Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
No to ja reÂż sprawdzĂŞ czy jestem(piszĂŞ wiĂŞc jestem) :spiewa: :spiewa:
wszyscy sÂą tylko Joasi nie ma :mhm: :mhm:
Przewidywania Dzastinki siĂŞ nie sprawdziÂły w serwisach wieczornych wystapi ku jej uciesze Pawcio :rozglada:
A Joasia biega gdzieÂś po plaÂży i Âśmieje siĂŞ z nas Âże my tu w polsce mamy paskudnÂą pogodĂŞ a ona zaÂżywa kÂąpieli sÂłonecznych
wszyscy sÂą tylko Joasi nie ma :mhm: :mhm:
Przewidywania Dzastinki siĂŞ nie sprawdziÂły w serwisach wieczornych wystapi ku jej uciesze Pawcio :rozglada:
A Joasia biega gdzieÂś po plaÂży i Âśmieje siĂŞ z nas Âże my tu w polsce mamy paskudnÂą pogodĂŞ a ona zaÂżywa kÂąpieli sÂłonecznych

Skad wiem o twojej radoÂści z wystepu Pawcia o 23.30 :mhm: :mhm:
Bardzo trudne pytanie. :rozglada:
Czyli ze wszystkich dzisiejszych wró¿ek ja jestem najblizej prawdy- :brawa: -chociaz nie jestem szczêœliwy z tego powodu ¿e akurat mam racjê .Z wiadomych przyczyn wola³bym siê myliÌ :mhm: :nie:
Bardzo trudne pytanie. :rozglada:
Czyli ze wszystkich dzisiejszych wró¿ek ja jestem najblizej prawdy- :brawa: -chociaz nie jestem szczêœliwy z tego powodu ¿e akurat mam racjê .Z wiadomych przyczyn wola³bym siê myliÌ :mhm: :nie:
Ja te¿ trafi³em :spiewa: Ale powiedzmy ,¿e nie macie dowodu bo mi posty nie dotar³y :tanczy: No to co czekamy do tego 15 stycznia,za³ó¿my tak¹ oto datê jako prog graniczny a¿eby siê nie rozczarowaÌ ,¿e Joasi nie ma dzieù w dzieù.A jeœli wtedy Jej nie bêdzie to==> :mhm: ale bêdzie :aniol:
Mówisz Adam,¿e Joasia na pla¿y..Ty dobrze wró¿ysz wiêc to te¿ mo¿e byÌ prawda.
Joasia w hawajskiej koszuli
PatrzÂąc z perspektywy okna dziÂś lekka abstrakcja,,ale przyjemna :aniol:
JuÂż ponad 500 postĂłw w tym temaciku,wiĂŞc maÂły jubileusz :brawa:
Tak trzymaĂŚ! :spiewa:
Mówisz Adam,¿e Joasia na pla¿y..Ty dobrze wró¿ysz wiêc to te¿ mo¿e byÌ prawda.
Joasia w hawajskiej koszuli

JuÂż ponad 500 postĂłw w tym temaciku,wiĂŞc maÂły jubileusz :brawa:

