Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Szkoda,Âże nie mamy takiej wÂładzy Âżeby uÂłozyc ramĂłwkĂŞ 'pod siebie'.No ale jakbysmy sie rozpĂŞdzili to mogÂłoby sie skonczyc na 'Joanna24' a to by byÂło juz niebezpieczne dla Jej zdrowia :nie:
Masz racjĂŞ,Âże duet Asia i wieczorowa pora nie jest najszczesliwszy w kontekscie rannego wstawania.Zawsze na koniec podsumowania dnia zachĂŞca aÂżeby pozostaĂŚ z tvn 24 dalej i znika :spiewa: Chyba sama nie wie co mĂłwi :aniol:
Ale i tak siĂŞ cieszmy ze nie podsumowuje dnia np do 2 8)
Wtedy byÂłby hard-core :roll:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

maxxx -nasze dyskusje koĂączÂą siĂŞ tym Âże ktoÂś nas ochrzania -ale nic to :rozglada: :rozglada:

Zawsze na koniec podsumowania dnia zachĂŞca aÂżeby pozostaĂŚ z tvn 24 dalej i znika :spiewa: Chyba sama nie wie co mĂłwi :aniol:
Tak, ta sobie bĂŞdzie spaĂŚ a ty siedz przed telewizorem i czekaj nie wiadomo na co :spiewa:

Widzisz jaka to okropna dziewczyna nawet nie pozwala sie ludziom wyspaĂŚ- :spiewa:

Szkoda,Âże nie mamy takiej wÂładzy Âżeby uÂłozyc ramĂłwkĂŞ 'pod siebie'.No ale jakbysmy sie rozpĂŞdzili to mogÂłoby sie skonczyc na 'Joanna24' a to by byÂło juz niebezpieczne dla Jej zdrowia
ale ona o nasze zdrowie nie dba -tylko karze nam siedzieÌ przed szkodliwym ekranem ca³¹ noc

Krystyna Loska zawsze zyczyÂła nam miÂłych snĂłw-a Joasia nigdy tego nie zrobiÂła.
JakbyÂśmy mieli wÂładzĂŞ ko kazali byÂśmy sobie ÂżyczyĂŚ miÂłych snĂłw :ban: :*
maxxx

No zaraz dostaniemy po uszach,no ale widzisz Joasia nie daje dziœ powodu do komentowania Jej pracy.Dlatego trzeba tak oo kwestie niedospania analizowac,któr¹ ów piêknoœÌ powoduje :spiewa:

SwojÂą droga ciekawe jakby tak na koniec rzuciÂła jakiÂś tekst np,Âże zyczy kolorowych snĂłw czy by JÂą spotkaÂła kara za to :D

Zostala by po kozie do 3 w redakcji :tanczy: Ale nie zrobi tego ,moÂże jak jeszcze z 3 lata przepracuje.Bo wszak bywa tak ,Âże starszym wiĂŞcej wypada,mĂłwi sie ,Âże ktos jest charakterystyczny :spiewa:

Ja powiem tak,szacunek dla Joasi bo dzieki Niej zacz¹³em ogladac tvn24 tak w sumie czêsto,przyciagla mnie :spiewa: Tylko nie wiem czy to o mnie dobrze swiadczy,na pewno o Niej.
Jest jak Lep haha :tanczy:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Jest jak Lep haha :tanczy:
to prawda nie moÂżna o niej oderwaĂŚ wzroku -ale jeszcze kilka takich wybrykĂłw Joasi w postaci nieodpisywania na Âżyczenia ÂświÂąteczne i przyÂśegam Âże pĂłjdĂŞ na hipnozĂŞ i poprosze aby mi ta PannĂŞ wymazali z pamiĂŞci :spiewa:
SwojÂą droga ciekawe jakby tak na koniec rzuciÂła jakiÂś tekst np,Âże zyczy kolorowych snĂłw czy by JÂą spotkaÂła kara za to :D
raczej by spotkaÂła :hmm:
No zaraz dostaniemy po uszach,no ale widzisz Joasia nie daje dziœ powodu do komentowania Jej pracy.Dlatego trzeba tak oo kwestie niedospania analizowac,któr¹ ów piêknoœÌ powoduje
Pewnie od Niki sie nam dostanie najbardziej :spiewa:
Aveo bedzie ubolewaÂł ze duÂżo do czytania :rozglada:
Najgorsze jest to ze jak zobacze Joasie w serwisie wieczornym to nie moge usn¹Ì -bo chcê wszystko zapamiêtaÌ aby nastêpnego dnia to opisaÌ

Ciekawe dlaczego jej nie ma :mhm:
maxxx

Jak "ta Panna" nie zajmuje Ci wiĂŞcej jak 5% myÂśli to jest ok :spiewa:
Ok 10% ujdzie z racji Jej zjawiskowoÂści 8)

Nie jestem pewien czy hipnoza powoduje staÂły efekt czy tylko chwilowy,powiedzmy,Âże znam sie na tym srednio :stop:

To sobie musisz JÂą nagrywac..
Aha sorry za gÂłupie pytanie,ale jak siĂŞ chce fragment zacytowac co ktos napisal to jak to sie robi,bo mi sie odrazu caÂłosc cytuje :hmm:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Aha sorry za gÂłupie pytanie,ale jak siĂŞ chce fragment zacytowac co ktos napisal to jak to sie robi,bo mi sie odrazu caÂłosc cytuje :hmm:
jak wcodzĂŞ w odpowiedz zaznaczam myszkÂą co chcĂŞ zacytowaĂŚ -prawym klawiszem myszki wciskam kopiuj ,potem naciskam Quote ,nastĂŞpnie prawym -wklej i znowu Quote.
To sobie musisz JÂą nagrywac..
Takim wielbicielem to ja nie jestem ,pozatym kto by chciaÂł nieswieÂże informacje oglÂądaĂŚ
Nie jestem pewien czy hipnoza powoduje staÂły efekt czy tylko chwilowy,powiedzmy,Âże znam sie na tym srednio :stop:
Najtragiczniejszy wariant to taki ¿e hipnoz¹ zostanê wyleczony z Joasi a potem w³¹cze tvn24 i na nowo zakreci mi sie w g³owie na jej widok :spiewa:
to chyba lepiej by byÂło Âżeby mnie wyleczyli z tvn24
maxxx

jak wcodzĂŞ w odpowiedz zaznaczam myszkÂą co chcĂŞ zacytowaĂŚ -prawym klawiszem myszki wciskam kopiuj ,potem naciskam Quote ,nastĂŞpnie prawym -wklej i znowu Quote.
dziĂŞki wielkie :aniol:
Takim wielbicielem to ja nie jestem ,pozatym kto by chciaÂł nieswieÂże informacje oglÂądaĂŚ
Zgoda wygÂłupiÂłem sie trochĂŞ :stop: Ale na 38 mln ludzi jakis wariat siĂŞ znajdzie :spiewa:

[/quote]Najtragiczniejszy wariant to taki ¿e hipnoz¹ zostanê wyleczony z Joasi a potem w³¹cze tvn24 i na nowo zakreci mi sie w g³owie na jej widok
to chyba lepiej by byÂło Âżeby mnie wyleczyli z tvn24

A lepiej moÂże sie nie hipnotyzuj ,zaklinaj itd pozytywny zawrĂłt gÂłowy w przyrodzie jest jak najbardziej potrzebny :D

Narazie cisza w eterze :rozglada:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Stawiam Âże Joasia stawi sie w poniedziaÂłek w pracy na stanowisku prezenterki.
Zgoda wygÂłupiÂłem sie trochĂŞ :stop: Ale na 38 mln ludzi jakis wariat siĂŞ znajdzie :spiewa:
GÂłupich w tym kraju no to nie brakuje ,raczej staraÂł bym sie normalnych poszukaĂŚ -znaczne trudniejsze zadanie .Dla estetyki capsy wystarczajÂą.
maxxx

To trzymaj reke na pulsie gdyby byÂła :aniol:
Dawno w DnÂŻ nie byÂła wiĂŞc pora najwyÂższa :spiewa:
GÂłupich w tym kraju no to nie brakuje ,raczej staraÂł bym sie normalnych poszukaĂŚ -znaczne trudniejsze zadanie
no tak u nas wszystko do gĂłry nogami :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Dobra koĂącze na dziÂś ,bo jutro o 4.00 budzik bĂŞdzie szalaÂł.
Napisaliœmy ca³¹ stronê wiêc towarzystwo siê wkurzy -delikatnie mówi¹c . :spiewa:
Ale mamy jeden cel -napisaÌ tyœ¹c postów ,no i dziœ sie postaraliœmy :rozglada:
To trzymaj reke na pulsie gdyby byÂła :aniol:
Dawno w DnÂŻ nie byÂła wiĂŞc pora najwyÂższa :spiewa:
Joasi raczej w DNÂŻ nie zobaczymy ,gdyÂż w reklamie tego programu Joasi nie pokazujÂą-jedynie na co moÂżemy liczyĂŚ to zastĂŞpstwo .
Obecnie na co mozna liczyĂŚ to Podsumowanie dnia-(temat omĂłwiony)no i reporterska robota ,
ChociaÂż liczyÂłem Âże bĂŞdzie w serwisach weekendowych-ale sie zawiodÂłem
maxxx

Joasi raczej w DNÂŻ nie zobaczymy ,gdyÂż w reklamie tego programu Joasi nie pokazujÂą-jedynie na co moÂżemy liczyĂŚ to zastĂŞpstwo .
Ah nie widziaÂłem tej reklamy,no tak w zasadzie na staÂłe tam nie goÂści.
No to koĂączymy :D
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

to jest w ogóle reklama Dn¯???? :shock: któ¿ w niej jest?? :D :D :D ;)

nieobecnoœÌ Kryni w tej reklamie jest uzasadniona.ona na sta³e nie nale¿y do tego pasma.ciekawe czy w ogóle do czegoœ nale¿y :mhm: :roll:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Ja juÂż po pracy :plus:
to jest w ogóle reklama Dn¯???? :shock: któ¿ w niej jest?
Kalcza ,Ania J. und Beatka Tadla-bardzo ÂŁadie wykonany zwiastun.DNÂŻ

nieobecnoœÌ Kryni w tej reklamie jest uzasadniona.ona na sta³e nie nale¿y do tego pasma.ciekawe czy w ogóle do czegoœ nale¿y :mhm: :roll:
Oby tylko nie naleÂżaÂła do MÂłodzierzy Wszechpolskiej :hahaha:
Tvn24 raczyÂł jedynie odnotowaĂŚ w Wilikipedii Âże na stanie majÂą takÂą pracownicĂŞ i wszystko.

MoÂże Joasia pracuje na czarno i dlatego nic o niej nie wiadomo :spiewa: :spiewa:
maxxx

Musimy zmontowaĂŚ jakaÂś laurkĂŞ o Joasi do Wikipedii bo tam to i za 5 lat dalej Âżadnych informacji nie bĂŞdzie :D
Tylko problem ,brak merytorycznych informacji :spiewa: Ale cos tam wiemy od kiedy jest ,czym sie zajmuje itd :tanczy:
MoÂże Joasia pracuje na czarno i dlatego nic o niej nie wiadomo
Byloby ciekawie jakby to by³ fakt :spiewa: Ale nie bo by ju¿ FAKT siê tym zaj¹³.. :D
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

A Fakt bardzo Âłagodnie potraktowaÂł informacjĂŞ o zwiÂązku Brydzi z ...nie pamiĂŞtam jak siĂŞ nazywa.mĂłgÂł napisaĂŚ,Âże jakiÂś spisek w tvn24,trzeba zlustrowaĂŚ tÂą sytuacjĂŞ.mile siĂŞ zaskoczyÂłem,Âże napisaÂł normalnie.Nie miaÂłbym nic przeciwko temu,gdyby napisaÂł,Âże Krynia otrzymaÂła telekamerĂŞ :roll:

w jakich momentach leci reklama DnÂŻ??pod koniec serwisu,miedzy sportem a info??Ania Jot.na drugim miejscu w reklamĂłwce!!! pfffffff :evil: :evil:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
ODPOWIEDZ