Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..Agatka dzis w rozwichrzonym Koninie :shock:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..jeszcze nie och³on¹³em po wczoraj a ona ju¿ dzis.. zanosi siê na to ¿e równie ciê¿ko bêdzie pracowaÌ :o
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Ejjj :/ w³¹czy³em telewizor dopiero po 10 na dzieù na ¿ywo :/ MP3 wiêc by siê obie¿yœwiatku przyda³o :)

Panna Agatta ciÂągle w trasie... :mhm: WybitnÂą naszÂą dziennikarkĂŞ poznaĂąskÂą Âłatwiej zobaczyĂŚ na prowincji niÂż w stolicy Wielkopolski :) Wczoraj na zachĂłd, dziÂś na wschĂłd jÂą przewiaÂło. Dodatkowo pech chciaÂł, Âże w tak wietrznej pogodzie przyszÂło jej staĂŚ w plenerze :/
WiĂŞc to dlatego znaleziono jej wczora zmiennika :)
Dzisiaj myœli mi wywia³o :hmm: DoœÌ ju¿ tej wichury :neutral:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Ejjj :/ w³¹czy³em telewizor dopiero po 10 na dzieù na ¿ywo :/ MP3 wiêc by siê obie¿yœwiatku przyda³o :)
..dziwne Âże nie wrzuciÂłem :roll:
..ale proszĂŞ :arrow: http://savefile.com/files/407248
..co siĂŞ odwlecze to nie uciecze :D

..i od razu to nagranie z serwisu 10. :arrow: http://savefile.com/files/407274 :D

..i capsy :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
WiĂŞc to dlatego znaleziono jej wczora zmiennika :)
..redakcja poznaĂąska ma rĂŞce peÂłne roboty :D
..i jak tu siĂŞ nie cieszyĂŚ :?: :spiewa:
Dzisiaj myœli mi wywia³o :hmm: DoœÌ ju¿ tej wichury :neutral:
..podobno sami sobie jesteÂśmy winni :spiewa:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Oj AgatĂŞ przewiaÂło w tym Koninie dziÂś niemiÂłosiernie. WidziaÂłam ta relacjĂŞ z przed godziny 10 i az Âżal mi jej byÂło, ja tu w cieplutkim domku, a ona szamoczÂąca siĂŞ z parasolem (ktĂłry trzymaÂła w rĂŞce, ale zdaje siĂŞ,Âże byÂł zÂłoÂżony) na zimnym wietrzysku, w kaÂżdym bÂądÂż razie w pewnej chwili zaczĂŞÂła przepraszaĂŚ- to chyba za ten rozszalaÂły parasol... :mhm:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Nika pisze:Oj AgatĂŞ przewiaÂło w tym Koninie dziÂś niemiÂłosiernie. WidziaÂłam ta relacjĂŞ z przed godziny 10 i az Âżal mi jej byÂło, ja tu w cieplutkim domku, a ona szamoczÂąca siĂŞ z parasolem (ktĂłry trzymaÂła w rĂŞce, ale zdaje siĂŞ,Âże byÂł zÂłoÂżony) na zimnym wietrzysku, w kaÂżdym bÂądÂż razie w pewnej chwili zaczĂŞÂła przepraszaĂŚ- to chyba za ten rozszalaÂły parasol... :mhm:
..no rzeczywiÂście tak byÂło :neutral:
..zastanawiaÂłem siĂŞ o co chodziÂło i za co Agatka przeprasza :mhm:
..coÂś siĂŞ ewidentnie dziaÂło co przeszkadzaÂło jej mĂłwiĂŚ :roll:

..a i jeszcze ;)
..przez pomyÂłkĂŞ wyÂżej daÂłem te same nagrania z serwisu o 10. :hmm:

..tu jest plik dÂźwiĂŞkowy i szamotanina z poranka ale trochĂŞ ten plik uciĂŞty :spiewa:
:arrow: http://savefile.com/files/407441
..sam nie wiem dlaczego dzis tak mi siĂŞ wszystko miesza :roll:

[ Dodano: PiÂą Sty 12, 2007 12:03 pm ]
..i jeszcze mp3 z wczorajszych FaktĂłw popoÂłudniowych :arrow: http://savefile.com/files/407458
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nika pisze:(...) ona szamoczÂąca siĂŞ z parasolem (ktĂłry trzymaÂła w rĂŞce, ale zdaje siĂŞ,Âże byÂł zÂłoÂżony) na zimnym wietrzysku, w kaÂżdym bÂądÂż razie w pewnej chwili zaczĂŞÂła przepraszaĂŚ- to chyba za ten rozszalaÂły parasol... :mhm:
JeÂśli wiaÂło wĂłwczas tak jak u mnie, to podziwiam AgattĂŞ, Âże byÂła wstanie ustaĂŚ w pionie :D
obieÂżyÂświat pisze:..a i jeszcze ;)
..przez pomyÂłkĂŞ wyÂżej daÂłem te same nagrania z serwisu o 10. :hmm:
No rzeczywiÂście :devil: Nie mogÂłem siĂŞ oprzeĂŚ wraÂżeniu, Âże nagrania sÂą identyczne i nawet gÂłos Jakuba Porady brzmi tak jak Beaty Tadli :devil:
D¿astina pisze:(jeszcze jeden taki gor¹cy dzionek, a okr¹g³¹ setkê bêdziemy œwiêtowali :D
Planujecie jakieÂś party w zwiÂązku z setnÂą stronÂą :> Czy trzeba jakiejÂś rezerwacji, czy moÂże starczy karta staÂłego... odwiedzajÂącego to miejsce? :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:
Nika pisze:(...) ona szamoczÂąca siĂŞ z parasolem (ktĂłry trzymaÂła w rĂŞce, ale zdaje siĂŞ,Âże byÂł zÂłoÂżony) na zimnym wietrzysku, w kaÂżdym bÂądÂż razie w pewnej chwili zaczĂŞÂła przepraszaĂŚ- to chyba za ten rozszalaÂły parasol... :mhm:
JeÂśli wiaÂło wĂłwczas tak jak u mnie, to podziwiam AgattĂŞ, Âże byÂła wstanie ustaĂŚ w pionie :D
..myÂślisz Âże z powodu wyjÂątkowo zÂłej pogody nie ma wiĂŞcej relacji :mhm:
..w tvn24 pokazywali rozmowĂŞ chyba z dyrektorem tej szkoÂły spod ktĂłrej ruszaÂł marsz
..ale tylko rĂŞkĂŞ Agatki byÂło widaĂŚ ;(
..co komu szkodzi³o pokazaÌ ca³¹ rozmowê :uhh:
Alchemik pisze:Planujecie jakieÂś party w zwiÂązku z setnÂą stronÂą :> Czy trzeba jakiejÂś rezerwacji, czy moÂże starczy karta staÂłego... odwiedzajÂącego to miejsce? :lol2:
..spokojnie powinna wystarczyĂŚ 8)
..tylko pytanie kto wystawiaÂł te karty :?: :devil:
..bo ja nie mam :uhh: :lol:
..ale myœlê ¿e 'kasjer' uwierzy mi na s³owo ¿e nale¿ê do fan clubu :aniol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Co Agatka w Koninie? PrzecieÂż przed chwilÂą nadawaÂła telefonicznÂą relacjĂŞ z Kalisza :uhh: OpowiadaÂła o jakimÂś wypadku, w ktĂłrym zginĂŞÂła 60'letnia kobieta :uhh:
Nie powiem, ¿eby Kalisz by³ po drodze z Konina do Poznania :devil: Musieli nieco ''wykrêciÌ'' ;) I przez to Agatka póŸniej do domciu trafi :(
obieÂżyÂświat pisze:..myÂślisz Âże z powodu wyjÂątkowo zÂłej pogody nie ma wiĂŞcej relacji :mhm:
MyÂślĂŞ, Âże z powodu zmiany lokalizacji nie byÂło wiĂŞcej relacji z Konina ;)
Pytanie, czy bĂŞdÂą jeszcze z Kalisza :mhm:
..w tvn24 pokazywali rozmowĂŞ chyba z dyrektorem tej szkoÂły spod ktĂłrej ruszaÂł marsz
..ale tylko rĂŞkĂŞ Agatki byÂło widaĂŚ ;(
PrzecieÂż to juÂż o ogromnej Âłasce moÂżesz mĂłwiĂŚ :lol2:
Alchemik pisze:Planujecie jakieÂś party w zwiÂązku z setnÂą stronÂą :> Czy trzeba jakiejÂś rezerwacji, czy moÂże starczy karta staÂłego... odwiedzajÂącego to miejsce? :lol2:
..spokojnie powinna wystarczyĂŚ 8)
..tylko pytanie kto wystawiaÂł te karty :?: :devil:
..bo ja nie mam :uhh: :lol:
..ale myœlê ¿e 'kasjer' uwierzy mi na s³owo ¿e nale¿ê do fan clubu :aniol:
Poczekajmy z planowaniem, spontanicznoœÌ jest wspania³a :P
DÂżastina - na Funcky to ja nie mam Âżadnego wpÂływu :devil:
..to byÂł piĂŞkny i upalny lipiec.. a moÂże sierpieĂą
PiĂŞkne i upalne efekty w postaci opalonej karnacji, w miarĂŞ skÂąpego odzienia, itd.
Ale przecieÂż Agatka naturalnie taka opalona caÂły rok :D Tylko w telewizji ostatnio zbladÂła :lol2: moÂże to przez mocne ÂświatÂła, puder :roll: Nie znam siĂŞ na tym ;) Ale co to ma do rzeczy? PrzecieÂż zawsze tak samo piĂŞkna :P

Wakacje byÂły piĂŞkne :P A teraz :/ U Was teÂż tak wieje i leje? Hmmm, gdybym spytaÂł o to AgatkĂŞ, powiedziaÂłaby z pewnoÂściÂą, Âże tak ;)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:Co Agatka w Koninie? PrzecieÂż przed chwilÂą nadawaÂła telefonicznÂą relacjĂŞ z Kalisza :uhh: OpowiadaÂła o jakimÂś wypadku, w ktĂłrym zginĂŞÂła 60'letnia kobieta :uhh:
..kurde wiecie co :?: :uhh:
..jeszcze coÂś takiego mi siĂŞ nigdy nie przytrafiÂło :uhh:
..nie poznaÂłem gÂłosu Agatki :hmm: :hyh:
..nie wiem czy to przez telefon barwa gÂłosu wydaÂła mi siĂŞ inna :?: ;(
..sÂłuchaÂłem relacji i nie dotarÂło do mnie Âże to Agatki relacja :hmm:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Co Agatka w Koninie? PrzecieÂż przed chwilÂą nadawaÂła telefonicznÂą relacjĂŞ z Kalisza :uhh: OpowiadaÂła o jakimÂś wypadku, w ktĂłrym zginĂŞÂła 60'letnia kobieta :uhh:
A gdzie tam byÂło choĂŚ sÂłowo o wieku tej kobiety :> Chyba z krakowskim wypadkiem Ci siĂŞ pomyliÂło :mhm:
Black Jack '62 pisze:MyÂślĂŞ, Âże z powodu zmiany lokalizacji nie byÂło wiĂŞcej relacji z Konina ;)
Pytanie, czy bĂŞdÂą jeszcze z Kalisza :mhm:
:uhh: WÂątpiĂŞ :/
PrzecieÂż zawsze tak samo piĂŞkna :P
Ten fakt nigdy nie ulegaÂł wÂątpliwoÂści 8)
Black Jack '62 pisze:Wakacje byÂły piĂŞkne :P A teraz :/ U Was teÂż tak wieje i leje? Hmmm, gdybym spyta
Pytanie ... :?
obieÂżyÂświat :] To przez ten wiatr :] On i mnie wyniszcza :]
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Alchemik pisze:
A gdzie tam byÂło choĂŚ sÂłowo o wieku tej kobiety :> Chyba z krakowskim wypadkiem Ci siĂŞ pomyliÂło :mhm:
Po³¹czy³em dwie informacje w jedn¹ - nie zawsze by³em taki zdolny :lol2: A tak naprawdê, to winê chyba muszê zwaliÌ na nag³oœÌ (nie myliÌ z nagoœci¹) sytuacji ;) Wpad³em do domu zdyszany, w³¹czam odbiornik, ustawiam tvn24 ... a nie - u mnie zawsze jest ustawiony odbiór tvn24 :> no, ale mimo to, zamieszanie lekkie by³o, to i informacje mog³y siê mi wymieszaÌ ;) PóŸniej jeszcze dodatkowo wszed³em na forum i zobaczy³em, ¿e Agatka w Koninie by³a, skoro ja j¹ s³ysza³em jak relacjê z Kalisza nadawa³a ... ko³owacizny totalnej dosta³em ;)
Alchemik pisze:
obieÂżyÂświat :] To przez ten wiatr :] On i mnie wyniszcza :]
:lol: no czego jak czego, ale g³osu Agatki nie poznaÌ :> :lol: Musia³o naprawdê widowiskowo i z du¿¹ moc¹ wiaÌ, skoroœ jej nie rozpozna³ :spiewa: Bo ja wiem, czy tak mocno ró¿ni siê g³os Agatki s³yszany w s³uchawce telefonu, od g³osu s³yszanego ..., ¿e tak to nazwê - realnie ... :roll:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: koÂłowacizny totalnej dostaÂłem ;)
:mhm: No dobrze... usprawiedliwiony :] Zatwierdzone :D
Black Jack '62 pisze:
:lol: no czego jak czego, ale gÂłosu Agatki nie poznaĂŚ :> :lol:
Przez wzglÂąd na swoje wczeÂśniejsze przeoczenie, powinieneÂś byĂŚ bardziej wyrozumiaÂły dla obieÂżyÂświata prze- czy niedosÂłyszenia :lol:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:
Black Jack '62 pisze: koÂłowacizny totalnej dostaÂłem ;)
:mhm: No dobrze... usprawiedliwiony :] Zatwierdzone :D
Black Jack '62 pisze:
:lol: no czego jak czego, ale gÂłosu Agatki nie poznaĂŚ :> :lol:
Przez wzglÂąd na swoje wczeÂśniejsze przeoczenie, powinieneÂś byĂŚ bardziej wyrozumiaÂły dla obieÂżyÂświata prze- czy niedosÂłyszenia :lol:
..ty nas tu Alchemik nie usprawiedliwiaj ;(
..no przynajmniej mnie.. :uhh:
..bo mog³em wczoraj jeszcze jeszcze z jednego programu mulimedialnego skorzystaÌ który opóŸnia dŸwiêk tvn24 :hmm:
..mia³em spokojnie czas na to by dojœÌ do siebie po tym jak ju¿ siê zorientowa³em ¿e to by³a Agatki relacja :(
..nawet kanpkê mog³em œmia³o sobie wyskoczyÌ kupiÌ i bym zd¹¿y³ nagrania ods³uchaÌ i je nagraÌ :/
..ale tak siĂŞ nie staÂło i nie wiem nadal dlaczego :?: :hmm:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Krzysiu tylko bez zaÂłamki proszĂŞ :buzi: Zobacz, ilu relacji dziĂŞki Tobie mogĂŞ teraz sobie odsÂłuchaĂŚ, na ilu capsach mogĂŞ zobaczyĂŚ w jakich warunkach Agatka musiaÂła w tym tygodniu pracowaĂŚ :) Tak wiĂŞc odrobina dystansu, przecieÂż tragedia aÂż tak wielka siĂŞ nie staÂła w zwiÂązku z tym, Âże nie nagraÂłeÂś jednej relacji.......... chyba siĂŞ nie staÂła :rozglada: :spiewa:
:buzi: No, gÂłowa do gĂłry, bo kto nam nastĂŞpnym razem, jak nie Ty, AgatkĂŞ-obieÂżyÂświatkĂŞ w ,,locie'' uchwyci i zaprezentuje swoje zdobycze? :lol: :lol:

MiaÂła pracowity dyÂżur, zwÂłaszcza w czwartek :spiewa: TrochĂŞ szkoda, Âże nie poczekaÂła na mnie, bo nie ma jak to na Âżywo razem z ulubieĂącami na Âżywo przeÂżywaĂŚ trud ich codziennych zajĂŞĂŚ :( Takie jest Âżycie, wiĂŞc i mnie trzeba nabraĂŚ do niektĂłrych faktĂłw dystansu ;)
(jeszcze jeden taki gor¹cy dzionek, a okr¹g³¹ setkê bêdziemy œwiêtowali :D
Planujecie jakieÂś party w zwiÂązku z setnÂą stronÂą :> Czy trzeba jakiejÂś rezerwacji, czy moÂże starczy karta staÂłego... odwiedzajÂącego to miejsce?
Al, to Ty nie wiesz nic o tutejszych zwyczajach obchodzenia hucznego setek w w¹tkach? Zw³aszcza w naszym krêgu te zwyczaje obowi¹zuj¹ :lol: Jaki wtedy jest wyœcig na forum i kalkulacja, kto bêdzie tym pierwszym / t¹ pierwsz¹, który / która...... zapocz¹tkuje setn¹ stronê.......... :spiewa: Cz³owieku, wyœcig szczurów :devil: Bo ten przywilej póŸniej na jakieœ dodatkowe bonusy siê wymienia :lol: No wiesz, g³ównie to chodzi o to, ¿e jesteœ, stajesz siê kimœ w rodzaju uprzywilejowanego fana 8) Ale ogólnie ujmuj¹c Twoja ranga wzrasta :tanczy: :lol:
:mhm: To pewna nowoœÌ ;) natkn¹Ì siê w Twoim poœcie na s³owo "przyzwoicie" :lol: Blacky :D zupe³nie Ciê nie poznajê :rozglada: Zaskakujesz mnie ;) bardzo pozytywnie :D
D¿astina, na serio Blacky trwa w odnowie moralnej :mhm: U, to niedobrze wró¿y imprezce :/ Co to za wodzirej o przyzwoitym - udawanym, ale jednak, usposobieniu? :devil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze:Krzysiu tylko bez zaÂłamki proszĂŞ :buzi:
DokÂładnie to samo za kaÂżdym razem mu powtarzam :) Nie moÂże rwaĂŚ wÂłosĂłw z gÂłowy i waliĂŚ gÂłowÂą w mur za kaÂżdym razem, kiedy przegapi relacjĂŞ Panny Agatty, bo zdarza siĂŞ to (to, Âże coÂś mu umknie) naprawdĂŞ sporadycznie :) Najgorzej jest, kiedy przegapi w sporadycznym czasie sporadycznÂą relacj... :rozglada: moÂże ja juÂż skoĂączĂŞ ten przynudnawy wywĂłd, bo do niczego dobrego nie doprowadzi :spiewa:
Funckyrella pisze::buzi: No, gÂłowa do gĂłry, bo kto nam nastĂŞpnym razem, jak nie Ty, AgatkĂŞ-obieÂżyÂświatkĂŞ w ,,locie'' uchwyci i zaprezentuje swoje zdobycze? :lol: :lol:
Ja bym teÂż radziÂł gÂłowĂŞ zadrzeĂŚ do gĂłry, oby nie za wysoko, i czekaĂŚ do przyszÂłego tygodnia z wyostrzonym wzrokiem i sÂłuchem nastawionym na konkretne, najbardziej nas interesujÂące ''fale'' :)
Funckyrella pisze:Al, to Ty nie wiesz nic o tutejszych zwyczajach obchodzenia hucznego setek w wÂątkach?
Nie zauwaÂżyÂłem, Âżeby tych ''setek'' byÂło tu tak wiele :mhm: A o zwyczajach panujÂących, tym bardziej nie wiedziaÂłem :D
Nie spodziewa³em siê te¿, ¿e tak rytualnie do tego podchodzicie :D Po tym jednak co napisa³aœ, mam cich¹ nadziejê, ¿e jakoœ uda mi siê przepchn¹Ì jako pierwszemu na setn¹ stronicê :lol: Nie spodziewa³em siê tu niczego w rodzaju Oscara dla siebie, ale teraz g³owê sobie coraz bardziej zaprz¹tam tymi bonusami :lol:
ODPOWIEDZ