Twoja wydaje siĂŞ byĂŚ trafniejszÂąBlack Jack '62 pisze:PoszedÂłeÂś chyba jednak zbyt daleko w interpretacji :devil:

SkwitujĂŞ to rzewnym Âśmiechem :hahaha:Black Jack '62 pisze:OczywiÂście do momentu, w ktĂłrym mĂŞÂżczyÂźni zacznÂą rodziĂŚ dzieci, a kobiety korzystaĂŚ z ... pisuarĂłw :spiewa:
Zak³adaj¹c, czysto teoretycznie, ¿e w sytuacji, w której spacerujesz z Pann¹ Agatt¹ pod jednym parasolem, bez ¿adnych d¿entelmeùskich oporów, pozwalasz jej trzymaÌ ów ciê¿ki parasol :>Black Jack '62 pisze:¯eby nie by³o, ¿e daleko i mnie (Al, aleœmy p³ochliwi :devil: ) do przestrzegania idea³ów demokracji poprzez respektowanie potrzeb i praw ka¿dej (no prawie ka¿dej, z wy³¹czeniem pewnych mniejszoœci) grupy spo³ecznej, napiszê, i¿ uwa¿am, ¿e naturalne jest, ¿e w miarê rozwoju cywilizacji, coraz wiêcej rzeczy mog¹ z takim samym skutkiem wykonywaÌ i mê¿czyŸni i kobietyRozwijamy siê spo³ecznie razem a nie osobno.

Mo¿na by³o :] Ale niestety byliœmy œwiadkami sytuacji zupe³nie odwrotnej. Mimo to, korzystaj¹c z chwilowej s³aboœci nasi¹kniêtej egoizmem, doœwiadczenie tych dwu relacji by³o dla mnie mi³ym akcentem tego jak¿e wiosennego dniaBlack Jack '62 pisze: Mo¿na by³o to wiêkszym rozs¹dkiem ogarn¹Ì, nie fatygowaÌ Agatki, skoro i tak by³y tylko 2 wejœcia

[ Dodano: Wto Lut 13, 2007 5:46 pm ]
I jeszcze, tak juÂż na samo poÂżegnanie, muszĂŞ przyznaĂŚ racjĂŞ obieÂżyÂświatowi, iÂż we wczorajszym materiale Panny Agatty rzeczywiÂście byÂło coÂś wyjÂątkowego