a w Adamowie kozy kuj¹ Krynia mia³a wczoraj niez³¹ wycieczkê.w serwisie o g.10 jej ³¹czenie ze studiem by³o ostatnie.mowa by³a o rurze ropy,nie wiem czemu ten temat by³ ostatni,przecie¿ Krynia powinna mieÌ chooocia¿ 2gie ³¹czenie.zdziwi³em siê,¿e wys³ali j¹ do ....Adamowa a w Wawie myszki siê cieszy³y,bo kota nie by³o :>
a moÂże Ciebie spotkaÂła w Adamowie Adamie
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
no wÂłaÂśnie!wynaleÂźli to 'prosto z Polski',szkoda,Âże nie 'co z tÂą PolskÂą' :devil:
takie Âśrednie,ale wychodzi na to,Âże reporterzy,ktĂłrzy nie zajmowali siĂŞ sprawami pokazywanymi w pasmach,to przygotowujÂą materiaÂły do tego programu.fajnie :tanczy: to znaczy,Âże jest nadzieja,Âże kiedy nasza ulubiona reporterka nie pojawi siĂŞ w ciÂągu dnia i nocy,to moÂże zagoÂściĂŚ w staÂłym punkcie 'programu'.prosto z Polski to taki 'pewniak',aczkolwiek...niestety to nie jeszcze reguÂła.JESZCZE
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Dobrze Âże ropÂą niezapaskudziÂła sobie tego ulubionego ,naszego pÂłaszczyka-oczywiÂście jak zagladaÂła czy rurami pÂłynie ropa :rozglada: :spiewa: :spiewa:
Jakby zniszczyÂła ten pÂłaszczyk to Joasia mogÂła by straciĂŚ wielu fanĂłw :spiewa: -mnie prawdopodobne Âże tak :devil:
A teraz powaÂżnie-jak przyzwyczaimy siĂŞ do tego pÂłaszczyka to wiecie co siĂŞ bĂŞdzie dziaÂło na forum jak Joasia kupi sobie nowy :hmm:
Joasia koniecznie musi sobie kupiĂŚ zapasowy -tak na wszelki wypadek x:
[ Dodano: Czw Sty 11, 2007 7:13 pm ]
W lato teÂż by siĂŞ mogÂła by w nim od czasu do czasu pokazaĂŚ
Joasia w podsumowaniu dnia by³a, przeprowadzi³a na ¿ywo rozmowe z Maksymiukiem ( ten to ma dobrze, gada sobie z ni¹ prawie o pó³nocy przez telefon ) o jutrzejszym artykule w Rzeczpospolitej, w którym bedzie ci¹g dalszy afery rozporkowej Joasia troche przyciska³a go pytaniami do muru, ale on nawija³ t¹ sam¹ bajkê co ka¿dy cz³onek Samoobrony w stylu "jesteœmy super, o co Wam chodzi?" :uhh:
Jak by byÂła przykÂładowo taka pogoda jak przez ostatnie dni -to Chyba wszyscy by chcieli zobaczyĂŚ jak wiatr zrywa z naszej ulubionej reporterki ubranie -przynajmiej pÂłeĂŚ brzydka nie byÂła by przeciwna takiemu widokowi :spiewa:
Widze ,Âże chyba miaÂłem szczescie,Âże nie przegapiÂłem Joanny bo od dwĂłch dni nie miaÂłem kontaktu wzrokowego z tvn24 :spiewa:
Adam takie capsy byÂłyby na wagĂŞ zÂłota
Ale niech sobie Asia przeczeka te wichry na spokoju
Widze ,Âże chyba miaÂłem szczescie,Âże nie przegapiÂłem Joanny bo od dwĂłch dni nie miaÂłem kontaktu wzrokowego z tvn24 :spiewa:
Jednym s³owem mozna okresliÌ nieobecnoœÌ Joasi-DEZERCJA :spiewa:
NaszykowaÂłem siĂŞ Âże zobaczĂŞ jÂą w Podsumowaniu dnia w piÂątek- :hmm: -caÂłkiem niepotrzrebnie.
MiaÂłem nadziejĂŞ Âże moÂże dziÂś- :nie:
Czyli -nadzieja matkÂą gÂłupich jest :rozglada:
DokÂładnie!Jest nieprzewidywalna,ale to ma czasami jakies zalety np zasypiasz sobie koÂło 23 a nagle piĂŞkne przebudzenie :spiewa:
Ja jakoÂś mam szczĂŞÂście do Niej oczywiÂście w znaczeniu trafiania na NiÂą na antenie..taka jakas telepatia :aniol:
Pojawic siĂŞ musi,nie ma siÂły :rydzyk: :spiewa:
DokÂładnie!Jest nieprzewidywalna,ale to ma czasami jakies zalety np zasypiasz sobie koÂło 23 a nagle piĂŞkne przebudzenie :spiewa:
Gorsza sytuacja jest jak zasypiasz o 23.30 a tu Joasia a o 4.00 trzeba wstac do pracy :hmm:
Nie lubie jak Joasia ma wieczorne dyÂżury bo wtedy mam ochotĂŞ na nia popatrzeĂŚ a potem jestem niewyspany.
Gdyby Joasia na koniec serwisu mĂłwiÂła ;A traz Âśpij Adasiu i niech ci sie przyÂśniĂŞ -no to jeszcze moÂże bym lubiÂł jej wieczorne wystĂŞpy na wizji :spiewa: