Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Hej trutnie :lol2: ÂŻe siĂŞ zapytam :rozglada: wysyÂłaliÂście Waszej KrĂłlowej Âżyczenia walentynkowe? :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Hej trutnie ÂŻe siĂŞ zapytam wysyÂłaliÂście Waszej KrĂłlowej Âżyczenia walentynkowe?
Co my trutnie moÂżemy :spiewa:
a KrĂłlowa juÂż na antenie :aniol: :
Obrazek Obrazek
MogÂłaby sobie jakiÂś szaliczek ubraĂŚ bo chyba zimno trochĂŞ jest :spiewa:

[ Dodano: Czw Lut 15, 2007 11:39 am ]
Joasia jako reporterka rĂłwnieÂż jest bardzo dobra :aniol:
Obrazek Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

DÂżastina pisze:Hej trutnie :lol2: ÂŻe siĂŞ zapytam :rozglada: wysyÂłaliÂście Waszej KrĂłlowej Âżyczenia walentynkowe? :rozglada:
Starszy truteĂą Adam w swoim serduszku ÂżyczyÂł wszystkiego najlepszego :D

Nasza KrĂłlowa kupiÂła sobie nowy czarny pÂłaszczyk :spiewa:
-fajny jest ten nowy pÂłaszczyk :tanczy:
MogÂłaby sobie jakiÂś szaliczek ubraĂŚ bo chyba zimno trochĂŞ jest :spiewa:
I ukryĂŚ przed caÂłym Âświatem takÂą piĂŞknÂą szyjĂŞ :mhm:
Co my trutnie moÂżemy :spiewa:
Nawet nas nie staĂŚ na pierÂścionek jaki sobie Joasia byÂła uprzejma zaÂżyczyĂŚ :spiewa:

Obrazek Obrazek

No to dla odmiany z BeatkÂą

Obrazek
maxxx

Starszy truteĂą Adam w swoim serduszku ÂżyczyÂł wszystkiego najlepszego
No wiĂŞc ja wynika mÂłodszy truteĂą rĂłwnieÂż siĂŞ nie wywnĂŞtrzaÂłem wzglĂŞdem ÂżyczeĂą coĂŚ sÂą jak najlepsze :D
Nasza KrĂłlowa kupiÂła sobie nowy czarny pÂłaszczyk
-fajny jest ten nowy pÂłaszczyk
..faktycznie bardzo fajny :spiewa: Cieszmy siĂŞ,Âże mamy tak reprezentatywnÂą krĂłlowÂą :aniol:
I ukryĂŚ przed caÂłym Âświatem takÂą piĂŞknÂą szyjĂŞ
po krotkim zastanowieniu przyznaje Ci racjĂŞ :aniol:

..a co do pierÂścionka to jakby to byÂła kwestia tylko jego coÂś byÂśmy poradzili 8)

[/quote]
adam
Fan Forum
Fan Forum

Cytat:
Starszy truteĂą Adam w swoim serduszku ÂżyczyÂł wszystkiego najlepszego

No wiĂŞc ja wynika mÂłodszy truteĂą rĂłwnieÂż siĂŞ nie wywnĂŞtrzaÂłem wzglĂŞdem ÂżyczeĂą coĂŚ sÂą jak najlepsze :D
Nie wiem jak Maxxx :mhm: ale ja nie chciaÂłem przeÂżywaĂŚ dramatu nie odwzajemnionego uczucia wzglĂŞdem Joasi :spiewa: Po braku odzewu wzglĂŞdem ÂżyczeĂą ÂświÂątecznych nie chciaÂłem ponownie przeÂżywaĂŚ tych samych mĂŞczarni :nie:
Joasia juÂż taka sobie jest i trzeba sie z tym pogodziĂŚ :neutral:
To jest dowĂłd Âże nie jest doskonaÂła -o ile mi wiadomo jedyny :mhm: przynajmiej mam takÂą nadziejĂŞ :rydzyk:
Pewnie pare sprawek ma na swoim sumieniu i nie chce aby zostaÂło to ujawnione :nie:
-Bardzo mnie mnie interesuje co ona ma za straszne wady o ktĂłrych nie wolno nam wiedzieĂŚ :spiewa:
-Pewnie coÂś okropnego :mhm: :rozglada:
Jak sie chce pierœcionek za pó³ miliona dolarów :spiewa:
Nie wiem i nie chce wiedzieĂŚ :spiewa:
faktycznie bardzo fajny :spiewa: Cieszmy siĂŞ,Âże mamy tak reprezentatywnÂą krĂłlowÂą :aniol:
najbardziej ze wszystkich pracowitych pszczó³ek :xx:
Cytat:
I ukryĂŚ przed caÂłym Âświatem takÂą piĂŞknÂą szyjĂŞ

po krotkim zastanowieniu przyznaje Ci racjĂŞ :aniol:
CaÂłkiem niedawno martwiÂłem siĂŞ zdrowiem Joasi i pisaÂłem Âże dobrze ze chodzi w golfach :spiewa:
.a co do pierÂścionka to jakby to byÂła kwestia tylko jego coÂś byÂśmy poradzili 8)
Nigdy bym w to nie uwierzyÂł Âże jesteÂśmy w czymÂś gorsi od ukochanego Joasi :nie:
Po za tym Âże my nie jesteÂśmy obiektami jej westchnieĂą :spiewa:
maxxx

Nie wiem jak Maxxx ale ja nie chciaÂłem przeÂżywaĂŚ dramatu nie odwzajemnionego uczucia wzglĂŞdem Joasi
Tak jest bezpieczniej :spiewa: I niech tak zostanie narazie :devil:
To jest dowĂłd Âże nie jest doskonaÂła -o ile mi wiadomo jedyny przynajmiej mam takÂą nadziejĂŞ
W tv Joasia ukazuje same swoje najlepsze cechy-ale co tam nie musimy znaĂŚ caÂłej prawdy :xx: TakÂże albo przyjmujemy ,Âże jest wspaniaÂła..albo bawimy sie w domysÂły :spiewa:
Ja biore pierwszÂą opcje w ciemno-a co tam mam dusze hazardzisty :spiewa:

[/quote]

[ Dodano: Czw Lut 15, 2007 4:00 pm ]
Mam proste wytÂłumaczenie :tanczy: Nie jestesmy bo nie moÂżemy-na zasadzie,Âże dla Niej tyle znaczymy co obywatel seszeli :spiewa: Nie zna nas :spiewa: ---->to byl komentarz do ostatniego Twojego zdania bo cos mi sie kopiowac nie chce :hmm:
Czyli Jej wiĂŞcej nie byÂło juz po poczatku DnÂŻ,wiele nie straciÂłem-i tak dobrze ,Âże Asia nie musi sÂłuchaĂŚ tego cyrku na wiejskiej :cicho:
adam
Fan Forum
Fan Forum

SÂłyszaÂłem jak zadawaÂła pytania podczas konferencji prasowej premiera.
Ale te¿ jej pó¿niej nie widzia³em :uhh:
Mam proste wytÂłumaczenie :tanczy: Nie jestesmy bo nie moÂżemy-na zasadzie,Âże dla Niej tyle znaczymy co obywatel seszeli :spiewa: Nie zna nas :spiewa:
Chyba zna nas lepjej niz ci sie wydaje :rozglada:
Poprostu nas nie lubi :spiewa:
Bo jakby nas lubiÂła to by coÂś do nas napisaÂła. :spiewa:
Teraz Joasia pewnie opycha sie pÂączkami i zÂłapie parĂŞ kilogramĂłw :spiewa:
Policzki siĂŞ jej zaokrÂąglÂą :spiewa:
Brzuszek uroÂśnie :spiewa:
Pupa siĂŞ powiĂŞkszy od tych pÂączkĂłw. :spiewa:
maxxx

Skoro nas nie lubi to my musimy J¹ lubiÌ :spiewa: Musimy dzia³aÌ na zasadzie przeciwieùstw :tanczy: w takim razie musimy cos wymyslic azeby zmieniÌ ten stan rzeczy :mhm: Mo¿e piszmy ze dzis mówila to ,to i to-bedziemy analizowac wy³¹cznie merytoryczny aspekt Jej wystapien :spiewa: Ale nie-sam nie wierze w to co pisze-nie wytrzymam tak :xx: ..e tam pesymista jesteœ-mo¿e nie jest tak tragicznie 8)

