..jeszcze nie och³on¹³em po wczoraj a ona ju¿ dzis.. zanosi siê na to ¿e równie ciê¿ko bêdzie pracowaÌ :o
Moderator: Łukasz
..dziwne ¿e nie wrzuci³emAlchemik pisze:Ejjj :/ w³¹czy³em telewizor dopiero po 10 na dzieù na ¿ywo :/ MP3 wiêc by siê obie¿yœwiatku przyda³o![]()
..redakcja poznaĂąska ma rĂŞce peÂłne robotyWiĂŞc to dlatego znaleziono jej wczora zmiennika
..podobno sami sobie jesteœmy winni :spiewa:Dzisiaj myœli mi wywia³o :hmm: DoœÌ ju¿ tej wichury
..no rzeczywiÂście tak byÂłoNika pisze:Oj AgatĂŞ przewiaÂło w tym Koninie dziÂś niemiÂłosiernie. WidziaÂłam ta relacjĂŞ z przed godziny 10 i az Âżal mi jej byÂło, ja tu w cieplutkim domku, a ona szamoczÂąca siĂŞ z parasolem (ktĂłry trzymaÂła w rĂŞce, ale zdaje siĂŞ,Âże byÂł zÂłoÂżony) na zimnym wietrzysku, w kaÂżdym bÂądÂż razie w pewnej chwili zaczĂŞÂła przepraszaĂŚ- to chyba za ten rozszalaÂły parasol... :mhm:
JeÂśli wiaÂło wĂłwczas tak jak u mnie, to podziwiam AgattĂŞ, Âże byÂła wstanie ustaĂŚ w pionieNika pisze:(...) ona szamoczÂąca siĂŞ z parasolem (ktĂłry trzymaÂła w rĂŞce, ale zdaje siĂŞ,Âże byÂł zÂłoÂżony) na zimnym wietrzysku, w kaÂżdym bÂądÂż razie w pewnej chwili zaczĂŞÂła przepraszaĂŚ- to chyba za ten rozszalaÂły parasol... :mhm:
No rzeczywiÂście :devil: Nie mogÂłem siĂŞ oprzeĂŚ wraÂżeniu, Âże nagrania sÂą identyczne i nawet gÂłos Jakuba Porady brzmi tak jak Beaty Tadli :devil:obieÂżyÂświat pisze:..a i jeszcze
..przez pomyÂłkĂŞ wyÂżej daÂłem te same nagrania z serwisu o 10. :hmm:
Planujecie jakieœ party w zwi¹zku z setn¹ stron¹ :> Czy trzeba jakiejœ rezerwacji, czy mo¿e starczy karta sta³ego... odwiedzaj¹cego to miejsce?D¿astina pisze:(jeszcze jeden taki gor¹cy dzionek, a okr¹g³¹ setkê bêdziemy œwiêtowali
..myÂślisz Âże z powodu wyjÂątkowo zÂłej pogody nie ma wiĂŞcej relacji :mhm:Alchemik pisze:JeÂśli wiaÂło wĂłwczas tak jak u mnie, to podziwiam AgattĂŞ, Âże byÂła wstanie ustaĂŚ w pionieNika pisze:(...) ona szamoczÂąca siĂŞ z parasolem (ktĂłry trzymaÂła w rĂŞce, ale zdaje siĂŞ,Âże byÂł zÂłoÂżony) na zimnym wietrzysku, w kaÂżdym bÂądÂż razie w pewnej chwili zaczĂŞÂła przepraszaĂŚ- to chyba za ten rozszalaÂły parasol... :mhm:![]()
..spokojnie powinna wystarczyĂŚAlchemik pisze:Planujecie jakieÂś party w zwiÂązku z setnÂą stronÂą :> Czy trzeba jakiejÂś rezerwacji, czy moÂże starczy karta staÂłego... odwiedzajÂącego to miejsce?
MyÂślĂŞ, Âże z powodu zmiany lokalizacji nie byÂło wiĂŞcej relacji z KoninaobieÂżyÂświat pisze:..myÂślisz Âże z powodu wyjÂątkowo zÂłej pogody nie ma wiĂŞcej relacji :mhm:
PrzecieÂż to juÂż o ogromnej Âłasce moÂżesz mĂłwiĂŚ..w tvn24 pokazywali rozmowĂŞ chyba z dyrektorem tej szkoÂły spod ktĂłrej ruszaÂł marsz
..ale tylko rĂŞkĂŞ Agatki byÂło widaĂŚ![]()
Poczekajmy z planowaniem, spontanicznoœÌ jest wspania³a..spokojnie powinna wystarczyÌAlchemik pisze:Planujecie jakieœ party w zwi¹zku z setn¹ stron¹ :> Czy trzeba jakiejœ rezerwacji, czy mo¿e starczy karta sta³ego... odwiedzaj¹cego to miejsce?![]()
..tylko pytanie kto wystawiaÂł te karty:devil:
..bo ja nie mam :uhh:![]()
..ale myœlê ¿e 'kasjer' uwierzy mi na s³owo ¿e nale¿ê do fan clubu :aniol:
Ale przecieÂż Agatka naturalnie taka opalona caÂły rokPiĂŞkne i upalne efekty w postaci opalonej karnacji, w miarĂŞ skÂąpego odzienia, itd...to byÂł piĂŞkny i upalny lipiec.. a moÂże sierpieĂą
..kurde wiecie coBlack Jack '62 pisze:Co Agatka w Koninie? PrzecieÂż przed chwilÂą nadawaÂła telefonicznÂą relacjĂŞ z Kalisza :uhh: OpowiadaÂła o jakimÂś wypadku, w ktĂłrym zginĂŞÂła 60'letnia kobieta :uhh:
A gdzie tam byÂło choĂŚ sÂłowo o wieku tej kobiety :> Chyba z krakowskim wypadkiem Ci siĂŞ pomyliÂło :mhm:Black Jack '62 pisze:Co Agatka w Koninie? PrzecieÂż przed chwilÂą nadawaÂła telefonicznÂą relacjĂŞ z Kalisza :uhh: OpowiadaÂła o jakimÂś wypadku, w ktĂłrym zginĂŞÂła 60'letnia kobieta :uhh:
:uhh: WÂątpiĂŞ :/Black Jack '62 pisze:MyÂślĂŞ, Âże z powodu zmiany lokalizacji nie byÂło wiĂŞcej relacji z Konina
Pytanie, czy bĂŞdÂą jeszcze z Kalisza :mhm:
Ten fakt nigdy nie ulegaÂł wÂątpliwoÂściPrzecieÂż zawsze tak samo piĂŞkna
Pytanie ... :?Black Jack '62 pisze:Wakacje byÂły piĂŞkneA teraz :/ U Was teÂż tak wieje i leje? Hmmm, gdybym spyta
obieÂżyÂświat :] To przez ten wiatr :] On i mnie wyniszcza :]..nie poznaÂłem gÂłosu Agatki :hmm: :hyh:
Po³¹czy³em dwie informacje w jedn¹ - nie zawsze by³em taki zdolnyAlchemik pisze:A gdzie tam by³o choÌ s³owo o wieku tej kobiety :> Chyba z krakowskim wypadkiem Ci siê pomyli³o :mhm:Black Jack '62 pisze:Co Agatka w Koninie? Przecie¿ przed chwil¹ nadawa³a telefoniczn¹ relacjê z Kalisza :uhh: Opowiada³a o jakimœ wypadku, w którym zginê³a 60'letnia kobieta :uhh:
Alchemik pisze:obieÂżyÂświat :] To przez ten wiatr :] On i mnie wyniszcza :]..nie poznaÂłem gÂłosu Agatki :hmm: :hyh:
:mhm: No dobrze... usprawiedliwiony :] ZatwierdzoneBlack Jack '62 pisze: koÂłowacizny totalnej dostaÂłem
Przez wzglÂąd na swoje wczeÂśniejsze przeoczenie, powinieneÂś byĂŚ bardziej wyrozumiaÂły dla obieÂżyÂświata prze- czy niedosÂłyszeniaBlack Jack '62 pisze:..nie poznaÂłem gÂłosu Agatki :hmm: :hyh:no czego jak czego, ale gÂłosu Agatki nie poznaĂŚ :>
![]()
..ty nas tu Alchemik nie usprawiedliwiajAlchemik pisze::mhm: No dobrze... usprawiedliwiony :] ZatwierdzoneBlack Jack '62 pisze: koÂłowacizny totalnej dostaÂłem
Przez wzglÂąd na swoje wczeÂśniejsze przeoczenie, powinieneÂś byĂŚ bardziej wyrozumiaÂły dla obieÂżyÂświata prze- czy niedosÂłyszeniaBlack Jack '62 pisze:..nie poznaÂłem gÂłosu Agatki :hmm: :hyh:no czego jak czego, ale gÂłosu Agatki nie poznaĂŚ :>
![]()
Al, to Ty nie wiesz nic o tutejszych zwyczajach obchodzenia hucznego setek w w¹tkach? Zw³aszcza w naszym krêgu te zwyczaje obowi¹zuj¹Planujecie jakieœ party w zwi¹zku z setn¹ stron¹ :> Czy trzeba jakiejœ rezerwacji, czy mo¿e starczy karta sta³ego... odwiedzaj¹cego to miejsce?(jeszcze jeden taki gor¹cy dzionek, a okr¹g³¹ setkê bêdziemy œwiêtowali
D¿astina, na serio Blacky trwa w odnowie moralnej :mhm: U, to niedobrze wró¿y imprezce :/ Co to za wodzirej o przyzwoitym - udawanym, ale jednak, usposobieniu? :devil::mhm: To pewna nowoœÌnatkn¹Ì siê w Twoim poœcie na s³owo "przyzwoicie"
Blacky
zupeÂłnie CiĂŞ nie poznajĂŞ :rozglada: Zaskakujesz mnie
bardzo pozytywnie
![]()
DokÂładnie to samo za kaÂżdym razem mu powtarzamFunckyrella pisze:Krzysiu tylko bez zaÂłamki proszĂŞ :buzi:
Ja bym teÂż radziÂł gÂłowĂŞ zadrzeĂŚ do gĂłry, oby nie za wysoko, i czekaĂŚ do przyszÂłego tygodnia z wyostrzonym wzrokiem i sÂłuchem nastawionym na konkretne, najbardziej nas interesujÂące ''fale''Funckyrella pisze::buzi: No, gÂłowa do gĂłry, bo kto nam nastĂŞpnym razem, jak nie Ty, AgatkĂŞ-obieÂżyÂświatkĂŞ w ,,locie'' uchwyci i zaprezentuje swoje zdobycze?![]()
Nie zauwaÂżyÂłem, Âżeby tych ''setek'' byÂło tu tak wiele :mhm: A o zwyczajach panujÂących, tym bardziej nie wiedziaÂłemFunckyrella pisze:Al, to Ty nie wiesz nic o tutejszych zwyczajach obchodzenia hucznego setek w wÂątkach?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], valk i 22 gości