Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:lol2: Jaki przystojny ten nowy gdaĂąski reporter :lol2: Jaki do PawÂła podobny :lol2:
adam pisze:No tego jeszcze nie byÂło :hmm: Pawcio nadaje z GdaĂąskiego studio :uhh: :rozglada:
No :shock: tego jeszcze nie by³o :mhm: W lecie :mhm: w czasie trwania kampanii przed wyborami prezydenckimi nadawa³ przez dwa dni relacje z Gdaùska i okolic :mhm: O ile dobrze pamiêtam Donalda wówczas œledzi³ ;) Wtedy jednak by³y to relacje z pleneru, a dziœ ta pierwsza http://savefile.com/files/505256 poranna ze studia cudna :lol2: Pawe³ tak efektownie siê prezentowa³ :lol2: có¿ za mi³a niespodzianka :lol2: Echhh....z wra¿enia :rozglada: nie wspomnia³am jeszcze czym Pawe³ w tym Gdaùsku siê zajmowa³ :rozglada: Dziœ mia³a miejsce prezentacja ksi¹¿ki autorstwa Petera Raina, traktuj¹ca o zawartoœci teczki pra³ata Jankowskiego. Kolejne relacje Pawe³ nadawa³ ju¿ sprzed Klasztoru Sióstr Brygidek. Pisa³am ju¿ w w¹tku Agaty, ¿e rozdra¿nia³y mnie dziœ konferencje :rozglada: Ale jedna to nawet mi siê podoba³a ;) ta z prezentacji ksi¹¿ki w³aœnie, a dlaczego? A dlatego, ¿e Pawe³, podczas zadawania pytaù, jak zwykle dociekliwych :lol2: b³yszcza³ :lol2: Poprosi³ o komentarz, do oœwiadczenia Kurii Gdaùskiej i abp. Goc³owskiego, jakoby ksi¹¿ka ta by³a napisana w poœpiechu i powierzchownie :rozglada: Autorom ksi¹¿ki podniós³ chyba troszkê ciœnienie, tym pytaniem :devil: poniewa¿ doœÌ ¿ywio³owo, zw³aszcza Raina, zareagowali :devil: A to relacje po tej konferencji :arrow:
http://savefile.com/files/505446
http://savefile.com/files/505967
obieÂżyÂświat pisze:..moÂże DÂżastina coÂś wie dlaczego PaweÂł jest w GdaĂąsku kiedy tam majÂą 3 reporterĂłw :rozglada:
:uhh: DÂżastina chciaÂłaby wiedzieĂŚ to i wiele innych rzeczy :rozglada: No niby majÂą trzech reporterĂłw w GdaĂąsku :rozglada: ale nie mam nic przeciwko temu, Âżeby ich PaweÂł od czasu do czasu zastĂŞpowaÂł :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:..chciaÂłem zrobiĂŚ wiĂŞcej ale chyba sprzĂŞt mi siĂŞ chrzani :hmm:
:* DziĂŞki za szczere chĂŞci :D

[ Dodano: Wto Lut 20, 2007 9:55 pm ]
:rozglada: Ach, te emocje :rozglada: zapomniaÂłam, Âże ja mam fotki z rana :lol2: ze studia :lol2:

ObrazekObrazekObrazekObrazek
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..PaweÂł caÂły czas w GdaĂąsku :mhm:
Obrazek Obrazek
DÂżastina pisze:No :shock: tego jeszcze nie byÂło :mhm: W lecie :mhm: w czasie trwania kampanii przed wyborami prezydenckimi nadawaÂł przez dwa dni relacje z GdaĂąska i okolic :mhm: O ile dobrze pamiĂŞtam Donalda wĂłwczas ÂśledziÂł ;)
..teraz mi siê przypomnia³o, ¿e Agatka (Tomaszewska z Poznania :lol2: ) kiedyœ - chyba w czerwcu przecie¿ te¿ by³a w Gdaùsku na imieninach u Lecha Wa³êsy :>
..moÂże w tym oddziale gdaĂąskim co jakiÂś czas urzÂądzajÂą strajk i musi tvn24 ÂściÂągaĂŚ posiÂłki :mhm: :lol:

[ Dodano: Sro Lut 21, 2007 11:09 am ]
..chyba spaĂŚ siĂŞ PawÂłowi chciaÂło ;)
..ciekawe co robiÂł w nocy :>
:arrow:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze:No :shock: tego jeszcze nie byÂło :mhm: W lecie :mhm: w czasie trwania kampanii przed wyborami prezydenckimi nadawaÂł przez dwa dni relacje z GdaĂąska i okolic :mhm: O ile dobrze pamiĂŞtam Donalda wĂłwczas ÂśledziÂł ;)
..teraz mi siê przypomnia³o, ¿e Agatka (Tomaszewska z Poznania :lol2: ) kiedyœ - chyba w czerwcu przecie¿ te¿ by³a w Gdaùsku na imieninach u Lecha Wa³êsy :>
..moÂże w tym oddziale gdaĂąskim co jakiÂś czas urzÂądzajÂą strajk i musi tvn24 ÂściÂągaĂŚ posiÂłki :mhm: :lol:
Aaa teÂż Ci siĂŞ wczeÂśnie przypomniaÂło :devil: Ile czasu na to potrzebowaÂłeÂś? :devil:
A zagadka z tÂą PawÂła obecnoÂściÂą w GdaĂąsku faktycznie intrygujÂąca :mhm:
obieÂżyÂświat pisze:..chyba spaĂŚ siĂŞ PawÂłowi chciaÂło ;)
Mo¿e nie móg³ zasn¹Ì w nieswoim ³ó¿ku? - no co? :D Ja te¿ mam z tym problem :lol2: Chyba, ¿e ktoœ stara siê, bym poczu³ siê w tym ³ó¿ku jak najbardziej ''swojo'' :lol2: No, ale Pawe³ chyba ¿ony ze sob¹ nie zabra³ :mhm: St¹d to niewyspanie :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..niewyspanie wytÂłumaczyÂłeÂś :D
..a z³oœÌ :rozglada:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

..i teraz juÂż sobie moÂże spaĂŚ :lol2:

Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..i teraz juÂż sobie moÂże spaĂŚ :lol:
Pozostaje panu redaktorowi dobrej nocy ÂżyczyĂŚ :rozglada: Âżeby coÂś miÂłego mu siĂŞ przyÂśniÂło :rozglada: i jutro obudziÂł siĂŞ w lepszym nastroju :rozglada:
Black Jack '62 pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..chyba spaĂŚ siĂŞ PawÂłowi chciaÂło ;)
Mo¿e nie móg³ zasn¹Ì w nieswoim ³ó¿ku? - no co? :D Ja te¿ mam z tym problem :lol2:
:mhm: CoÂś w tym moÂże byĂŚ :mhm: Ja teÂż cierpiĂŞ na to samo :rozglada:
Black Jack'62 pisze:Chyba, ¿e ktoœ stara siê, bym poczu³ siê w tym ³ó¿ku jak najbardziej ''swojo'' :lol2: No, ale Pawe³ chyba ¿ony ze sob¹ nie zabra³ :mhm: St¹d to niewyspanie :lol2:
A moÂże wÂłaÂśnie zabraÂł i stÂąd... :rozglada: :xx:
No dobra koniec ÂżartĂłw ;) Jak juÂż obieÂżyÂświat stwierdziÂł :roll: i co na capsach widaĂŚ :roll: mĂłj ulubiony zÂły dziÂś jak diabli :uhh: nadÂąsany jakiÂś :uhh: Gdzie upatrywaĂŚ przyczyny tego zÂłego nastroju :mhm: niewiem i cierpiĂŞ z tego powodu :uhh:
obieÂżyÂświat pisze:..PaweÂł caÂły czas w GdaĂąsku :mhm:
Nie da siĂŞ ukryĂŚ :) dobrze, Âże kiepski nastrĂłj nie odbija siĂŞ na jakoÂści pracy PawÂła :D WykonaÂł dziÂś znowu :lol2: duÂżo dobrej reporterskiej roboty :D ObsÂługiwaÂł zjazd Komisji Krajowej SolidarnoÂści. Na dobry poczÂątek dnia :lol2: relacja posto ze studia gdaĂąskiego :arrow: http://savefile.com/files/508330 Kolejna juÂż z miejsca, w ktĂłrym Ăłw zjazd siĂŞ odbywaÂł :arrow: http://savefile.com/files/508345, byÂła to rozmowa z przewodniczÂącym Januszem ÂŚniadkiem. NastĂŞpna :arrow: http://savefile.com/files/508390 prawie wyszeptana :rozglada: gdyÂż na sali, nie za duÂżej ;) trwaÂły wÂłaÂśnie przemĂłwienia, pan redaktor zapewne nie chciaÂł przeszkadzaĂŚ :rozglada: I znowu rozmowa :arrow: http://www.savefile.com/files/508490, tym razem z szefem gĂłrnictwa i energetyki, Kazimierzem Grajcarkiem. PaweÂł pytaÂł goÂścia m.in. o to, czego oczekujÂą po spotkaniu z prezydentem, ktĂłry teÂż goÂściÂł na tym zjeÂździe. Kolejna relacja :arrow: http://savefile.com/files/508424, podsumowanie wystÂąpienia Lecha KaczyĂąskiego. I ostatnia :arrow: http://savefile.com/files/508404 , dla raportu popoÂłudniowego :) juÂż ze studia :) podsumowujÂąca caÂły zjazd :D NapracowaÂł siĂŞ, ja teÂż :rozglada: podziwianiem go w akcji :lol2: Mam nadziejĂŞ, Âże jutro teÂż go zobaczĂŞ i usÂłyszĂŞ :rydzyk: Jednak, bezwzglĂŞdu na to czy go zobaczĂŞ, czy nie, mam nadziejĂŞ, Âże powody jego zÂłego nastroju minÂą, i Âże bĂŞdzie pogodny i szczĂŞÂśliwy :rydzyk:

Ps. Blacky, a Funcky to do nas kiedyÂś jeszcze zajrzy? :uhh: TĂŞskniĂŞ bardzo ;(
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Pozostaje panu redaktorowi dobrej nocy ÂżyczyĂŚ :rozglada: Âżeby coÂś miÂłego mu siĂŞ przyÂśniÂło :rozglada: i jutro obudziÂł siĂŞ w lepszym nastroju :rozglada:
..tego siĂŞ nie dowiemy bo dzis jak do tej pory PawÂła nie byÂło :>

..ale moÂże jest dziÂś w domu..i nockĂŞ teÂż spĂŞdziÂł w domu ;)
..zasypiaÂł i obudziÂł siĂŞ w dobrym nastroju ;)

..a co do tych dziwnych zamian reporterĂłw to dzis Justyna Wysocka z Katowic nadawaÂła relacjĂŞ z WrocÂławia :mhm:
..moÂże te przetasowania na staÂłe juÂż sÂą :mhm:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..i teraz juÂż sobie moÂże spaĂŚ :lol:
Albo w ogĂłle nie chciaÂło mu siĂŞ spaĂŚ, bo za dnia siĂŞ wyspaÂł :devil: :cicho:
obieÂżyÂświat pisze:..PaweÂł caÂły czas w GdaĂąsku :mhm:
Na dobry poczÂątek dnia :lol2: relacja posto ze studia gdaĂąskiego :arrow:
Ale czy wiadomo juÂż coÂś na temat tego, dlaczego akurat PaweÂł byÂł w GdaĂąsku :>
Ps. Blacky, a Funcky to do nas kiedyÂś jeszcze zajrzy? :uhh: TĂŞskniĂŞ bardzo ;(
Któ¿¿¿z to wie :> Jedyna nadzieja w tym, ¿e siê nas przed odjazdem nie wyrzek³a :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Black Jack '62 pisze:
DÂżastina pisze:Ps. Blacky, a Funcky to do nas kiedyÂś jeszcze zajrzy? :uhh: TĂŞskniĂŞ bardzo ;(
Któ¿¿¿z to wie :> Jedyna nadzieja w tym, ¿e siê nas przed odjazdem nie wyrzek³a :lol:
Ty jedyna o mnie pamiĂŞtaÂłaÂś :*
A widzisz D¿astina, jak moje ¿yczenia wzglêdem innych siê spe³niaj¹ :D I co? :D Nie musia³aœ zmierzyÌ siê z rzeczywistoœci¹, w której dostajesz od ¿ycia to, co jest do szczêœcia jest Ci najmniej potrzebne :D ¯yczenie siê spe³ni³o i popatrz jak czêsto mog³aœ Paw³em ulubionym siê delektowaÌ :tanczy: Dziêkujê Ci oczywiœcie za wszystkie szczegó³owe idealnie skondensowane opisy i nagrania :buzi: Mam teraz pewnoœÌ, ¿e Pawe³ jest w œwietnej formie ca³y czas :D No, tylko ten nastrój w Gdaùsku, wielka zagadka :uhh:
W ogĂłle, jego pobyt tam :>
Mam nadziejê, ¿e by³ to incydent. Jednorazowy jakiœ nag³y wypadek :roll: Pawe³ ma przecie¿ doœÌ roboty w Warszawie :]
ChoÌ w³aœciwie to trudno stwierdziÌ, czy to by³a degradacja, czy wrêcz przeciwnie, czy Pawe³ zosta³ doceniony :> W koùcu pojecha³ do najs³ynniejszego pra³ata, a póŸniej przebywa³ razem z pierwszym Polakiem w IV RP :D Ale po jego nastroju, to raczej móg³ czuÌ siê, jak gdyby mia³ do czynienia z degradacj¹, jednak :? No, ale przecie¿ gorzej móg³ trafiÌ, œledz¹c tak te przetasowania kadrowe wœród reporterów, no np. do Rospudy :devil:
KraczĂŞ :xx: , jeszcze dojdzie do tego, Âże wykraczĂŞ :spiewa: - moÂże to tylko kwestia czasu, bo przecieÂż protest przybiera na sile i zawiÂłoÂści :neutral:

Do GdaĂąska wracajÂąc..........
Trudno, szef zasugerowaÂł wyjazd, PaweÂł nie mĂłgÂł odmĂłwiĂŚ. Ale moÂże za delegacjĂŞ miaÂł wiĂŞcej zapÂłacone niÂż za normalny dyÂżur :D ale nie, przecieÂż ten nastrĂłj PawÂła wskazywaÂł raczej na to, Âże pracowaÂł za pensjĂŞ lokalnÂą :lol:
W³aœciwie to ja nie wiem, z czego tak siê cieszê. Powinnam wspó³czuÌ Paw³owi. Ale z drugiej strony, jeœli realizuje swoje powo³anie, to ka¿de miejsce i ka¿dy temat relacji powinien go cieszyÌ, nawet jeœli dostaje za to marne pieni¹dze :D
A dlaczego musiano do GdaĂąska wysÂłaĂŚ posiÂłki :> MoÂże wszyscy odeszli z redakcji, wÂłaÂśnie z powodu niskich pÂłac i niedowartoÂściowania? PrzecieÂż TVN24 tylko Jaconia doceniÂł :mhm:
NiewaÂżne :D
PawÂła los jest najwaÂżniejszy tutaj :D No i mĂłj :D Fanki marnotrawnej :neutral:
Na wÂłasne oczy mam nadziejĂŞ niebawem PawÂła zobaczyĂŚ :>
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

:o Funcky jesteœ :o Ju¿ od pi¹tku nawet :o Tak siê cieszê :D Ca³y czas mia³am w pamiêci te Twoje po¿egnalne sentencje :uhh: Tu w w¹tku Paw³a i tam, w w¹tku Agaty :uhh: I zupe³nie nie wiem czemu nachodzi³a mnie myœl, ¿e po¿egna³aœ siê z nami na zawsze :uhh: Ale jesteœ wreszcie i to jest najwa¿niejsze :tanczy: Nie zagl¹da³am, i nie pisa³am na forum ostatnio, poniewa¿ straszliwa z³oœÌ ( :mhm: czy¿by fanka zarazi³a siê od swojego idola :mhm: ) na niesprawiedliwoœÌ, która dzieje siê prawie ka¿dego dnia :uhh: trawi³a moje wnêtrze :uhh: Wola³am nic nie pisaÌ, bo pewnie na drugi dzieù bym ¿a³owa³a moich s³ów ( choÌ by³yby w 100% szczere :uhh: ) :rozglada: I tak po ataku z³oœci przysz³a bezsilnoœÌ, a dziœ obudzi³am siê ju¿ ca³kiem spokojna, z myœl¹, ¿e widocznie tak ju¿ musi byÌ :roll:
Funckyrella pisze:No, tylko ten nastrĂłj w GdaĂąsku, wielka zagadka :uhh:
:uhh: No, nie mogĂŞ przestaĂŚ o tym myÂśleĂŚ :uhh: Ale moÂże skoro mi siĂŞ nastrĂłj poprawiÂł :rozglada: to moÂże PawÂłowi teÂż :mhm: moÂże coÂś niedobrego w powietrzu byÂło :rozglada:
Funckyrella pisze:W ogĂłle, jego pobyt tam :>
:mhm: O tej sprawie te¿ du¿o myœla³am :rozglada: Wiele powodów jego pobytu w Gdaùsku w³aœnie, przysz³o mi do g³owy :rozglada: ale ¿aden nie nadaje siê do tego, ¿eby o nim napisaÌ publicznie :devil: Chocia¿ :roll: mo¿e jeden :rozglada: Czasami szefowie dbaj¹ o to , ¿eby pracownicy firmy nie nudzili siê i postanawiaj¹ urozmaicaÌ im ¿ycie zawodowe, czy nie tak? W tym celu wymyœlaj¹ ró¿ne interesuj¹ce zadania :rozglada: I mo¿e pracownicy tvn24 realizuj¹ teraz projekt :rozglada: zatytu³owany "Poznaj swój kraj" :mhm: :rozglada:
Funckyrella pisze:ÂŻyczenie siĂŞ speÂłniÂło i popatrz jak czĂŞsto mogÂłaÂś PawÂłem ulubionym siĂŞ delektowaĂŚ :tanczy:
ÂŻycz mi tego jeszcze :lol2:
Funckyrella pisze:Na wÂłasne oczy mam nadziejĂŞ niebawem PawÂła zobaczyĂŚ :>
:uhh: PĂłki co, nie ma PawÂła :uhh: Nawet nie moÂżemy zobaczyĂŚ, czy nastrĂłj mu siĂŞ poprawiÂł :uhh:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

DÂżastina pisze::o Funcky jesteÂś :o JuÂż od piÂątku nawet :o Tak siĂŞ cieszĂŞ :D
No to ja mogê dok³adnie tak samo na Twój widok siê uradowaÌ, poniewa¿ Twoja nieobecnoœÌ napawa³a mnie lêkiem, ¿e mo¿e obrazi³aœ siê albo co gorszego jeszcze :rozglada:
JeÂśli bĂŞdzie to moÂżliwe i znikniĂŞcie ode mnie zaleÂżne, to na pewno Ciebie w szczegĂłlnoÂści, o tym poinformujĂŞ :D Gorzej jeÂśli jakiÂś nagÂłe i niezaleÂżne ode mnie znikniĂŞcie bĂŞdzie wchodziÂło w rachubĂŞ, ale odpukajmy lepiej to :rydzyk:
Nie zagl¹da³am, i nie pisa³am na forum ostatnio, poniewa¿ straszliwa z³oœÌ ( :mhm: czy¿by fanka zarazi³a siê od swojego idola :mhm: ) na niesprawiedliwoœÌ, która dzieje siê prawie ka¿dego dnia :uhh: trawi³a moje wnêtrze :uhh: Wola³am nic nie pisaÌ, bo pewnie na drugi dzieù bym ¿a³owa³a moich s³ów ( choÌ by³yby w 100% szczere :uhh: ) :rozglada: I tak po ataku z³oœci przysz³a bezsilnoœÌ, a dziœ obudzi³am siê ju¿ ca³kiem spokojna, z myœl¹, ¿e widocznie tak ju¿ musi byÌ :roll:
Nie wiem o co dok³adnie biega, ale jeœli chodzi o niesprawiedliwoœÌ i mierzenie siê z ni¹, to powiedzmy, ¿e mam na tym polu niema³e doœwiadczenie ;)

:rozglada: Tego te¿ nieraz doœwiadczy³am ;) Czasami lepiej ugryŸÌ siê w jêzyk, choÌ to boli, oj boli :/ A i uduszeniem siê, w skutek hamowania wybuchu z³ych emocji mo¿e to zagroziÌ :spiewa: Ile¿ ¿yciu trzeba znosiÌ i przemilczeÌ, ¿eby nie rozpêtaÌ niechc¹cy wojny :spiewa:
Politycy i inni wielcy tego Âświata mogliby od nas dwu uczyĂŚ siĂŞ jak dyplomatycznie unikaĂŚ wszelkich okrutnych konfliktĂłw zbrojnych :spiewa:
:mhm: O tej sprawie te¿ du¿o myœla³am :rozglada: Wiele powodów jego pobytu w Gdaùsku w³aœnie, przysz³o mi do g³owy :rozglada: ale ¿aden nie nadaje siê do tego, ¿eby o nim napisaÌ publicznie :devil: Chocia¿ :roll: mo¿e jeden :rozglada: Czasami szefowie dbaj¹ o to , ¿eby pracownicy firmy nie nudzili siê i postanawiaj¹ urozmaicaÌ im ¿ycie zawodowe, czy nie tak? W tym celu wymyœlaj¹ ró¿ne interesuj¹ce zadania :rozglada: I mo¿e pracownicy tvn24 realizuj¹ teraz projekt :rozglada: zatytu³owany "Poznaj swój kraj" :mhm: :rozglada:
I to od tej najlepszej strony :lol2: Gdaùsk to przecie¿ piêkne miasto, a na pewno ³adniejsze od Wa-wy, i zdrowsze. Chyba ¿e Paw³owi nie sprzyja zwiêkszona iloœÌ jodu :roll: Mo¿e Pawe³ wola³by górskie powietrze :roll: Ale tu jeszcze ruch zwi¹zany z przemieszczaniem siê dochodzi³ :) A ruch przecie¿ dobrze wp³ywa na nasz¹ psychikê - gdy nieco siê zmêczymy od razu mamy lepsze samopoczucie - teoretycznie, w wiêkszoœci przypadków tak jest. A jednak Pawe³ nie mia³ humorku :mhm: A mo¿e tak poleciÌ Paw³owi Tai Chi Chan - chiùskie Ìwiczenia, które zapewniaj¹ pogodê ducha :D
ÂŻycz mi tego jeszcze :lol2:
Twoja proœba jest dla mnie rozkazem :D Ju¿ tam klecê naprêdce jakieœ zaklêcie, ¿ebyœ jutro mog³a zobaczyÌ uœmiechniêtego od ucha do ucha Paw³a i póŸniej mog³a mi to szczegó³owo opisaÌ :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

D¿astina pisze: Nie zagl¹da³am, i nie pisa³am na forum ostatnio, poniewa¿ straszliwa z³oœÌ ( :mhm: czy¿by fanka zarazi³a siê od swojego idola :mhm: ) na niesprawiedliwoœÌ, która dzieje siê prawie ka¿dego dnia :uhh: trawi³a moje wnêtrze :uhh: Wola³am nic nie pisaÌ, bo pewnie na drugi dzieù bym ¿a³owa³a moich s³ów ( choÌ by³yby w 100% szczere :uhh: ) :rozglada: I tak po ataku z³oœci przysz³a bezsilnoœÌ, a dziœ obudzi³am siê ju¿ ca³kiem spokojna, z myœl¹, ¿e widocznie tak ju¿ musi byÌ :roll:
Strrrrasznie tajemnicza jesteÂś DÂżastina :>
Ale jeÂśli Ci ulÂży, to nie milcz :> Jak wykrzyczysz co CiĂŞ trapi, to ci ulÂży :D
Funckyrella pisze:A moÂże tak poleciĂŚ PawÂłowi Tai Chi Chan - chiĂąskie ĂŚwiczenia, ktĂłre zapewniajÂą pogodĂŞ ducha :D
Eeee tam! Od razu daĂŚ go do ''TaĂąca z gwiazdami' :D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: Strrrrasznie tajemnicza jesteÂś DÂżastina :>
Ja tajemnicza? Ja jestem jawna jak raport likwidatora WSI :devil:
Black Jack '62 pisze:Ale jeÂśli Ci ulÂży, to nie milcz :> Jak wykrzyczysz co CiĂŞ trapi, to ci ulÂży :D
Dziêki za radê :* Ale ju¿ mi przesz³o :lol2: A, co ja siê tam bêdê denerwowaÌ, wszak nie od dziœ wiadomo, ¿e z³oœÌ piêknoœci szkodzi :lol2: Krzyk powiadasz :mhm: Obawiam siê, ¿e to nie dla mnie terapia :rozglada: a to dlatego, ¿e krzyk to moja codziennoœÌ :rozglada: Taki krzykliwy i donoœny g³osik posiadam :rozglada: Od domowników s³yszê nieustannie: nie krzycz :lol: A Ty byœ mi siê wykrzyczeÌ kaza³ :lol: Jeœli coœ mia³oby mi pomóc, to wyciszenie raczej :devil:
Black Jack '62 pisze:
Funckyrella pisze:A moÂże tak poleciĂŚ PawÂłowi Tai Chi Chan - chiĂąskie ĂŚwiczenia, ktĂłre zapewniajÂą pogodĂŞ ducha :D
Eeee tam! Od razu daĂŚ go do ''TaĂąca z gwiazdami' :D
A ja sobie myÂślĂŞ, Âże najlepszÂą terapiÂą rozweselajÂącÂą dla PawÂła :rozglada: byÂłyby odwiedziny u nas, tu na forum :lol2: PoklikaÂłby sobie facet z nami i od razu staÂłby siĂŞ radoÂśniejszy :lol2: Wszelkie lĂŞki, obawy, niepokoje odeszÂłyby w zapomnienie :roll:
Funckyrella pisze:Twoja proœba jest dla mnie rozkazem :D Ju¿ tam klecê naprêdce jakieœ zaklêcie, ¿ebyœ jutro mog³a zobaczyÌ uœmiechniêtego od ucha do ucha Paw³a i póŸniej mog³a mi to szczegó³owo opisaÌ :D
Có¿ mogê napisaÌ :lol2: Niech siê spe³ni :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:
Black Jack '62 pisze: Strrrrasznie tajemnicza jesteÂś DÂżastina :>
Ja tajemnicza? Ja jestem jawna jak raport likwidatora WSI :devil:
No to jak takie porĂłwnanie rzuciÂłaÂś, to tym bardziej mnie utwierdziÂłaÂś w tym, Âże tajemnicza jesteÂś :D
Krzyk powiadasz :mhm: Obawiam siê, ¿e to nie dla mnie terapia :rozglada: a to dlatego, ¿e krzyk to moja codziennoœÌ :rozglada: Taki krzykliwy i donoœny g³osik posiadam :rozglada: Od domowników s³yszê nieustannie: nie krzycz :lol:
A sprawiasz wraÂżenie anielsko spokojnej i zrĂłwnowaÂżonej ... :D
A Ty byÂś mi siĂŞ wykrzyczeĂŚ kazaÂł :lol: JeÂśli coÂś miaÂłoby mi pomĂłc, to wyciszenie raczej :devil:
CzyÂżbyÂś wcielaÂła w Âżycie :> PaweÂł chyba teÂż dziÂś wyciszony :mhm:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: A sprawiasz wraÂżenie anielsko spokojnej i zrĂłwnowaÂżonej ... :D
No widzisz, jak to siĂŞ czasami moÂżna pomyliĂŚ w ocenie drugiego czÂłowieka :lol:
Black Jack '62 pisze:
A Ty byÂś mi siĂŞ wykrzyczeĂŚ kazaÂł :lol: JeÂśli coÂś miaÂłoby mi pomĂłc, to wyciszenie raczej :devil:
CzyÂżbyÂś wcielaÂła w Âżycie :>
A dlaczego pytasz? :rozglada: CzyÂżbyÂś tĂŞskniÂł za mnÂą? :rozglada:
Black Jack '62 pisze: PaweÂł chyba teÂż dziÂś wyciszony :mhm:
No :uhh: a to do niego takie niepodobne, prawda? :devil: Funcky siê chyba zaklêcia pomyli³y :lol: Ale mo¿e to nawet lepiej, ¿e go nie by³o, œnieg sypa³ w Wawie dzisiaj, ogólnie aura nieprzyjemna taka :uhh: a relacje ze stolicy dziœ g³ównie ze œwie¿utkiego powietrza :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:A dlaczego pytasz? :rozglada: CzyÂżbyÂś tĂŞskniÂł za mnÂą? :rozglada:
..nie tylko Black - wszyscy tĂŞsknimy :lol2:
D¿astina pisze:Funcky siê chyba zaklêcia pomyli³y :lol: Ale mo¿e to nawet lepiej, ¿e go nie by³o, œnieg sypa³ w Wawie dzisiaj, ogólnie aura nieprzyjemna taka :uhh: a relacje ze stolicy dziœ g³ównie ze œwie¿utkiego powietrza :rozglada:
..ale jego to chyba w ogóle nie ma w pracy bo nawet materia³ów nie przygotowuje :mhm:
ODPOWIEDZ