Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Black,czym sobie zas³u¿y³em na obecnoœÌ w twoim opisie i to jeszcze tak zgrabnie zrymowanym :brawa: czy¿byœ têskni³ za mn¹ ;) ;)

nie mam prawie wcale czasu na oglÂądanie tvn24,wiĂŞc z mojej strony Âżadnych newsĂłw o Anicie :(
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Te puste posty sÂą bardziej intrygujÂące od samego znikniĂŞcia Anity :devil:
aveo pisze:Black,czym sobie zas³u¿y³em na obecnoœÌ w twoim opisie i to jeszcze tak zgrabnie zrymowanym :brawa: czy¿byœ têskni³ za mn¹ ;) ;)
Za mnÂą teÂż chyba tĂŞskniÂł, bo teraz do mnie ten zwrot skierowaÂł :devil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Te puste posty sÂą bardziej intrygujÂące od samego znikniĂŞcia Anity :devil:
Prawie tak samo denerwujÂące :?
aveo pisze:Black,czym sobie zas³u¿y³em na obecnoœÌ w twoim opisie i to jeszcze tak zgrabnie zrymowanym :brawa: czy¿byœ têskni³ za mn¹ ;) ;)
OczywiÂście, Âże tak :) Jak za kaÂżdym, kto tu zaglÂądaÂł, a juÂż tego nie czyni :lol2:
nie mam prawie wcale czasu na oglÂądanie tvn24,wiĂŞc z mojej strony Âżadnych newsĂłw o Anicie :(
Rozumiem, u mnie jest podobnie :/
Jak dla mnie - w przeciwieĂąstwie do Blacka opinii - to wcale nie jest klarowna sytuacja :devil:
O co siĂŞ zaÂłoÂżymy, Âże w tym tygodniu, baaaaaaaa juÂż jutro wszystko bĂŞdzie jasne, tzn. Anita we Flashu i w Prosto z Polski do wtorku, a ... i tu jeszcze nie mam 100% pewnoÂści, ale strzelĂŞ ;) czw. - pt. w Poradku :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Black,bardzo chciaÂłbym ciĂŞ zrozumieĂŚ,ale nie mogĂŞ :(

Anita w FP - nie ma szans,¿ebym zd¹¿y³..Anita w DP,te¿ mnie nie ma...có¿ wiêc napisaÌ?wyraziÌ nadziejê,¿e zmieni grafik...nadaremno...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

aveo pisze:Black,bardzo chciaÂłbym ciĂŞ zrozumieĂŚ,ale nie mogĂŞ :(
JeÂśli bĂŞdzie to dla Ciebie jakieÂś pocieszenie, to napiszĂŞ, Âże nie Ty jeden :lol2:
Anita w FP - nie ma szans,¿ebym zd¹¿y³..
ZwÂłaszcza, ze tak krĂłtki program :D

Ciekawe, czy bĂŞdzie Anita :roll:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:> TydzieĂą siĂŞ koĂączy, a Anitki jak nie byÂło tak nie ma :roll:
Black widzĂŞ, Âże w tym wÂątku TwĂłj podpis wzbudza maÂłe kontrowersje :lol: Fajne to jest :lol:
Black Jack'62 pisze:DÂżastina - myÂślisz o mnie czasem? :D
Nawet czĂŞÂściej niÂż czasem :*
Black Jack'62 pisze:No chociaÂż tak z grymasem? :)
:lol: I to z jakim grymasem :lol:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze::> TydzieĂą siĂŞ koĂączy, a Anitki jak nie byÂło tak nie ma :roll:
Ona nawet nie wie, co traci :D Takie wiatry ... :spiewa:
ChociaÂż, podobno mamy ... musimy siĂŞ do nich przyzwyczajaĂŚ, z nimi oswajaĂŚ :(
DÂżastina pisze:Black widzĂŞ, Âże w tym wÂątku TwĂłj podpis wzbudza maÂłe kontrowersje :lol: Fajne to jest :lol:
Dziwne, Âże tylko w tym - przecieÂż w innych teÂż piszĂŞ :lol:
DÂżastina pisze:
Black Jack'62 pisze:DÂżastina - myÂślisz o mnie czasem? :D
Nawet czĂŞÂściej niÂż czasem :*
:uhh: nawet nie proszĂŞ o kontynuacjĂŞ :red:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

AleÂż ja nie miaÂłam zamiaru kontynuowaĂŚ :lol: napisaÂłam juÂż wszystko co chciaÂłam napisaĂŚ :lol:
:mhm: Ale nasza Anitka to chyba ma zamiar kontynuowaÌ :rozglada: swoj¹ nieobecnoœÌ :uhh:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

