Wpadam szybko tylko na chwilkĂŞ mam nadziejĂŞ, Âże zĂŞbĂłw sobie nie powybijam :devil:
O :o W pierwszej chwili myÂślaÂłem, Âże to z dzisiaj te capsy

Zd¹¿y³em siê nawet zastanowiÌ, sk¹d Agatka nadawa³a relacje - oczywiœcie bra³em pod uwagê tylko ciep³e kraje
PiĂŞkne wspomnienia, od razu tak ciepÂło robi siĂŞ na sercu

Czekam i zaciskam zĂŞby wytrwale, wzdycham do lÂżejszych ubraĂą

A wzdycham tym radoÂśniej, bo przecieÂż z dnia na dzieĂą coraz bliÂżej do lata
Alchemik pisze:Schemat nam potrzebny musi byĂŚ mniej drastyczny, zdecydowanie bardziej delikatny i kuty na cztery nogi
A czy ja o drastycznym zdejmowaniu marynary pisaÂłem, nie rĂłb znĂłw ze mnie brutala

Jest wiele sposobĂłw - uniwersalnych!!!

na pozbycie siĂŞ niechcianej marynary, no i nie tylko marynary - choĂŚ my tylko marynarĂŞ rozpatrujemy

Wystarczy zapuÂściĂŚ romantycznÂą muzykĂŞ, wytworzyĂŚ ogĂłlnie romantyczny klimat, a reszta ... potoczy siĂŞ sama
Alchemik pisze:
OczywiÂście rozbudzaÂła podziw... ''wielkorakoaspektowy''

PóŸniej mog³o byÌ... i jest ju¿ tylko lepiej

Ale do czasu, kiedy Agatka zakupiÂła tĂŞ szarÂą marynarĂŞ

Myœla³em wczoraj zasypiaj¹c, ¿e jeœli przeœpiê siê (oczywiœcie w cudzys³owie) z t¹ marynar¹, to mi minie ta nieprzychylnoœÌ wobec niej, ale nie :nie: Nie sta³o siê tak

Prawdopodobnie temu¿, i¿ Agatka wielokrotnie pokaza³a klasê nie tylko jako dziennikarka, ale tak¿e jako kobieta, która potrafi piêknie, elegancko i gustownie siê ubraÌ (oczywiœcie ³¹cznie z tymi ciuszkami z serii tzw. private gigs, podczas których zawsze prezentuje siê olœniewaj¹co

).
WnioskujĂŞ z Waszych postĂłw, Âże dziÂś nie byÂło Agatki ani w tej szarej, ani czarnej, ani bez marynary
No có¿, mia³em niestety takie przeczucia :/ No, ale mo¿e jak nie dziœ, to jutro :rozglada: