obieÂżyÂświat pisze:..a ja myÂślaÂłem Âże nowa fanka PawÂłowi przybyÂła :spiewa:
Có¿ :spiewa: Jak widaÌ nie ka¿demu jest dane odkryÌ profesjonalizm Paw³a :spiewa:
Ada pisze:DoœÌ dlugo czeka³am a¿ Pawe³ siê "wyrobi". jak przewidywali niektórzy. Miesi¹ce lec¹ ,a Pawe³ sie nie wyrobi³.
Ado, moja droga

MogĂŞ Ci tylko napisaĂŚ to, Âże dla mnie on nie musiaÂł siĂŞ "wyrabiaĂŚ", bo odkÂąd go odkryÂłam byÂł, jest :szalony: dla mnie "wyrobiony"

Jako reporter, doskonaÂły

Zawsze dobrze przygotowany, rzetelnie i wyczerpujÂąco przedstawiajÂący omawiane tematy

Jako prezenter, rĂłwnieÂż doskonaÂły

Mnie bardzo dobrze oglÂąda siĂŞ i sÂłucha serwisy przez niego prowadzone

Jest to dziennikarz, któremu wierzê i mam pewnoœÌ, ¿e informacje przez niego przekazywane s¹ wiarygodne

W rozmowach zawsze zadaje dociekliwe i trafne pytania :tanczy: Ponadto serwisy prowadzone przez PawÂła wzbogacone sÂą interesujÂącymi komentarzami, jego autorstwa, czĂŞsto sÂą to bardzo zabawne komentarze

, a jak wszyscy wiedzÂą, ja ( i wiem, Âże nie tylko ja

) uwielbiam poczucie humoru PawÂła :szalony: moÂże dla niektĂłrych jest ono zbyt specyficzne :mhm:
Ada pisze:Jak ogl¹dam go w serwisach , a w³asciwie s³ucham , jego wojskowy ton , prawie sylabizuj¹cy wyrazy i sztucznoœÌ powoduj¹,¿e zaczyna boleÌ mnie gard³o.
:o Ja mam podobnie, kiedy s³yszê inne tony tvnowskie, z t¹ ró¿nic¹, ¿e mnie zaczynaj¹ boleÌ uszy :rozglada:
"SztucznoœÌ" powiadasz :mhm: Uuuuu, chyba nieuwa¿nie œledzisz poczynania Paw³a :nie:
To jeden, z najbardziej naturalnych ludzi, pracujÂących w tej stacji

Kiedy trzeba powaÂżny, kiedy moÂżna uÂśmiechniĂŞty

Potrafi wczuĂŚ siĂŞ w sytuacjĂŞ, o tĂłrej mĂłwi

w poÂłoÂżenie czÂłowieka, z ktĂłrym rozmawia

Wiele razy mogliœmy zaobserwowaÌ jaki potrafi byÌ wraŸliwy i wspó³czuj¹cy

I tyleÂż samo razy mogliÂśmy obserwowaĂŚ jaki potrafi byĂŚ dowcipny

Poza tym wydaje siĂŞ mieĂŚ bardzo dobry kontakt z koleÂżankami i kolegami redakcyjnymi

to tak¿e mo¿emy obserwowaÌ podczas serwisowych ³¹czeù, czy przy okazji przedstawiania prognoz pogody
Ada pisze:Zdecydowanie NIE dla P. ÂŁukasika w serwisach.
A ja jestem zupeÂłnie odmiennego zdania: Zdecydowane TAK, TAK, TAK

dla PawÂła ÂŁukasika w serwisach

Dlatego pewnie nikogo nie zdziwi moja ogromna radoœÌ

z powodu dzisiejszego serwisowania PawÂła

Jak narazie mamy za sob¹ raport popo³udniowy, który zdominowany by³ ³¹czeniami z kole¿ankami i kolegami z ró¿nych czêœci Polski

Przepytywanie szÂło PawÂłowi bardzo sprawnie :tanczy: Na koniec raportu poÂżegnaÂł siĂŞ i powiedziaÂł, Âże kolejny serwis juÂż dosÂłownie za chwilĂŞ :rozglada: i jak obiecaÂł, tak byÂło :tanczy:
Serwis ten w caÂłoÂści poÂświĂŞcony byÂł wydarzeniom sprzed roku :? zawaleniu siĂŞ hali MTK :? PaweÂł z powagÂą i wzruszonym gÂłosem komentowaÂł to, co dziaÂło siĂŞ na miejscu tych targĂłw dzisiaj w godzinĂŞ zawalenia siĂŞ hali.
:> SztucznoœÌ :nie: co to, to nie :nie: