Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze:Chyba potrzebujĂŞ wypiĂŚ filiÂżankĂŞ melisy - przecieÂż w koĂącu wejdÂą nowe trendy, ale prĂŞdzej chyba grzyweczka odroÂśnie :szalony:
Podaj i mnie poczĂŞstuj... :shock: MoÂże prĂŞdzej dojdĂŞ do siebie :D A tak juÂż caÂłkiem serio, z czasem moÂże siĂŞ oswoimy z nowym wizerunkiem Panny Agatty :D
Black Jack '62 pisze:JakiÂś stylista nonkonformista zaprezentowaÂł wrĂŞcz wirtuozeriĂŞ warsztatowÂą :lol2:
CzÂłowiek nadal prĂłbuje ingerowaĂŚ w dzieÂło najwybitniejszego stwĂłrcy - ale jak mĂłgÂł zdobyĂŚ siĂŞ na przysÂłoniĂŞcie tych piĂŞknych ÂłukĂłw brwiowych? :szalony:
DÂżastina pisze:Gdyby ktoÂś miaÂł ochotĂŞ usÂłyszeĂŚ jeszcze raz :arrow:
ChcĂŞ Ci podziĂŞkowaĂŚ za to, Âże umoÂżliwiÂłaÂś mi odsÂłuchanie tego kawaÂłka naprawdĂŞ Âświetnej roboty 8) ObyÂśmy jak najczĂŞÂściej mogli sÂłuchaĂŚ radosnego gÂłosu Panny Agatty, ktĂłry w tych klimatach brzmi jak zÂłota nuta radoÂści :)
Black Jack '62 pisze:Mam nadziejĂŞ, Âże luty nie bĂŞdzie miesiÂącem, w ktĂłrym bĂŞdziemy mogli tylko (albo aÂż :lol2: ) o imieninach Agatki pisaĂŚ :?
SprawdziÂłem w kalendarzu terminy imienin i zaobserwowaÂłem, Âże ''Agata imieniny obchodzi 5 lutego i 14 listopada'' :mhm: TakiÂś pewien tej pierwszej daty :>
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

D¿astina pisze: :lol: Panowie, mo¿ecie sobie zaœpiewaÌ: Mein Baby war beim Friseur... :rozglada: Dalej w tej piosence :mhm: o ile dobrze pamiêtam :rozglada: goœÌ œpiewa coœ o tym, ¿e kiedy j¹ zobaczy³ by³ zszokowany :rozglada: Po reakcjach wnioskujê, ¿e Panowie te¿ trochê dziœ zaskoczeni byli :rozglada:
..ale nie tak jak cz³onkowie Die Ärzte :devil: :lol: :hahaha:
..tamci (i tu jeÂżeli ja dobrze pamiĂŞtam) byli zdesperowani i rozzÂłoszczeni a widok baby (po ang. czytajcie :lol2: ) ktĂłra wrĂłciÂła od fryzjera doprowadziÂł ich do furii - chyba nawet w kaftanach bezpieczeĂąstwa wystĂŞpowali w teledysku ( :?: ) a nam..ok wypowiem siĂŞ za siebie :lol2: mi Agatka bardzo siĂŞ podoba w nowej fryzurze :D
..szkoda tylko Âże np. dzis nam jej nie prezentuje :/
DÂżastina pisze:Gdyby ktoÂś miaÂł ochotĂŞ usÂłyszeĂŚ jeszcze raz :arrow: http://savefile.com/files/458234
..miaÂłem ochotĂŞ i teÂż ci dziĂŞkujĂŞ :buzi:
..ja nadal nie mam moÂżliwoÂści nagrywania z komputera :/
Alchemik pisze:SprawdziÂłem w kalendarzu terminy imienin i zaobserwowaÂłem, Âże ''Agata imieniny obchodzi 5 lutego i 14 listopada'' :mhm: TakiÂś pewien tej pierwszej daty :>
..ano w³aœnie - na dwoje babka wró¿y³a :spiewa:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:
D¿astina pisze: :lol: Panowie, mo¿ecie sobie zaœpiewaÌ: Mein Baby war beim Friseur... :rozglada: Dalej w tej piosence :mhm: o ile dobrze pamiêtam :rozglada: goœÌ œpiewa coœ o tym, ¿e kiedy j¹ zobaczy³ by³ zszokowany :rozglada: Po reakcjach wnioskujê, ¿e Panowie te¿ trochê dziœ zaskoczeni byli :rozglada:
..ale nie tak jak cz³onkowie Die Ärzte :devil: :lol: :hahaha:
Wiesz co DÂżastina? :D Ja to chyba dziĂŞki Tobie punck rock'a polubiĂŞ :lol: Co bĂŞdzie z Twojej strony nie lada wyczynem :lol:
No i dziêki za mp3 :buzi: Mo¿na w kó³ko s³uchaÌ, jak najwiêkszego przeboju :P
..tamci (i tu jeÂżeli ja dobrze pamiĂŞtam) byli zdesperowani i rozzÂłoszczeni a widok baby (po ang. czytajcie :lol2: ) ktĂłra wrĂłciÂła od fryzjera doprowadziÂł ich do furii - chyba nawet w kaftanach bezpieczeĂąstwa wystĂŞpowali w teledysku ( :?: )

