Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze:Alchemik :> , a jednak wdajesz siĂŞ w polemikĂŞ :lol2: Co do daty urodzin, to wielu juÂż prĂłbowaÂło siĂŞ tego wywiedzieĂŚ, ale pĂłki co bezskutecznie :D To chyba jakaÂś najwiĂŞksza, najbardziej skrywana tajemnica Agatki? :D DecyzjĂŞ: wysyÂłaĂŚ Âżyczenia imieninowe, czy nie wysyÂłaĂŚ ÂżyczeĂą imieninowych, pozostawiam wiĂŞc Tobie :D
RzeczywiÂście humor go nie opuszcza :lol: Funcky to fantastyczna dziewczyna, ale proszĂŞ kolegĂŞ nie doszukiwaĂŚ siĂŞ w moich reakcjach Âżadnych podtekstĂłw, poza przyjacielskimi :aniol:
obieÂżyÂświat pisze: ..ciekawe czy Agatka wpadnie do nas chociaÂż z jednÂą relacjÂą :rydzyk:
WpadÂła :lol2: Jak na razie na jednÂą, ale za to jakÂą relacjĂŞ :lol2:
Razem z SylwiÂą mĂłwiÂły o zadÂłuÂżonych szpitalach :neutral:
W dniu imienin przynajmniej wypadaÂłoby przydzieliĂŚ solenizantce temat przyjemniejszy :spiewa:

Ach, w nowej fryzurze wyglÂąda szaÂłowo :szalony:
Chyba juÂż wiem o co chodziÂło BJ'owi, kiedy pisaÂł o odsÂłonach w nowych okolicznoÂściach :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..ukÂładam Âżyczenia dla Agatki a tu nagle Becia wywoÂłuje AgatkĂŞ do odpowiedzi :jupi:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
..Âśliczna :P
..ale te smutne oczy to z jakiego powodu :uhh:

..kogoÂś mi teraz Agata strasznie przypomina i nie potrafiĂŞ skojarzyĂŚ :mhm:

..niestety nie mam zapisu dÂźwiĂŞkowego tej wspaniaÂłej relacji ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..ale te smutne oczy to z jakiego powodu :uhh:
Miejmy nadziejĂŞ, Âże powĂłd tkwi w temacie relacji. Na powitanie przecieÂż obdarowaÂła nas Panna Agatta delikatnym, Âżeby nas nie rozbestwiaĂŚ, uÂśmiechem :)
obieÂżyÂświat pisze:..kogoÂś mi teraz Agata strasznie przypomina i nie potrafiĂŞ skojarzyĂŚ :mhm:
Ja nie mam takich problemĂłw, a i Ci nie pomogĂŞ w rozwikÂłaniu zagadki :D
Black Jack '62 pisze:PlanowaÂłem firmÂą kurierskÂą posÂłaĂŚ bukiet kwiatĂłw, ale po pierwsze nie wiem, czy Agatka bĂŞdzie tego dnia w pracy, nie wiem czy lubi kwiaty, jeÂśli tak, to nie wiem jakie, a po ktĂłreÂś tam nie wiem jak mogÂłaby odebraĂŚ (nie dosÂłownie) taki mĂłj gest :mhm:
Panna Agatta w pracy, wiĂŞc ÂśmiaÂło mogÂłeÂś zdobyĂŚ siĂŞ na gest, o ktĂłrym pisaÂłeÂś :neutral: Reakcji Panny Agatty bym siĂŞ nie obawiaÂł, myÂślĂŞ kaÂżda kobieta lubi byĂŚ obsypywana podarunkami, a czemu nie od ''cichych'' wielbicieli :D Raczej truchlaÂłbym na samÂą myÂśl o reakcji ''bezpoÂśredniego'' (okropnie brzmi :lol: ) adoratora jej serca :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Ja nie mam takich problemĂłw, a i Ci nie pomogĂŞ w rozwikÂłaniu zagadki :D
..ale redix mi pomĂłgÂł :lol:
..znalazÂłem ten temat redixa :arrow: viewtopic.php?t=2280

..ale siĂŞ ubawiÂłem przy swojej fotce :lol:
..wkleja³em ró¿ne fotki Agatki i oto do kogo zdaniem twórców strony Agatka jest podobna :D
:arrow:

Obrazek

..dosÂłownie z takÂą buziÂą Agatka w Hollywood pracowaĂŚ mogÂłaby z powodzeniem 8)

..jeden caps mi siĂŞ zapodziaÂł poprzednio :rozglada:

Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..ale redix mi pomĂłgÂł :lol:
..znalazÂłem ten temat redixa :arrow: viewtopic.php?t=2280
Przednia zabawa :lol: :lol: Na wÂłasnym zdjĂŞciu!!! :D
obie¿yœwiat pisze:..wkleja³em ró¿ne fotki Agatki i oto do kogo zdaniem twórców strony Agatka jest podobna :D
Rzekomo, ktĂłrÂą z paĂą Panna Agatta przypomina najbardziej :>
..dosÂłownie z takÂą buziÂą Agatka w Hollywood pracowaĂŚ mogÂłaby z powodzeniem 8)
Ale co wĂłwczas z intelektem? :rozglada: LeÂżaÂłby odÂłogiem, niewykorzystany :spiewa:
A zresztÂą :roll: W TVN24 teraz, w tym momencie dziejĂŞ siĂŞ tak wÂłaÂśnie :?
obieÂżyÂświat pisze:..jeden caps mi siĂŞ zapodziaÂł poprzednio :rozglada:
Jak mogÂłeÂś dopuÂściĂŚ siĂŞ takiego niedopatrzenia :o
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Rzekomo, ktĂłrÂą z paĂą Panna Agatta przypomina najbardziej :>
..no wydaje mi siĂŞ Âże Nelly :D
..w³aœciwie to g³ównie ta fryzura chodzi³a mi gdzieœ po g³owie - spojrza³em na fotki i bêc :spiewa:
..i kolega raz mi powiedziaÂł Âże Agatka z profilu przypomina mu Jeniffer Lopez..wtedy siĂŞ ÂśmiaÂłem a teraz juÂż mniej :rozglada:
Alchemik pisze:
Ale co wĂłwczas z intelektem? :rozglada: LeÂżaÂłby odÂłogiem, niewykorzystany :spiewa:
A zresztÂą :roll: W TVN24 teraz, w tym momencie dziejĂŞ siĂŞ tak wÂłaÂśnie :?
..akurat dzis i o tej porze musiaÂł siĂŞ minister Radek podaĂŚ do dymisji :/
..nie mĂłgÂł poczekaĂŚ te kilka godzin - przynajmniej do raportu :?: :spiewa:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Mogê przyczyniÌ siê do podniesienia tego wspó³czynnika adoracji? :lol2: Tym bardziej, ¿e zdjêcia dowodz¹ temu, i¿ jest co adorowaÌ :)
Alchemik pisze:Panna Agatta w pracy, wiĂŞc ÂśmiaÂło mogÂłeÂś zdobyĂŚ siĂŞ na gest, o ktĂłrym pisaÂłeÂś :neutral:
PozostajÂą jeszcze te inne niewiadome ;)
Miejmy nadziejĂŞ, Âże powĂłd tkwi w temacie relacji. Na powitanie przecieÂż obdarowaÂła nas Panna Agatta delikatnym, Âżeby nas nie rozbestwiaĂŚ, uÂśmiechem :)
TrzymaÂła uÂśmiech na wodzy, bo pewnie telepatycznie wyczuÂła, iÂż planowaÂłem w najbliÂższym czasie, telepatycznie jÂą rozÂśmieszaĂŚ, ale dziÂś i tak nie byÂło mnie w czasie tej relacji w domu ;( ;( Ja to mam powĂłd do zmartwienia ;( ;(
Alchemik pisze:Reakcji Panny Agatty bym siĂŞ nie obawiaÂł, myÂślĂŞ kaÂżda kobieta lubi byĂŚ obsypywana podarunkami, a czemu nie od ''cichych'' wielbicieli :D Raczej truchlaÂłbym na samÂą myÂśl o reakcji ''bezpoÂśredniego'' (okropnie brzmi :lol: ) adoratora jej serca :lol2:
On na pewno tak zaprz±tniêty swoim SZCZʦCIEM, i¿ podobnych incydentów nie dostrzega 8)
obieÂżyÂświat pisze:..dosÂłownie z takÂą buziÂą Agatka w Hollywood pracowaĂŚ mogÂłaby z powodzeniem 8)
Hollywood podobnej piĂŞknoÂści jeszcze nie widziaÂło 8)
..no wydaje mi siĂŞ Âże Nelly :D
..w³aœciwie to g³ównie ta fryzura chodzi³a mi gdzieœ po g³owie - spojrza³em na fotki i bêc :spiewa:
..i kolega raz mi powiedziaÂł Âże Agatka z profilu przypomina mu Jeniffer Lopez..wtedy siĂŞ ÂśmiaÂłem a teraz juÂż mniej :rozglada:
Tak? A mi wyszÂło, Âże jestem podobny m.in. do Sinead O'Connor :devil: :devil:

OK! To i ja idĂŞ coÂś napisaĂŚ ;)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:Mogê przyczyniÌ siê do podniesienia tego wspó³czynnika adoracji? :lol2: Tym bardziej, ¿e zdjêcia dowodz¹ temu, i¿ jest co adorowaÌ :)
..nie :nie:
..nie pozwalam :lol:
Black Jack '62 pisze:TrzymaÂła uÂśmiech na wodzy, bo pewnie telepatycznie wyczuÂła, iÂż planowaÂłem w najbliÂższym czasie, telepatycznie jÂą rozÂśmieszaĂŚ(...)
..Âże co :?: :!: :lol:
Black Jack '62 pisze:(...)ale dziÂś i tak nie byÂło mnie w czasie tej relacji w domu ;( ;( Ja to mam powĂłd do zmartwienia ;( ;(
..moÂże DÂżastina zrobiÂła jakieÂś nagrania :rydzyk:
..przyzwyczaiÂła nas ostatnio do dobrego :D
Black Jack '62 pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..dosÂłownie z takÂą buziÂą Agatka w Hollywood pracowaĂŚ mogÂłaby z powodzeniem 8)
Hollywood podobnej piĂŞknoÂści jeszcze nie widziaÂło 8)
..masz jak zwykle racjĂŞ 8)
Black Jack '62 pisze:Tak? A mi wyszÂło, Âże jestem podobny m.in. do Sinead O'Connor :devil: :devil:
..a widzisz - od dzis juÂż o tym wiesz :lol:
Black Jack '62 pisze:OK! To i ja idĂŞ coÂś napisaĂŚ ;)
..to skoro juÂż jesteÂśmy prawie w komplecie to wypijmy za zdrowie Agatki 8)

Obrazek

..wprowadzĂŞ klimat imieninowy w wÂątku :arrow:

Obrazek

.. :lol2: :buzi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Och :D Jak ta buteleczka piêknie siê wije :lol2: A ta ró¿a, czy oby bez kolców? :lol2:

Przy okazji takich ÂświÂąt (a niedÂługo Walentynki :lol2: ) uÂświadamiam sobie, Âże niespeÂłna rok temu spotkaÂło nas niesamowite szczĂŞÂście - poznaliÂśmy, objawiÂła siĂŞ nam Agatka :lol2:
Dziwna to znajomoœÌ, ale ile z niej czerpiemy :D
Nasz wspĂłlnie spĂŞdzony z niÂą czas szybko mija, czasem okazja do spotkaĂą przechodzi koÂło nosa :/ Witamy siĂŞ z niÂą nie wprost, Âżegnamy siĂŞ teÂż nie wprost i znowu zostajemy sami, bez niej ;( MoÂże dziĂŞki temu nie zachÂłystujemy siĂŞ dobrodziejstwem jakie nas spotkaÂło? :D Ale przecieÂż - i to wydaje mi siĂŞ, Âże dotarÂło do nas wszystkich, Âże takie szczĂŞÂście jakie nas spotkaÂło, to jest wyjÂątkowe szczĂŞÂście, ktĂłre wiele w naszym Âżyciu odmieniÂło :D OczywiÂście na lepsze :D
Agatka tym swoim wewnêtrznym ciep³em, które z niej bije, zw³aszcza ze spojrzenia, w moje ¿ycie wnosi radoœÌ i spokój, wp³ywa koj¹co na sko³atane nerwy, ³agodzi wzburzone myœli i uczucia, a jednoczeœnie wprowadza taki wewnêtrzny niepokój :szalony:

