Kinga Rusin
Moderator: Łukasz
dzieki arctica :brawa:
wydawaÂło mi siĂŞ bardziej , ze Marcin byÂł taki jak zwykle a Kinga jakaÂś taka pewnie zÂła byÂła
ale oni chyba sie pokÂłucili na kapif sÂą juÂż zdiĂŞcia takie z poza anteny i widaĂŚ jak siĂŞ kÂłucÂą zresztÂą normalnie w programie uÂśmiechajÂą sie do siebie albo conajmniej siĂŞ patrza jak ktĂłreÂś z nich mĂłwi a dziÂś wogle jakoÂś tak
mam nadzieje ,Âże jutro bĂŞdzie lepiej bo to byÂł chyba jeden z najgorszych programĂłw rusin&meller tak jak to juÂż wspomniaÂła arctica
krusin mi odpisali nie wiem po jakim dokÂładnie czasie bo nie pamietam ale ok. tygodnia napisaÂłam , ze trzymam kciĂłki za naszych siatkarzy itp. i odpisali mi , ze oni teÂż trzymajÂą ,....
wydawaÂło mi siĂŞ bardziej , ze Marcin byÂł taki jak zwykle a Kinga jakaÂś taka pewnie zÂła byÂła
ale oni chyba sie pokÂłucili na kapif sÂą juÂż zdiĂŞcia takie z poza anteny i widaĂŚ jak siĂŞ kÂłucÂą zresztÂą normalnie w programie uÂśmiechajÂą sie do siebie albo conajmniej siĂŞ patrza jak ktĂłreÂś z nich mĂłwi a dziÂś wogle jakoÂś tak
mam nadzieje ,Âże jutro bĂŞdzie lepiej bo to byÂł chyba jeden z najgorszych programĂłw rusin&meller tak jak to juÂż wspomniaÂła arctica
krusin mi odpisali nie wiem po jakim dokÂładnie czasie bo nie pamietam ale ok. tygodnia napisaÂłam , ze trzymam kciĂłki za naszych siatkarzy itp. i odpisali mi , ze oni teÂż trzymajÂą ,....
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Hej witamMemory pisze: ale oni chyba sie pokÂłucili na kapif sÂą juÂż zdiĂŞcia takie z poza anteny i widaĂŚ jak siĂŞ kÂłucÂą zresztÂą normalnie w programie uÂśmiechajÂą sie do siebie albo conajmniej siĂŞ patrza jak ktĂłreÂś z nich mĂłwi a dziÂś wogle jakoÂś tak

http://www.kapif.pl
witamy cie serdecznie, a tak nawiasem mowiac wejdz na moja strone (taka autoreklama...hehe
)
witamy cie serdecznie, a tak nawiasem mowiac wejdz na moja strone (taka autoreklama...hehe

By³am na stronce fajne tapetki:) ale nadal mi sie nie otwiera str kapif:( jak mozecie to dajcie linki do pojedynczych fotek, tych na ktorych Kinga z Marcinem sie k³óc¹ naprawdê bêdê wdziêczna.Krusin pisze:www.kapif.pl
witamy cie serdecznie, a tak nawiasem mowiac wejdz na moja strone 9 taka autoreklama...hehe![]()
![]()
)
Co do zachowania mojej ulubionej pary, to moÂże wynika ono z tego, Âże oboje kogoÂś majÂą i nie wypada im juÂż tak przymilac siĂŞ do siebie...
no wiesz Krusin niby mogÂą tylko tylko skoro majÂą partnerĂłw to napewno nie bĂŞdÂą siĂŞ tak zachowywaĂŚ a ubolewam nad tym bo to w nich ceniÂłam te teksty Marcina typu: jaka Kinga jest piekna i wogle...
nawet jako przyjaciele byli jakby na stosunkach mêsko-damskich a nie jako tacy sobie kumple pewnie dla tego wiêkszoœÌ osób myœla³o , ze Marcin porywa Kinge a teraz ... a szkoda
Kama2007 daj mi w pw emil twĂłj to Ci przesle zdiĂŞcie z kapif
nawet jako przyjaciele byli jakby na stosunkach mêsko-damskich a nie jako tacy sobie kumple pewnie dla tego wiêkszoœÌ osób myœla³o , ze Marcin porywa Kinge a teraz ... a szkoda
Kama2007 daj mi w pw emil twĂłj to Ci przesle zdiĂŞcie z kapif
œwietne ddtvn tylko za du¿o by³o materia³ów przectawiaj¹cych temat no i ten nudny cykl o muzeum :?
no ale prowadzÂący super szczegĂłlnie Kinia na desce i te dogadywania Marcina no i bĂŞdÂą za tydzieĂą, Âświetnie stanowczo lepiej niÂż wczoraj odrazu lepszy poranek
arctica zrobiÂłaÂś mozĂŞ capsy z dziĂŚ
wiem , ze Cie znĂłw prosze ale sÂą Âświetne :brawa:
jak nie to spoko oczywiÂście bo i tak bardzo duzo juÂż wkleiÂłaÂś

no ale prowadzÂący super szczegĂłlnie Kinia na desce i te dogadywania Marcina no i bĂŞdÂą za tydzieĂą, Âświetnie stanowczo lepiej niÂż wczoraj odrazu lepszy poranek

arctica zrobiÂłaÂś mozĂŞ capsy z dziĂŚ

jak nie to spoko oczywiÂście bo i tak bardzo duzo juÂż wkleiÂłaÂś

-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
te¿ zauwa¿y³am tê z³oœliwoœÌ w ich wypowiedziach... ca³y czas o tym ¿e tam przyje¿dzaj¹ przedstawiciele ni¿szych klas i to tylko po to by piÌ bo jest tanio... No ale z jakiegoœ powodu przyje¿dzaj¹ choÌby nawet piÌ, ale tam, a nie np do Warszawy.Marcinn_Bochnia pisze: a widzielisci jak by³o o Krakowie o najmodniejszym mieœcie œwiata by³o widaÌ po Kindze i Marcinie ¿e troche zazdroszcz¹ tego bo co chwile gadali tylko o tych dresiarzach...

Eh, zazdroÂśnicy!

KrakĂłw to piĂŞkne miasto tak czy siak :tanczy: a teraz i najmodniejsze :brawa:

"Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro"
-
- Nowicjusz