..a co do tych pÂączkĂłw,pozytyw tego byÂłby hipotetycznie taki,Âże byÂłaby wyrazniejsza w moim avatarze :aniol:
SMACZNEGO :devil: :spiewa: [/quote]

[ Dodano: Czw Lut 15, 2007 7:42 pm ]
1000 post zadedykuj Asi :xx: :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

No to 1000 -czny post dedykujĂŞ Joasi :devil:

Przez t¹ kobietê wszed³em na to forum ponad pó³ roku temu i trzasno³em tysi¹c postów :mhm:
Kurcze jak ten czas szybko leci.
Najlepszym dowodem Âże Joasia mnie nie lubi bĂŞdzie fakt ze z okazji 1000 postu nawet mi nie pogratuluje :rydzyk:
No moÂże nie wszystkie mi sie udaÂły ,ale sie staraÂłem :spiewa:
..a co do tych pÂączkĂłw,pozytyw tego byÂłby hipotetycznie taki,Âże byÂłaby wyrazniejsza w moim avatarze :aniol:
SMACZNEGO :devil: :spiewa:
[/quote]
Moze od jutra bêdziemy nazywali Joasie P¹czusio a nie królowa pszczó³ek.
No bo pszczó³ki maj¹ w¹ska taliê ,a u Joasi moze byÌ z tym trudno :spiewa:
ZaokrÂąglona teÂż mi sie bĂŞdzie podobaÂła :tanczy:
Skoro nas nie lubi to my musimy JÂą lubiĂŚ :spiewa: Musimy dziaÂłaĂŚ na zasadzie przeciwieĂąstw :tanczy: w takim razie musimy cos wymyslic azeby zmieniĂŚ ten stan rzeczy :mhm:
Tak siĂŞ zastanawiam kto tu naprawdĂŞ jest truteĂą -My czy Joasia :mhm:
To przecieÂż my sie bardziej staramy i ciĂŞÂżko pracujemy analizujÂąc jej wystÂąpienia.
Bez nas napewno nie daÂła by sobie rady :spiewa:
maxxx

No to 1000 -czny post dedykujĂŞ Joasi
Wiesz jak Joasi jest miÂło z tego powodu :aniol:

Ja niedÂługo bedĂŞ miaÂł 200 i teÂż dziĂŞki Niej znalazÂłem to forum-Joasiu dziĂŞki :stop:
ZaokrÂąglona teÂż mi sie bĂŞdzie podobaÂła
Mnie rĂłwnieÂż :aniol: Aczkolwiek wole Joasie taka jaka jest :spiewa: Dla mnie moÂże siĂŞ nie zmieniaĂŚ juÂż-mogÂłaby czĂŞsciej upinaĂŚ wÂłosy tylko :roll:
Tak siĂŞ zastanawiam kto tu naprawdĂŞ jest truteĂą -My czy Joasia
To przecieÂż my sie bardziej staramy i ciĂŞÂżko pracujemy analizujÂąc jej wystÂąpienia.
Bez nas napewno nie daÂła by sobie rady
O wlasnie,i prawie zawsze JÂą bronimy przed zÂłem tego Âświata :spiewa: Martwimy siĂŞ gdy nie ma Jej kto potrzymac parasolki albo Âżeby siĂŞ nie przeziĂŞbiÂła :xx: A nade wszystko cenimy wykonywana przez niÂą prace-byÂło nie byÂło pracuje pod presjÂą :uhh:
Ah mogÂłaby tak choĂŚ jeden post napisaĂŚ do nas na dobry poczÂątek :roll: PĂłki co jest to marzenie ÂściĂŞtej gÂłowy wiĂŞc musimy dalej dywagowaĂŚ o swiecie rzeczywistym :lol: ByĂŚ moÂże znĂłw go ubarwi KrĂłlowa wieczorem-czy jak JÂą nazywasz inaczej :cicho:

Leci leci czas czÂłowiek niedawno bal siĂŞ napisaĂŚ coÂś na forum a teraz pisze czĂŞsto androny tak oo bez presji.No ale sorry-nie jestem poetÂą :stop: :spiewa: :aniol:
[/quote]
adam
Fan Forum
Fan Forum

1001 post
TeÂż dla Joasi i o Joasi :rydzyk:
Wiesz jak Joasi jest miÂło z tego powodu :aniol:
to zaleÂży czy lubi czytaĂŚ moje posty :mhm:
juÂż-mogÂłaby czĂŞsciej upinaĂŚ wÂłosy tylko :roll:
w pe³ni siê zgadzam-Joasia choÌ raz powinna upi¹Ì w³osy :hyh:
O wlasnie,i prawie zawsze JÂą bronimy przed zÂłem tego Âświata :spiewa:
czasami przez samym sobÂą :spiewa:
Martwimy siĂŞ gdy nie ma Jej kto potrzymac parasolki albo Âżeby siĂŞ nie przeziĂŞbiÂła :xx:
PowiedziaÂła by tylko sÂłowo abyÂśmy przybyli z pomocÂą :xx:
A nade wszystko cenimy wykonywana przez niÂą prace-byÂło nie byÂło pracuje pod presjÂą :uhh:
ChoĂŚ wcale nie zdajemy sobie sprawy jakÂą ogromnÂą presjÂą :mhm:
Ah mogÂłaby tak choĂŚ jeden post napisaĂŚ do nas na dobry poczÂątek :roll:
Do nas nie napisze bo jesteÂśmy nawiekszymi jej fanami.
Do kogoÂś kto nie za czesto wchodzi i pisze o niej to ona bardzo czĂŞsto odpisuje :mhm: Ciekawe co to za polityka :mhm:
Ciekawe czy to tego uczyli jÂą na tej politologii :mhm:

Ciekawe który Joasia p¹czek teraz m³óci :spiewa: -pewnie oko³o jedenastego siê krêci :spiewa:

Kurcze same jubileusze dziÂś :hmm:
50-ta strona rozpoczĂŞta
maxxx

1001 post
TeÂż dla Joasi i o Joasi
Widze spodobaÂła siĂŞ metoda dedykacji :tanczy:
to zaleÂży czy lubi czytaĂŚ moje posty
a kto nie lubi? :D
PowiedziaÂła by tylko sÂłowo abyÂśmy przybyli z pomocÂą
na skrzydÂłach,masz tÂą przewagĂŞ,Âże byÂłbys zdecydowanie szybciej :spiewa:
Do nas nie napisze bo jesteÂśmy nawiekszymi jej fanami.
Do kogoÂś kto nie za czesto wchodzi i pisze o niej to ona bardzo czĂŞsto odpisuje Ciekawe co to za polityka
Ciekawe czy to tego uczyli jÂą na tej politologii

Czyli co tak za poÂł roku coÂś napisze nastepnym razem :xx: OgÂłosimy bunt :hmm: -bo tak jak jest to moÂżna pomysleĂŚ,Âże jestesmy bez wzgledu na okolicznoÂści :spiewa:
Politologia jest mi obca wiĂŞc nie wiem-moÂżesz Joasi zapytaĂŚ-odpowiedzi nie uzyskasz :tanczy:
Ciekawe który Joasia p¹czek teraz m³óci -pewnie oko³o jedenastego siê krêci
nie przeceniasz Jej moÂżliwoÂści :devil:
Kurcze same jubileusze dziÂś
50-ta strona rozpoczĂŞta
Taakie ÂświĂŞta a pewnie Ona o tym nie wie :spiewa: Nie zdaje sobie sprawy jaka jest sÂławna i potrzebna :aniol:

[ Dodano: PiÂą Lut 16, 2007 12:07 am ]
Joasia piĂŞknie przedstawiajÂąca serwis :aniol: :
Obrazek Obrazek

[ Dodano: PiÂą Lut 16, 2007 1:15 am ]
Obrazek Obrazek
Joasia tak sobie swietnie radzi,Âże niedÂługo nie bedzie co komentowaĂŚ :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Joasia tak sobie swietnie radzi,Âże niedÂługo nie bedzie co komentowaĂŚ :aniol:
zgadzam siĂŞ.Powoli to staje siĂŞ nudne.
Ale wczoraj o ma³y w³os by³o by o czym pisaÌ ,gdy¿ podczas przegl¹du prasy joasia og³osi³a jakiœ artyku³ .W tym momencie powinna ukazaÌ sie oczom widzów ta strona zgazety .Ale ktoœ siê spó¿ni³ i Joasia by³a lekko przera¿ona zaistnia³¹ sytuacj¹-na szczêœcie dla Joasi to by³o tylko opó¿nienie :rydzyk:

Tej marynarki teÂż wczeÂśniej nie widziaÂłem-moraÂł z tego taki Âże Joasia dostaÂła podwyÂżkĂŞ :rozglada:

[ Dodano: PiÂą Lut 16, 2007 12:13 pm ]
ktos jest dziÂś zmĂŞczony po wczorajszym dniu :hmm:

Obrazek

Nie tylko Joasia jest zmeczona :spiewa:

Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Buziaczek
Obrazek

zmysÂłowa :spiewa:
Obrazek

a tu wielki buziak
Obrazek
maxxx

NiezÂły kocioÂł zrobiÂł siĂŞ w sejmie.Ale Joasia tam siĂŞ czuje jak ryba w wodzie 8) Podoba mi siĂŞ,Âże podczas rozmowy zadaje krĂłtkie i konkretne pytania.I nie dajĂŞ siĂŞ zbyĂŚ byle jakÂą odpowiedziÂą-czyli jest ambitna i nie uznaje minimalizmu :nie: SwojÂą drogÂą faceci majÂą ciĂŞÂżko w rozmowie z NiÂą-mowie w pracy-bo mimo presji kamer i trudnych pytaĂą od Joasi muszÂą uwaÂżaĂŚ Âżeby zachowaĂŚ maxxxymalne skupienie co w Jej towarzystwie moÂże byĂŚ trudne :aniol:
Jeden fajny caps mam :arrow:
Obrazek
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

wyglÂąda na to,Âże Krynia zastĂŞpuje SakowskÂą w sejmie i wcale a wcale mi to nie przeszkadza :tanczy: Magda pĂłjdzie sobie na macierzyĂąski i bĂŞdzie musiaÂła siĂŞ martwiĂŚ o swoje stanowisko w TVN24 nie tylko prezenterki,ale reporterki sejmowej nr 1 :devil: wyglÂąda na to,Âże KTOÂŚ tu caÂłkiem Âładnie "wysiuduje" koleÂżankĂŞ :spiewa:
jakoœ w tygodniu Krynia w sejmie rozmawia³a z Kaliszem w trakcie ³¹czenia.hmmm zada³a chyba 2-3 pytania,bo Kalisz wymienia³ punkty w kodeksach,a Joasia kodeksu raczej nie zna,chyba ¿e karny :P ¿artuje oczywiœcie!pewnie nie by³a wcale notowana..chocia¿ wiecie,teraz mo¿na byÌ notowanym nawet za to,¿e idzie siê 5cio osobow¹ grup¹ i g³oœno siê œmieje i to nie w godzinach ciszy nocnej!i na trzeŸwo :devil: Krynia napewno przestrzega prawa i na klasówkach w szkole nie œci¹ga³a oczywiœcie :D albo nie da³a œci¹gaÌ innym :nie: nosi³a grube okulary i nie odzywa³a siê do kole¿anek.a wszystko zmieni³o siê w szkole œredniej kiedy zaczê³a wagarowaÌ :D ups wyobraŸnia mnie ponios³a,chocia¿ kto wie...
no i koùcz¹c o Kaliszu,kiedy ³¹czenie siê koùczy³o,Tadla jej podziêkowa³a,a Joasia zamiast do kamery siê uœmiechaÌ :roll: patrzy ze zdziwieniem na Kalisza,który jak tylko skoùczy³ rozmowê na wizji siê obróci³ w drug¹ stronê i widaÌ by³o tylko jego plecy i zdziwion¹ Krynie :tanczy: proszê o takich ciekawostek wieeeceeej! :rydzyk: :rydzyk: jakie to by³o urocze :tanczy: :tanczy: :tanczy:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
ODPOWIEDZ