Pragn¹³bym, by podobne szczêœcie spotka³o tak¿e tysi¹ce ... miliony innych ludzi :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Ale przecieÂż - i to wydaje mi siĂŞ, Âże dotarÂło do nas wszystkich, Âże takie szczĂŞÂście jakie nas spotkaÂło, to jest wyjÂątkowe szczĂŞÂście, ktĂłre wiele w naszym Âżyciu odmieniÂło :D OczywiÂście na lepsze :D
Tak, to takÂże, zaiste :D A ileÂż radoÂści wnosi taka odpowiedÂź listowna z podziĂŞkowaniami za Âżyczenia przez niÂą samÂą napisana i do mnie bezpoÂśrednio skierowana :buzi:
Wystosujmy dzi¶, zamiast pijañstwa, litanie, by los naszemu SZCZʦCIU o wdziêcznym imieniu Agata, wiecznie sprzyja³, by niós³ powodzenie, otacza³ lud¼mi, którzy dobrze jej ¿ycz±, lud¼mi którzy j± kochaj±, by by³a silna poczuciem bezpieczeñstwa i szczê¶cia :)
obieÂżyÂświat pisze:..wprowadzĂŞ klimat imieninowy w wÂątku :arrow:
To chyba naprawdĂŞ dziÂś :D Panna Agatta mi odpisaÂła :D No, chyba Âże z grzecznoÂści podziĂŞkowaÂła :lol2:
Black Jack '62 pisze:Pragn¹³bym, by podobne szczêœcie spotka³o tak¿e tysi¹ce ... miliony innych ludzi :lol2:
Ale my i tak na chlubnym poczÂątku siĂŞ zawsze znajdowaĂŚ bĂŞdziemy :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:To chyba naprawdĂŞ dziÂś :D Panna Agatta mi odpisaÂła :D No, chyba Âże z grzecznoÂści podziĂŞkowaÂła :lol2:
..to na pewno dzis :jupi:
..ja mam zapewnienie od samej Agatki :jupi:

..a wiĂŞc juÂż oficjalnie Âśpiewajmy: 100 lat :!: 100 lat :!: niech Âżyje Âżyje nam :!: :tanczy:
Black Jack '62 pisze:Pragn¹³bym, by podobne szczêœcie spotka³o tak¿e tysi¹ce ... miliony innych ludzi :lol2:
Ale my i tak na chlubnym poczÂątku siĂŞ zawsze znajdowaĂŚ bĂŞdziemy :tanczy:
..jakie my mamy wyczucie smaku 8) :lol2:
..a takiego SZCZʦCIA nie wygrywa siê na Polsacie w LOTTO tylko w TVN24 :tanczy: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:
Alchemik pisze:To chyba naprawdĂŞ dziÂś :D Panna Agatta mi odpisaÂła :D No, chyba Âże z grzecznoÂści podziĂŞkowaÂła :lol2:
..to na pewno dzis :jupi:
..ja mam zapewnienie od samej Agatki :jupi:
OdpisaÂła Wam? :D A ja myÂślaÂłem, obawiaÂłem siĂŞ, Âże moÂże tym razem jednak nie, a tu proszĂŞ, po raz kolejny piĂŞkna pani z telewizji pokazaÂła, Âże liczÂą siĂŞ dla niej zasady savoir-vivre'u :buzi:

Ja tak siê guzdra³em z pisaniem ¿yczeù, i¿ dopiero przed chwil¹ je wys³a³em :hmm: W zwi¹zku z czym nocka zejdzie mi na czekaniu na odpowiedŸ :lol2: , której i tak siê pewnie nie doczekam, bo wy³ama³em siê przez swoj¹ ospa³oœÌ z wiêkszoœci i omin¹³ mnie szczêœliwy czas, kiedy Agatka Wam zdecydowa³a siê odpisaÌ :(
Hmm ... Funcky i DÂżastina (jeÂśli posÂłaÂły Agatce Âżyczenia) teÂż pewnie siĂŞ cieszÂą z odpowiedzi, a ja zostaÂłem sam, jak palec ... osierocony ... bez tej radoÂści w sercu, ktĂłrÂą niesie za sobÂą ujrzenie i odczytanie odpowiedzi listownej od Agatki ;( Nic mi chyba tego braku, tej luki tego dzisiejszego wieczora i tej nocy nie zrekompensuje ;(
..a wiĂŞc juÂż oficjalnie Âśpiewajmy: 100 lat :!: 100 lat :!: niech Âżyje Âżyje nam :!: :tanczy:
Ja tak cichutko, przez ³zy, ³kaj¹c do³¹czam siê do chóru :spiewa:
Btw. To zawsze ulubiona imprezowa œpiewana czêœÌ Funcky, poza samymi toastami oczywiœcie :D A propos, ponawiam te, które wydedukowa³em przy okazji jubileuszu setnej strony :lol:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack :lol2: wyczuwam ( telepatycznie :szalony: ) iÂż mnie potrzebujesz :szalony: pewnie miaÂłybyÂś ochotĂŞ dzisiejszej relacji Agatki wysÂłuchaĂŚ :lol2: Z okazji imienin naszej ulubienicy :lol2: proszĂŞ bardzo :arrow: http://www.savefile.com/files/468070
Masz racjĂŞ Black, DÂżastina wysÂłaÂła Âżyczenia i cieszy siĂŞ z podziĂŞkowaĂą od swojej ulubionej reporterki :tanczy: WysÂłaÂłam juÂż wczoraj :rozglada: i takiej odpowiedzi siĂŞ doczekaÂłam :D
Agata Tomaszewska pisze:Jak najbardziej jutro czyli dziÂś ;) PiĂŞknie za Âżyczenia dziĂŞkujĂŞ i serdecznie pozdrawiam!
at
Panowie zastanawiajÂą siĂŞ w jakim miesiÂącu Agatka przyszÂła na Âświat :mhm: Nie wiem, ale stawiam na jakiÂś gorÂący letni miesiÂąc :mhm: lipiec, a moÂże sierpieĂą ;) ta ciemna karnacja tak mi coÂś podpowiada ;) ja urodziÂłam siĂŞ czwartego lipca i teÂż takowÂą
posiadam :rozglada:
A tak w ogĂłle to zajrzaÂłam na forum, Âżeby napisaĂŚ, Âże dziÂś Agatki grzyweczka, wyglÂąda jak grzyweczka Nelly Furtado, w najnowszym teledysku :rozglada: ale jak widzĂŞ juÂż mnie ubiegliÂście :rozglada: A ta przygoda z fotkami, to rzeczywiÂście niezÂła jazda, popÂłakaÂłam siĂŞ ze Âśmiechu :hahaha: Okazuje siĂŞ, Âże podobna jestem do kilku piĂŞknych latynosek :rozglada: i do :rozglada: Hugh Granta :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Wszystkiego co najlepsze i najpiĂŞkniejsze z okazji imienin panny Agaty :szalony:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:OdpisaÂła Wam? :D A ja myÂślaÂłem, obawiaÂłem siĂŞ, Âże moÂże tym razem jednak nie,
..Tobie moÂże nie odpisze :devil:
..ale nie wiem czym byœ sobie na takie wyró¿nienie móg³ zas³u¿yÌ :roll:
..czekaj - my teÂż czekaliÂśmy :D
..ale czasami wydaje mi siĂŞ Âże duÂżo oczekujemy :rozglada:
..a Agatka ma na nas póki co anielsk¹ cierpliwoœÌ :)
DÂżastina pisze: Z okazji imienin naszej ulubienicy :lol2: proszĂŞ bardzo :arrow:
..i ja z ogromnÂą przyjemnoÂściÂą wysÂłuchaÂłem sobie tej relacji :)
..DÂżastina jesteÂś naprawdĂŞ kochana :buzi:

..wymyÂślmy dzis znĂłw jakieÂś ÂświĂŞto - proszĂŞ :rydzyk: :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:/.../ a ja zostaÂłem sam, jak palec ... osierocony ... bez tej radoÂści w sercu, ktĂłrÂą niesie za sobÂą ujrzenie i odczytanie odpowiedzi listownej od Agatki ;( Nic mi chyba tego braku, tej luki tego dzisiejszego wieczora i tej nocy nie zrekompensuje ;(
Nie wiem jak inni, ale ja wzruszyÂłem siĂŞ ;(
DÂżastina pisze: lipiec, a moÂże sierpieĂą ;) ta ciemna karnacja tak mi coÂś podpowiada ;) ja urodziÂłam siĂŞ czwartego lipca i teÂż takowÂą
posiadam :rozglada:
Tak te¿ mo¿na to ustaliÌ :o Mój znajomy astrolog gotów siê t¹ teori¹ zainteresowaÌ, poniewa¿ brak mu ju¿ argumentów w dyskusji, któr¹ sam zreszt¹ wszcz¹³, dyskusji sk³adaj¹cej siê m.in. z tematu, i¿ urodzeni latem mog¹ ró¿niÌ siê od urodzonych zim¹ :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..wymyÂślmy dzis znĂłw jakieÂś ÂświĂŞto - proszĂŞ :rydzyk: :lol2:
Do TVN24 te proÂśby stosowaĂŚ :] Po co my mamy siĂŞ gÂłowiĂŚ, kiedy oni jednym gestem mogÂą wielkie ÂświĂŞto bez wiĂŞkszego wysiÂłku ustanowiĂŚ ;) Na razie jednak pfffff... zamiast Panny Agatty jakiÂś dziad (przepraszam od razu pana Hypkiego, ale musi moje rozgoryczenie pan zrozumieĂŚ) pojawiÂł siĂŞ na tle poznaĂąskiego rynku :?
ODPOWIEDZ