D¿astina pisze: :mhm: Ale nasza Anitka to chyba ma zamiar kontynuowaÌ :rozglada: swoj¹ nieobecnoœÌ :uhh:
Chyba mam zÂłe wieÂści :( Nie mam stuprocentowej pewnoÂści, ale wydawaÂło mi siĂŞ, Âże widziaÂłam dzisiaj w studio TVN24 PatrycjĂŞ - a wiecie co to oznacza?
GdybyÂście jednak nie wiedzieli, to ja moÂże napiszĂŞ - oznacza to, Âże dzisiaj znowu nie moÂżemy liczyĂŚ na powrĂłt Anity :(
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
maciek b.
Początkujący
Początkujący

Post autor: maciek b. »

(...) oznacza to, Âże dzisiaj znowu nie moÂżemy liczyĂŚ na powrĂłt Anity :(
Wygl¹da na to ¿e masz racjê ;( Nie mam pewnoœci co do F16, ale na debiut Anitki w "Prosto z Polski" tak¿e musimy poczekaÌ- wnoszê ¿e dzisiejsze wydanie bêdzie prowadziÌ Pati :roll: bo ostatnio ¿egna³a siê tak, jakbyœmy mieli j¹ zobaczyÌ w poniedzia³ek. A obecnoœÌ Pati w studiu zdaje siê to potwierdzaÌ :rozglada:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Tak. Masz racjĂŞ w Prosto z Polski bĂŞdzie Patrycja, poniewaÂż widziaÂłam juÂż reklamĂŞ dzisiejszego wydania. ;(

to naprawdĂŞ coraz bardziej zastanawiajÂące, gdzie podziaÂła siĂŞ Anita :roll:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

A myÂślaÂłem, Âże dziÂś to juÂż na pewno bĂŞdzie z powrotem :(
Funckyrella pisze:Tak. Masz racjĂŞ w Prosto z Polski bĂŞdzie Patrycja, poniewaÂż widziaÂłam juÂż reklamĂŞ dzisiejszego wydania. ;(

to naprawdĂŞ coraz bardziej zastanawiajÂące, gdzie podziaÂła siĂŞ Anita :roll:
Black Jack, od pewnego czasu optymista, myÂśli - przypuszcza, Âże Anita czeka gdzieÂś tam - tam, czyli w zaleÂżnoÂści od tego, gdzie w danym czasie przebywa Condoleeza Rice :lol2: To juÂż w koĂącu trzeci tydzieĂą nieobecnoÂści Anity, a chyba Âżadna inna dama Âświatowej polityki nie jest warta takiego poÂświĂŞcenia :lol:
No, ewentualnie zostaje jeszcze urlop, ale przecie¿ istnieje jeszcze jedna mo¿liwoœÌ po³¹czenia przyjemnego z po¿ytecznym, czyli za jednym zamachem Anita mog³aby robiÌ DP i przy okazji gdzieœ tam w jakimœ rajskim zak¹tku odpocz¹Ì od tvn'owej wrzawy :lol2:
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Ostatnio nie pisalam bo mia³am nawa³ roboty i nie chcia³am wchodziÌ na komputer bo by mi zesz³y w ten sposób 3 godziny i pewnie zawali³abym swoje obowi¹zki. Black, o nieporozumieniu ju¿ zapomnia³am. :D Za to teraz jak czytam ten watek to siê dziwiê bo s³ysza³am, ¿e mia³o nie byÌ Damy Pik a Anita mia³a wspó³prowadziÌ Prosto z Polski?! To jak to w koùcu jest? Jak na razie to tylko Patrycja odrabia paùszczyznê. :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Mandi, cieszĂŞ siĂŞ, Âże przyjĂŞÂłaÂś moje przeprosiny, ale pamiĂŞtaj rĂłwnieÂż o tym, Âże teraz musimy staraĂŚ siĂŞ robiĂŚ wszystko, Âżeby w przyszÂłoÂści unikaĂŚ takich konfliktowych sytuacji, a przynajmniej, ÂżebyÂśmy inaczej na te sytuacje reagowali :)

Pojutrze ostatnia sobota miesi¹ca, a wiêc pewnie wyemituj¹ DP :D Czyli w koùcu, po ponad 3 tygodniach, Anita zagoœci na antenach tvn24 :uhh: A có¿ to bêdzie? Zerkn¹³em na stronê tvn2, odcinek DP poœwiêcony Agnieszce Holland :]
Musimy mieÌ nadziejê, ¿e ta 3-tygodniowa roz³¹ka jakoœ nam zostanie zrehabilitowana :) No, jeszcze nie w tym tygodniu, ale w przysz³ym to ju¿ musi :)

P.S. Jeszcze pytanko :D Czy ktoÂś z Was pamiĂŞta, czy Anita byÂła w pracy 5 stycznia? :lol2: Tego terminu nie jestem pewien, bo nie mam Âżadnej adnotacji, ani w kalendarzyku, ani na forum :devil:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

5 stycznia Anita prowadziÂła F16. Przypominam, Âże przez pierwszy tydzieĂą emisji "Prosto z Polski", Patrycja Redo zajmowaÂła siĂŞ tym programem i nie byÂło jej w "Faktach".
ODPOWIEDZ