Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Adam,jesteÂś za surowy dla siebie.ta ostatnia mina Kryni pasuje do pierwszego noworocznego dnia po imprezie sylwestrowej :D
piĂŞknie wyglÂąda w czerwieni.nadal obstawiam,Âże kok by do niej pasowaÂł.wyglÂądaÂłaby w nim tak..zadziornie :spiewa:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

pisaÂłem wczesniej o uÂśmiechu Joasi na zakÂączenie serwisu udaÂło mi siĂŞ to uchwyciĂŚ

Obrazek sÂłodka jest tylko Âżeby jeszcze nam Âżyczenia raczyÂła skÂładaĂŚ

capsĂłw z profilu jest maÂło

Obrazek

z oddali teÂż
Obrazek

czyli mam nie byĂŚ dla siebie surowy :mhm: :mhm: a dlaczego Asia i Nel nie chcÂą ze mnÂą korespondowaĂŚ :spiewa: :spiewa:

[ Dodano: PiÂą Gru 29, 2006 5:23 pm ]
KtoÂś wie dlaczego te dwa ostatnie capsy wyszÂły mi take trochĂŞ mniejsze
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Fajne byÂłyby znaczki pocztowe z AsiÂą :spiewa:

Adam gratuluje precyzji w ujĂŞciu uÂśmiechu Joanny ,w koĂącu to tylko pare sekund za caÂłe DnÂŻ :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

maxxx co z tego Âże siĂŞ staram jak panie Joasia i Nel mnie nie lubiÂą :hmm: :hmm:
Nikt mnie mie kocha,nikt mnie nie lubi -takie ciĂŞÂżkie Âżycie :gafa: :gafa:

Ale na ten caps dÂługo czekaÂłem,no i sie udaÂło
Czy ktoÂś wie dlaczego wychwalam JoasiĂŞ a ona jest taka nie dobra -czyzby ze mnÂą byÂło coÂś nie tak :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat:
maxxx

Cóz taka niesprawiedliwoœÌ tego œwiata,nie zas³ugujesz na taki los.Ale zawsze jest jakiœ promyk nadziei.Jak wychwalasz przynajmniej jestes w zgodzie ze soba a przy okazji jest pozytywny odbiór ale nie zainteresowanej.Ale pewnie nas lubi tylko o tym nie wie jeszcze :aniol:
ZresztÂą rzut oka na capsy i juz sie humor poprawia :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

Jedno jest pewne Joasia nas nie lubi .
Ciekawe dlaczego D¿astina dosta³a ¿yczenia jeœli jest zago¿a³¹ fank¹ Paw³a.
Ai ona sama od PawÂła nie dostaÂła ÂżyczeĂą.
Chyba jest taki zwyczaj wÂśrĂłd dziennikarzy tvn24 Âże skÂłada siĂŞ zyczenia osobÂą postronnym tyko po to aby poczytaĂŚ jak najbardziej zainteresowani cierpiÂą z tego powodu-oczywiÂście do DÂżastiny nic nie mam bo to fajna dziewczyna .
My nie bÂądzmy tacy okropni jak KoleÂżanka KryĂąska ktĂłra lubi pastwiĂŚ siĂŞ nad ludzmi
maxxx

MoÂże masz racje bo nie sÂądze Âżeby jakies tony tych ÂżyczeĂą dostawaÂła wiĂŞc moÂże tak oo wybraÂła jakies "najbezpieczniejsze" wiesz o co chodzi :aniol:
Ehh ta koleÂżanka KryĂąska :P
Musi teraz sie niezle starac bo ma niskie notowania u nas.. :spiewa: Tylko JÂą to pewnie nie obchodzi..ale i tak JÂą lubie :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Wybra³a tych co do niej nie bêd¹ pisaÌ-pod³oœÌ ludzka nie zna granic :ban: :ban:
Joasia ma u mnie niÂższe notowania niÂż rzÂąd ,kaczyĂąscy,lepper i giertych razem wziĂŞci
Raczej to staraĂŚ Âżeby nas jakoÂś nagrodziĂŚ to ona nie bĂŞdzie :/ :/
ÂŻe my jÂą absolutnie nie obchodzimy to pewnie juÂż caÂły Âświat wie :nie: :nie:
My i tak bedziemy jÂą lubiĂŚ bo dobrzy z nas ludzie sÂą i tacy fajni jesteÂśmy bo dobrze wychowani :spiewa: :spiewa:
Tragedia Âże obiekt naszego uwielbienia chodzi z nosem w chmurach i myÂśli tylko o sobie i o swojej karjerze.
PrzecieÂż my chcieliÂśmy tylko ÂżyczeĂą anie umawiaĂŚ siĂŞ na randki.

Jak trwoga to do Boga -poczekamy zobaczymy kiedyÂś przyjdzie do nas w ÂłachĂŞ :cicho:
maxxx

Jak przyjdzie to zawi¹¿emy z Ni¹ pakt stabilizacyjny :spiewa:

BĂŞdzie twarzÂą tego paktu,Ty moÂżesz byc specem od pablik relejszon nad reszta sie zastanowimy.A pierszy raz Jej wysyÂłaÂłes te Âżyczenia?

Ma dziewczyna szczescie tylu wielbicieli.. :aniol: ChcieliÂśmy dobrze ale marne pocieszenie..to mĂłwisz ,Âże u Ciebie nie przekracza progu wyborczego 5% :rozglada:

Zgadzam sie ,dalej JÂą lubmy0taka tradycja :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

JoasiĂŞ to chyba sam diabeÂł powoÂłaÂł do Âżycia :rozglada: :rozglada:
A z diabÂłem w konszachty nie powinno siĂŞ wchodziĂŚ :evil: takie jest moje zdanie :cicho:

To byÂły pierwsze Âżyczenia

Ale tej kobiecie moÂżna wybaczyĂŚ wszystko tylko na niÂą wystarczy spojrzeĂŚ

Obrazek

No i teraz niech ktoÂś powie Âże moÂże nienawidzieĂŚ JoannĂŞ :spiewa:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Ch³opacy proszê Was przestaùcie juz psioczyÌ na Asiê o te ¿yczenia, je¿eli wydaje siê Wam, ¿e to odniesie pozytywny skutek, to raczej siê mylicie :? Mo¿e byÌ tysi¹ce powodów, dla których nie odpisa³a na maila, mi siê tez czasami zdarza, ¿e ktoœ na moje ¿yczenia nie odpowie i nie robiê z tego wielkiego halo. Poza tym nie po to wysy³amy te ¿yczenia komuœ, by ten ktoœ koniecznie na nie odpisa³ juz, zaraz i teraz (chocia¿ wiem, ¿e tak by by³o najmilej) ale po to, by dac znaÌ tej drugiej osobie, ¿e pamietamy, myslimy o niej i dobrze ¿yczymy. Je¿eli Asia te zyczenai odczyta³a to na pewno uœmiech zagoœci³ na jej twarzy, i o to Wam przeciez chodzi³o przede wszystkim. Za³o¿ê siê, ¿e je¿eli bêdziecie wytrwale i ¿yczliwie podchodzic do kontaktów z ni¹ to prêdzej czy pó¿niej Asia sie odezwie- i tego zyczê Wam w Nowym Roku.
adam pisze: JoasiĂŞ to chyba sam diabeÂł powoÂłaÂł do Âżycia
jak to przeczytaÂłam to mnie aÂż zmroziÂło :evil: Âże teÂż mozna takie cos mĂłwiĂŚ i to o osobie ,ktĂłra sie ponoc podziwia...ja bym po takich tekstach na miejscu Asi bym sie juz nie odezwaÂła..........
adam
Fan Forum
Fan Forum

Nika masz racjĂŞ Âże przeginamy ale my nie mamy o czym pisaĂŚ -prawdziwy grafoman musi caÂły czas pisaĂŚ
Z diabÂłem to w zamierzeniu nie miaÂło byĂŚ zÂłoÂśliwe-no niestety jak widzĂŞ to nie wyszÂło :xx:

Jestem nieÂżle Âświrniety i bardzo bym siĂŞzdziwiÂł jakby pisaÂła do mnie
Jak ciebie to draÂżni to musisz rzucaĂŚ tematy do rozmĂłw i bĂŞdziemy mogli dyskutowaĂŚ na inne tematy dotyczÂące Joasi-szczerze mĂłwiÂąc mnie siĂŞ juÂż skaczyÂły i nic ciekawego na wizji siĂŞ nie dzieje
maxxx

Musimy utrzymywaĂŚ temat przy Âżyciu wszelkimi sposobami..ale coÂś w tym jest ,Âże z tymi Âżyczeniami poszliÂśmy po najmniejszej linii oporu :P obiecuje poprawĂŞ..potrzebne tematy jak tlen..a Joasie powoÂłaÂł do Âżycia anioÂł :aniol:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Nika ma racjĂŞ,trzeba sobie daĂŚ na luz.z tym diabÂłem... :grozi: :> no teraz nie jesteÂś surowy dla siebie,ale dla Kryni. :> bo wiesz,myÂślĂŞ,Âże trzeba nabraĂŚ dystansu i nie pozwoliĂŚ by coÂś takiego jak Âżyczenia staÂły siĂŞ priorytetem dla Fana.oczywiÂście byÂłoby super,gdyby odpisaÂła,ale ona jest jakby w drugim Âświecie,jest jakby pomnikiem,na ktĂłry My moÂżemy tylko spoglÂądaĂŚ i robiĂŚ zdjĂŞcia tzn capsy ;) i wiele nie oczekiwaĂŚ.a nawet nie oczekiwaĂŚ tego,Âże skoro odpisuje,to lubi.myÂślĂŞ,Âże twoj post Adamie wywoÂłal uÂśmiech na jej twarzy,a to naprawdĂŞ najwaÂżniejsze :) Nel siĂŞ nie przejmuj,to Krynia jest najwaÂżniejsza 8) cieÂżko jest byĂŚ Fanem,nikt nie mĂłwiÂł,Âże bĂŞdzie Âłatwo... :(
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

BrakowaÂło tematu to sie znalazÂł

Nie byÂło moim zamiarem byĂŚ surowym dla Joasi

Przez caÂłe moje Âżycie nazywano mnie synem diabÂła i siĂŞ nie obraÂżaÂłem.
wiele mi wybaczano za piekne oczy i wiele mi uchodziÂło na sucho dlatego uzyÂłem tego zwrotu.

Nie pomyÂślaÂłem Âże moÂże to zabrzmiec obraÂżliwie -do mnie nauczyciele siĂŞ tak zwracali to jesli sie mogĂŞ usprawiedliwicĂŚ to wyniosÂłem to ze szkoÂły-i to w warszawie chodziÂłem do szkoÂły
ODPOWIEDZ