Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

GroÂżna Nika nadchodzi :devil: !
Oj adamie, adamie, ja jestem wbrew pozorom baardzo Âłagodna, a Ty staÂłeÂś siĂŞ w ostatnich postach baaardzo powÂściÂągliwy, wiĂŞc nie miaÂłabym za co Was "wyciszaĂŚ" (Âładnie powiedziane :D ) Czekam teÂż tak samo jak Wy na JoasiĂŞ i jeszcze na kogoÂś (K. - moÂże jutro o Poranku marzenie sie speÂłni .. :D ), ale nie bĂŞdĂŞ stawiaĂŚ prognoz co do Joasi, kiedy ewentualnie mogÂłaby Ona siĂŞ stawiĂŚ "na posterunku", bo jak wiadomo moje pseudoprzepowiednie sa jak najbardziej nietrafione :lol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Pokorny Adam siĂŞ skrada :shock: :rozglada:

Jako reporterki to jej raczej dzisiaj nie bĂŞdzie :nie:
A ja cos pisaÂłem na temat Joasi dyÂżurĂłw w serwisach wieczornych :ban: -Ona to zrobiÂła specjalnie Âżeby siĂŞ na mnie mÂściĂŚ -ale ja sie nie dam :>
a Ty staÂłeÂś siĂŞ w ostatnich postach baaardzo powÂściÂągliwy,
MoÂżna by mnie posÂądziĂŚ nawet o to Âże poszedÂłem do psychologa :wariat:
Nie poszedÂłem :nie:
Czekam teÂż tak samo jak Wy na JoasiĂŞ i jeszcze na kogoÂś (K. - moÂże jutro o Poranku marzenie sie speÂłni
Pana K. tez nie ma -to chyba jakiÂś spisek
Nie miaÂłbym nic przeciwko temu,gdyby napisaÂł,Âże Krynia otrzymaÂła telekamerĂŞ :roll:
za nieodpowiadanie na Âżyczenia nie powinna dostaĂŚ :rozglada:
A Joasie ktoÂś nominowaÂł :rozglada:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Tvn musi siĂŞ na przyszÂłoÂśc postarac o wÂłasne telekamery :spiewa:
Tylko musieliby kategorie wymyÂślic roÂżne,aa i gÂłosowac widzowie :D
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

Nie to ze ja sie czepiam Ale KryĂąkowskiej znowu nie ma :rozglada:
No to ile ona ma tego urlopu :rozglada:
JeÂśli ktoÂś Ja widziaÂł ostatno to proszĂŞ mnie poprawiĂŚ :xx:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

adam pisze: JeÂśli ktoÂś Ja widziaÂł ostatno to proszĂŞ mnie poprawiĂŚ :xx:
Niestety nie widziaÂłam :? ale ostatnio mam mniej czasu by ogladac tvn24 (wogĂłle jakÂąkolwiek telewizjĂŞ) w ciagu dnia, wiĂŞc moÂże byÂła, ale jej nie widzieliÂśmy....
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Ja ostatni raz widzia³am, a w³aœciwie to s³ysza³am Joannê w ubieg³y pi¹tek, mia³a materia³ do faktów popo³udniowych :mhm: to ju¿ prawie tydzieù min¹³. Da³o siê s³yszeÌ, ¿e dziewczna jest przeziêbiona :uhh: taki zakatarzony i zmieniony g³os mia³a :uhh: Dwa dni wczeœniej nadawa³a relacje z Adamowa, tam j¹ pewnie przewia³o :mhm: mo¿e st¹d ta jej nieobecnoœÌ :mhm:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Dwa dni wczeœniej nadawa³a relacje z Adamowa, tam j¹ pewnie przewia³o :mhm: mo¿e st¹d ta jej nieobecnoœÌ :mhm:
To jak ona teraz bedzie mnie nienawidzieÌ-nie doœÌ ¿e jej ca³y czas dokuczam to jeszcze zachorowa³a w miejscowoœci której nazwê nadano na moj¹ czeœÌ :spiewa:
Ja ostatni raz widzia³am, a w³aœciwie to s³ysza³am Joannê w ubieg³y pi¹tek, mia³a materia³ do faktów popo³udniowych :mhm: to ju¿ prawie tydzieù min¹³. Da³o siê s³yszeÌ, ¿e dziewczna jest przeziêbiona :uhh: taki zakatarzony i zmieniony g³os mia³a :uhh:
Co ja bym daÂł Âżeby zobaczyĂŚ jej czrwony nos - nie to Âże jestem zÂłoÂśliwy :spiewa:

JeÂśli zachorowaÂła to moÂżna absencjĂŞ usprawiedliwiĂŚ i ÂżyczyĂŚ KryĂąkowskiej jak najszybszego powrotu do zdrowia :rydzyk: :rydzyk:
maxxx

CaÂły tydzieĂą Panny Joanny nie ma :spiewa:
To jak ona teraz bedzie mnie nienawidzieÌ-nie doœÌ ¿e jej ca³y czas dokuczam to jeszcze zachorowa³a w miejscowoœci której nazwê nadano na moj¹ czeœÌ
Czyli znaczy siĂŞ masz jakis wpÂływ na Jej Âżycie 8)
Co ja bym daÂł Âżeby zobaczyĂŚ jej czrwony nos - nie to Âże jestem zÂłoÂśliwy
Nie to ,Âże ja teÂż :spiewa:
JeÂśli zachorowaÂła to moÂżna absencjĂŞ usprawiedliwiĂŚ i ÂżyczyĂŚ KryĂąkowskiej jak najszybszego powrotu do zdrowia
Oczywiœcie przy³¹czam siê do ¿yczeù i czekamy :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

CaÂły tydzieĂą Panny Joanny nie ma :spiewa:
wiedziaÂłem Âże kogoÂś mi brakuje -a to KryĂąkowskiej nie ma :rozglada: :spiewa:

Pewnie byÂło tak Âże szef powiedziaÂł ;kto jedzie do Adamowa , a Joasia krzykneÂła Âże ona , bo musi siĂŞ z kimÂś przeprosiĂŚ. :spiewa: :spiewa:

wysÂłaÂł bym jej Âżyczenia ,ale okazaÂło by sie Âże podziĂŞkowaÂła by wszystkim tylko nie mnie -wiĂŞc nie wyÂślĂŞ-ale jak najbardziej jej wszystkiego dobrego jej ÂżyczĂŞ :rydzyk: [/quote][/quote]
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

nie wszystkim,bo mi teÂż by nie podziĂŞkowaÂła.... :spiewa:

jestem ciekawy jak oni rozdzielajÂą materiaÂł miĂŞdzy reporterami z Wawy.Adamek,Hykawy i Krynia.Adamek - sejm,Hykawy-dwĂłr,Krynia-czasem sejm,czasem dwĂłr....nic pewnego.a teraz wszystkie stanowiska reporterskie sÂą obsadzone ,wiĂŞc...moÂżemy sobie poczekaĂŚ :evil:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

nie wszystkim,bo mi teÂż by nie podziĂŞkowaÂła.... :spiewa:
No to jak z mojego powodu pojechaÂła do Adamowa to moÂże z twojego powodu kupiÂła sobie chevroleta aveo
estem ciekawy jak oni rozdzielajÂą materiaÂł miĂŞdzy reporterami z Wawy.Adamek,Hykawy i Krynia.Adamek - sejm,Hykawy-dwĂłr,Krynia-czasem sejm,czasem dwĂłr....nic pewnego.a teraz wszystkie stanowiska reporterskie sÂą obsadzone ,wiĂŞc...moÂżemy sobie poczekaĂŚ :evil:
Ciekawe gdzie najbardziej nie lubiÂą zdawaĂŚ relacji
KryĂąkowska bardzo maÂło ostatnio czrowaÂła nas swoim widokiem w plenerze
maxxx

No to jak z mojego powodu pojechaÂła do Adamowa to moÂże z twojego powodu kupiÂła sobie chevroleta aveo
*a z mojego powodu sÂłucha rmf maxxx. :spiewa:
KryĂąkowska bardzo maÂło ostatnio czrowaÂła nas swoim widokiem w plenerze
DokÂładnie-bardzo maÂło,w grudniu przykÂładowo bywalo tak ze codziennie miaÂła plenerowe relacje :spiewa: szkoda..ale moÂże to nie potrwa wiecznie :lol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

szkoda..ale moÂże to nie potrwa wiecznie
Nosek czerwony wiecznie nie bĂŞdzie -wiĂŞc spodziewam siĂŞ juÂż jutro albo w przyszÂłym tygodniu.
A jak ma chore gardÂło :cicho: ciekawe co by powiedzieli na barwĂŞ gÂłosu Joasi jej przeciwnicy :uhh: :rozglada:
maxxx

Miejmy nadziejĂŞ,Âże tak Âźle z NiÂą nie jest :neutral:
Ale raczej z niedyspozycjÂą gÂłosowÂą by Jej nie puÂścili na antene,chodz np p.Miecugow wrĂłciÂł o te 2,3 dni szybciej na antene niÂż mogÂłoby siĂŞ wydawaĂŚ.
A co do barwy gÂłosu(mĂłwie o naturalnym) to ona mnie przyciagnĂŞÂła ,oczywiÂście poza ma siĂŞ rozumiec ÂślicznÂą buziÂą :aniol:
No ale chyba dobrze,Âże jednemu siĂŞ podoba to a innemu tamto :spiewa:
ZresztÂą jak sam Adamie raz wspomniaÂłeÂś broniÂąc honoru kwestii gÂłosowej Joasi przed niektĂłrymi forumowiczami pociÂągÂłeÂś pÂłynnie wÂątek KryĂąkowy 8)
Szacunek :stop:
adam
Fan Forum
Fan Forum

KryĂąkowska nic nie robi a o niej siĂŞ pisze :shock:
No ale chyba dobrze,Âże jednemu siĂŞ podoba to a innemu tamto :spiewa:
Mnie sie podoba jedno i drugie :devil:

Ja Joasi spodziewam siĂŞ w przyszÂły poniedziaÂłek :rozglada:
ODPOWIEDZ