Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Cytat:
Bardzo spodoba³a mi siê wielobarwnoœÌ g³osu Joasi

..od poczÂątku mĂłwie ,Âże Jej glos jest Jej duÂżym atutem choĂŚ niektĂłrym siĂŞ nie podoba ;( ..
Bardziej chodziÂło mi o to, Âże potrafi mĂłwiĂŚ Âłagodnie i nieco mniej Âłagodnie

Nie wiem czy zwrĂłciliÂście uwagĂŞ na sam koniec serwisu .
Joasia byÂła bardzo rozbawiona i przez moment myÂślaÂłem, Âże siĂŞ rozeÂśmieje. :nie:
SpojrzaÂła gdzieÂś obok kamery z mocno rozbawionymi oczami :nie:
Ciekawe- co siĂŞ staÂło. :uhh:

A tak liczyÂłem na jej ciepÂły uÂśmiech na koniec serwisu :nie:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Bardziej chodziÂło mi o to, Âże potrafi mĂłwiĂŚ Âłagodnie i nieco mniej Âłagodnie
Wiem wiem dobrze zrozumiaÂłem moÂże ja troche nieprecyzyjnie napisaÂłem :stop:
Joasia wogóle to jest niez³e zió³ko :spiewa: Jak by ktoœ J¹ pierwszy raz us³ysza³ w jakiejs spokojnej relacji i zobaczy³ pomysla³by ,¿e to anio³.Oczywœcie nie twierdze ,¿e nie jest :D Ale chodzi mi o to,¿e czasami potrafi zmieniÌ ton..np ta akcja z Marcinkiwiczem pare ³adnych miesiecy temu 8) Œmieszne to by³o :tanczy: Ale dobrze przynajmniej mówi wyraŸnie a nie mruczy pod nosem jak juz mo¿e nie powiem kto.. :xx:

A co do koncĂłwki serwisu nie wypowiem siĂŞ ,poniewaÂż szczerze mĂłwiÂąc widziaÂłem to jednym okiem :hmm: Pewnie poza kadrem wydarzyÂło siĂŞ coÂś zabawnego..ciekawe co :mhm:
A tak liczyÂłem na jej ciepÂły uÂśmiech na koniec serwisu
ByÂł taki Asiowy uÂśmiech,lekko nieÂśmiaÂły :D Ale poczekaĂŚ musimy na jeszcze lepszy :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

JeÂśli jest jakaÂś konferencja prasowa to Joasia jest jednÂą z najbardziej aktywnych dziennikarek nie widaĂŚ jej, ale za to bardzo dobrze sÂłychaĂŚ.
Wtedy to Âżeby zostaĂŚ usÂłyszanÂą zmuszona jest krzyczeĂŚ.
KiedyÂś wydawaÂło mi siĂŞ, Âże Joasia jest grzecznÂą dziewczynkÂą ale coraz mniej jestem zwolennikiem tego wizerunku Joasi
maxxx

W TV musi byĂŚ nienaganna :spiewa: Joasia to taki mix charakterku z piĂŞknÂą buziÂą,czyli to co lubiĂŞ najbardziej :D WÂłasnie to jest w tym fajne,Âże Jej grzeczny wizerunek-bo taki chyba jest moÂże byĂŚ mylÂący :aniol: To tylko teoria bo Jej niestety nie znam wiĂŞc nic tu siĂŞ na 100% nie wypowiem :nie: ChciaÂłbym Âżeby kiedyÂś rozdawala pierwsze karty w tvnie,chociaÂż dla mnie i tak jest numerem 1 8)
adam
Fan Forum
Fan Forum

PrzypomniaÂła mi siĂŞ piosenka p.t. Jej portret –„naprawdĂŞ jaka jesteÂś nie wie nikt” itd

MĂłwiÂą, Âże jest bardzo miÂła, ale kto to wie :spiewa:

PrĂłbujĂŞ przewidzieĂŚ czy moÂżna, Joasi spodziewaĂŚ siĂŞ w Podsumowaniu Dnia, czy moÂże dziÂś bĂŞdzie miaÂła tylko jakiÂś reportaÂż. :rozglada:

Wczoraj byÂła na czarno moÂże i dziÂś bĂŞdzie :xx:
maxxx

Super jakby byÂła w podsumowaniu ale moÂże byc ciĂŞÂżko poniewaÂż konkurencja jest :spiewa: Przelotem widziaÂłem gdzieÂś Macieja Knapika w tv,jest Pawel ÂŁ takÂże nie nastawiam siĂŞ,najwyÂżej bedzie miÂła niespodzianka :D
MĂłwiÂą, Âże jest bardzo miÂła, ale kto to wie
trzeba wierzyĂŚ ludziom :D a zresztÂą jak Asia moze byĂŚ niemiÂła :stop: :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Przelotem widziaÂłem gdzieÂś Macieja Knapika w tv
Knapik caÂły dzieĂą spĂŞdziÂł w sadzie -wiĂŞc odpada

NajwiĂŞksze zagroÂżenie to kolega ÂŁukasik :spiewa:
On mo¿e stan¹Ì na drodze Joasi do podsumowania :spiewa: :xx:

Nie wiem czy Joasia czasem nie siedzi gdzieÂś w studio -coÂś jakby mi migneÂła :uhh:
maxxx

do 23:30 daleko,ale jeÂśli to migniĂŞcie byÂło faktem to jest duÂża szansa :roll:
nie dziÂś, to jutro :spiewa: poÂżyjemy-zobaczymy..ale jakbyÂśmy wszystko wiedzieli wczeÂśniej nie mielibyÂśmy o czym pisaĂŚ i nie cwiczylibyÂśmy daru przewidywania :devil:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Mam nadziejĂŞ widzieĂŚ JoasiĂŞ w ten weekend.
Bardzo sobie odpuÂściÂła dyÂżury sobotnio- niedzielne
Poczekamy zobaczymy, ale jakby co przygotuj siĂŞ na zrobienie capĂłw, bo jutro znĂłw do pracy na rano

Znowu zdominowaliÂśmy ten temat :spiewa: :spiewa: :xx:
maxxx

Ok jak co to sprĂłbuje nie przegapiĂŚ jak by sie coÂś dziaÂło 8)
Znowu zdominowaliÂśmy ten temat
no tak :aniol: Ale mo¿e ktoœ siê w³¹czy do dyskusji..tylko Asi jak nie by³o tak nie ma wiêc musi daÌ powód do korespondencji w wiekszym gronie :D
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

maxxx pisze:
no tak :aniol: Ale mo¿e ktoœ siê w³¹czy do dyskusji..tylko Asi jak nie by³o tak nie ma wiêc musi daÌ powód do korespondencji w wiekszym gronie :D
Ano chêtnie bym siê w³¹czy³a do dyskusji, ale mnie prawie ca³y dzieù w domu dziœ nie by³o, wiêc nawet za bardzo nie mam nic do powiedzenia w sprawie Asi, ale dzieki ch³opaki za wczorajsze capsy i relacjê z przebiegu podsumowania dnia- te¿ nie ogl¹da³am, unfortunately :?
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

unfortunately ja teÂż nie oglÂądaÂłem...
cierpiĂŞ na brak czasu dla moich ulubienic :roll:
czy¿by Krynia sobie œciê³a w³osy :hmm: w sumie to ok,bo w³osy le¿¹ce na biurku prezenterskim jak w przypadku Magdy Sakowskiej,to niezbyt dobry pomys³.chocia¿...inaczej gdyby by³y to w³osy Kryni :D
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Co czyli Âże nikt nie oglÂąda Joasii. :nie:
CzujĂŞ siĂŞ jak ostatni Mohikanin :rozglada:

Joasia ÂściĂŞÂła wÂłosy po to, aby nie wyglÂądaĂŚ jak jaskiniowiec :spiewa:
DziÂś miaÂła materiaÂł w M24 o Marcinkiewiczu wiĂŞc pewnie bĂŞdzie w podsumowaniu dnia :tanczy:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

adam pisze:Co czyli Âże nikt nie oglÂąda Joasii. :nie:
PrzypomniaÂło mi siĂŞ, Âże nie widziaÂłam wczoraj Joasi, ale za to widziaÂłam jej materiaÂł w Prosto z Polski, akurat capsowaÂłam AnitĂŞ i miaÂłam nadziejĂŞ, Âże Joasia pokaÂże nam swoje piĂŞkne oblicze w konkluzji materiaÂłu, ale nic z tego, unfortunately! :P
maxxx

Adam mĂłwiÂłem,Âże Maciej Knapik byc moÂże wystÂąpi-miaÂłem racje :spiewa:
Nic do Niego nie mam ale myÂślaÂłem ,Âże bĂŞdzie Asia..dzien po dniu nieczĂŞsto ta sama osoba prowadzi jednak :hmm: Tak wiĂŞc j/w unfortunately
:stop:

Jeden plus,ide spaĂŚ wczeÂśniej :tanczy: [/quote]
ODPOWIEDZ