Tak trzymaĂŚ! :spiewa:
No to trzeba sie ostro zabraĂŚ do pracy aby byÂło 1000 postĂłw.
Moze Joasia wyÂśle nam z tej okazji po skrzynce szampana :spiewa: :spiewa:
W koĂącu tÂłucze w tvn24 niebotyczne pieniÂądze-jak jÂą staĂŚ na trzy tygodnie na Hawajach :mhm:
raczej spodziewam sie Joasi w poÂłowie tygodnia -tylko nie wiem ktĂłrego,pewnie nastĂŞpnego.
Joasia nie wyglada na narciarkĂŞ i dotego nastaÂła sie w tÂą jesieĂą i zimĂŞ na dworzu wiĂŞc pewnie siĂŞ teraz wygrzewa -napewno nie chce wracaĂŚ do Warszawy-.
NiedoœÌ ¿e bedzie musia³a pracowac to bêdzie te¿ mia³a nieodpart¹ pokusê przeczytaÌ moje posty-¿eby siê oczywiœcie dowiedzieÌ co za nowe g³upoty nawypisywa³em :rozglada: :rozglada:
Moze Joasia wyÂśle nam z tej okazji po skrzynce szampana :spiewa: :spiewa:
W koĂącu tÂłucze w tvn24 niebotyczne pieniÂądze-jak jÂą staĂŚ na trzy tygodnie na Hawajach :mhm:
raczej spodziewam sie Joasi w poÂłowie tygodnia -tylko nie wiem ktĂłrego,pewnie nastĂŞpnego.
Joasia nie wyglada na narciarkĂŞ i dotego nastaÂła sie w tÂą jesieĂą i zimĂŞ na dworzu wiĂŞc pewnie siĂŞ teraz wygrzewa -napewno nie chce wracaĂŚ do Warszawy-.
NiedoœÌ ¿e bedzie musia³a pracowac to bêdzie te¿ mia³a nieodpart¹ pokusê przeczytaÌ moje posty-¿eby siê oczywiœcie dowiedzieÌ co za nowe g³upoty nawypisywa³em :rozglada: :rozglada:
JeÂżeli Asia lezy na Hawajachadam pisze:

MoÂże i ma wiecej czasu ale przy laptopie to raczej na plazy nie siedzi.TÂłum facetĂłw pewnie chce jej wysmarowac plecy olejkiem do opalania a jej nazeczony jest z tego powodu strasznie wnerwiony i caÂły czas siĂŞ kÂłucÂą :spiewa: :spiewa: :rozglada:
Napewno czyta nasze posty.Kazdy chce wiedzieĂŚ co siĂŞ i nim pisze i mĂłwi.Pewnie nawet dobrze nas zna i dlatego nie chciaÂła odpisywaĂŚ na Âżyczenia bo siĂŞ baÂła ze bedziemy prĂłbowali siĂŞ z niÂą zaprzyjaÂżniĂŚ :stop:
Napewno wzieÂła sobie do serca sprawĂŞ makijazu gdyÂż jak o tym pisaÂłem to juÂż Joasi nie zrobiono okropnego makijaÂżu.
Pewnie jak strzeli jak¹œ gafê to z dr¿¹cymi rêkami wchodzi na forum ¿eby sprawdziÌ co napisaliœmy na ten temat albo z nadziej¹ ¿e nie odnotowaliœmy tego faktu.
My wszystko widzimy i nic przed nami siĂŞ nie uchowa-ale zÂłe traktowanie fanĂłw moÂże siĂŞ skÂączyĂŚ tym Âże te drobne sprawki stanÂą siĂŞ tematem rozmĂłw na forum :spiewa:
Pewnie jak to czyta to ma serce w przeÂłyku :spiewa:
Napewno czyta nasze posty.Kazdy chce wiedzieĂŚ co siĂŞ i nim pisze i mĂłwi.Pewnie nawet dobrze nas zna i dlatego nie chciaÂła odpisywaĂŚ na Âżyczenia bo siĂŞ baÂła ze bedziemy prĂłbowali siĂŞ z niÂą zaprzyjaÂżniĂŚ :stop:
Napewno wzieÂła sobie do serca sprawĂŞ makijazu gdyÂż jak o tym pisaÂłem to juÂż Joasi nie zrobiono okropnego makijaÂżu.
Pewnie jak strzeli jak¹œ gafê to z dr¿¹cymi rêkami wchodzi na forum ¿eby sprawdziÌ co napisaliœmy na ten temat albo z nadziej¹ ¿e nie odnotowaliœmy tego faktu.
My wszystko widzimy i nic przed nami siĂŞ nie uchowa-ale zÂłe traktowanie fanĂłw moÂże siĂŞ skÂączyĂŚ tym Âże te drobne sprawki stanÂą siĂŞ tematem rozmĂłw na forum :spiewa:
Pewnie jak to czyta to ma serce w przeÂłyku :spiewa: