Black Jack '62 pisze:DÂżastina pisze:Ps. Blacky, a Funcky to do nas kiedyÂś jeszcze zajrzy? :uhh: TĂŞskniĂŞ bardzo

Któ¿¿¿z to wie :> Jedyna nadzieja w tym, ¿e siê nas przed odjazdem nie wyrzek³a

Ty jedyna o mnie pamiĂŞtaÂłaÂś :*
A widzisz DÂżastina, jak moje Âżyczenia wzglĂŞdem innych siĂŞ speÂłniajÂą

I co?

Nie musiaÂłaÂś zmierzyĂŚ siĂŞ z rzeczywistoÂściÂą, w ktĂłrej dostajesz od Âżycia to, co jest do szczĂŞÂścia jest Ci najmniej potrzebne

¯yczenie siê spe³ni³o i popatrz jak czêsto mog³aœ Paw³em ulubionym siê delektowaÌ :tanczy: Dziêkujê Ci oczywiœcie za wszystkie szczegó³owe idealnie skondensowane opisy i nagrania :buzi: Mam teraz pewnoœÌ, ¿e Pawe³ jest w œwietnej formie ca³y czas

No, tylko ten nastrĂłj w GdaĂąsku, wielka zagadka :uhh:
W ogĂłle, jego pobyt tam :>
Mam nadziejĂŞ, Âże byÂł to incydent. Jednorazowy jakiÂś nagÂły wypadek

Pawe³ ma przecie¿ doœÌ roboty w Warszawie :]
ChoÌ w³aœciwie to trudno stwierdziÌ, czy to by³a degradacja, czy wrêcz przeciwnie, czy Pawe³ zosta³ doceniony :> W koùcu pojecha³ do najs³ynniejszego pra³ata, a póŸniej przebywa³ razem z pierwszym Polakiem w IV RP

Ale po jego nastroju, to raczej mĂłgÂł czuĂŚ siĂŞ, jak gdyby miaÂł do czynienia z degradacjÂą, jednak :? No, ale przecieÂż gorzej mĂłgÂł trafiĂŚ, ÂśledzÂąc tak te przetasowania kadrowe wÂśrĂłd reporterĂłw, no np. do Rospudy :devil:
KraczĂŞ

x: , jeszcze dojdzie do tego, Âże wykraczĂŞ :spiewa: - moÂże to tylko kwestia czasu, bo przecieÂż protest przybiera na sile i zawiÂłoÂści
Do GdaĂąska wracajÂąc..........
Trudno, szef zasugerowaÂł wyjazd, PaweÂł nie mĂłgÂł odmĂłwiĂŚ. Ale moÂże za delegacjĂŞ miaÂł wiĂŞcej zapÂłacone niÂż za normalny dyÂżur

ale nie, przecieÂż ten nastrĂłj PawÂła wskazywaÂł raczej na to, Âże pracowaÂł za pensjĂŞ lokalnÂą
W³aœciwie to ja nie wiem, z czego tak siê cieszê. Powinnam wspó³czuÌ Paw³owi. Ale z drugiej strony, jeœli realizuje swoje powo³anie, to ka¿de miejsce i ka¿dy temat relacji powinien go cieszyÌ, nawet jeœli dostaje za to marne pieni¹dze
A dlaczego musiano do GdaĂąska wysÂłaĂŚ posiÂłki :> MoÂże wszyscy odeszli z redakcji, wÂłaÂśnie z powodu niskich pÂłac i niedowartoÂściowania? PrzecieÂż TVN24 tylko Jaconia doceniÂł :mhm:
NiewaÂżne
PawÂła los jest najwaÂżniejszy tutaj

No i mĂłj

Fanki marnotrawnej
Na wÂłasne oczy mam nadziejĂŞ niebawem PawÂła zobaczyĂŚ :>