Justyna Pochanke
Moderator: Łukasz
-
- Początkujący
- Kontakt:
O Justynie w "5- 10 - 15" jest napisane w wikipedii. Sam siĂŞ zdziwiÂłem, ale to byÂło bardzo dawno temu. W dodatku w "Telekamerach" Maciej OrÂłoÂś, ktĂłry wrĂŞczaÂł TelekamerĂŞ w kategorii "Informacje" krĂłtko streÂściÂł transfery nominatĂłw w ostatnich latach w mediach - "Justyna Pochanke: dawniej 5 - 10 - 15 TVP1 - dziÂś Fakty TVN". Fajnie to zabrzmiaÂło 

Kamil Durczok, Justyna Pochanke, Anita Werner i Grzegorz Kajdanowicz oraz Beata Tadla i Piotr Marciniak
Fakty - codziennie o 19:00 w TVN
-
- Czasem tu wpada
byÂł to okres prawdopodobnie kiedy czĂŞsto to ogladaÂłem ... wÂłosy sobie z gÂłowy wyrywam aby sobie JustynĂŞ przypomnieĂŚ ... jak narazie bezskutecznie ... Niestety strona 5-10-15 nie ma archiwum zdjĂŞĂŚ ... jaka szkodacfc_champion pisze:SwojÂą drogÂą ma ktoÂś jakieÂś nagranie z JustynÂą w "5 - 10 - 15"? ChĂŞtnie bym jÂą zobaczyÂł w nieco innej roli z przed kilkunastu lat.

dzisiejszy magazyn:
Temat pierwszej czĂŞÂści programu: prezydencki projekt zmian w ustawie lustracyjnej
Temat drugiej czĂŞÂści: 1 lutego prezydent Lech KaczyĂąski ujawni raport z likwidacji Wojskowych SÂłuÂżb Informacyjnych
Temat trzeciej czêœci: zamieszanie wokó³ PZPN

-
- Czasem tu wpada
a czy Wy wiecie, Âże Justyna ma dziÂś URODZINY ??
(tak podaje jedna z www )
Justyno bÂądÂź taka jakÂą jesteÂś
niech CiĂŞ lata nie zmieniajÂą
niech przysz³oœÌ przyniesie Ci same niespodzianki
o resztĂŞ siĂŞ nie martw byÂłaÂś, jesteÂś i bÂądÂź sobÂą
WSZYSTKIEGO NAJ ! ...

Justyno bÂądÂź taka jakÂą jesteÂś
niech CiĂŞ lata nie zmieniajÂą
niech przysz³oœÌ przyniesie Ci same niespodzianki
o resztĂŞ siĂŞ nie martw byÂłaÂś, jesteÂś i bÂądÂź sobÂą
WSZYSTKIEGO NAJ ! ...

-
- Początkujący
- Kontakt:
No... i do tego z JustynÂą! Wreszcie wrĂłciÂła... Ponad tydzieĂą Jej nie byÂło w TV. W ogĂłle Justyna od ok. 2 miesiĂŞcy robiÂła sobie wolne. W grudniu Fakty 3 tygodnie prowadziÂł Durczok, teraz - w styczniu dwa tygodnie. Teraz Jemu przydaÂłby siĂŞ dÂłuuuuuuuuuuuuuuuugi urlop - tak ze dwa miesiÂące hihihi. Ale niestety to ostatni tydzieĂą ferii, wiĂŞc na to nie licze...
Kamil Durczok, Justyna Pochanke, Anita Werner i Grzegorz Kajdanowicz oraz Beata Tadla i Piotr Marciniak
-
- Czasem tu wpada
-
- Czasem tu wpada
-
- Czasem tu wpada
faktycznie, chyba mi sie wydawaÂłoFaktomaniak pisze:JakoÂś nie zauwaÂżyÂłem pochanke-fanie , aby Justyna byÂła zakatarzona , niewiem skÂąd takie przypuszczenia.

yyy ... nie dosÂłyszaÂłem, za co Justyna za wczoraj przepraszaÂła ?? :mhm:

p.s. No nareszcie spodnie !! :spiewa:
[ Dodano: Nie Lut 11, 2007 8:17 pm ]
Co mogÂą czworonogi polskich VIPĂłw 2007-02-02 18:39
wykorzystano tu wywiad z JustynÂą w miesiĂŞczniku "MĂłj Pies" ... wiĂŞc znamy to ale przypominam:
Podobne stadko mieszka w domu dziennikarki TVN24, Justyny Pochanke. Jego czworono¿ni cz³onkowie to wielorasowa Kuska, owczarek Maks i biszkoptowa labradorka Sonia. ChoÌ pani Justyna trzyma siê ¿elaznych zasad budowy hierarchii w stadzie, przez chwilê, na ¿yczenie córki trochê j¹ nadwyrê¿y³a gdy do stada do³¹cza³a Sonia. "Córka Zuzia chcia³a psa z którym mog³aby spaÌ w ³ó¿ku, dosta³a Soniê a ta wa¿y³a 10 kilo i koniec koùców wola³a spaÌ na zimnej pod³odze"
reszta --->
T U T A J
Na stronie Dziennika.pl mozna znaleœÌ taki artyku³, o jak¿e interesuj¹cym tytule
:Justyna Pochanke kocha Jacka Nicholsona

-
- Czasem tu wpada
dziêki NikaNika pisze:Na stronie Dziennika.pl mozna znaleœÌ taki artyku³, o jak¿e interesuj¹cym tytule:Justyna Pochanke kocha Jacka Nicholsona

24 godziny, 13.02.2007, 17:30
Temat pierwszej rozmowy: czy Cimoszewicz wrĂłci do polityki?
Temat drugiej rozmowy: bie¿¹ca sytuacja polityczna
Temat trzeciej rozmowy: zmiany w policji.

[ Dodano: Sro Lut 14, 2007 8:49 pm ]
24 godziny, 14.02.2007, 17:30
Temat pierwszej czĂŞÂści: sprawa korupcji w warszawskim szpitalu MSWiA. DziÂś aresztowano ordynatora oddziaÂłu kardiochirurgii, MirosÂława G., ktĂłremu prokuratura zarzuciÂła m.in. zabĂłjstwo.
Temat drugiej czêœci: bie¿¹ca sytuacja polityczna.

Eh...niezawodny pochanke-fanie
gdyby nie Ty to w tygodniu gdy nasza gwiazda nie prowadzi FaktĂłw nie dane byÂłoby mi Justyny widzieĂŚ
ale dziĂŞki pochanke-fanowi jest to moÂżliwe. :tanczy:
Po capsach widze, Âże do Âłask wraca kolor znowu czarny w Magazynie
nie powiem, Âżebym byÂł zachwycony ale teÂż nie narzekam :devil:

Po capsach widze, Âże do Âłask wraca kolor znowu czarny w Magazynie

ZIMA
-
- Czasem tu wpada
TVN_FANie miÂło usÂłyszeĂŚ, Âże nie robiĂŞ tego tylko dla siebie, fajnie Âże tu zaglÂądasz, teraz wiem Âże jesli nic nie napiszesz to ... to i tak tu byÂłeÂś
24 godziny, 15.02.2007, 17:30
Temat pierwszej i drugiej czĂŞÂści programu: sprawa korupcji w warszawskim szpitalu MSWiA
Temat trzeciej czĂŞÂści: Wyrok w sprawie pÂłk. Jana Lesiaka oraz votum nieufnoÂści dla Andrzeja Leppera

ÂżaÂłuje nie oglÂądaÂłem
... mam pytanie odnoÂśnie 2 ostatnich capsĂłw ... jaka StyÂśka uchachana
, co jej tam Komorowski mĂłwiÂł ?

24 godziny, 15.02.2007, 17:30
Temat pierwszej i drugiej czĂŞÂści programu: sprawa korupcji w warszawskim szpitalu MSWiA
Temat trzeciej czĂŞÂści: Wyrok w sprawie pÂłk. Jana Lesiaka oraz votum nieufnoÂści dla Andrzeja Leppera

ÂżaÂłuje nie oglÂądaÂłem

Pewnie pochanke-fanie, Âże jestem w tym wÂątku kilka razy dziennie. I zawsze z ciekawoÂściÂą oglÂądam JustynĂŞ szczegĂłlnie w M24 o 17.30 i bardzo ÂżaÂłujĂŞ, Âże Justyna "zrezygnowaÂła" :devil: z 21. Wtedy napewno czĂŞÂściej oglÂądaÂłbym jÂą livepochanke - fan pisze:TVN_FANie miÂło usÂłyszeĂŚ, Âże nie robiĂŞ tego tylko dla siebie, fajnie Âże tu zaglÂądasz, teraz wiem Âże jesli nic nie napiszesz to ... to i tak tu byÂłeÂś![]()

A tak w 99% przypadkĂłw pozostajÂą capsy i czekanie na Fakty TVN.
ZIMA