Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Jeszcze siĂŞ weekend nie skoĂączyÂł, jeszcze szansa, Âże moja "przepowiednia" co do Asi powrotu na wizje w weekend siĂŞ sprawdzi. Ma jeszcze 5 godzin , by mi uratowac honor :lol: Asia pojaw sie w wieczorno-nocnych serwisach :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

No i chyba nie byÂło JoaÂśki

mam jakiÂś stary caps to go wklejĂŞ -chyba jeszcze tydzieĂą poczekamy

Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

adam pisze:No i chyba nie byÂło JoaÂśki

]
Szkoda gadaĂŚ, mĂłj szĂłsty zmysÂł mogĂŞ do szuflady narazie schowaĂŚ :lol:
Asia pewnie albo odpoczywa, albo na L4, albo pracuje w zaciszu redakcji tvn24 .... dobra juÂż nic nie gadam, bo pewnie jest zupeÂłnie inaczej, aniÂżeli w ktĂłrejkolwiek z tych opcji 8)
adam
Fan Forum
Fan Forum

Z moim szĂłstym zmysÂłem jest nie lepiej :hmm: :hmm:

w tym tygodniu siĂŞ jej nie spodziewam.Jak pisaÂłem wczesniej albo jest w ciepÂłych krajach albo na nartach.Jak skrĂŞci nogĂŞ to pewnie bez L-4 sie nie obejdzie. :spiewa:

:spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

WidzĂŞ maxxx Âże posty Ci nie wchodzÂą -kiedyÂś mnie teÂż sie to przytrafiÂło.

Ciekawe czy Joasia bĂŞdzie rĂłwnie rozpromieniona jak Ania J.-oczywiscie po powrocie do pracy
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:mhm: Zupe³nie nie wiem czemu, ale mam przeczucie, ¿e Joanna w dzisiejszych serwisach nocnych siê pojawi ;) DoœÌ ju¿ tego leniuchowania, czas fanom siê przypomnieÌ :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Sami wró¿bici na forum :spiewa: :spiewa:
BĂŞdĂŞ siĂŞ upieraÂł Âże Joasia pojawi siĂŞ dopiero w przyszÂłym tygodniu.
Co do leniuchowania to podobno wszyscy dziennikarze to ludzie nie mogÂący wytrzymaĂŚ bez pracy-Joasia jakoÂś moÂże :spiewa:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Dodano: Pon Sty 08, 2007 9:03 pm
aaaa sprawdzam czy jestem :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

No to ja reÂż sprawdzĂŞ czy jestem(piszĂŞ wiĂŞc jestem) :spiewa: :spiewa:

wszyscy sÂą tylko Joasi nie ma :mhm: :mhm:

Przewidywania Dzastinki siĂŞ nie sprawdziÂły w serwisach wieczornych wystapi ku jej uciesze Pawcio :rozglada:

A Joasia biega gdzieÂś po plaÂży i Âśmieje siĂŞ z nas Âże my tu w polsce mamy paskudnÂą pogodĂŞ a ona zaÂżywa kÂąpieli sÂłonecznych :P
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Wró¿ka Dzastina siê nie spisa³a :lol: Zupe³nie nie rozumiem jak mog³am siê tak pomyliÌ :nie: Adamsk¹d wiedzia³eœ, ¿e siê ucieszê? :D
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Skad wiem o twojej radoÂści z wystepu Pawcia o 23.30 :mhm: :mhm:
Bardzo trudne pytanie. :rozglada:
Czyli ze wszystkich dzisiejszych wró¿ek ja jestem najblizej prawdy- :brawa: -chociaz nie jestem szczêœliwy z tego powodu ¿e akurat mam racjê .Z wiadomych przyczyn wola³bym siê myliÌ :mhm: :nie:
maxxx

Post autor: maxxx »

