PrzyznajĂŞ

zaskoczyÂł mnie

Takiej lawiny capsĂłw rĂłwnieÂż siĂŞ nie spodziewaÂłam

DziĂŞki chÂłopaki :*
Na poczÂątek zalegÂłoÂści z wczoraj

czyli z piÂątku
Black Jack'62 pisze:Ale opowiedz jeszcze DÂżastina jak to PaweÂł wczoraj w sztafecie raport Macierewicza odczytywaÂł i co z tego wyszÂło

Z wielkÂą przyjemnoÂściÂą

B.Tadla rano powiedziaÂła, Âże jak tylko raport zostanie opublikowany "nasi reporterzy zacznÂą go czytaĂŚ" :devil: W czasie, kiedy to mĂłwiÂła PaweÂł ÂśmigaÂł za jej plecami

PomyÂślaÂłam sobie, Âże pewnie bĂŞdzie jednym z tych czytaczy

Z czasem okaza³o siê, ¿e inni trzej koledzy redakcyjni Paw³a mieli to zadanie :devil: Twierdzili, ¿e treœÌ raportu nie jest pora¿aj¹ca :> ale ob³êd jaki mieli w oczach wskazywa³ na to, ¿e perspektywa przeczytania tych, jakby nie by³o, prawie 400 stron dzie³a Macierewicza, jest dla nich przera¿aj¹ca :devil: Okaza³o siê, ¿e Paw³a te¿ ten temat dosiêgn¹³

materiaÂł dla faktĂłw popoÂłudniowych przygotowaÂł

Materia³ jak na flasha doœÌ d³ugi. Fragmenty raportu przeplatane komentarzami polityków i dziennikarzy ( zebrane przez Paw³a kolegów i kole¿anki, a to w sejmie, a to w studio :devil:
:mhm: Ciekawe, czy Pawe³ pokusi³ siê o lekturê ca³oœci owego dzie³a :devil: No, ale znaj¹c Paw³ow¹ ciekawoœÌ wszystkiego

mo¿na przypuszczaÌ, ¿e przebrn¹³ przez ten raport od pocz¹tku do koùca

jeœli posiada umiejêtnoœÌ bardzo szybkiego czytania
Tyle o wczoraj

a dziÂś?

Echhh...jak ju¿ wspomnia³am :rozglada: zupe³nie siê go dziœ nie spodziewa³am :> Myœla³am, ¿e Pawe³ inaczej spêdza ten doœÌ mroŸny, zimowy weekend

no chociaÂżby zatracajÂąc siĂŞ w lekturze Raportu :devil: ZartujĂŞ oczywiÂście

Tak od niechcenia w³¹czy³am tv o siedemnastej

a tam nie kto inny, jak mĂłj ulubiony pan redaktor

wita siĂŞ i zaprasza na ciÂąg dalszy informacji w tvn24

Spokojnie mu ten dzisiejszy popoÂłudniowo- wieczorny dyÂżur upÂływa

W jego towarzystwie, ciÂągÂłe waÂłkowanie ujawnionego raportu Macierewicza nie jest nawet nudne

Co prawda Paw³a rola w relacjonowaniu kolejnych rozdzia³ów tego dzie³a ogranicza siê do zapowiedzi typu:
A przed paÂłacem prezydenckim jest nasz reporter Maciej WarsiĂąski, ktĂłry wraz ze swoim goÂściem zrelacjonuje dla paĂąstwa rozdziaÂł zatytuÂłowany.... LiczyÂłam na goÂści w studio

ale jak widaĂŚ nie moÂżna mieĂŚ wszystkiego

O czym by tu jeszcze

Aaa, kilka rozmĂłw telefonicznych Pawcio przeprowadziÂł

m.in. z Lechem Wa³ês¹,, nt. wczorajszej obraŸliwej :devil: wypowiedzi by³ego prezydenta pod adresem obecnego, a dok³adniej chodzi³o o to, ¿e ta wypowied¿ zabola³a pisowców i postanowili oni oskar¿yÌ Wa³êsê o znies³awienie Kaczyùskiego. Paw³owi uda³o wyci¹gn¹Ì siê od prezydenta info, ¿e nie przeprosi, i ¿e tysi¹c razy mo¿e powtórzyÌ swoje wczorajsze s³owa :devil: :rozglada: Ja ich mo¿e nie powtórzê

bo jeszcze ktoÂś mnie o coÂś oskarÂży :rozglada: i jeszcze mnie zamknÂą :> A czy ktoÂś wie, czy w wiĂŞzieniach majÂą dostĂŞp do tvn24? :devil: :rozglada: A do PawÂła wracajÂąc

z kim on jeszcze rozmawiaÂł

Ach, z paniÂą konsul RP w Czechach, o wypadku pociÂągu jadÂącego z Pragi do Warszawy, na szczĂŞÂście, jak podkreÂślaÂł PaweÂł, nic groÂźnego siĂŞ nie staÂło. I jeszcze rozmowa z rzecznikiem ( chyba?) elblÂąskiej policji o innym wypadku :? niestety, tym razem bardzo tragicznym :?
Ale, Âżeby tak pesymistycznie nie koĂączyĂŚ

napiszĂŞ jeszcze o tym jak bardzo zaintrygowaÂła mnie jedna z zapowiedzi PawÂła

MoÂże coÂś przekrĂŞcam, ale mniej wiĂŞcej tak to szÂło:
nieprzyzwoicie czarujÂące, uwodzicielsko piĂŞkne :o MyÂślaÂłam, Âże to coÂś o kobietach bĂŞdzie

a to o jak¹œ wystawê amerykaùskich aut chodzi³o
Jeszcze coÂś mi siĂŞ przypomniaÂło

a to z serii moje wnikliwe obserwacje bĂŞdzie :szalony: PaweÂł na koniec serwisĂłw, odwraca siĂŞ bokiem do widzĂłw

Do tej pory ukazywaÂł nam swĂłj lewy profil :szalony: a dziÂś dla odmiany prawy :szalony: MuszĂŞ przyznaĂŚ, Âże z prawego profilu prezentuje siĂŞ jeszcze przystojniej :szalony: