Prison Break
Moderator: Łukasz
Ty siĂŞ ciesz, Âże tylko dwie lecÂą (w tym ta pierwsza seria reklam jest dosyĂŚ krĂłtka), na AXN jak leci Alias to co 8-10 minut przerywajÂą odcinek na dÂłuugie mozolne reklamy. Ma siĂŞ wraÂżenie, Âże oglÂąda siĂŞ serie reklam z przerwami na filmPtr15 pisze: TrochĂŞ przeszkadza mi, Âże aÂż dwie rekalmy sa w ciÂągu jednego odcinka. Powinna byĂŚ jedna w poÂłowie i do koĂąca juÂż nie.

A oglÂądaÂł, oglÂądaÂł...Nika pisze:No i co, oglÂądaÂł ktoÂś wczoraj?

Có¿ bywa.Nika pisze:Widzê, ¿e ostatnio prowadzê tu sama ze sob¹ monolog![]()

Ciekawe czy bêdzie w ogóle próbowa³? :> Wydaje mi siê, ¿e siê go pozbêdzie.Nika pisze:Ciekawe czy uda siê Mike'owi przekonaÌ nowego wspó³lokatora z celi do jego planów ucieczki.

NomNika pisze:P.S. BoÂże widzieliÂście jak on pÂłakaÂł jak mu ucieli te palce???! AÂż siĂŞ serce kroiÂło...

No i czekam na wynik oglÂądalnoÂści z wczoraj...

Dziêki za radê, nastêpnym razem jak bêdê coœ dopisywaÌ pod sam¹ siebie to dam znaÌpawell pisze:Có¿ bywa.Nika pisze:Widzê, ¿e ostatnio prowadzê tu sama ze sob¹ monolog![]()
Ale to jest spowodowane nasz¹ niewiedz¹ o tym, ¿e coœ dopisa³aœ. :> Wiêc na przysz³oœÌ rada - jak coœ dopiszesz to poinformuj o tym w ShoutBoxie.
![]()

Powiedzmy, ¿e wiem coœ wiêcej ... :cicho:pawel pisze:Ciekawe czy bêdzie w ogóle próbowa³? :> Wydaje mi siê, ¿e siê go pozbêdzie.Nika pisze:Ciekawe czy uda siê Mike'owi przekonaÌ nowego wspó³lokatora z celi do jego planów ucieczki.Nika, a Ty ogl¹da³aœ w necie dalsze odcinki? :> Bo wydaje mi siê, ¿e wiesz coœ wiêcej... :>
![]()
![]()

A co do Twojej sugestii, ¿e sie go pozbêdzie, no to có¿, nie wiem czy psuÌ Wam zabawê czy nie, dopowiadaj¹c co siê stanie, lepiej z lekk¹ nutk¹ niepewnoœci poczekajcie do nastêpnego odcinka, powiem tylko, ¿e jak zwykle bêdzie siê dzia³o

JuÂż tez siĂŞ nie moge doczekaĂŚ wczorajszych danych... ale coÂś wydaje mi siĂŞ, Âże byÂło Nas wielupawel pisze:
No i czekam na wynik oglÂądalnoÂści z wczoraj...Ciekawe ile Nas byÂło.
[/color]

Dobra nie pisz, ale ju¿ wiem co mniej - wiecej bêdzie siê dzia³o w pierwszej serii "Prison Break" - dobrze, ¿e s¹ takie strony z opisami. :spiewa:Nika pisze:A co do Twojej sugestii, ¿e sie go pozbêdzie, no to có¿, nie wiem czy psuÌ Wam zabawê czy nie, dopowiadaj¹c co siê stanie, lepiej z lekk¹ nutk¹ niepewnoœci poczekajcie do nastêpnego odcinka, powiem tylko, ¿e jak zwykle bêdzie siê dzia³o!

Mi tez siĂŞ tak wydaje, bo udziaÂł tygodniowy Polatu jest bez zmian (17%) na wyniki programĂłw raczej poczekamy do jutra.Nika pisze:JuÂż tez siĂŞ nie moge doczekaĂŚ wczorajszych danych... ale coÂś wydaje mi siĂŞ, Âże byÂło Nas wielu

[ Dodano: Pon 05 Lut, 07 20:10 ]
3 odcinek "Prison Break" oglÂądaÂło... 6 343 237 widzĂłw

a producenci zapewne dopisujÂą kolejne zera do czeku, ktĂłry odbiera, wiĂŞc nie ma co narzekac.Nika pisze:Te kalki usuwajÂą potem silnie pocierajÂąc ciaÂło rozpuszczalnikiem, czego nastĂŞpstwem jest przesuszona skĂłra Wentwortha, ale nie narzeka, bo jak mĂłwi ten codzienny scrubbing ma teÂż takÂą zaletĂŞ, Âże wygÂładza mu skĂłrĂŞ

Razi mnie parĂŞ rzeczy, a mianowicie to, Âże niektĂłre wÂątki sÂą bardzo naiwne, prawie nierealne. CaÂły pomysÂł z tatuaÂżem na ciele jest Âświetny, ale taki tatuaÂż powinien zainteresowac np. policjantĂłw, ktĂłrzy prowadzili Âśledztwo w sprawie Michaela. Dziwne, Âże szanowany obywatel nagle tatuuje sobie caÂłe ciaÂło bez powodu i potem organizuje ÂżenujÂąco nieudany napad na bank

"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" 

O ile dobrze pamiĂŞtam to Michael poprosiÂł sÂąd aby karĂŞ odbywaÂł w najbliÂższym jego domu wiĂŞzieniu i tak sÂąd siĂŞ do tego przychyliÂł i wypadÂło na Fox River.terraX pisze:To samo dotyczy wiĂŞzienia- Michael od razu, bez Âżadnych trudnoÂści dostaÂł siĂŞ do tego samego wiĂŞzienia w ktĂłrym siedzi brat. MaÂło prawdopodobne.

Raczej Ci siĂŞ nie wydaje.terraX pisze:Do tej pory (wydaje mi siĂŞ, czy tak jest?) wÂładze wiĂŞzienia nie zorientowaÂły siĂŞ, Âże chÂłopcy sÂą braĂŚmi. MaÂło prawdopodobne.

No w³aœnie. :mhm: Jakby by³ odizolowany to siedzia³ by g³ównie w celi. No dobra spacerniak jeszcze móg³by byÌ, ale praca?terraX pisze:Lincoln podobno jest odizolowany, a spotyka Michaela pewnie czêœciej ni¿ jak byli na wolnoœci.![]()

Dobrze pamiĂŞtasz, on poprosiÂł wÂłaÂśnie sÂąd o to by odbywac karĂŞ w Fox River, by byc bliÂżej domu (niby )pawell pisze:O ile dobrze pamiĂŞtam to Michael poprosiÂł sÂąd aby karĂŞ odbywaÂł w najbliÂższym jego domu wiĂŞzieniu i tak sÂąd siĂŞ do tego przychyliÂł i wypadÂło na Fox River.terraX pisze:To samo dotyczy wiĂŞzienia- Michael od razu, bez Âżadnych trudnoÂści dostaÂł siĂŞ do tego samego wiĂŞzienia w ktĂłrym siedzi brat. MaÂło prawdopodobne.![]()

MajÂą inne nazwiska i z tego co pamiĂŞtam to wÂładze wiĂŞzienia lada moment sie zorientujÂą, Âże oni sÂą braĂŚmi, a swojÂą drogÂą to musieli jakos trochĂŞ naciagnÂąc w scenariuszu, Âżeby wogĂłle mĂłgÂł powstaĂŚ wÂątek, Âże oni sÂą razem w tym wiĂŞzieniu, wÂłaÂściwie to najwaÂżniejszy wÂątek!pawel pisze:Raczej Ci siĂŞ nie wydaje.terraX pisze:Do tej pory (wydaje mi siĂŞ, czy tak jest?) wÂładze wiĂŞzienia nie zorientowaÂły siĂŞ, Âże chÂłopcy sÂą braĂŚmi. MaÂło prawdopodobne.MoÂże inne nazwiska braci nie wzbudziÂły ich podejrzenia?
ChoĂŚ raczej w ich kartach powinny byĂŚ informacje o rodzeĂąstwie itp.
Mnie to akurat nie razi wogóle, po co policja mia³aby siê po pierwsze interesowaÌ kiedy zrobi³ sobie Mike tatua¿, a po drugie co ich obchodzi jakis tam tatua¿- to jeszcze ich upewnia, ze taki wytatuowany goœÌ to bandzior jak nicterraX pisze:Ca³y pomys³ z tatua¿em na ciele jest œwietny, ale taki tatua¿ powinien zainteresowac np. policjantów, którzy prowadzili œledztwo w sprawie Michaela. Dziwne, ¿e szanowany obywatel nagle tatuuje sobie ca³e cia³o bez powodu i potem organizuje ¿enuj¹co nieudany napad na bank

http://www.skazanynasmierc.polsat.com.pl
Fajna gra juÂż jest na tej stronie. OgĂłlnie ciekawe rzeczy. WyczytaÂłem, Âże w nastĂŞpnym odcinku dowiedzÂą siĂŞ, Âże to sÂą bracia.
Fajna gra juÂż jest na tej stronie. OgĂłlnie ciekawe rzeczy. WyczytaÂłem, Âże w nastĂŞpnym odcinku dowiedzÂą siĂŞ, Âże to sÂą bracia.
A jednak czasem siedzi w trakcie nakÂładania pewnych partii tatuaÂżu
Ptr15- masz racje fajna strona, w grê wole siê nie wkrêcaÌ, bo mam tu trochê roboty, a ponoÌ lada moment Polsat zorganizuje konkurs i Ci co bêda mieli najlepsze wyniki w tej grze, wygraj¹ jakieœ gad¿ety zwi¹zane z filmem. Jakby g³ówn¹ wygran¹ by³oby spotkanie siê z Wentworthem Millerem- to uwierz mi zrobi³abym wszystko, ¿eby zostaÌ mistrzem tej gierki
[ Dodano: Sro Lut 07, 2007 8:22 pm ]
Wg AGB Nielsen Media 3 odcinek Prison Break zgromadziÂł nieco mniejszÂą widowniĂŞ przed ekranami, aniÂżeli w poprzedniÂą niedzielĂŞ: 6,3mln , ale i tak uwaÂżam, Âże nadal jest dosyĂŚ imponujÂąca liczba. Tak wiĂŞc byÂło Nas znĂłw wielu
W dzisiejszym Dzienniku (str.15) mozna przeczytaĂŚ artykuÂł o ostrej konkurencji, ktĂłra szykuje siĂŞ na wiosnĂŞ pomiĂŞdzy TzG w TVN, a Prison Break w Polsacie. Czytaj tutaj
- przepraszam za obciĂŞte boki, ale nie daÂło siĂŞ inaczej zeskanowaĂŚ.

Ptr15- masz racje fajna strona, w grê wole siê nie wkrêcaÌ, bo mam tu trochê roboty, a ponoÌ lada moment Polsat zorganizuje konkurs i Ci co bêda mieli najlepsze wyniki w tej grze, wygraj¹ jakieœ gad¿ety zwi¹zane z filmem. Jakby g³ówn¹ wygran¹ by³oby spotkanie siê z Wentworthem Millerem- to uwierz mi zrobi³abym wszystko, ¿eby zostaÌ mistrzem tej gierki

[ Dodano: Sro Lut 07, 2007 8:22 pm ]
Wg AGB Nielsen Media 3 odcinek Prison Break zgromadziÂł nieco mniejszÂą widowniĂŞ przed ekranami, aniÂżeli w poprzedniÂą niedzielĂŞ: 6,3mln , ale i tak uwaÂżam, Âże nadal jest dosyĂŚ imponujÂąca liczba. Tak wiĂŞc byÂło Nas znĂłw wielu

W dzisiejszym Dzienniku (str.15) mozna przeczytaĂŚ artykuÂł o ostrej konkurencji, ktĂłra szykuje siĂŞ na wiosnĂŞ pomiĂŞdzy TzG w TVN, a Prison Break w Polsacie. Czytaj tutaj
Patrz wyÂżej.Nika pisze:Wg AGB Nielsen Media 3 odcinek Prison Break zgromadziÂł nieco mniejszÂą widowniĂŞ przed ekranami, aniÂżeli w poprzedniÂą niedzielĂŞ: 6,3mln , ale i tak uwaÂżam, Âże nadal jest dosyĂŚ imponujÂąca liczba. Tak wiĂŞc byÂło Nas znĂłw wielu![]()

DziĂŞki za informacje i skana - nie szkodzi, Âże sÂą obciete boki - da siĂŞ przeczytaĂŚ. WaÂżne, Âże jest.Nika pisze:W dzisiejszym Dzienniku (str.15) mozna przeczytaĂŚ artykuÂł o ostrej konkurencji, ktĂłra szykuje siĂŞ na wiosnĂŞ pomiĂŞdzy TzG w TVN, a Prison Break w Polsacie. Czytaj tutaj

No có¿ wygl¹da na to, ¿e wszyscy s¹ podzieleni - internauci, specjaliœci od rynku mediów itp.

Ja gram, ale na razie utkn¹³em na pewnym etapie i nie mam zielonego pojêcia co zrobiÌ aby przejœÌ dalej.maciek b. pisze:Gra ktoœ mo¿e w tê gierkê z Prison'a? :rozglada:

Ciekawe jak bed¹ wygladaÌ nastêpne serie? :mhm: Pierwsza jest zawsze najlepsza. Jak zaczn¹ zbyt mieszaÌ w tym serialu to zrobi sie dziwol¹g tak jak z Lost. Scenarzyœci mno¿¹ tajemnice i zagêszczaj¹ akcjê a¿ w koùcu nie wiadomo o co chodzi. W przypadku Desperate Houseviwes jest podobnie. Ten sam schemat: tajemniczy sasiedzi i morderstwo. To powoli robi sie nudne.