Ja te¿ trafi³em :spiewa: Ale powiedzmy ,¿e nie macie dowodu bo mi posty nie dotar³y :tanczy: No to co czekamy do tego 15 stycznia,za³ó¿my tak¹ oto datê jako prog graniczny a¿eby siê nie rozczarowaÌ ,¿e Joasi nie ma dzieù w dzieù.A jeœli wtedy Jej nie bêdzie to==> :mhm: ale bêdzie :aniol:
Mówisz Adam,¿e Joasia na pla¿y..Ty dobrze wró¿ysz wiêc to te¿ mo¿e byÌ prawda.
Joasia w hawajskiej koszuli :D PatrzÂąc z perspektywy okna dziÂś lekka abstrakcja,,ale przyjemna :aniol:
JuÂż ponad 500 postĂłw w tym temaciku,wiĂŞc maÂły jubileusz :brawa: 8)
Tak trzymaĂŚ! :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

No to trzeba sie ostro zabraĂŚ do pracy aby byÂło 1000 postĂłw.
Moze Joasia wyÂśle nam z tej okazji po skrzynce szampana :spiewa: :spiewa:
W koĂącu tÂłucze w tvn24 niebotyczne pieniÂądze-jak jÂą staĂŚ na trzy tygodnie na Hawajach :mhm:

raczej spodziewam sie Joasi w poÂłowie tygodnia -tylko nie wiem ktĂłrego,pewnie nastĂŞpnego.
Joasia nie wyglada na narciarkĂŞ i dotego nastaÂła sie w tÂą jesieĂą i zimĂŞ na dworzu wiĂŞc pewnie siĂŞ teraz wygrzewa -napewno nie chce wracaĂŚ do Warszawy-.

NiedoœÌ ¿e bedzie musia³a pracowac to bêdzie te¿ mia³a nieodpart¹ pokusê przeczytaÌ moje posty-¿eby siê oczywiœcie dowiedzieÌ co za nowe g³upoty nawypisywa³em :rozglada: :rozglada:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

adam pisze:
NiedoœÌ ¿e bedzie musia³a pracowac to bêdzie te¿ mia³a nieodpart¹ pokusê przeczytaÌ moje posty-¿eby siê oczywiœcie dowiedzieÌ co za nowe g³upoty nawypisywa³em :rozglada: :rozglada:
JeÂżeli Asia lezy na Hawajach :lol: to na pewno ma spooooro czasu i moÂże leÂży sobie z laptopem na kolanach na plaÂży i zerka na nasze forum , by zobaczyĂŚ jakie sa nowe spekulacje na Jej temat. Bardziej jestem skÂłonna uwierzyĂŚ, Âże Joasia ma wiĂŞcej czasu tu zaglÂądaĂŚ (jeÂżeli wogĂłle zaglÂąda) majÂąc wolne , aniÂżeli bĂŞdÂąc w pracy.
adam
Fan Forum
Fan Forum

MoÂże i ma wiecej czasu ale przy laptopie to raczej na plazy nie siedzi.TÂłum facetĂłw pewnie chce jej wysmarowac plecy olejkiem do opalania a jej nazeczony jest z tego powodu strasznie wnerwiony i caÂły czas siĂŞ kÂłucÂą :spiewa: :spiewa: :rozglada:

Napewno czyta nasze posty.Kazdy chce wiedzieĂŚ co siĂŞ i nim pisze i mĂłwi.Pewnie nawet dobrze nas zna i dlatego nie chciaÂła odpisywaĂŚ na Âżyczenia bo siĂŞ baÂła ze bedziemy prĂłbowali siĂŞ z niÂą zaprzyjaÂżniĂŚ :stop:
Napewno wzieÂła sobie do serca sprawĂŞ makijazu gdyÂż jak o tym pisaÂłem to juÂż Joasi nie zrobiono okropnego makijaÂżu.

Pewnie jak strzeli jak¹œ gafê to z dr¿¹cymi rêkami wchodzi na forum ¿eby sprawdziÌ co napisaliœmy na ten temat albo z nadziej¹ ¿e nie odnotowaliœmy tego faktu.
My wszystko widzimy i nic przed nami siĂŞ nie uchowa-ale zÂłe traktowanie fanĂłw moÂże siĂŞ skÂączyĂŚ tym Âże te drobne sprawki stanÂą siĂŞ tematem rozmĂłw na forum :spiewa:

Pewnie jak to czyta to ma serce w przeÂłyku :spiewa:
ODPOWIEDZ