Tak mnie zaintrygowaliÂście tym clipem, iÂż postanowiÂłem go odszukaĂŚ w necie i ... poczuÂłem ulgĂŞ po jego obejrzeniu :lol: Na tym Âświecie sÂą szaleĂący nieco wiĂŞksi (nie dosÂłownie, choĂŚ teÂż :devil: ) ode mnie :D
Alchemik pisze:Podaj i mnie poczĂŞstuj... :shock: MoÂże prĂŞdzej dojdĂŞ do siebie :D A tak juÂż caÂłkiem serio, z czasem moÂże siĂŞ oswoimy z nowym wizerunkiem Panny Agatty :D

MĂłj problem polegaÂł - waÂżny czas przeszÂły :D - na tym, Âże nie byÂłem na zmianĂŞ przygotowany, a jak powszechnie wiadomo, na przyjĂŞcie kaÂżdej zmiany trzeba siĂŞ dobrze przygotowaĂŚ, zwÂłaszcza co wraÂżliwszych to siĂŞ tyczy, Âżeby reakcja nie spowodowaÂła nieodwracalnych u nich szkĂłd :lol2:
Lubiê niespodzianki, a nie lubiê zmian, które s¹ niepewne i takie dziwne, ale - ¿eby by³a jasnoœÌ - umiem siê dostosowaÌ do nowych warunków doœÌ szybko :D A jak szybko, to zale¿y od towarzysz¹cych procesowi oswajania okolicznoœci :lol2: Jednak ka¿dy chyba przyzna mi racjê, ¿e lepiej mimo wszystko siê poruszamy w znajomym œwiecie. :D Jednoczeœnie wiem, ¿e tylko zmiany tak naprawdê odkrywaj¹ nowe horyzonty i urozmaicaj¹ œwiat, czyni¹c go ciekawszym :lol2: To tak jak np. z kupnem nowego komputera, zamian¹ na lepszy, dro¿szy. Na pocz¹tku jest stres, ale po krótkim okresie aklimatyzacji oswajam siê i dochodzê do wprawy :D No i w gruncie rzeczy wysz³o na to, ¿e tak naprawdê, to nie lubiê zmian tylko takich powa¿nych, a fryzura - Agaty, nie moja - ja od kilku lat przycinam siê tak samo :lol2: ... no te¿ jest wa¿na, ale w myœl zasady: dzisiaj ta, jutro inna, ³atwiej ¿yÌ :lol2: Teraz tylko czekam na kolejne ods³ony tej fryzurki w nowych okolicznoœciach :lol2:
Alchemik pisze:SprawdziÂłem w kalendarzu terminy imienin i zaobserwowaÂłem, Âże ''Agata imieniny obchodzi 5 lutego i 14 listopada'' :mhm: TakiÂś pewien tej pierwszej daty :>
..ano w³aœnie - na dwoje babka wró¿y³a :spiewa:
Ja te¿ kiedyœ - tak jak Wy - poda³em pod w¹tpliwoœÌ, a w³aœciwie to zasugerowa³em fakt innych mo¿liwoœci terminowych, na forum publicznym mia³o to miejsce, ale nie kazano mi polemizowaÌ z wczeœniej wytypowan¹ dat¹ 5. lutego, jako dat¹ imienin Agatki, wiêc i Wam radzê to samo :D Nie mamy innego wyjœcia :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Black Jack '62 pisze: Ja te¿ kiedyœ - tak jak Wy - poda³em pod w¹tpliwoœÌ, a w³aœciwie to zasugerowa³em fakt innych mo¿liwoœci terminowych, na forum publicznym mia³o to miejsce, ale nie kazano mi polemizowaÌ z wczeœniej wytypowan¹ dat¹ 5. lutego, jako dat¹ imienin Agatki, wiêc i Wam radzê to samo :D Nie mamy innego wyjœcia :lol2:
A moÂże ktos pĂłjdzie na przeszpiegi pod budynek na Kramarskiej i podpatrzy czy 5 lutego krĂŞca sie tam ludzie z kwiatami i ciastkami :D ?? Ja nawet wiem skÂąd jest dobry widok na wejÂście do budynku, posadzimy jakiegoÂś ciecia damy mu dyche na piwko i niech zbierze potrzebnÂą informacjĂŞ :D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze:Wiesz co DÂżastina? :D Ja to chyba dziĂŞki Tobie punck rock'a polubiĂŞ :lol: Co bĂŞdzie z Twojej strony nie lada wyczynem :lol:
Tak mnie zaintrygowaliÂście tym clipem, iÂż postanowiÂłem go odszukaĂŚ w necie i ... poczuÂłem ulgĂŞ po jego obejrzeniu :lol: Na tym Âświecie sÂą szaleĂący nieco wiĂŞksi (nie dosÂłownie, choĂŚ teÂż :devil: ) ode mnie :D
:lol: Nie s±dzi³am, ¿e sprawy przybior± taki obrót :lol: A twórczo¶æ Die Ärzte rzeczywi¶cie szalona i barwna :lol: polecam inne clipy :rozglada:
Alchemik pisze: ObyÂśmy jak najczĂŞÂściej mogli sÂłuchaĂŚ radosnego gÂłosu Panny Agatty, ktĂłry w tych klimatach brzmi jak zÂłota nuta radoÂści :)
ObyÂśmy :D Tak pogodnej Agatki zdecydowanie za maÂło dane jest nam podziwiaĂŚ :uhh:

WidzĂŞ, Âże temat grzywki caÂły czas budzi emocje :rozglada: PrzypomniaÂło mi siĂŞ to, co Black napisaÂł o Agacie przy okazji pierwszego materiaÂłu dla PzP, iÂż wyglÂądaÂła jak grzeczniutka dziewczynka :rozglada: Nie wiem jak Wam, ale mnie ten nowy image Agatki kojarzy siĂŞ zupeÂłnie odwrotnie, nazwaÂłabym go :mhm: nicponiowatym :rozglada: Kiedy tak zerkam na capsy ( ta grzyweczka :rozglada: ta minka :rozglada: ) widzĂŞ niesfornÂą dziewczynkĂŞ, ktĂłra myÂśli co by tu zbroiĂŚ :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Nika pisze:A moÂże ktos pĂłjdzie na przeszpiegi pod budynek na Kramarskiej i podpatrzy czy 5 lutego krĂŞca sie tam ludzie z kwiatami i ciastkami :D ?? Ja nawet wiem skÂąd jest dobry widok na wejÂście do budynku, posadzimy jakiegoÂś ciecia damy mu dyche na piwko i niech zbierze potrzebnÂą informacjĂŞ :D
..czĂŞsto stosujesz takie praktyki :?: :lol:
..jeÂśli tak to chyba trzeba siĂŞ o wiĂŞkszÂą dyskrecjĂŞ postaraĂŚ :lol:
Black Jack '62 pisze:Ja te¿ kiedyœ - tak jak Wy - poda³em pod w¹tpliwoœÌ, a w³aœciwie to zasugerowa³em fakt innych mo¿liwoœci terminowych, na forum publicznym mia³o to miejsce, ale nie kazano mi polemizowaÌ z wczeœniej wytypowan¹ dat¹ 5. lutego, jako dat¹ imienin Agatki, wiêc i Wam radzê to samo :D Nie mamy innego wyjœcia :lol2:
..no to nie polemizujemy tylko w poniedziaÂłeczek Âślemy Âżyczenia :tanczy:
DÂżastina pisze:WidzĂŞ, Âże temat grzywki caÂły czas budzi emocje :rozglada:
..ale ja bym jÂą chciaÂł zobaczyĂŚ w studio w tej fryzurze :szalony:
..natychmiast :szalony:
..ale dzis nie ma nawet Âśladowej iloÂści Agatki w Poranku ;(
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

obieÂżyÂświat pisze:
Nika pisze:A moÂże ktos pĂłjdzie na przeszpiegi pod budynek na Kramarskiej i podpatrzy czy 5 lutego krĂŞca sie tam ludzie z kwiatami i ciastkami :D ?? Ja nawet wiem skÂąd jest dobry widok na wejÂście do budynku, posadzimy jakiegoÂś ciecia damy mu dyche na piwko i niech zbierze potrzebnÂą informacjĂŞ :D
..czĂŞsto stosujesz takie praktyki :?: :lol:
..jeÂśli tak to chyba trzeba siĂŞ o wiĂŞkszÂą dyskrecjĂŞ postaraĂŚ :lol:
Szczerze mĂłwiÂąc to byÂłby mĂłj debiut :lol:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

A to szpiegowanie nie jest karalne? :lol2: Nie wytwarzajmy atmosfery psychozy :lol2: Ograniczmy siĂŞ lepiej do ÂżyczeĂą mejlowych - przecieÂż nie zaszkodzi posÂłaĂŚ Agatce Âżyczenia imieninowe, nawet jeÂśli tego dnia nie bĂŞdzie ÂświĂŞtowaÂła :lol: Chyba siĂŞ na nas nie obrazi? :D

Ostre i mocne ciĂŞcie Agatka i sobie i nam zafundowaÂła :lol:
Kiedy tak zerkam na capsy ( ta grzyweczka :rozglada: ta minka :rozglada: ) widzĂŞ niesfornÂą dziewczynkĂŞ, ktĂłra myÂśli co by tu zbroiĂŚ :rozglada:
Myœli o tym jak tu podejœÌ niezauwa¿enie i skrzywiÌ antenkê w moherowym berecie starszej pani :lol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

WrĂłciÂła najwiĂŞksza - od niedawna, fanka Panny Agatty - witamy, witamy ponownie w naszych skromnych progach uprzywilejowanÂą 8)
Black Jack '62 pisze:MĂłj problem polegaÂł - waÂżny czas przeszÂły :D - na tym, Âże nie byÂłem na zmianĂŞ przygotowany, a jak powszechnie wiadomo, na przyjĂŞcie kaÂżdej zmiany trzeba siĂŞ dobrze przygotowaĂŚ, zwÂłaszcza co wraÂżliwszych to siĂŞ tyczy, Âżeby reakcja nie spowodowaÂła nieodwracalnych u nich szkĂłd :lol2:
Ma siĂŞ rozumieĂŚ, wypiÂłeÂś caÂły zapas melissy i dlatego mnie nie poczĂŞstowaÂłeÂś? :lol:
A moÂże ktos pĂłjdzie na przeszpiegi pod budynek na Kramarskiej i podpatrzy czy 5 lutego krĂŞca sie tam ludzie z kwiatami i ciastkami :D ??
MyÂślĂŞ, Âże raczej w konspiracji bĂŞdzie siĂŞ to odbywaÂło, jako Âże w godzinach pracy :spiewa: Potrzeba by zatem wytrawnego szpiega... Ja bym poszedÂł chĂŞtnie, ale z SopoĂŚkowa do Poznania daleko... i nie odjeÂżdÂża Âżaden PKS, a na prymitywny dworzec PKP niebywale krĂŞta i gĂłrzysta droga prowadzi, a i strach tam zresztÂą byÂłoby samochĂłd parkowaĂŚ... :lol:

;) zostaĂąmy przy propozycji Funckyrelli :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Nika pisze:Szczerze mĂłwiÂąc to byÂłby mĂłj debiut :lol:
..no to sobie delikatnie mĂłwiÂąc pozamiataÂłaÂś :lol:
..takie plany siĂŞ przemilcza :lol:
..takie plany..jeÂśli siĂŞ je ma oczywiÂście :spiewa: :lol:
Alchemik pisze:WrĂłciÂła najwiĂŞksza - od niedawna, fanka Panny Agatty - witamy, witamy ponownie w naszych skromnych progach uprzywilejowanÂą 8)
..a nie przywiozÂła nam Agatki :?: :lol2:
..no jak to tak moÂżna Funcky :uhh:
Funckyrella pisze:Myœli o tym jak tu podejœÌ niezauwa¿enie i skrzywiÌ antenkê w moherowym berecie starszej pani :lol:
..hej..hej..hej :stop:
..przecieÂż wszyscy nie od dzis wiemy Âże Agatka jest anioÂłem :aniol:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze:..a nie przywiozÂła nam Agatki :?: :lol2:
..no jak to tak moÂżna Funcky :uhh:
:mhm: Funcky nie przywioz³a Agatki, bo pewnie Wielki Nieobecny :rozglada: przej¹³ od niej nasz¹ Gwiazdê :rozglada: i nie chce siê z nami ni¹ podzieliÌ :uhh:
obieÂżyÂświat pisze:..
..przecieÂż wszyscy nie od dzis wiemy Âże Agatka jest anioÂłem :aniol:
:rozglada: MyÂślisz, Âże anioÂłki nie majÂą czasem ochoty porozrabiaĂŚ :rozglada: chociaÂż tak niewinnie :rozglada: :aniol:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

