Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Mi sie wydaje, ¿e ktoœ jak sie staje osob¹ popularn¹ to na pocz¹tku bankowo z ciekawosci zagl¹da na fora, by dowiedziec siê co o nim lub o niej pisz¹. Niestety na wiêkszoœci forum, szczególnie tych gdzie mozna zostawiÌ jakis krótki komentarz np. pod tekstem , czyli takim "bez w¹tkowym" ludzie strasznie naje¿dzaj¹ na popularne osoby, to nie jest ju¿ nawet krytyka tylko prostackie krytykanctwo i wœcibianie nosa w nie swoje sprawy (" a czemu¿ to ona spotyka siê z tym obleœnym dziadem?"). Po przeczytaniu paru takich "rarytasów " na swój temat taka osoba ma zepsute pewnie pare dni, przejmuje siê i zastanawia -co mozna by zrobic lepiej? Ale tu nie ma logiki, nie da siê dogodziÌ ka¿demu, a ludzie w internecie czuja siê bezpieczni i anonimowi i hulaj dusza, piek³a nie ma, pis¿¹ co im œlina na jêzor przyniesie, dsadnie i w wiekszoœci przypadków wydaj¹ niesprawiedliwe opinie. Dlatego nie raz s³ysza³am wypowiedzi znanych osób, ¿e unikaj¹ zagl¹dania na fora, potem t¹ ciekawoœc przyp³acaj¹ ca³odzienn¹ depresj¹.
No chyba, ze znajÂą forum tvn.tivi :tanczy: - gdzie forumowicze starajÂą siĂŞ obiektywnie i rzeczowo i raczej (co waÂżne) w ciepÂłych sÂłowach wyraÂżaĂŚ o swoich ulubieĂącach ze srebrnego ekranu :D
Daltego teÂż jak Asia bĂŞdzie widziaÂła, Âże nie czepiamy siĂŞ Jej to na pewno chĂŞtniej bĂŞdzie tu zagladaÂła, bo kazdego ÂłechcÂą miÂłe sÂłowa na jego temat :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Zgadzam siĂŞ Âże anonimowosĂŚ na forum nie zawsze idzie w parze z obiektywnoÂściÂą.

Na poczatku nie mia³em ochoty pisaÌ o Joasi ale ró¿ni ludzie czepiali siê jej g³osu który dla mnie jest bardzo sexi i musia³em interweniowaÌ .
trafiÂłem kilka razy na te fora poprzez przeglÂądarkĂŞ i raczej widziaÂłem tam ludzi z kompleksami chcÂących siĂŞ odegraĂŚ za Âżyciowe nie powodzenia na kimkolwiek a nie osoby ktĂłre naprawdĂŞ patrzyÂły obiektywnie na osobĂŞ .
Mnie siĂŞ w Âżyciu raczej nie powiodÂło, nie speÂłniÂłem swoich maÂżeĂą ale nie mam ochoty psuĂŚ maÂżeĂą innych.Podziwiam JoasiĂŞ za to Âże ma w sobie tyle siÂły aby speÂłniĂŚ swoje maÂżenie o dziennikarstwie.
Mam nadziejĂŞ Âże nasze opinie dopingujÂą JoasiĂŞ do dalszego doskonalenia warsztatu dziennikarskiego ,Âże w jej sukcesie teÂż mamy swĂłj udziaÂł .
Mam nadziejĂŞ Âże wie, Âże sÂą ludzie ktĂłrzy czekajÂą na jej reportarze ,relacje i serwisy ktĂłre ona prowadzi.
Kania
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Kania »

Nika podpisuje sie pod Twoim postem zarĂłwno lewÂą jak i prawÂą rĂŞkÂą...
A w internecie nikt nie anonimowy i sprawdziÂł to na swojej skĂłrze chÂłopak, ktĂłry napisaÂł, Âże otruje prezydenta szybko go zÂłapali.
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Masz racje bo jak taka osoba popularna trafi na jakieœ nazwê to'nieobiektywne' forum to z du¿¹ doz¹ pewnoœci juz nie bêdzie mia³a ochoty zagl¹daÌ na inne.Musimy wierzyÌ,¿e s¹ szczeœciarze w tym wypadku szczêœciara ,¿e trafi³a tu :aniol:
No ale tego sie raczej prĂŞdko niedowiemy..ale w sumie czy ja wiem czy to takie waÂżne i tak nie mamy na co liczyĂŚ ..chociaz byÂłoby miÂło wiedzieĂŚ,Âże Asia wie ,Âże ma sympatykĂłw :spiewa:
Tak sobie mysle gdybym np o sobie czytaÂł takie fajne posty jak bym zareagowaÂł :spiewa:
Penie bym odpisal na meila itd,ale z dystansem..chociaÂż chyba nie ocieramy sie o fanatyzm takÂże nie dajemy powodu do podejrzewania Nas o jakieÂś natrĂŞctwo :D
W kaÂżdym badz razie ja Asie bardzo lubiĂŞ i niech tak pozostanie :aniol:
Jeszcze mi wpadlo do g³owy,¿e mo¿e miec dosc po pracy komputera..cz³owiek tez czasem chcê odpocz¹Ì od techniki :aniol: :spiewa:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

adam pisze:Ciekawe czy Joasia bĂŞdzie rĂłwnie rozpromieniona jak Ania J.-oczywiscie po powrocie do pracy
rozpromieniona!!dokÂładnie! :roll: :roll: :roll: :roll: a ja promieniejĂŞ razem z NiÂą :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: wreszcie JEST!! Ania Jot. :D

ostatnio dowiaduje siê wszystkiego dziêki Wam moi drodzy,a dziêki Adamowi nie muszê widzieÌ oczami wyobraŸni :D piersze dni Jej pracy oczywiœcie przepuœci³em,có¿ uroki œwi¹t Bo¿ego Narodzenia nr 2,jeszcze zosta³ drugi Nowy Rok ;)

A z tego co siê st¹d dowiedzia³em Kryni jeszcze nie ma??TVN24 wystawia na próbê cierpliwoœÌ Fanów.moja siê skoùczy³a,bo powa¿nie zw¹tpi³em...a dziêki dodatkowej Sile mam powera ¿eby czekaÌ na Krynie :tanczy: :tanczy: :tanczy:

a mo¿e wolne dni dla Kryni s¹ dla niej zajêtymi.w tym czasie mo¿e np przygotowywaÌ siê.napewno przed jej 1 wyst¹pieniem w Dn¯ mia³a wiele prób.albo szuka materia³ów.robi jakieœ kursy.Krynia napewno nie stoi w miejscu,nie leni siê,tylko rozwija siê i udoskonala
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
nostromo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: nostromo »

Krynia wÂłaÂśnie zdaje relacjĂŞ KalczyĂąskiej z sejmu.....czarny golfik..... :lol:

Anna Jot siĂŞ juÂż pojawiÂła ??????????????
Może to szaleństwo, ale jest w tym metoda.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

aha!no super!ja sobie tu siedzĂŞ i piszu piszu a ona tam gadu gadu!!!super..... ;( ;( ;( kurcze jestem na siebie zÂły!! :evil: yyyhhh...

Ania Jot. jest,od poniedziaÂłku bodajÂże :tanczy: no tak naprawdĂŞ jutro o 10 przekonam siĂŞ o tym osobiÂście :devil: 8)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Kania
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Kania »

skoro Joanna wrociÂła i pokazaÂła siĂŞ dopiero wieczorem to zapewne ona przedstawi widzom podsumowanie dnia.
maxxx

Post autor: maxxx »

Noi wreszcie sie doczekalismy :aniol: :aniol: :aniol:
To siĂŞ stanie siĂŞ o 23:30,chodz wczesniej tez byla ale w tzw miedzyczasie :spiewa:
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Ale jak ona wieczorem by³a w Sejmie to jak ma proowadziÌ Podsumowanie Dnia? DoczepiÌ sobie skrzyd³a, ¿eby jak najszybciej przyjechaÌ, zd¹¿yÌ z charakteryzacj¹ i jeszcze ogarn¹Ì wszystkie wiadomoœci dzisiejszego dnia? :roll: :lol: £adny mia³a sweterek. Sprytnie to rozwi¹zali: biust by³ za bardzo uwydatniony to go "wkroili' w du¿y zas³aniajacy pasek. :lol: Dobrze, ¿e siê dzisiaj pokaza³a bo trochê sie za ni¹ stêskni³am. :P
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Mandi pisze:Ale jak ona wieczorem by³a w Sejmie to jak ma proowadziÌ Podsumowanie Dnia? DoczepiÌ sobie skrzyd³a, ¿eby jak najszybciej przyjechaÌ, zd¹¿yÌ z charakteryzacj¹ i jeszcze ogarn¹Ì wszystkie wiadomoœci dzisiejszego dnia? :
Ladies and gentleman! :D Pragnê uroczyœcie og³osiÌ nadanie Joasi mienia "supermenki tvn 24" :lol: Nie doœc, ¿e zd¹¿y³a, to piêknie wygl¹da³a, i profesjonalnie (jak zawsze)prowadzi³a podsumowanie dnia! :tanczy:
P.S. Aha chyba siĂŞ nie opalaÂła na Hawajach, bo nie dostrzegÂłam przybrÂązowienia cery 8)
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Eeeee tam :) PrzecieÂż to nic nadzwyczajnego.
Nad przygotowaniem serwisu pracuje caÂła masa ludzi, a nie tylko prezenter/ka.

Po drugie wiêkszoœÌ zapowiedzi w WPD nie ró¿ni siê wiele od zapowiedzi materia³ów we wczeœniejszych serwisach.

PS.
PaweÂł ÂŁukasik dzieĂą wczeÂśniej dopuÂściÂł siĂŞ "podobnego wyczynu".
adam
Fan Forum
Fan Forum

Obrazek

Kurcze wrĂłciÂła :tanczy: :tanczy: :tanczy:

PrzegapiÂłem JoasiĂŞ wczesniej ale o 23.00 postanowiÂłem obejrzeĂŚ serwis.
A tu pojawia siĂŞ Âśliczna buzia Joasi-jak ktoÂś miaÂł zatrzymanie akcji serca to wie o czym piszĂŞ

Mnie teÂż wydaje siĂŞ Âże z tymi hawajami to nieprawda

Wiecie czego najbardziej mi brakowaÂło -uÂśmiechu Joasi na koniec serwisu.
Jak myÂślaÂłem Âże o 23.00 obdarowaÂła nas najpiekniejszym usmiechem jaki widziaÂłem u Joasi to o 23.30 pobiÂła samÂą siebie.Albo mi jej tak brakowaÂło,albo miaÂła duÂżo powodĂłw do radoÂści,ale jej uÂśmiech byÂł bardzo promienny i prawdziwy-nie pamietam zeby kiedykolwiek tak Âładnie siĂŞ uÂśmiechneÂła.

Kurcze capsĂłw nie moÂżna robiĂŚ a Asia wrĂłciÂła :rydzyk:

To nie pierwszy raz kiedy Joasia prowadzi³a relacjê a pó¿niej prowadzi³a serwis wieczorny

WrĂłciÂła i do wakacji pewnie nie zniknie :rozglada:

[ Dodano: Sro Sty 10, 2007 9:53 am ]
A o 9.50 Joasia jest juÂż w Adamowie i ma temat o ropie.
Czarny golf no i oczywiscie jej fajowy pÂłaszczyk -szkoda Âże nie mozna okrasiĂŚ tego postu capsami.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

adam pisze:A o 9.50 Joasia jest juÂż w Adamowie i ma temat o ropie.
Czarny golf no i oczywiscie jej fajowy pÂłaszczyk -szkoda Âże nie mozna okrasiĂŚ tego postu capsami.
..capsy nie dziaÂłajÂą to moÂże mp3 z po 10. :?:
:arrow:
http://savefile.com/files/402089
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Narazie tylko to nam musi wystarczyĂŚ

Nie ma capsĂłw to trzeba dodaĂŚ Âże Joasia miaÂła koÂłnierzyk postawiony na stĂłjkĂŞ.
Szefostwo tvn mogÂło by siĂŞ postarac o jakiÂś szal dla Joasi :spiewa:

Dopiero co wrĂłciÂła do Warszawy a ci juÂż jÂą wygnali za WarszawĂŞ

Nie pamietam kiedy ostatnio Joasia zdawaÂła relacjĂŞ z poza Warszawy

[ Dodano: Sro Sty 10, 2007 4:44 pm ]
No ale wieczorem to siĂŞ udaÂło.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Pewnie nikt nie pomyÂślaÂł aby tej biedulce podaĂŚ kawĂŞ :spiewa:
ODPOWIEDZ