Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Okej, zalegÂłoÂści w try miga nadrobione :lol2: Moja ocena wczorajszej roboty PawÂła maksymalnie wysoka :lol2: A przy tej rakiecie, czy czym tam, PaweÂł prezentuje siĂŞ ........... bombowo :lol:
Wiem, ¿e jego wszystko interesuje i jak ju¿ za omawianie czegoœ siê zabierze to robi to bardzo rzetelnie, dog³êbnie, ale zastanawia mnie, czy militarne tematy przypadkiem nie rajcuj¹ go najbardziej? :D
Dzastina pisze:
Black Jack '62 pisze:A powiedz Ty mi, czy PaweÂł moÂże przy okazji zbĂłjnickiego zataĂączyÂł? :lol2:
:> A powiem Ci, Âże juÂż pisaÂłam, Âże nie zataĂączyÂł, a mĂłgÂłby :rozglada:
AÂż tak spieszyÂło siĂŞ Black'owi na imprezĂŞ? :lol: Czy znĂłw postawiÂł na bycie kontrowersyjnym? :devil:
Funckyrella pisze:Jejku :o Jak PaweÂł dzisiaj szaleĂączo przystojnie wyglÂądaÂł :szalony:
:szalony: DziÂś :szalony: Wczoraj :szalony: Zawsze :szalony:
Och, oÂśmielĂŞ siĂŞ wyÂłamaĂŚ i napiszĂŞ, Âże wczoraj byÂło w nim coÂś wyjÂątkowego :lol2:
DziÂś inni majÂą powody do radoÂści ;)
Trudno powiedzieĂŚ, czy moÂżna siĂŞ PawÂła lada moment spodziewaĂŚ, jak na razie go nie byÂło :roll: Ale tematĂłw jest caÂłkiem, caÂłkiem sporo - no, myÂślĂŞ, Âże przynajmniej zbyt wiele jak na jednÂą reporterkĂŞ, a na razie tylko dwie warszawskie sÂą ;) Hmmm, a jeszcze kwadrans temu pisaÂłam, Âże tylko jedna :mhm: To juÂż o jedno miejsce dla PawÂła mniej :/
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Funckyrella pisze: Wiem, ¿e jego wszystko interesuje i jak ju¿ za omawianie czegoœ siê zabierze to robi to bardzo rzetelnie, dog³êbnie, ale zastanawia mnie, czy militarne tematy przypadkiem nie rajcuj¹ go najbardziej? :D
:rozglada: Jak byÂł maÂłym chÂłopcem, bawiÂł siĂŞ pewnie ÂżoÂłnierzykami :mhm: Kto wie moÂże jeszcze siĂŞ bawi :rozglada:
AÂż tak spieszyÂło siĂŞ Black'owi na imprezĂŞ? :lol: Czy znĂłw postawiÂł na bycie kontrowersyjnym? :devil:
:lol: ZnĂłw :mhm: Dla mnie to zawsze postaĂŚ kontrowersyjna :devil:
Och, oÂśmielĂŞ siĂŞ wyÂłamaĂŚ i napiszĂŞ, Âże wczoraj byÂło w nim coÂś wyjÂątkowego :lol2:
Ja ju¿ kiedyœ wspomina³am :mhm: chyba nawet ca³kiem niedawno ;) ¿e mnie to on ju¿ bardziej podobaÌ siê nie mo¿e :lol2: Przyjrza³am siê dziœ raz jeszcze tym obie¿yœwiata capsom :P I oto do jakiego wniosku dosz³am :D T³o w kancelarii premiera tak piêknie wspó³gra z kolorem oczu Paw³a :szalony:
Trudno powiedzieĂŚ, czy moÂżna siĂŞ PawÂła lada moment spodziewaĂŚ, jak na razie go nie byÂło :roll: Ale tematĂłw jest caÂłkiem, caÂłkiem sporo - no, myÂślĂŞ, Âże przynajmniej zbyt wiele jak na jednÂą reporterkĂŞ, a na razie tylko dwie warszawskie sÂą ;) Hmmm, a jeszcze kwadrans temu pisaÂłam, Âże tylko jedna :mhm: To juÂż o jedno miejsce dla PawÂła mniej :/
No i doszedÂł jeszcze kolega w sejmie :mhm: dziÂś PawÂła raczej nie zobaczymy i nie usÂłyszymy :?

Przegl¹da³am sobie dziœ ró¿ne serwisy o dziennikarstwie ;) i natknê³am siê na tak¹ wypowiedŸ Paw³a :D S¹ to rady dla pocz¹tkuj¹cych dziennikarzy :arrow:
PaweÂł ÂŁukasik, dziennikarz, prezenter TVN24:
Po pierwsze róbcie to, co lubicie: pisaÌ - piszcie, podoba siê radio - idŸcie do radia, telewizja do telewizji, trzeba robiÌ to, co siê lubi - inaczej do koùca "medialnego" ¿ycia bêdziecie narzekaÌ. Po pierwszych próbach trzeba zapytaÌ kogoœ krytycznego, ale ¿yczliwego: czy ja siê nadaje? Jeœli nie, to mo¿e warto - zgodnie z rozs¹dkiem - spróbowaÌ, gdzie indziej. Jeœli tak, to wystarczy byÌ konsekwentnym, pamiêtaÌ, ¿e one day is fine, next day is black, ale generalnie jesteœmy na dobrej drodze. Gdzie zaczynaÌ? Wg mnie, tam gdzie mo¿na robiÌ najwiêcej, lepiej graÌ nawet w III lidze, ale w pierwszym sk³adzie ni¿ przesiedzieÌ na ³awce rezerwowych w ekstraklasie. Do czasu oczywiœcie! Najwa¿niejsze to wejœÌ w "œrodowisko", trzymaj¹c siê pi³karskich porównaù - na listê transferow¹. Potem mo¿na myœleÌ co dalej i ¿yczê - wybieraÌ. A to tego wystarcz¹ trzy rzeczy: wola, pracowitoœÌ/pracoholizm i kawa³ek talentu. Powodzenia.
One day is fine, next day is black :uhh: Jak to zdanie pasuje do ostatnich dni spĂŞdzonych z PawÂłem i do dzisiejszego jego braku :uhh: OprĂłcz tego, Âże to zdanie oddaje aktualny stan rzeczy :mhm: Kiedy je przeczytaÂłam wiedziaÂłam, Âże gdzieÂś juÂż to sÂłyszaÂłam :rozglada: Jest to fragment songu The Clash Should I stay or should I go? :mhm: CzyÂżby PaweÂł sÂłuchaÂł The Clash :rozglada: Ja muszĂŞ siĂŞ przyznaĂŚ, Âże znam ten song bardzo dobrze, ale w wykonaniu pewnej niemieckiej kapeli :rozglada: Ciekawe, czy PaweÂł przeÂżywaÂł takie rozterki jak bohater tego utworu :lol: :rozglada:

[ Dodano: PiÂą Sty 26, 2007 9:04 pm ]
:tanczy: a jednak nie da³ o sobie zapomnieÌ dzisiaj :tanczy: To, o czym kole¿anki i kolega, informowali dzisiaj przez ca³y dzieù ;) Pawe³ zgrabnie zebra³ w jedn¹ ca³oœÌ :D a efekty jego pracy mogliœmy podziwiaÌ w popo³udniowym M24h :D Materia³ dotyczy³ dwóch najwa¿niejszych wydarzeù dnia dzisiejszego, czyli sesji rady stolicy i spotkania Tusk - Kaczyùski. Pawe³ jak zwykle obiektywny :D ka¿dej partii dosta³o siê po równo :rozglada: Jak ktoœ nie s³ysza³, a mia³by ochotê :D albo s³ysza³ i mia³by ochotê jeszcze raz us³yszeÌ :D to proszê bardzo :arrow: http://savefile.com/files/443776
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..ale niespodzianka :lol:
:arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..PawÂła juÂż nikt nie wykurzy z serwisĂłw weekendowych :lol:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..ale niespodzianka :lol:
I to jaka miÂła :jupi: PaweÂł rzÂądzi w serwisach juÂż od 13.00 :shock: KtĂłry to juÂż tydzieĂą z kolei :mhm:
..PawÂła juÂż nikt nie wykurzy z serwisĂłw weekendowych :lol:
ObyÂś miaÂł racjĂŞ :lol2: Ale mi ta sytuacja odpowiada :lol2:
Mamy ju¿ za sob¹ kilka wspania³ych serwisów :D Interesuj¹c¹ rozmowê o bie¿¹cych sprawach politycznych z Piotrem Zaremb¹, ze strony Paw³a pada³y jak zwykle dociekliwe i trafne pytania :) I ³¹czenia z reporterami, którzy zdawali Paw³owi raporty z sytuacji pogodowej ;) raz Pawe³ sam, ukradkiem zerkaj¹c za okno studia :D powiedzia³, ¿e w stolicy œwieci s³oùce :D Nie zabrak³o te¿ rozmowy o pogodzie z koleg¹ Tomaszem Zubilewiczem, z którym zawsze Pawe³ lubi sobie po¿artowaÌ :D Zubi wspomina³ coœ o dzieciach, które zapewne ciesz¹ siê ze œniegu i z tego, ¿e w koùcu mog¹ ulepiÌ ba³wana :D Wyrazi³ tak¿e nadziejê, ¿e rodzice w³¹czaj¹ siê do zabawy i w ten sposób zacieœniaj¹ wiêzy rodzinne :D Pawe³ nie pochwali³ siê ile ba³wanów ju¿ ulepi³ ze swoimi ch³opakami, ale uœmiecha³ siê tak, jakby mia³ ju¿ ich kilka na koncie :D Wiemy, ¿e Pawe³ uwielbia góry :D jazdê na nartach pewnie te¿ :D Tak siê o¿ywi³ i promiennie uœmiecha³ :P kiedy Anna Seremak opowiada³a o ksi¹¿ce kardyna³a Dziwisza, w której to bêdziemy mogli przeczytaÌ ile¿ to razy papie¿ wymyka³ siê cichaczem na narty :D To narazie tyle :D Czekam na wiêcej :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..proszĂŞ :buzi:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

PaweÂł powoli zaczyna byĂŚ specjalista od dyÂżurĂłw weekendowych :mhm:
Ciekawi mnie czy sam tak chce czy jest zmuszony :xx:
A ja spodziewaÂłem sie pewnej blondyny :spiewa: juÂż dawno jej nie byÂło-pewnie niektĂłre panie z tego forum poczuÂły pewne rozdraÂżnienie :spiewa: :rozglada:
WidaĂŚ byÂło Âże PaweÂł z panem Zubilewiczem jest w bardzo dobrej komitywie-pewnie dobrze siĂŞ znajÂą i po zakÂączeniu serwisu dobrze to byÂło widaĂŚ
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..proszĂŞ :buzi:
DziĂŞkujĂŞ Krzysiu :*

:D Ch³opaki te¿ ogl¹da³y Paw³a :D A ja myœla³am, ¿e sama siê emocjonowa³am jego dzisiejszym dy¿urem :rozglada: Ale¿ mia³ facet pracowite popo³udnie :shock: Jak zasiad³ za biurkiem na serwis o 15.00, to odszed³ od niego grubo po 17.00 :D Ale od pocz¹tku :D O piêtnastej mia³a rozpocz¹Ì siê konferencja po posiedzeniu rady krajowej PISu. Mia³a, ale okaza³o siê, ¿e bêdzie spore opóŸnienie, a w studio pojawi³ siê ju¿ goœÌ gotowy do komentowania ;) dr Anna Materska - Sosnowska z UW :mhm: I co tu dalej pocz¹Ì? :rozglada: Dobry prezenter musi panowaÌ nad czasem i podejmowanymi w¹tkami, jeœli zaœ coœ zdarza siê niezgodnie z planem, musi umieÌ natychmiast nad wszystkim zapanowaÌ, a przy tym b³yskawicznie zmieniÌ scenariusz programu :) i to mogliœmy dzisiaj w wykonaniu Paw³a obserwowaÌ :D W oczekiwaniu na konferencjê rozmawia³ z goœciem trochê o bie¿¹cej polityce i o tym czego mo¿na siê po owym posiedzeniu PISu spodziewaÌ ;) A ¿e konferencja opóŸnia³a siê nadal Pawe³ na chwilê odstawi³ swojego goœcia :lol: i przedstawia³ inne wa¿ne tematy dnia dzisiejszego :) Konferencja w dalszym ci¹gu siê nie rozpoczyna³a wiêc znowu wrócili do rozmowy, ale tylko na chwilkê, bo Jarek raczy³ w koùcu siê wy³oniÌ :rozglada: Po konferencji cd. rozmowy z pani¹ dr :) Paw³owi wielkie :brawa: i uznanie nale¿¹ siê za tê rozmowê :tanczy: Pozostaje pod ogromnym wra¿eniem pytaù i komentarzy Paw³a :D Cz³owiekowi md³o siê robi :uhh: kiedy widzi ca³e to bagno w polityce, a on przy tym wszystkim potrafi byÌ obiektywny. Trzeba mieÌ w sobie du¿o dobrej woli i jak wszystko na to wskazuje Pawe³ du¿o jej posiada :D Chwilê póŸniej by³ raport popo³udniowy i kolejni goœcie ks. Kazimierz Sowa i Jacek Pa³asiùski, rozmowa dotyczy³a ksi¹¿ki Kardyna³a Dziwisza.
Pawe³ zadawa³ bardzo interesuj¹ce pytania :D ale jakie odpowiedzi na nie uzyskiwa³ to ju¿ inna sprawa :uhh: Szkoda, ¿e kolega Pa³asiùski na sensacyjnoœÌ postawi³ i wa³kowa³ jeden w¹tek tej ksi¹¿ki :uhh: ale widocznie tak musia³o byÌ :uhh: Pracowity mia³ dy¿ur Pawe³ek :tanczy: na koniec zmêczony lekko by³ :uhh: ale przez ca³y czas b³yskotliwy i profesjonalny :tanczy: jak zawsze :lol2:
adam pisze:PaweÂł powoli zaczyna byĂŚ specjalista od dyÂżurĂłw weekendowych :mhm:
Ciekawi mnie czy sam tak chce
:mhm: MyÂślisz, Âże tam pracownicy sami mogÂą decydowaĂŚ o swoich dyÂżurach :mhm:
adam pisze: czy jest zmuszony :xx:
:lol: :xx: :mhm: MyÂślisz, Âże aÂż taki tam terroryzm panuje :lol: :xx: :mhm:
adam pisze:A ja spodziewaÂłem sie pewnej blondyny :spiewa: juÂż dawno jej nie byÂło-pewnie niektĂłre panie z tego forum poczuÂły pewne rozdraÂżnienie :spiewa: :rozglada:
RozdraÂżnienie :mhm: nie :nie: po takim dniu nigdy :tanczy: A Ciebie rozumiem :uhh: wiem co to znaczy czekaĂŚ na swojego ulubieĂąca :uhh: i siĂŞ nie doczekaĂŚ :uhh:
adam pisze:WidaĂŚ byÂło Âże PaweÂł z panem Zubilewiczem jest w bardzo dobrej komitywie-pewnie dobrze siĂŞ znajÂą i po zakÂączeniu serwisu dobrze to byÂło widaĂŚ
Taaak :D udaÂło mi siĂŞ zarejestrowaĂŚ fragmencik jednej z rozmĂłw :mhm: PaweÂł :o kapuÂś :xx: :rozglada: Od tej strony jeszcze go nie znaÂłam :lol:

Cz 1http://savefile.com/files/446265
Cz 2http://savefile.com/files/446272

A skoro jesteœmy przy zabawnej czêœci Paw³owego dy¿uru :D to jeszcze takie drobne jegoprzejêzyczenie mi siê przypomnia³o :rozglada: Pawe³ powiedzia³: nast¹pi³ wzrot, po czym zrobi³ przerwê ;) wyprostowa³ siê ;) przeœlicznie uœmiechn¹³ :szalony: i... drugie podejœcie: nast¹pi³ zwrot w sprawie ..., ufff...uda³o siê :lol: :rozglada:
Ada
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Ada »

DoœÌ dlugo czeka³am a¿ Pawe³ siê "wyrobi". jak przewidywali niektórzy. Miesi¹ce lec¹ ,a Pawe³ sie nie wyrobi³. Jak ogl¹dam go w serwisach , a w³asciwie s³ucham , jego wojskowy ton , prawie sylabizuj¹cy wyrazy i sztucznoœÌ powoduj¹,¿e zaczyna boleÌ mnie gard³o. Zdecydowanie NIE dla P. £ukasika w serwisach.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..a ja myÂślaÂłem Âże nowa fanka PawÂłowi przybyÂła :spiewa:
Ada pisze:DoœÌ dlugo czeka³am a¿ Pawe³ siê "wyrobi". jak przewidywali niektórzy. Miesi¹ce lec¹ ,a Pawe³ sie nie wyrobi³.
..Twoim zdaniem ;)

..wyrobiony - moim zdaniem - PaweÂł :lol2:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..a ja myÂślaÂłem Âże nowa fanka PawÂłowi przybyÂła :spiewa:
Có¿ :spiewa: Jak widaÌ nie ka¿demu jest dane odkryÌ profesjonalizm Paw³a :spiewa:
Ada pisze:DoœÌ dlugo czeka³am a¿ Pawe³ siê "wyrobi". jak przewidywali niektórzy. Miesi¹ce lec¹ ,a Pawe³ sie nie wyrobi³.
Ado, moja droga :D Mogê Ci tylko napisaÌ to, ¿e dla mnie on nie musia³ siê "wyrabiaÌ", bo odk¹d go odkry³am by³, jest :szalony: dla mnie "wyrobiony" :lol2: Jako reporter, doskona³y :lol2: Zawsze dobrze przygotowany, rzetelnie i wyczerpuj¹co przedstawiaj¹cy omawiane tematy :D Jako prezenter, równie¿ doskona³y :lol2: Mnie bardzo dobrze ogl¹da siê i s³ucha serwisy przez niego prowadzone :D Jest to dziennikarz, któremu wierzê i mam pewnoœÌ, ¿e informacje przez niego przekazywane s¹ wiarygodne :D W rozmowach zawsze zadaje dociekliwe i trafne pytania :tanczy: Ponadto serwisy prowadzone przez Paw³a wzbogacone s¹ interesuj¹cymi komentarzami, jego autorstwa, czêsto s¹ to bardzo zabawne komentarze :D , a jak wszyscy wiedz¹, ja ( i wiem, ¿e nie tylko ja :D ) uwielbiam poczucie humoru Paw³a :szalony: mo¿e dla niektórych jest ono zbyt specyficzne :mhm:
Ada pisze:Jak ogl¹dam go w serwisach , a w³asciwie s³ucham , jego wojskowy ton , prawie sylabizuj¹cy wyrazy i sztucznoœÌ powoduj¹,¿e zaczyna boleÌ mnie gard³o.
:o Ja mam podobnie, kiedy s³yszê inne tony tvnowskie, z t¹ ró¿nic¹, ¿e mnie zaczynaj¹ boleÌ uszy :rozglada:
"SztucznoœÌ" powiadasz :mhm: Uuuuu, chyba nieuwa¿nie œledzisz poczynania Paw³a :nie:
To jeden, z najbardziej naturalnych ludzi, pracuj¹cych w tej stacji :D Kiedy trzeba powa¿ny, kiedy mo¿na uœmiechniêty :D Potrafi wczuÌ siê w sytuacjê, o tórej mówi :) w po³o¿enie cz³owieka, z którym rozmawia :) Wiele razy mogliœmy zaobserwowaÌ jaki potrafi byÌ wraŸliwy i wspó³czuj¹cy :) I tyle¿ samo razy mogliœmy obserwowaÌ jaki potrafi byÌ dowcipny :D Poza tym wydaje siê mieÌ bardzo dobry kontakt z kole¿ankami i kolegami redakcyjnymi :D to tak¿e mo¿emy obserwowaÌ podczas serwisowych ³¹czeù, czy przy okazji przedstawiania prognoz pogody :D
Ada pisze:Zdecydowanie NIE dla P. ÂŁukasika w serwisach.
A ja jestem zupe³nie odmiennego zdania: Zdecydowane TAK, TAK, TAK :lol2: dla Paw³a £ukasika w serwisach :lol2: Dlatego pewnie nikogo nie zdziwi moja ogromna radoœÌ :D z powodu dzisiejszego serwisowania Paw³a :lol2: Jak narazie mamy za sob¹ raport popo³udniowy, który zdominowany by³ ³¹czeniami z kole¿ankami i kolegami z ró¿nych czêœci Polski :) Przepytywanie sz³o Paw³owi bardzo sprawnie :tanczy: Na koniec raportu po¿egna³ siê i powiedzia³, ¿e kolejny serwis ju¿ dos³ownie za chwilê :rozglada: i jak obieca³, tak by³o :tanczy:
Serwis ten w caÂłoÂści poÂświĂŞcony byÂł wydarzeniom sprzed roku :? zawaleniu siĂŞ hali MTK :? PaweÂł z powagÂą i wzruszonym gÂłosem komentowaÂł to, co dziaÂło siĂŞ na miejscu tych targĂłw dzisiaj w godzinĂŞ zawalenia siĂŞ hali.

:> SztucznoœÌ :nie: co to, to nie :nie:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pawe³ dziœ mia³ mega trudny dzieù,tymbardziej gratulacje za wytrwaloœÌ :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Na pocz¹tek s³ówko do Paw³o-sceptyków. No to siê zdecydujcie, Paw³o-sceptycy, raz piszecie, ¿e nie ma stylu, a póŸniej wymawiacie mu ¿o³nierski styl :neutral: :lol2:

D¿astina, ale mia³aœ wy³¹cznoœÌ na Paw³a ostatnio i w ten weekend zw³aszcza :lol2: Czy on mia³ jakiœ d³ugi urlop, który teraz odrabia :> A mo¿e ... a nie bêdê koùczy³ :spiewa:
D¿astina pisze: Przegl¹da³am sobie dziœ ró¿ne serwisy o dziennikarstwie ;) i natknê³am siê na tak¹ wypowiedŸ Paw³a :D S¹ to rady dla pocz¹tkuj¹cych dziennikarzy :arrow:

One day is fine, next day is black :uhh: Jak to zdanie pasuje do ostatnich dni spĂŞdzonych z PawÂłem i do dzisiejszego jego braku :uhh: OprĂłcz tego, Âże to zdanie oddaje aktualny stan rzeczy :mhm: Kiedy je przeczytaÂłam wiedziaÂłam, Âże gdzieÂś juÂż to sÂłyszaÂłam :rozglada: Jest to fragment songu The Clash Should I stay or should I go? :mhm: CzyÂżby PaweÂł sÂłuchaÂł The Clash :rozglada:
Trudno mi sobie PawÂła w roli punck rockera wyobraziĂŚ :lol2: Ale wszystko na to wskazuje, Âże otarÂł siĂŞ o punck rocka w mÂłodoÂści :lol2:
Ach, ¿ycie bez muzyki by³oby takie monotonne :lol2: Ja równie¿ w muzyce czêsto szukam inspiracji :lol2: Jak chyba zreszt¹ wielu :D ChoÌ z punck'owcami bywa³em najczêœciej na œcie¿ce wojennej :devil: No wzi¹Ì chocia¿ ten tekst utworu The Clash: ''fine'' przeciwstawione s³owu ''black'' - mnie ''black'' zawsze z przyjemnymi rzeczami siê kojarzy :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:D¿astina, ale mia³aœ wy³¹cznoœÌ na Paw³a ostatnio i w ten weekend zw³aszcza :lol2:
:rozglada: A¿ ob³êdu z faktu tej wy³¹cznoœci mo¿na dostaÌ :szalony:
Black Jack '62 pisze:Czy on miaÂł jakiÂś dÂługi urlop, ktĂłry teraz odrabia :>
Ztego co mi wiadomo, a na temat pojawiania siĂŞ PawÂła w tv sporo mi wiadomo :rozglada: to nie :mhm:
Black Jack '62 pisze:A moÂże ... a nie bĂŞdĂŞ koĂączyÂł :spiewa:
:uhh: A moÂże tak :uhh: Ale pĂłki co jest :D pracuje :D i tego siĂŞ trzymajmy :D
maxxx pisze:Pawe³ dziœ mia³ mega trudny dzieù,tymbardziej gratulacje za wytrwaloœÌ :aniol:
Dziœ czyli wczoraj ;) powspominajmy, bo warto :D W serwisie o 19.30, przydatny okaza³ siê byÌ Paw³owi ów wojskowy, przez niektórych tak nielubiany, ton ;) Pawe³ w rozmowie telefonicznej, tym w³aœnie tonem ;) przepytywa³ pos³a Maksymiuka. Chodzi³o o jakieœ przekrêty finansowe w fundacji, do której nale¿a³ pan pose³ :mhm: Czy¿by Paw³owy wojskowy ton przestraszy³ pana pos³a? Tak pos³usznie odpowiada³ na pytania pana redaktora :rozglada: Pó¿niej by³ raport wieczorny, a w nim sporo goœci. Na pocz¹tek Pawe³ Soloch z MSWiA, szef obrony cywilnej kraju. Rozmowa dotyczy³a zesz³orocznej tragedii w Katowicach. Dowiedzieliœmy siê od pana z ministerstwa, ¿e teraz s¹ przygotowani i wyczuleni na unikniêcie podobnych tragedii, Pawe³ podsumowa³ to s³owami: szkoda tylko, ¿e wyczuleni za, a¿ tak¹ cenê :? W dalszej czêœci raportu tematy polityczne, które wyp³ynê³y w niedzielê, czyli wyjœcie z cienia Jana Rokity i ultimatum Andrzeja Leppera. W studio pojawili siê kolejni goœcie prof. Andrzej Rychard i dr Bart³omiej Biskup. Pawe³ jak zwylke pyta³ ciekawie i wyczerpuj¹co, po to aby swoim wiernym widzom :P u³atwiÌ zrozumienie zaistnia³ej sytuacji ;) Serwis o 23.30 :uhh: czego to cz³owiek mo¿e siê dowiedzieÌ od swojego ulubieùca wieczorow¹ por¹ :rozglada: nasz premier z³ama³ rêkê :uhh: Rozmowa telefoniczna z rzecznikiem rz¹du, dociekliwe pytania pana redaktora :) i ju¿ wiemy jak, i kiedy :) Wreszcie podsumowanie dnia :D i tu nale¿¹ siê podziêkowania dla maxxxa :D za to, ¿e poraz pierwszy scapsowa³ Paw³a o tej porze, a jak ju¿ kiedyœ Funcky wspomnia³a, Pawe³ wieczorow¹ par¹ wygl¹da jeszcze przystojniej :P Maxxx uda³o Ci siê uchwyciÌ pogodne, moje ulubione :szalony:, oblicze Paw³a :D To by³ moment ³¹czenia z Rafa³em Poniatowskim, panowie rozmawiali o trudnych warunkach na drodze. ChoÌ temat, jak sam Pawe³ wspomnia³ ;) nieciekawy, panom humory dopisywa³y :D A to dlatego, ¿e Rafa³ za bohaterem filmu "Miœ" powtórzy³: jest zima wiêc musi byÌ zimno i trzeba paliÌ, na co Pawe³: tylko nie naokr¹g³o :lol: Weso³e ch³opaki :tanczy: A dziœ :D te¿ siê pojawi³ mój ulubieniec :tanczy: przygotowa³ materia³ dla popo³udniowego M24h, o przeciekach z raportu o weryfikacji WSI. A ¿e tych przecieków by³o sporo, Pawe³ zgrabnie w jedn¹ ca³oœÌ je zebra³ :tanczy: Sam zbiera³ sobie materia³y :rozglada: wiem o tym poniewa¿ dwa razy pokaza³ siê w owym materiale :D Rozmawia³ z panami Januszem Zemke i Piotrem Naimskim, tu mo¿na ods³uchaÌ materia³u :arrow: http://savefile.com/files/451175 :D Ale to nie koniec na dziœ :tanczy: Jak donosi strona tvn24 Pawe³ podsumuje dzisiejszy dzieù :szalony:
maxxx

Post autor: maxxx »

Piêknie to podsumowa³aœ :D Pawe³ mia³by godn¹ konkurentkê,bo pamiêÌ masz œwietn¹ chyba,¿e notujesz ale to tez sie ceni :D Kurczê nie ogl¹da³em podsumowania dnia,za du¿a konkurencja do tv mimo poznej pory :stop: Gdyby by³a Joasia na któr¹ czeka³em to bym nie pozwoli³ wy³¹czyÌ 8) Z Paw³em im siê jeszcze uda³o choÌ te¿ Go lubiê i cenie..i nawet nie przeszkadza mi ¿o³nierski ton :D Jeden jedyny caps mam..przynajmniej za pare dni bedzie mo¿na sprawdziÌ jaki mia³ kolor krawata 29 stycznia :spiewa: Oto on:

Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

I po podsumowaniu :) Szkoda tylko, ¿e ten dzieù obfitowa³ w doœÌ przykre wydarzenia :uhh: pijane matki, pozostawiaj¹ce dzieci bez opieki :uhh: strzelanina w Tarnowie :uhh: wypadek na torach :uhh: szkodliwa dla zdrowia m¹ka :uhh:
Jedyne pocieszenie to to, Âże taki miÂły :P i przystojny :P pan redaktor zasiadÂł za biureczkiem :rozglada: Ku mojej radoÂści raz podparÂł brodĂŞ rĂŞkÂą, wspominaÂłam juÂż kiedyÂś jak to uwielbiam :P Na koniec, nawiÂązujÂąc do zÂłamanego nadgarstka premiera, powiedziaÂł: A my w trosce o paĂąstwa nadgarstki, wyglÂądamy za okno i sprawdzamy co dzieje siĂŞ w pogodzie Echhh...jakie to miÂłe :P pan z tv troszczy siĂŞ o zdrowie swoich widzĂłw :rozglada: Ale co to, panu redaktorowi zaÂłamaÂł siĂŞ raz gÂłosik :uhh: i lekkÂą chypkĂŞ zdawaÂło mi siĂŞ, Âże sÂłyszaÂłam :uhh: MoÂże to z przepracowania :uhh: Mam nadziejĂŞ, Âże to nic powaÂżnego :roll:

DziĂŞki maxxxx :*
ODPOWIEDZ