Moderator: Łukasz
:mhm: :rozglada:Black Jack '62 pisze: Artura i Sylwii Walendowskiej
Kiedy j¹ zobaczy³em, zdziwi³em siê, ¿e o tak wczesnej porze jest taka radosnaD¿astina pisze:Nasza AnitkaWczoraj we Flashu, a póŸniej w PzP, powiedzia³a nam do zobaczenia
a dziÂś przywitaÂła nas w poranku
Jaka miÂła niespodzianka
![]()
Wszystkie moje ulubione ''pozycje'', ktĂłre sÂą miĂŞdzy 7'dmÂą a ... wÂłaÂściwie to do koĂąca, do 10'tej mnie minĂŞÂłyDÂżastina pisze:Jak do tej pory Anitka w wyÂśmienitym nastrojuRozprawia sobie serdecznie z kolegami redakcyjnymi
tak siĂŞ dziÂś zÂłoÂżyÂło, Âże dziÂś wszyscy niÂżsi od niej
![]()
No i jak ta rozmowa? Udana ... tzn. jak bardzo udana?DÂżastina pisze:A za chwileczkĂŞ EwĂŞ Kopacz, z PO, bĂŞdzie odpytywaÂła, o... juÂż odpytuje
Warszawiacy - moÂżecie zaÂłapaĂŚ siĂŞ na intelektualnÂą bibĂŞSpotkania w Traffic Clubie
Zapraszamy do warszawskiego salonu Traffic Club na spotkania poÂświĂŞcone literaturze. W najbliÂższym czasie bĂŞdÂą to:
ÂŚroda 21 lutego, godzina 19.00
Promocja ksi¹¿ki Kaczor po pekiùsku Jacka Pa³asiùskiego.
Dyskusjê na temat ksi¹¿ki poprowadzi Grzegorz Miecugow, a wezm¹ w niej udzia³: Stefan Bratkowski, Kamil Durczok, Bronis³aw Geremek, Katarzyna Kolenda-Zaleska, Roman M³odkowski, Henryk Suchar, Anita Werner, Maciej Wierzyùski.
Sala klubowa, 3. piĂŞtro, wstĂŞp wolny
Traffic Club
ul. Bracka 25
Warszawa
A ja bym powiedziaÂł, Âże wrzosik :>Nika pisze:DziÂś Anita rĂłwnieÂż od rana w dobrym nastroju i w gustownym fioleciku![]()
Czyli, Âże wszystko po staremuDÂżastina pisze: Anita siedziaÂła na swoim stanowisku, tam gdzie flasha, no i teraz jeszcze PzP, przygotowujeno i po przeglÂądzie prasy podszedÂł do niej Mieciu :rozglada: i tak sobie rozprawiali chwilkĂŞ :rozglada:
Wyborcza i TVN24 lubiÂą siĂŞ, to i pracowniceNika pisze:P.S. PodobaÂła mi siĂŞ jej dzisiejsza poranna rozmowa z DominikÂą WielowiejskÂą, wyglÂąda na to, Âże panie siĂŞ dosyĂŚ lubiÂą
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości