Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

CieszĂŞ siĂŞ dwukropku, Âże dzisiaj jesteÂś pozytywniej do Âżycia nastawiony i od razu widaĂŚ tego efekty :buzi:
Tylko mp3 nie dziaÂła :uhh:
obieÂżyÂświat pisze:..ale pan dwukropek coÂś obczaiÂł :o

..porĂłwnajcie pÂłaszczyki :arrow:

..podobne :>
..czy mi siĂŞ wydaje :mhm:
Asia moÂże cichaczem poÂżyczyÂła od Agatki pÂłaszcz, a Ty jÂą zdemaskowaÂłeÂś :devil:
Co do pÂłaszczyka, tak naprawdĂŞ moÂże chodziĂŚ o normalne kobiece zwyczaje, czyli o wymienianie siĂŞ ciuchami :lol2:
Punkt karny, czerwona kartka, nagana s³owna - coœ musimy wymierzyÌ :devil: Nie mo¿e taki nietakt s³owny pod adresem Panny Agatty ujœÌ mu p³azem :devil:
Jeny, on jak czasem z czymœ wypali, to tylko pod ziemiê ze wstydu pozostaje siê zapaœÌ :hmm: Czasami jego twórcze myœlenie siê wypala do reszty :devil:
Agata to taka powaÂżna dziewczyna i z takim powaÂżnym gÂłosem i wyrazem twarzy, Âże najbardziej nadaje siĂŞ do przedstawiania takich powaÂżnych tematĂłw wÂłaÂśnie. Zgodzicie siĂŞ z tym?
Lois, z tej racji, Âże ja wolĂŞ siĂŞ ÂśmiaĂŚ, wolĂŞ teÂż patrzeĂŚ na uÂśmiechniĂŞtych ludzi :) Ale niestety Âżycie skÂłada siĂŞ takÂże z przykrych wydarzeĂą, wiĂŞc i na nie trzeba czasami spojrzeĂŚ i o nich posÂłuchaĂŚ. ZwÂłaszcza, jeÂżeli z mi bliÂżej nieznanych powodĂłw, lubiĂŞ oglÂądaĂŚ TVN24, ktĂłra jest zdominowana przez zÂłe doniesienia ;) A tu mam kilka upatrzonych osĂłb, ktĂłre potrafiÂą odpowiednio podaĂŚ i takiego newsa ;)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Funckyrella pisze:CieszĂŞ siĂŞ dwukropku, Âże dzisiaj jesteÂś pozytywniej do Âżycia nastawiony i od razu widaĂŚ tego efekty :buzi:
..mam tego wiĂŞcej :tanczy:
:arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

.. zabawny fragment z bykiem..dzikiem :hahaha:

..mp3 :arrow: http://www.gigasize.com/get.php/276006/ ... 165941.mp3
Asia moÂże cichaczem poÂżyczyÂła od Agatki pÂłaszcz, a Ty jÂą zdemaskowaÂłeÂś :devil:
..moÂże nie ma pÂłaszcza i poÂżycza :?:
..ale tylko w Poznaniu ma od kogo bo dzis w Toruniu staÂła w samej marynarze :D
Tylko mp3 nie dziaÂła :uhh:
..dziwne :mhm:
..sprawdzaÂłem i u mnie dziaÂła :)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze:.. zabawny fragment z bykiem..dzikiem :hahaha:
WÂłaÂśnie odsÂłuchaÂłam :lol: Przezabawne i przesÂłodkie zarazem :lol:
..moÂże nie ma pÂłaszcza i poÂżycza :?:
..ale tylko w Poznaniu ma od kogo bo dzis w Toruniu staÂła w samej marynarze :D
Asia byÂła w Toruniu? AleÂż z tej Asi :o obieÂżyÂświat :xx: :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

No i wszystko siĂŞ wydaÂło :devil: :devil: :D
.. zabawny fragment z bykiem..dzikiem :hahaha:
A co to :> MyÂśliwy nie mĂłgÂł sobie zamiast polowania korridy urzÂądziĂŚ :>
Powinieneœ wspó³czuÌ, biedactwo nam siê tym przejêzyczeniem zdenerwowa³o ... :( Ale na sekundê, bo reszta relacji sz³a jak po ... smalcu ... z dzika - chcia³oby siê napisaÌ :lol2: Nawet bim bam bom dobiegaj¹ce z ratusza jej nie rozprasza³o :smile: A zegar ratuszowy, dawa³ znaÌ o sobie doœÌ g³oœno, zwa¿ywszy na panuj¹c¹ ciszê nocn¹, wybi³ godzinê 17'st¹ ;) Szkoda, ¿e nie by³o godziny 12'stej, to mielibyœmy kozio³ki jeszcze - istne zoo :lol2:
Panna Agatta skacze dziÂś po tematach z lekkoÂściÂą Âłani
Alchemik wiedziaÂłeÂś coÂś o tym, co siĂŞ stanie po 17'stej :> ÂŻeÂś tak z tÂą ÂłaniÂą wyleciaÂł? :lol2:
Funckyrella pisze:
Punkt karny, czerwona kartka, nagana s³owna - coœ musimy wymierzyÌ :devil: Nie mo¿e taki nietakt s³owny pod adresem Panny Agatty ujœÌ mu p³azem :devil:
Jeny, on jak czasem z czymœ wypali, to tylko pod ziemiê ze wstydu pozostaje siê zapaœÌ :hmm: Czasami jego twórcze myœlenie siê wypala do reszty :devil:
WeÂźcie mnie od razu ukamienujcie ;( Albo moÂżecie mnie spoliczkowaĂŚ, wychÂłostaĂŚ - nie wiem, co jeszcze? ;( A najlepiej to niech zrobi to sama A ... aaa lepiej nie bĂŞdĂŞ koĂączyÂł :szalony:
:o A moÂże prezes jednakowe mundurki dla pracownikĂłw wprowadziÂł :rozglada: JuÂż nie mogĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ, kiedy zobaczĂŞ w tym pÂłaszczyku.... Artura :rozglada:
Ja nie chcĂŞ, nie popieram wprowadzenia jednolitych strojĂłw :nie: No, chyba, Âże ... :mhm: obowiÂązkowe bĂŞdzie bikini :D
Agata to taka powaÂżna dziewczyna i z takim powaÂżnym gÂłosem i wyrazem twarzy, Âże najbardziej nadaje siĂŞ do przedstawiania takich powaÂżnych tematĂłw wÂłaÂśnie. Zgodzicie siĂŞ z tym?
To Twoja mama chyba nie widzia³a promieniej¹cej uœmiechem Agatki? :) Ca³a rzecz w tym, ¿e Agatka emocjonalnie wpasowuje siê w ka¿dy klimat perfekcyjnie - ot, zdolnoœÌ do empatii :D Ale kiedy ma weso³y temat do omówienia, w jej oczêtach pojawiaj¹ siê radosne ogniki, które sprawiaj¹, ¿e jest po wielokroÌ piêkniejsza i jeszcze bardziej do siebie przekonuje :)
DziÂś wÂłoski spiĂŞte :) WiĂŞc nawet jakby wiaÂł wietrzyk, kosmyki nie folgowaÂłyby sobie :szalony:
CaÂły czas, z rĂłwnÂą mocÂą szokuje mnie jej piĂŞkno :)

Obrazek

To moje ulubione ujĂŞcie, z dzisiaj - boska - chyba zrobiĂŞ kopie i wytapetujĂŞ sobie nimi pokĂłj :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..nie wiem jak Ty moÂżesz selekcjonowaĂŚ te capsy? :)
..dla mnie na wszystkich Agatka jest jednakowo piĂŞkna :)
DÂżastina pisze:Asia byÂła w Toruniu? AleÂż z tej Asi :o obieÂżyÂświat :xx: :rozglada:
Black Jack '62 pisze: No i wszystko siĂŞ wydaÂło :devil: :devil: :D
..tylko co siĂŞ miaÂło niby wydaĂŚ :mhm:
..jakby co to ja mam dowĂłd na to Âże kiedy Joanna nadawaÂła live'a z Torunia ja byÂłem jakiÂś 100 km dalej :spiewa:
A co to :> MyÂśliwy nie mĂłgÂł sobie zamiast polowania korridy urzÂądziĂŚ :>
..mĂłgÂł :lol:
..ale i dzis nachodzi mnie Âśmiech kiedy sobie o tym byk..byk..dziku przypomnĂŞ :lol:

..dziÂś live'Ăłw z Pyrlandii ni ma :/

..a faktycznie zauwaÂżyÂłem Âże coÂś te mp3 nie zawsze chcÂą wskoczyĂŚ :roll:
..muszê chyba jakiœ przyjemniejszy serwer znaleŸÌ :]
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze:Albo moÂżecie mnie spoliczkowaĂŚ, wychÂłostaĂŚ - nie wiem, co jeszcze? ;( A najlepiej to niech zrobi to sama A ... aaa lepiej nie bĂŞdĂŞ koĂączyÂł :szalony:
Po³¹czenie przyjemnego z po¿ytecznym :devil: Uznanie ekstatycznej ascezy - zrêcznie, jak zwykle ;) Gratulujê pomys³u 8)
Black Jack '62 pisze:MyÂśliwy nie mĂłgÂł sobie zamiast polowania korridy urzÂądziĂŚ :>
Tyle, Âże wtedy Agatta opowiadaÂłaby raczej o gÂąbczastej encefalopatii bydÂła niÂźli o wÂłoÂśnicy :>
obieÂżyÂświat pisze:..ale i dzis nachodzi mnie Âśmiech kiedy sobie o tym byk..byk..dziku przypomnĂŞ :lol:
:spiewa: Zwyczajny byk, chochlik :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..nie wiem jak Ty moÂżesz selekcjonowaĂŚ te capsy? :)
..dla mnie na wszystkich Agatka jest jednakowo piĂŞkna :)
To chyba z nudĂłw :D
obieÂżyÂświat pisze:..dziÂś live'Ăłw z Pyrlandii ni ma :/
B³¹d :D W³aœnie by³a piêkna panna Agatta i z przejêciem opowiada³a o wyroku s¹du w sprawie matki, która podejrzana jest o bicie swoich dzieci :spiewa:
..a faktycznie zauwaÂżyÂłem Âże coÂś te mp3 nie zawsze chcÂą wskoczyĂŚ :roll:
..muszê chyba jakiœ przyjemniejszy serwer znaleŸÌ :]
DziaÂła link 8)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:B³¹d :D W³aœnie by³a piêkna panna Agatta i z przejêciem opowiada³a o wyroku s¹du w sprawie matki, która podejrzana jest o bicie swoich dzieci :spiewa:
..jak Agatka zapracowana to my uradowani :jupi:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..mp3 :arrow: http://savefile.com/files/392342
DziaÂła link 8)
..definitywnie rzuciÂłem gigĂŞ :]
..podj¹³em mêsk¹ decyzjê po tym jak od 15. minut usi³owa³em tam wrzuciÌ mp3 i mi siê to nie uda³o :x
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

..jak Agatka zapracowana to my uradowani :jupi:
Tak, oczywiÂście, Âże uradowani :lol2: Szczerze uradowani :D
Agatce przysz³o doœÌ wysok¹ cenê zap³aciÌ (co nas niezmiernie cieszy) za mo¿liwoœÌ wyszalenia siê w Sylwestra :D Dzieù po dniu pracuje teraz :smile: Wprawdzie raz tylko (co nas niezmiernie smuci), ale pojawi³a siê na wizji. :D
Na szczêœcie na doœÌ d³ugo, choÌ i tak za krótko :szalony:
Dzieci i ich czĂŞsto trudne dzieciĂąstwo, to dziÂś temat specjalny w tvn24, np. dzieci pozostawione bez opieki :( Ja teÂż dziÂś samotnie, przez rodzicĂłw pozostawiony w domu siedzĂŞ :( To taka informacja dla mediĂłw, zwÂłaszcza do przedstawicielki pewnego medium :lol2:
:spiewa: Zwyczajny byk, chochlik :lol2:

Wiêc ju¿ to zostawmy i cieszmy siê kolejn¹ wspania³¹ relacj¹ :)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Black, Black :nie: Odrobina pokory :?

Ale siĂŞ teraz Agatce temat trafiÂł ogĂłlnopolski :shock: OstrzegaÂła przed stosowaniem wadliwych pomp infuzyjnych.
Afera na wzĂłr corhydronu :mhm:
Trzymamy kciuki za AgatkĂŞ :) Jak na razie radzi sobie Âświetnie 8)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:Ale siĂŞ teraz Agatce temat trafiÂł ogĂłlnopolski :shock: OstrzegaÂła przed stosowaniem wadliwych pomp infuzyjnych.
Trzymamy kciuki za AgatkĂŞ :) Jak na razie radzi sobie Âświetnie 8)
..to juÂż byÂła wczeÂśniej :shock:
..a ja myÂślaÂłem Âże bĂŞdĂŞ pierwszy ;(

..ale drugim teÂż byĂŚ miÂło :)

..ja mu dam AgatĂŞ Tomaszewicz :twisted: PaweÂł ÂŁukasikowski jeden :devil:
:arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..mp3 :arrow: http://savefile.com/files/392751
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Ja teÂż dziÂś samotnie, przez rodzicĂłw pozostawiony w domu siedzĂŞ :( To taka informacja dla mediĂłw, zwÂłaszcza do przedstawicielki pewnego medium :lol2:
Teraz juÂż Ciebie drogi kolego prĂŞdko z kamerÂą nie odwiedzi :devil:
ChwyciÂł AgattĂŞ temat na tyle, Âże tamten porzuciÂła :o
Funckyrella pisze:Ale siĂŞ teraz Agatce temat trafiÂł ogĂłlnopolski :shock: OstrzegaÂła przed stosowaniem wadliwych pomp infuzyjnych.
Strach coraz wiĂŞkszy chorowaĂŚ :rozglada:
Na szczĂŞÂście sÂą ludzie, ktĂłrzy w trybie pilnym informujÂą i ostrzegajÂą :)
Funckyrella pisze:Trzymamy kciuki za AgatkĂŞ :) Jak na razie radzi sobie Âświetnie 8)
RzeczywiÂście jak do tego tematu stworzona :) Tyle, Âże ja trzymam kciuki za rok ''dwa tysiÂące czwarty'' :>
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..no DÂżastina.. no.. ..no ..no :lol:
..bardzo chciaÂłbym wiedzieĂŚ jak usprawiedliwiaÂłaÂś PawÂła :D

..ludzie :rydzyk: zrĂłbcie coÂś z forum bo tu przez te problemy techniczne momentami pisaĂŚ normalnie siĂŞ nie da :neutral:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze:..no DÂżastina.. no.. ..no ..no :lol:
..bardzo chciaÂłbym wiedzieĂŚ jak usprawiedliwiaÂłaÂś PawÂła :D
Ale siĂŞ wkurzyÂłam kiedy zobaczyÂłam swojego, bogatego w sÂłowa posta :lol: No nic muszĂŞ go odtworzyĂŚ :D
obieÂżyÂświat pisze:..ja mu dam AgatĂŞ Tomaszewicz :twisted: PaweÂł ÂŁukasikowski jeden :devil:
:lol: ÂŁukasikowski, teÂż Âładnie :D Wybacz mu Krzysiu ;) PaweÂł ma w Warszawie koleÂżankĂŞ KarolinĂŞ Tomaszewicz, wiĂŞc pewnie stÂąd ta pomyÂłka ;) Przyznasz, Âże bardzo podobnie brzmiÂące nazwiska, ale tylko nazwiska podobne ;) WeÂź pod uwagĂŞ to, Âże gdyby nie ta PawÂłowa pomyÂłka ;) nie zobaczyÂłbyÂś tego delikatnego, acz piĂŞknego uÂśmiechu Agaty :lol2:
A poza tym Pawe³ szybko naprawi³ swój b³¹d :D
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

:shock: Panna Agata wci¹¿ zaskakuje :D

DziÂś zaskoczyÂła juÂż o nieludzko wczesnej godzinie, bo chwilĂŞ po Ăłsmej rano :spiewa:
RzeÂśka, piĂŞkna, rzeczowa i tu zaskoczenie, nie kryjÂąca niezrozumienia dla aktualnej sytuacji w koÂściele, ktĂłrÂą zmierzwiÂł Wielgus - moÂże, co do ostatniego mogĂŞ siĂŞ myliĂŚ :mhm:
Sam sobie dziwiê siê, co mnie tknê³o, ¿eby w³¹czyÌ tak wczeœnie telewizor? :D Chyba moje dzia³anie by³o podyktowane ciekawoœci¹ w sprawie ingresu, a poza tym to tym, czym zwykle jest dyktowane :spiewa:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Na pocz¹tek napiszê, ¿e o sporym szczêœciu mo¿emy pisaÌ, poniewa¿, gdyby sensacyjna informacja o rzekomo odwo³anym ingresie dotar³a do mediów 10 minut wczeœniej, wszelkie relacje, serwisy, które wprawdzie te¿ dotyczy³y ingresu, ale jednak specyfika tvn24 jest taka, ¿e od mementu pojawienia siê sensacji, zbierane s¹ wy³¹cznie te tzw. gor¹ce komentarze, to wszystko inne idzie w odstawkê :?
No wiêc szczêœcie ogromne, a tym wiêksze, ¿e ka¿da relacja Agatki jest na wagê z³ota. Dzisiejsza by³a swoistym przegl¹dem stanu rzeczy, czy mo¿e lepiej uj¹Ì to jako przekaz opinii hierarchów na temat ca³ego zamieszania wokó³ nowego metropolity warszawskiego. Przedstawi³a nam Agata szczegó³owy raport w tej sprawie, stanowisko hierarchów, decyzje o obecnoœci, b¹dŸ nie na ingresie, najpierw ze stolicy metropolii gnieŸnieùskiej, o powypadkowej rekonwalescencji abpa Henryka Muszyùskiego, o metropolicie poznaùskim abpie Stanis³awie G¹deckim, który jest zarazem wiceprzewodnicz¹cym Konferencji Episkopatu Polski, który równie¿ ma problemy zdrowotne. Ale Agata przedstawi³a zdanie obu, które jest raczej takie samo, ¿e decyzjê Stolicy Apostolskiej trzeba uszanowaÌ, choÌ sytuacja jest trudna i budzi spore kontrowersje. A co do tego, czy Agata nie kry³a niezrozumienia dla ca³ej sytuacji, to przecie¿ widaÌ by³o w jej oczach, ¿e sprawa w jakimœ stopniu le¿y jej na sercu i normaln¹ rzecz¹ by³o, ¿e emocje w jakimœ stopniu uzewnêtrzni³a. By³o je zw³aszcza widaÌ, kiedy opowiada³a jeszcze o stanowisku poznaùskiego teologa, prof. Tomasza Wêc³awskiego, który uczestniczy³ w pracach komisji powo³anej przez Rzecznika Praw Obywatelskich. Myœlê, ¿e nie ma osoby nawet ju¿ nie tyle wœród wierz¹cych, co wœród trzeŸwo myœl¹cych, która by pozostawa³a w opozycji do tych wydarzeù :] I to wcale nie za spraw¹ tzw. nagonki medialnej :nie:
Teraz juÂż Ciebie drogi kolego prĂŞdko z kamerÂą nie odwiedzi :devil:
ChwyciÂł AgattĂŞ temat na tyle, Âże tamten porzuciÂła :o
No wiesz, w kaÂżdej chwili mogÂłem zrzuciĂŚ szaty porzuconego dziecka, i przywdziaĂŚ szaty uÂżytkownika wadliwej pompy infuzyjnej :D MyÂślisz, Âże przyszÂłaby zapytaĂŚ jak siĂŞ czujĂŞ? :D
Z tym, Âże dopiero dzisiaj na ten rewelacyjny pomysÂł wpadÂłem :? A dziÂś jak wiadomo, dla tvn24 nie liczy siĂŞ nic poza ingresem :/
Wczorajsze relacje faktycznie zas³uguj¹ na szczególne wyró¿nienie 8) Pe³ne werwy i energii, precyzyjnej, szczegó³owej, na tyle na ile to by³o mo¿liwe, gor¹cej informacji i alarmuj¹ce o istniej¹cym niebezpieczeùstwie :] Agatka jest stworzona do zadaù specjalnych 8)

Doœwiadczenia dnia wczorajszego i dzisiejszego napawaj¹ mnie radoœci¹ i smutkiem jednoczeœnie. Z jednej strony radoœÌ z tego, co by³o, z drugiej smutek, bo wiemy, przekonaliœmy siê o tym wczeœnie rano, o tym, i¿ Agatka jest w pracy, ale to tkwienie na posterunku nie bêdzie oznacza³o wiêkszej iloœci spotkaù Agatki z nami w kolejnych relacjach :(
ODPOWIEDZ