A co to? :D Jak Agatki nie ma w pracy, no przynajmniej my jej nie widzimy w naszych odbiornikach telewizyjnych, to fani odpoczywajÂą? :D Nie Âładnie :nie: Bo, przy okazji wysyÂłania ÂżyczeĂą, doniosĂŞ, Âże sobie urzÂądziliÂście dÂługotrwaÂły fajrant :grozi: :D
Alchemik pisze:WrĂłciÂła najwiĂŞksza - od niedawna, fanka Panny Agatty - witamy, witamy ponownie w naszych skromnych progach uprzywilejowanÂą 8)
Al, ale Ty jesteœ uszczypliwy ;( Przecie¿ wielokrotnie powtarza³am, ¿e gdybym mog³a, to z miejsca bym siê st¹d nie ruszy³a i odnotowywa³a tysiêczne wizyty w w¹tku, co zaowocowa³oby w krótkim czasie jubileuszem nie setnej, czy dwusetnej, ale tysiêcznej strony :D RzeczywistoœÌ jednak jest tak okrutna, czy jak mówi mój szef sprawiedliwa, ¿e ¿ycie sk³ada siê nie tylko z przyjemnoœci, ale i z obowi¹zków ;( Wy widocznie jakoœ rozs¹dniej sobie rezerwujecie czas na to drugie, ¿e starcza go Wam na to pierwsze wiêcej ni¿ mi? :?
D¿astina pisze::mhm: Funcky nie przywioz³a Agatki, bo pewnie Wielki Nieobecny :rozglada: przej¹³ od niej nasz¹ Gwiazdê :rozglada: i nie chce siê z nami ni¹ podzieliÌ :uhh:
Nie przypisuj mu DÂżastina nadprzyrodzonych mocy i umiejĂŞtnoÂści ;)
obieÂżyÂświat pisze:..przecieÂż wszyscy nie od dzis wiemy Âże Agatka jest anioÂłem :aniol:
Jak kaÂżda kobieta, zresztÂą :P Angel outside - devil inside :devil: ÂŻeby mrocznie nie koĂączyĂŚ dodam tylko jeszcze upside dla obu moÂżliwoÂści :D
No trzymajcie siĂŞ i miÂłej zabawy jutro na imprezie imieninowej :buzi:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..przecieÂż wszyscy nie od dzis wiemy Âże Agatka jest anioÂłem :aniol:
:rozglada: MyÂślisz, Âże anioÂłki nie majÂą czasem ochoty porozrabiaĂŚ :rozglada: chociaÂż tak niewinnie :rozglada: :aniol:
Biedne AnioÂłki najczĂŞÂściej wystawiane sÂą na pokusy :aniol: Kwestia do udowodnienia, czy im ulegajÂą? :D
Funckyrella pisze:Angel outside - devil inside :devil:
Có¿ za dwulicowoœÌ :shock:
Funckyrella pisze:A co to? :D Jak Agatki nie ma w pracy, no przynajmniej my jej nie widzimy w naszych odbiornikach telewizyjnych, to fani odpoczywajÂą? :D Nie Âładnie :nie:
Jakby to napisaÌ :roll: Obarczam ca³¹ win¹ za moj¹ dzisiejsz¹ gnuœnoœÌ, repertuar stacji, który mi nie bardzo dziœ odpowiada :spiewa:
Funckyrella pisze:Al, ale Ty jesteÂś uszczypliwy ;(
Zapewniam Ciê, ¿e daleki by³em w zamiarach od uszczypliwoœci :) Mo¿esz mi wierzyÌ, b¹dŸ nie, wyraziÌ chcia³em szczer¹ radoœÌ z Twojego powrotu :buzi:

CaÂły czas niepewny daty imienin, zadam moÂże niedyskretne pytanie, ale czy wie ktoÂś moÂże, kiedy Panna Agatta obchodzi urodziny? Pytam dlatego, bo jest taki zwyczaj, Âże w momencie, gdy przy imieniu jest wiĂŞcej niÂż jedna data imienin, wÂłaÂściwÂą okazuje siĂŞ ta wypadajÂąca jako pierwsza w kolejnoÂści po urodzinach, bÂądÂź w dniu samych urodzin :) Ale czĂŞsto ustalenie daty bywa indywidualnym wyborem solenizanta... w tym przypadku uroczej solenizantki :P
Funckyrella pisze:No trzymajcie siĂŞ i miÂłej zabawy jutro na imprezie imieninowej :buzi:
Nie bĂŞdzie CiĂŞ z nami? ;(
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

No nie bĂŞdziemy aÂż tak hucznie ÂświĂŞtowaĂŚ, kameralna imprezka 8) Funcky bĂŞdzie z nami myÂślami - a co za tym idzie, przydziaÂł trunkĂłw na Âłebka bĂŞdzie wiĂŞkszy :devil:

Alchemik :> , a jednak wdajesz siĂŞ w polemikĂŞ :lol2: Co do daty urodzin, to wielu juÂż prĂłbowaÂło siĂŞ tego wywiedzieĂŚ, ale pĂłki co bezskutecznie :D To chyba jakaÂś najwiĂŞksza, najbardziej skrywana tajemnica Agatki? :D DecyzjĂŞ: wysyÂłaĂŚ Âżyczenia imieninowe, czy nie wysyÂłaĂŚ ÂżyczeĂą imieninowych, pozostawiam wiĂŞc Tobie :D
Alchemik pisze:Ma siĂŞ rozumieĂŚ, wypiÂłeÂś caÂły zapas melissy i dlatego mnie nie poczĂŞstowaÂłeÂś? :lol:
O ty draniu, wrabiasz mnie w nieszczeroœÌ? :devil: Chyba jasno wyjaœni³em zmianê swojego stanowiska? :D
Z innej beczki ;) Alchemik, zaobserwowaÂłem u ciebie pewne oÂżywienie z powodu pojawienia siĂŞ Funcky :lol2: JeÂśli sÂłusznie, to spiesz siĂŞ, czasu zostaÂło maÂło, masz tylko 4 miesiÂące, a wszystkie terminy juÂż zaklepane :spiewa: :lol2:
Nika pisze:A moÂże ktos pĂłjdzie na przeszpiegi pod budynek na Kramarskiej
Ja nie pĂłjdĂŞ. WstydzĂŞ siĂŞ :D PlanowaÂłem firmÂą kurierskÂą posÂłaĂŚ bukiet kwiatĂłw, ale po pierwsze nie wiem, czy Agatka bĂŞdzie tego dnia w pracy, nie wiem czy lubi kwiaty, jeÂśli tak, to nie wiem jakie, a po ktĂłreÂś tam nie wiem jak mogÂłaby odebraĂŚ (nie dosÂłownie) taki mĂłj gest :mhm: OgraniczĂŞ siĂŞ chyba zatem do e-kartki :>
Có¿ za dwulicowoœÌ :shock:
WidzĂŞ Alchemik, iÂż jesteÂś w rĂłwnym stopniu co ja zszokowany sÂłowami Funcky na temat kobiet :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..nie wiem Black jak mogÂłeÂś tak od razu po przegranej naszych ÂżartowaĂŚ :?: ;(
Alchemik pisze:CaÂły czas niepewny daty imienin, zadam moÂże niedyskretne pytanie, ale czy wie ktoÂś moÂże, kiedy Panna Agatta obchodzi urodziny? Pytam dlatego, bo jest taki zwyczaj, Âże w momencie, gdy przy imieniu jest wiĂŞcej niÂż jedna data imienin, wÂłaÂściwÂą okazuje siĂŞ ta wypadajÂąca jako pierwsza w kolejnoÂści po urodzinach, bÂądÂź w dniu samych urodzin :) Ale czĂŞsto ustalenie daty bywa indywidualnym wyborem solenizanta... w tym przypadku uroczej solenizantki :P
..ja teÂż nie wiem kiedy Agatka ma urodziny :/
..bo niby skÂąd miaÂłbym wiedzieĂŚ :uhh:
..ale jeÂśli np. dzis tak jak sugerowaÂłeÂś al to szkoda Âże rodzice nie dali Agatce imienia Adelajda :lol2:
..bo ta teÂż ma dzis imieniny :lol2:
Funckyrella pisze:No trzymajcie siĂŞ i miÂłej zabawy jutro na imprezie imieninowej :buzi:
Nie bĂŞdzie CiĂŞ z nami? ;(
..ciekawe czy Agatka wpadnie do nas chociaÂż z jednÂą relacjÂą :rydzyk:

..¿yczenia muszê natychmiast skrobn¹Ì :lol2:
ODPOWIEDZ