Jestem nieÂżle Âświrniety i bardzo bym siĂŞzdziwiÂł jakby pisaÂła do mnie
Jak ciebie to draÂżni to musisz rzucaĂŚ tematy do rozmĂłw i bĂŞdziemy mogli dyskutowaĂŚ na inne tematy dotyczÂące Joasi-szczerze mĂłwiÂąc mnie siĂŞ juÂż skaczyÂły i nic ciekawego na wizji siĂŞ nie dzieje
No kurde draÂżni, ale dobra niech bĂŞdzie-dobre i takie wytÂłumaczenie! A co do tematu to moÂże w takim razie powiedzcie jak Wam siĂŞ podoba mimika Asi ? Ja dzisiaj siĂŞ przypatrywaÂłam jej w trakcie serwisĂłw i zauwaÂżyÂłam, Âże ona niezle "manewruje" brwiami co chwilĂŞ. Podnosi do gĂłry, marszczy - Âśmiesznie to wyglÂąda jak jeszcze siĂŞ wyciszy gÂłos i tylko te biegajÂące brwi siĂŞ widzi na twarzy Joasi
p.s. na chwilĂŞ obecnÂą jest duÂży deficyt lepszych tematĂłw, trzeba po prostu obserwowac codziennie JoasiĂŞ i komentowaĂŚ na bierzÂąco co ona i w jaki sposĂłb relacjonuje, na dzieĂą dzisiejszy uwagĂŞ mÂą przykuÂły brwi..
Asia ma tendencjĂŞ do przymykania prawego oka szczegĂłlnie w sÂłoneczne dni .
Brwi -to prawda nie¿e nimi pracuje ale to chyba wynika z chêci wyrazenia ca³¹ twarz¹ powagi informacji
LewÂą brew zwykle unosi wyÂżej
[ Dodano: Sob Gru 30, 2006 1:42 am ]
i jeszce wyzbyÂła siĂŞ nawyku przekrĂŞcania gÂłowy w lewa stronĂŞ.-choĂŚ to akurat dodawaÂło jej uroku
Niedawno czytaÂłem wywiad z BrygidÂą Grysiak .
PodobaÂł mi siĂŞ fragment o tym jak pierwszy raz poszÂła do tvn na rozmowĂŞ i facet przeprowadziÂł z niÂą rozmowĂŞ ale bedÂąc odwrĂłcony do niej plecami-oczywiscie odmĂłwiÂł.
WalczyÂła i w koĂącu wywalczyÂła sobie te praktyki .
PrzyszÂło mi na myÂśl jakiego pazura musiaÂła pokazaĂŚ Asia Âżeby dostaĂŚ te pracĂŞ.
Tu Âładna buzia i sÂłodki anielski wyraz twarzy raczej nie miaÂł wpÂływu na decyzjĂŞ o przyjĂŞciu jej do pracy.
Napewno musiaÂła pokazaĂŚ charakter i z anielskim sposobem bycia raczej nie miaÂło to nic wspĂłlnego.
JoasiĂŞ stworzyli rodzice juz nie piszĂŞ Âże ten ktĂłrego imienia nie wolno wymawiaĂŚ .
AnioÂłki daÂły jej urodĂŞ i wiele innych cech charakteru ,ale nikt mi nie wmĂłwi Âże na Âładne oczy radzi sobie w dziennikarstwie -trochĂŞ ma z tych ''innych anioÂłkĂłw''-mam nadziejĂŞ Âże tym razem lepiej siĂŞ wyraziÂłem :mhm:
Nie bede powtarzaÂł po Adamie charakterystyki mimicznej Asi bo juÂż wszystko zostaÂło napisane A co do przekrecania gÂłowy w lewÂą stronĂŞ pewnie ktoÂś nakazal jej siedziec prosto a szkoda bo to byÂło oryginalne :aniol: WkroczyÂłeÂś w tematykĂŞ anielskÂą,wiĂŞc dodam,Âże ma anielski wyraz twarzy.. :spiewa:
Tak naprawdĂŞ to Joasia nie potrzebuje fanĂłw .
Wydaje mi siê ¿e Joasia nie lubi byÌ uwielbiana Bardziej potrzebuje przyjació³.
Absolutnie nie ma sensu dr¹¿yÌ tematu braku informacji .
WypadaÂło by abysmy skupili sie na charakterze Joasi .
JakbyÂście sprĂłbowali kiedyÂś oglÂądaĂŚ serwisy z JoasiÂą ale nie skupiaĂŚ siĂŞ na tym co mĂłwi i o czym mĂłwi a zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ na ruchy warg i przedewszystkim na oczy-podobno oczy sÂą zwierciadÂłem duszy .
Nie umiem nazwaÌ co w niej jest takiego ¿e wyzwala instynkt opiekuùczy.Nie jestem znawc¹ mediów i poprostu sie nie znam ale jak ktoœ wytyka jej b³êdy w sztuce dziennikarskiej(mo¿liwie ze s³usznie)to zawsze znajdzie siê grupa która bedzie jej broniÌ do upad³ego i do niczego nie da siê przekonaÌ.
MoÂże Nel nie chciaÂła nic pisaĂŚ o Joasi ,robiÂąc nam wielkÂą przysÂługĂŞ,abyÂśmy nie stracili z oczu tego co w niej jest najpiĂŞkniejszego.
Joasia napewno jest bardzo wraÂżliwÂą osobÂą ,moÂże nawet jak na wykonywany zawĂłd aÂż za bardzo-ale to jest jej najwiĂŞkszy atut.
Ona sama napewno zdaje sobie sprawe jaka jest i broni swojej prywatnoÂści ale jednoczeÂśnie chce byĂŚ postrzegana jako wraÂżliwa osoba a nie kobieta wamp.
Broni do siebie dostepu nie dlatego Âże jest zaborcza ale dlatego Âże wiele oczekuje od ludzi .
Jestem przekonany Âże gdybym pokazywaÂł siĂŞ z lepszej strony i umiaÂł zrobiĂŚ na niej wrazenie to sama by wysÂłaÂła do mnie Âżyczenia jako pierwsza.
zdobyĂŚ czyjeÂś zaufanie tak aby druga osoba chciaÂła cie poznaĂŚ to wyÂższa szkoÂła jazdy -chwaÂła tym co potrafiÂą tego dokonaĂŚ .SzczĂŞÂśliwcy ktĂłrym to sie udaÂło napewno majÂą wielkÂą frajdĂŞ bycia znajomym Joasi
no wÂłaÂśnie to jest ten minus w DnÂŻ prowadzonym przez KryniĂŞ,Âże nie sÂłuchasz tego co mĂłwi,tylko patrzysz na poruszajÂącÂą siĂŞ szczĂŞkĂŞ - nie napiszĂŞ ust,bo by to nieÂładnie zabrzmiaÂło.ale pierwsze co,to zauwaÂżyÂłem,Âże najwiĂŞcej ze wszystkich prezenterek ma widoczny bÂłyszczyk
powinno siê s³uchaÌ newsy...no ale có¿ zrobiÌ
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
DokÂładnie szczĂŞka,usta czy jak kto woli to epicentrum ekranu w czasie Jej wystÂąpieĂą :aniol:
Newsy moÂżna teÂż czytaĂŚ z ruchu ust :aniol: Ale to prawda,Âże trzeba mieĂŚ wielce podzielnÂą uwagĂŞ Âżeby patrzeĂŚ i sÂłuchaĂŚ.No ale uczymy sie ponoĂŚ przez caÂłe Âżycie..notabene na przykÂładzie wyjÂątkowo fajnej ,Âładnej a przy tym wymagajÂącej nauczycielki :spiewa:
Najbardziej jestem ciekawa komu przypadn¹ serwisy póznym wieczorem w sylwesrta? I czy wogóle serwisy ko³o pó³nocy bêd¹ mia³y miejsce? Jezeli przypadn¹ Kryùce to zamiast siê zamartwiaÌ, ¿e nie bawi siê z przyjació³mi na balu -bêdziemy mogli sie cieszyÌ, wedle starej zasady: Jak spêdzisz sylwestra- tak spêdzisz ca³y rok Oznacza³oby to duuu¿o Asi w Nowym Roku, czego tak czy siak jej ¿yczê. I nam tez tego zyczê!
Nika musimy wydelegowaĂŚ jakiegoÂś smialka ,ktĂłre bedzie to sledziÂł o tej komercyjnej porze 23:30 31 grudnia :aniol:
MoÂże i bĂŞdzie stratny ale jak akurat bĂŞdzie Joasia to mu to wynagrodzi :aniol:
Ale osobiÂście nie stawiam,Âże bĂŞdzie..moÂże jakis debiucik byĂŚ :spiewa:
TeÂż sie dokÂładam do ÂżyczeĂą wiecej Asi w Asi yyy znaczy w 2007 roku :spiewa:
Serwisy sÂą co 30min wiĂŞc jeden moÂżna sobie odpuÂściĂŚ i nie sÂłuchaĂŚ o czym mĂłwi a skupiĂŚ siĂŞ na artystycznej stronie obrazu.
Mam uzdolnienia artystyczne wiĂŞc moje spojrzenie na JoannĂŞ jest bardziej romantyczne .
Przykro mi Âże tylko ja tak chcĂŞ na niÂą patrzeĂŚ w ten sposĂłb.
Jezusicku dlaczego ja nie zauwarzyÂłem skandalu z bÂłyszczykiem :hmm:
:hmm: bardzo mi wstyd :hmm:
Sylwestra spĂŞdzam w domu wiĂŞc jak Joasia bedzie miaÂła dyÂżur to moÂże zrobiĂŞ parĂŞ capsĂłw Ale raczej siĂŞ jej nie spodziewam. :rozglada:
Co do przyjació³ to mam nadziejê ¿e Joasia ich ma bo w Warszawie trudno jest o dobrych przyjació³ -
Warszawa to nie jest rodzinne miasto ,wszyscy sÂą tutaj raczej samotni i kaÂżdy myÂśli tylko o sobie i o karjerze .wielu moich znajomych z tego powodu chce uciekaĂŚ z tej metropoli.Tutaj mozna tylko pracowaĂŚ .
W Nowym Roku ÂżyczĂŞ wszystkim abyÂście byli zdrowi i szczĂŞÂśliwi i ÂżyczĂŞ aby nowy rok byÂł lepszy od poprzedniego i abyÂśmy spotkali siĂŞ w komplecie
[ Dodano: Nie Gru 31, 2006 7:17 pm ]
ÂŻyczĂŞ Joasi aby w nowym roku nie przestawaÂła nas zaskakiwaĂŚ w coraz to nowszych rolach.
KaÂżdy w nowy rok ma jakieÂś Âżyczenia, ÂżyczĂŞ Joasi aby wszystkie siĂŞ speÂłniÂłyAby kolejny rok byÂł bardziej owocny niÂż sobie zakÂładaÂła,
Zeby Âżycie osobiste wypeÂłniaÂły same piĂŞkne chwile .
to po kacu jest jakaÂś opuchlizna??? :>
ja juÂż mam za sobÂą posylwestrowy wstrĂŞt do alkoholu od dziÂś :devil: i tym samym jestem tak naprawdĂŞ w stanie ÂśledziĂŚ pracĂŞ Kryni.tylko jakÂą prace?no wÂłaÂśnie...MyÂślĂŞ,Âże teraz ma maÂłe luzy,po tym jak jej sprezentowali dyÂżur w ÂświĂŞta i DnÂŻ NAPEWNO z powodu nieobecnoÂści Ani Jot.Chyba juÂż 2gi dzieĂą pod rzÂąd,bo dziÂś napewno DnÂŻ dostaÂła Beata i Kalcza i Kondratowicz,ktĂłra siĂŞ wstydzi i spuszcza wzrok jak siĂŞ nawet lekko przejĂŞzyczy mam pytanie:czy ta trĂłjka prowadziÂła DnÂŻ w te 2 dni,czy w ktĂłryÂś z tych dni byÂły tylko 2 osoby? :hmm:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...