy chciaÂłby byĂŚ Wielkopolaninem..jedyne udane Powstanie Wielkopolskie - wy Wielkopolanie jesteÂście wyjÂątkowi
A wiêc mogê czuÌ siê niejako wyró¿niony :jupi:W odpowiedzi zaœ na Twoje pytanie piszê: nie![]()
I vice versa ... zapewne..ale kiedy coraz bardziej zapadaÂł zmrok pewnie coraz bardziej tĂŞskno Agatce byÂło do najbliÂższych
Kiedy tematyka na to pozwala, kiedy siĂŞ uÂśmiecha :szalony: Te iskierki radoÂści spokojnie tlÂące siĂŞ w jej ciemnych oczach :szalony: i ÂśmiejÂące siĂŞ usta :szalony: PamiĂŞtam jakbym je dziÂś widziaÂł :szalony: (aÂż serce wyrywa siĂŞ do afektĂłwMoÂże wcale nie jest........ nie byÂło tak Âźle Agata przecieÂż promieniaÂła radoÂściÂą dzisiaj
..to chyba raczej na capsie tak wyglÂąda :mhm:Ojejku :o Czy mi siĂŞ zdaje, czy Agatka wyglÂąda na lekko niewyspanÂą?![]()
..jak na razie siĂŞ na to nie zanosi :spiewa:Ciekawe, czy tvn24 ma zamiar jakoÂś szczegĂłlnie w ramĂłwce te obchody uwzglĂŞdniĂŚ i podkreÂśliĂŚ :>
..to dobrze Âże masz dobrÂą pamiĂŞĂŚPamiĂŞtam jakbym je dziÂś widziaÂł :szalony:
WiêkszoœÌ z nas pozostaje w tzw. poœwi¹tecznym szoku..mo¿e to dlatego ¿e œwiêta siê skoùczy³y
Wydaje mi siĂŞ, Âże nie tylko dlatego, Âże nie wygraÂłem oczu na loterii, tej lekcji w TVN24 nie widzĂŞ :mhm:Agatka da nam dziÂś porzÂądnÂą lekcjĂŞ historii,
Ja zaœ coraz bardziej o to wyró¿nienie zazdrosny i powodem tego wyró¿nienia zaintrygowany :mhm: W g³owie rodz¹ siê spekulacje :rozglada: I pytanie :mhm: Czym mo¿na zszokowaÌ i zmieszaÌ nieznajom¹ kobietêA wiêc mogê czuÌ siê niejako wyró¿niony :jupi:
ChciaÂłoby siĂŞ byĂŚ... i nie tylko ze wzglĂŞDu na dzisiejszÂą chlubnÂą rocznicĂŞ :spiewa:DziÂś kaÂżdy chciaÂłby byĂŚ Wielkopolaninem![]()
A mo¿e poœwi¹teczny kac :>Alchemik pisze:WiêkszoœÌ z nas pozostaje w tzw. poœwi¹tecznym szokuJa nie potrafiê dziœ siê w niczym i nigdzie odnaleŸÌ :uhh:
Skoro jeszcze tego nie wiesz, to lepiej byœ siê nie dowiedzia³ i teraz :] Wyœlesz ¿yczenia, s³owa sercem dyktowane i spisane, a póŸniej zastanawiasz siê, czy dobrze zrobi³eœ m¹c¹c spokój duszy zacnej damy
Ja zaœ coraz bardziej o to wyró¿nienie zazdrosny i powodem tego wyró¿nienia zaintrygowany :mhm: W g³owie rodz¹ siê spekulacje :rozglada: I pytanie :mhm: Czym mo¿na zszokowaÌ i zmieszaÌ nieznajom¹ kobietê![]()
Mi³oœÌ :> A jaki rodzaj masz na myœli :> Agape ... :> Philia :> Platoniczn¹ :>Chyba jedynie wyznaniem mi³osnym?![]()
Jeœli masz na myœli bliskoœÌ geograficzn¹ do naszej Gwiazdy, to nie wiesz nawet jakich katuszy ¿¹dasz dla siebie :o W niej jest taka majestatycznoœÌ, która nak³ada na Ciebie ³aùcuchy :szalony: Widzisz j¹ - piêkny kwiat i nie œmiesz nawet podejœÌ, tylko adorujesz z oddali, bo nie chcesz zachowaÌ siê jak byle wichrzyciel, który dzia³a bez namys³u :szalony: Sam widzisz, bycie w przys³owiowej kropce, wcale nie jest tak przyjemnym uczuciem, choÌ jednoczeœnie jest wielkim dobrodziejstwemAlchemik pisze:Chcia³oby siê byÌ... i nie tylko ze wzglêDu na dzisiejsz¹ chlubn¹ rocznicê :spiewa:Dziœ ka¿dy chcia³by byÌ Wielkopolaninem![]()
Nie szÂło to po cichu marudziĂŚ :? Wiesz przecieÂż o naszych zdolnoÂściach prorokowania :?..jak na razie siĂŞ na to nie zanosi :spiewa:Ciekawe, czy tvn24 ma zamiar jakoÂś szczegĂłlnie w ramĂłwce te obchody uwzglĂŞdniĂŚ i podkreÂśliĂŚ :>
Zaiste, lepiej, Âże sÂłodki wierszyk posÂłaÂłemBlack Jack '62 pisze:
Skoro jeszcze tego nie wiesz, to lepiej byœ siê nie dowiedzia³ i teraz :] Wyœlesz ¿yczenia, s³owa sercem dyktowane i spisane, a póŸniej zastanawiasz siê, czy dobrze zrobi³eœ m¹c¹c spokój duszy zacnej damyKo³owacizny mo¿na dostaÌ
Daj spokĂłj zmysÂłom
Mi³oœÌ :> A jaki rodzaj masz na myœli :> Agape ... :> Philia :> Platoniczn¹ :>
Nawet te rodzaje bezinteresownej (czyt. bezsensownej) mi³oœci potrzebuj¹ poznania drugiej osoby wiêksz¹ iloœci¹ zmys³ówPoznanie kogoœ za pomoc¹ s³uchu i wzroku to za ma³o, by móc stwierdziÌ, ¿e siê tego kogoœ kocha :szalony: A ju¿ na pewno nie wystarcz¹, by mi³oœÌ temu komuœ wyznaÌ
DziĂŞkuj osobie, ktĂłra tak odmieniÂła Twoje Âżycie
Jeœli masz na myœli bliskoœÌ geograficzn¹ do naszej Gwiazdy, to nie wiesz nawet jakich katuszy ¿¹dasz dla siebie :o W niej jest taka majestatycznoœÌ, która nak³ada na Ciebie ³aùcuchy :szalony:
Po czym miarkujesz? :devil:Moc uwielbienia wzglĂŞdem Agaty ta sama :mhm: choĂŚ u coniektĂłrych jakby wzrosÂła :rozglada:
Ewentualnie z jakiegoÂś kameralnego przyjĂŞcia, bÂądÂź imprezy w popularnym klubie :tanczy:moÂżna w zasadzie zdaĂŚ bezpiecznÂą relacjĂŞ bez wychylania gÂłowy na zewnÂątrz
Nie noAlchemik pisze:Najgorzej jest wszcz¹Ì dyskusjê o mi³oœciA jeszcze gorzej o niesprecyzowanym uczuciu
Odwieczny dylematZ jednej strony jawisz siĂŞ jako czÂłek otwarty, a z drugiej czymÂś skrĂŞpowany
No :uhh: Ale nie przedostanÂą siĂŞ przez szklany ekran :uhh: :mhm: MoÂżna sobie zbiĂŚ niechcÂący ekranAlbo nos
![]()
Aaaa ... podziĂŞkowaÂłem, podziĂŞkowaÂłemDziĂŞkuj osobie, ktĂłra tak odmieniÂła Twoje Âżyciei w gÂłowie porzÂądek przewrĂłciÂła
Ustawnie mi³o (mam nadziejê) bêdzie w dalszym ci¹gu o Twoich k³ótniach rozumu ze zmys³ami czytaÌ
![]()
Och nieCiekawe czy Agatka jakieÂś posylwestrowe relacje z P-nia bĂŞdzie zdawaĂŚ?
JeÂśli masz to miejsce co ja na myÂśli, to myÂślĂŞ, Âże to odpada - zawsze istnieje groÂźba, czy teÂż prawdopodobieĂąstwo, Âże ''weseli'' przyjaciele mogliby jej narobiĂŚ obciachu na oczach milionĂłw ( :szalony: ) widzĂłw :devil:Ewentualnie z jakiegoÂś kameralnego przyjĂŞcia, bÂądÂź imprezy w popularnym klubie :tanczy:
Dziêki za nagranie :buzi: Na pocz¹tku nie zajarzy³am, o co z tym przyjazdem mistrza Ignacego Paderewskiego chodzi³o :> :devil: Dopiero póŸniej dotar³o do mnie, ¿e to jedynie inscenizacja jego przyjazdu by³a :szalony:..i mp3 http://www.gigasize.com/g...8/powstanie.mp3
..jedyne udane Powstanie Wielkopolskie - wy Wielkopolanie jesteÂście wyjÂątkowi
Black gor¹czkujesz siê tak bardzo, a te Twoje ¿yczenia na pewno p³ynê³y po Agatce jak woda po kaczce :devil: Nie chcia³a Ci robiÌ przykroœci i dlatego odpisa³a, to co napisa³aSkoro jeszcze tego nie wiesz, to lepiej byœ siê nie dowiedzia³ i teraz Wyœlesz ¿yczenia, s³owa sercem dyktowane i spisane, a póŸniej zastanawiasz siê, czy dobrze zrobi³eœ m¹c¹c spokój duszy zacnej damy Ko³owacizny mo¿na dostaÌ
I bardzo dobrzeW niej jest taka majestatycznoœÌ, która nak³ada na Ciebie ³aùcuchy
A byÂły kiedykolwiek w TVN24 relacje z sylwestrowych szaleĂąstw z Poznania :> Nie pamiĂŞtam, kiedy ostatnio byÂłam tego dnia na rynkuNika pisze:Ciekawe czy Agatka jakieÂś posylwestrowe relacje z P-nia bĂŞdzie zdawaĂŚ? A jak wiadomo w Pyrlandii co roku na Starym Rynku duuuzo siĂŞ dzieje (bywa teÂż niebezpiecznie :? ) ale na szczĂŞÂście okna poznaĂąskiego studia wychodzÂą na sam rynek , wiĂŞc moÂżna w zasadzie zdaĂŚ bezpiecznÂą relacjĂŞ bez wychylania gÂłowy na zewnÂątrz
By³y, by³y! Ja pamietam nawet te zesz³oroczne. Ale te relacje s¹ nadawane na nastepny dzieù-1 stycznia, a nie w trakcie samego sylwka, o pó³nocy pamietam, ¿e pokazywali centra,rynki najwiekszych miast Polski jak siê bawi¹ i resztê œwiata, ale bez ¿adnych relacji tylko sam widokFunckyrella pisze: A by³y kiedykolwiek w TVN24 relacje z sylwestrowych szaleùstw z Poznania :> Nie pamiêtam, kiedy ostatnio by³am tego dnia na rynkuW tym roku te¿ raczej siê na to nie zanosi :/
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości