Paweł Łukasik
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
No, nie do koĂąca tak jestobieÂżyÂświat pisze:..i dziÂś znĂłw nie

Krzysiu, nie jĂŞcz takobieÂżyÂświat pisze:..oj DÂżastina

Wiemy juÂż, Âże przypuszczenia maxxxa siĂŞ nie sprawdziÂły, ale wiesz przecieÂż, Âże we mnie zawsze masz wsparcieobieÂżyÂświat pisze:..jeÂśli maxxx dobrze przypuszcza to musimy trzymaĂŚ siĂŞ razem to moÂże jakoÂś ten czas przetrwamy :spiewa:

:mhm: JeÂśli o mnie chodzi, to na pewno ja :rozglada: chyba nikt nie ma co do tego wÂątpliwoÂści :rozglada: Ale Ty Black :mhm: Ty wydajesz siĂŞ byĂŚ inny niÂż zwykle :mhm: :rozglada:Black Jack '62 pisze: Dziwne, prawda, zupeÂłnie do mnie, ani do Ciebie niepodobne :rozglada:
Czy Ty to na pewno Ty, a ja to na pewno ja? :devil:
[ Dodano: Czw Mar 08, 2007 12:21 am ]
Serwis o 23:00 przed chwilÂą siĂŞ skoĂączyÂł

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

-
- Fan Forum
-
- Fan Forum
JuÂż wiem co DÂżastina na wstĂŞpie napisze: jaki ten PaweÂł przystojny
No bo przystojny
Nie wiem co Ty robi³aœ w tym czasie, kiedy Pawe³ pracowa³, ale ja musia³em wyjœÌ zaszaleÌ, bo doœÌ Ÿle znoszê roz³¹kê
rozumiesz mam nadziejĂŞ
? Po obieÂżyÂświacie juÂż to zresztÂą juÂż to widaĂŚ, a ja nie widzĂŞ powodĂłw, dla ktĂłrych miaÂłoby byĂŚ ze mnÂą inaczzej
? A! juÂż wiesz, dlaczego wydajĂŞ Ci siĂŞ byĂŚ innym niÂż zwykle
Ale podzielam oczywiœcie Twoj¹ radoœÌ, bo czemu mia³oby byÌ inaczej, skoro Ty masz powody do wielkiej radoœci

No bo przystojny

No to jeÂśli byÂł, to moÂżna powiedzieĂŚ, Âże oglÂądaÂł siĂŞ sam a przynajmniej miaÂł dwĂłjkĂŞ wiernych widzĂłw mniej :uhh:DÂżastina pisze: CoÂś mi w tym tygodniu z PawÂłem nie po drodze :uhh: Ale serwis o 23:00 i podsumowanie dnia na pewno obejrzĂŞi bĂŞdĂŞ siĂŞ delektowaĂŚ sÂłuchaniem i oglÂądaniem mojego ulubieĂąca
![]()
Nie wiem co Ty robi³aœ w tym czasie, kiedy Pawe³ pracowa³, ale ja musia³em wyjœÌ zaszaleÌ, bo doœÌ Ÿle znoszê roz³¹kê

Ale podzielam oczywiœcie Twoj¹ radoœÌ, bo czemu mia³oby byÌ inaczej, skoro Ty masz powody do wielkiej radoœci

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Fan Forum
:> PrzecieÂż nikt nie twierdzi, Âże jest zÂły :rozglada: no, w tym wÂątku przynajmniej :rozglada: Wszyscy siĂŞ tu zachwycamy PawÂłem i jego dziennikarstwemelfika pisze:PaweÂł ÂŁukasik wcale nie jest taki zÂły

:rozglada: Ja teÂż tak uwaÂżam :rozglada: Ale czy moÂże byĂŚ inaczej skoro, dla mnie, on jest najlepszym dziennikarzem na Âświecieelfika pisze:UwaÂżam ,Âże sÂą gorsi od niego.

:> O, podÂłyBlack Jack '62 pisze:JuÂż wiem co DÂżastina na wstĂŞpie napisze: jaki ten PaweÂł przystojny![]()

ZadziwiajÂąco Âłatwo mi siĂŞ z TobÂą zgodziĂŚ :szalony:Black Jack '62 pisze:No bo przystojny![]()
Na szczêœcie okaza³o siê, ¿e w b³¹d zosta³am wprowadzonaBlack Jack '62 pisze:No to jeœli by³, to mo¿na powiedzieÌ, ¿e ogl¹da³ siê sam a przynajmniej mia³ dwójkê wiernych widzów mniej :uhh:

No nie wiem :mhm: wydaje mi siê, ¿e to o coœ wiêcej ni¿ tylko o roz³¹kê chodzi :mhm:Black Jack '62 pisze:A! ju¿ wiesz, dlaczego wydajê Ci siê byÌ innym ni¿ zwykle![]()
No :rozglada: mam :rozglada: A Tobie Krzysiu bardziej niÂż zwylke wdziĂŞczna za capsy jestem :* Tak cierpisz, a nie zapominasz o mnie :*obieÂżyÂświat pisze:..no i masz PawÂła jeszcze dzis![]()
![]()
W³¹czam sobie dziœ tv oko³o po³udnia, a tam konferencja, jakiœ umundurowany goœÌ mówi: Po piêtnastym marca bêd¹ strzelania do opancerzenia, które ma s³u¿yÌ opancerzeniu naszych Rosomaków :devil: DoœÌ zabawnie to brzmi, prawda? :rozglada: Potem minister Szczyg³o (mój ulubiony :rozglada: ) coœ tam œciemnia³ :rozglada: I wreszcie us³ysza³am to, co na konferencjach s³yszeÌ najbardziej lubiê

[ Dodano: Czw Mar 08, 2007 11:14 pm ]
A jednak nie koniec :tanczy: Jak donosi tvn24.pl PaweÂł zaprasza na podsumowanie dnia :tanczy: Jak ja lubiĂŞ byĂŚ niewyspana z powodu oglÂądania podsumowania :rozglada: w wykonaniu PawÂła oczywiÂście :rozglada:
[ Dodano: PiÂą Mar 09, 2007 11:58 pm ]
:uhh: No tak :uhh: sama siĂŞ zostaÂłam :uhh: wszyscy mnie opuÂścili :uhh: MoÂże jakoÂś sobie poradzĂŞ

:rozglada: DÂżastina i jak tam wczorajsze podsumowanie dnia? :rozglada:
:> Och, chcia³abym napisaÌ, ¿e jak zawsze cudownie :uhh: ale niestety nie mogê :uhh: Ju¿ w serwisie o 23:00 okaza³o siê, ¿e w powietrzu wisi konferencja prezydenta :> mocno spóŸniona zreszt¹

:rozglada: DÂżastina, a oglÂądaÂłaÂś dziÂś raport wieczorny? :rozglada: PaweÂł byÂł :rozglada:

:rozglada: DÂżastina :mhm: ciekawe czy PaweÂł poprowadzi dziÂś podsumowanie dnia :mhm:
Mam nadziejĂŞ, Âże tak wÂłaÂśnie bĂŞdzie

-
- Stały bywalec
DÂżastina, biedna DÂżastina, spĂłjrz z jakimi niewdziĂŞcznikami przyszÂło Ci ÂżyĂŚ na tym Âświecie
(za wyjÂątkiem maxxx'a, ktĂłry ewidentnie wzruszyÂł siĂŞ Twoim losem
) CiĂŞÂżki los CiĂŞ spotkaÂł, oj ciĂŞÂżki, ale PaweÂł wszystko piĂŞknie Ci rekompensuje, prawda?
WspaniaÂły mÂłody czÂłowiek
ImponujÂący miaÂł czas w pracy przez te dwa tygodnie, podczas ktĂłrych mnie u Was nie byÂło :o
Dzastina Âświetny opis, jak zawsze zresztÂą
Sama sobie siê dziwiê, ¿e zd¹¿am te wszystkie zaleg³oœci nadrobiÌ, tym bardziej, ¿e wpadam do Was (mimo wszystko Was) z jednodniow¹ tylko wizyt¹
Black
:szalony: Nie poznajĂŞ CiĂŞ :devil: WiedziaÂłam jednak, Âże w koĂącu siĂŞ ze mnÂą zgodzisz, wiedziaÂłam :jupi: Achhhh, gust to my mamy genetycznie odziedziczony
No dobra, wiem co przeÂżywasz ostatnio :buzi: Ty jesteÂś nastawiony na odbiĂłr TVN24 bardzo monopolistycznie, takie prawdziwe emocje jest w stanie dostarczyĂŚ Ci tylko Agata, no a my to mamy jeszcze alternatywne ÂźrĂłdÂła emocji, ja i DÂżastina np. tutaj, w tym wÂątku
Jak miÂło DÂżastina, Âże pamiĂŞtasz to co kiedyÂś napisaÂłam
Wyobra¿am sobie z jakim b³yskiem w oku Pawe³ o tych wszystkich militarnych kwestiach opowiada³, no i z jak¹ dok³adnoœci¹ i dba³oœci¹ o ka¿dy szczegó³. Musia³ posi¹œÌ ogromn¹ wiedzê specjalistyczn¹ z zakresu opancerzania tego opancerzenia
:brawa:
Czekamy oczywiÂście na jakiÂś imponujÂący dyÂżur za biurkiem
JeÂśli moÂżna mieĂŚ jeszcze jakieÂś Âżyczenia, to ja ÂżyczĂŞ sobie sobie PawÂła tak raczej w godzinach popoÂłudniowych
[ Dodano: Sob Mar 10, 2007 12:24 pm ]
No i juÂż wiem, Âże proÂśby nie speÂłnili :/ PawÂła nie ma :/
No có¿ muszê chyba plany wieczorne trochê zmieniÌ - mam nadziejê, ¿e nie na pró¿no

ImponujÂący miaÂł czas w pracy przez te dwa tygodnie, podczas ktĂłrych mnie u Was nie byÂło :o
Dzastina Âświetny opis, jak zawsze zresztÂą

Sama sobie siê dziwiê, ¿e zd¹¿am te wszystkie zaleg³oœci nadrobiÌ, tym bardziej, ¿e wpadam do Was (mimo wszystko Was) z jednodniow¹ tylko wizyt¹

JuÂż wiem co DÂżastina na wstĂŞpie napisze: jaki ten PaweÂł przystojny
No bo przystojny
Black

Ty cholero, obieÂżyÂświat, dlaczego nie uwieczniÂłeÂś tego na capsach???!!! Wprawdzie DÂżastina opisuje wszystko bardzo obrazowo, ale jednak zobaczyĂŚ to, to byÂło by dopiero doznanie :]Funcky juÂż kiedyÂś wspominaÂła o tym, Âże PaweÂł lubi nawijaĂŚ o militariach Nie moÂżna temu zaprzeczyĂŚ Z takim bÂłyskiem w oczach o tym wszystkim mĂłwiÂł RelacjonowaÂł tĂŞ konferencjĂŞ wsparty o jakiÂś pojazd wojskowy OdpowiadajÂąc na pytanie kolegi KuÂźniara wyjaÂśniÂł ( z zabĂłjczo urzekajÂącym uÂśmiechem na twarzy ), Âże to nie rosomak, a mercedes wojskowy PaweÂł podaÂł typ, ale ja niestety nie pamiĂŞtam
No dobra, wiem co przeÂżywasz ostatnio :buzi: Ty jesteÂś nastawiony na odbiĂłr TVN24 bardzo monopolistycznie, takie prawdziwe emocje jest w stanie dostarczyĂŚ Ci tylko Agata, no a my to mamy jeszcze alternatywne ÂźrĂłdÂła emocji, ja i DÂżastina np. tutaj, w tym wÂątku

Jak miÂło DÂżastina, Âże pamiĂŞtasz to co kiedyÂś napisaÂłam

Spokojnie DÂżastina, dzisiaj jesteÂś autentycznie we dwie:rozglada: DÂżastina :mhm: ciekawe czy PaweÂł poprowadzi dziÂś podsumowanie dnia :mhm:
Mam nadziejĂŞ, Âże tak wÂłaÂśnie bĂŞdziei Âże dziÂś Âżadna konferencja nie bĂŞdzie mi przeszkadzaÂła w delektowaniu siĂŞ :rozglada: pracÂą mojego ulubieĂąca

Czekamy oczywiÂście na jakiÂś imponujÂący dyÂżur za biurkiem

JeÂśli moÂżna mieĂŚ jeszcze jakieÂś Âżyczenia, to ja ÂżyczĂŞ sobie sobie PawÂła tak raczej w godzinach popoÂłudniowych

[ Dodano: Sob Mar 10, 2007 12:24 pm ]
No i juÂż wiem, Âże proÂśby nie speÂłnili :/ PawÂła nie ma :/
No có¿ muszê chyba plany wieczorne trochê zmieniÌ - mam nadziejê, ¿e nie na pró¿no

Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Fan Forum
Mam alibi na wczorajszy wieczór, ale mo¿e je przemilczê, z racji wczesnej pory dnia :devil: Za wszystko co z³e z mojej strony przepraszam, to nie by³o zamierzone, ale có¿ czasami tak po prostu musi byÌ i nie chce byÌ inaczej :uau:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Stały bywalec
Dobra, dobra :] JuÂż nie wymyÂślaj :devil:
Aktualnie mam wiêksze zmartwienie :/ Pawe³ mia³ byÌ po po³udniu i co? I go nie ma :/ Cz³owiek przyje¿d¿a raz na dwa tygodnie do domu sobie poogl¹daÌ ulubionego dziennikarza w spokoju w ulubionej stacji i musi obejœÌ siê smakiem :?
Aktualnie mam wiêksze zmartwienie :/ Pawe³ mia³ byÌ po po³udniu i co? I go nie ma :/ Cz³owiek przyje¿d¿a raz na dwa tygodnie do domu sobie poogl¹daÌ ulubionego dziennikarza w spokoju w ulubionej stacji i musi obejœÌ siê smakiem :?
Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

Kolei goœÌmi goœciami Funcky
jesteÂś :* Nie mĂłw tylko, Âże nie czekaÂłaÂś do 20:00, aÂż DÂżakob zakoĂączy dyÂżur :rozglada: a w raporcie wieczornym pojawi siĂŞ PaweÂł
Zlokalizowa³am go ju¿ póŸnym popo³udniem
krĂŞciÂł siĂŞ po studio
odziany byÂł w takÂą jasnÂą czaderskÂą bluzĂŞ
A raporcik dzisiejszy wspaniaÂły
goœcie, ³¹czenia z kolegami i kole¿ankami redakcyjnymi, ogólnie bardzo ¿ywy program, a Pawe³ - profesjonalny, uœmiechniêty i taki przystojny
No, ale po kolei :rozglada: W pierwszej czêœci raportu rozmowa z wiceminister pracy Joann¹ Kluzik Rostkowsk¹, temat rozmowy - rz¹dowy program dla rodzin. :mhm: Na pocz¹tku Pawe³ dopytywa³ siê o tzw. urlopy tacierzyùskie :mhm: czy¿by coœ planowa³ :rozglada: Drug¹ czêœÌ raportu zdominowa³a bie¿¹ca polityka krajowa, a dok³adniej fikaj¹cy :rozglada: znowu :rozglada: Andrzej Lepper. Na pocz¹tek rozmowa telefoniczna z by³ym przewodnicz¹cym TK prof. Markiem Safianem - Pawe³ dopytywa³ siê czy Samoobronie grozi delegalizacja. Pó¿niej rozmowa na ten sam temat z goœÌmi w studio - dr Ann¹ Matersk¹ Sosnowsk¹ i dr Jackiem Kucharczykiem. Za wszystkie rozmowy nale¿y siê Paw³owi wielkie uznanie i wielkie :brawa: Tak mi³o mi siê ogl¹da³o i s³ucha³o
tylko dlaczego mĂłj ulubieniec poÂżegnaÂł siĂŞ juÂżd ziesiĂŞĂŚ minut przed 21:00
Czasami raport trwaÂł dÂłuÂżej
Ale nic to
zaprosiÂł juÂż na kolejne serwisy :tanczy: z zaproszenia skorzystam naturalnie
) :rozglada: CieszĂŞ siĂŞ, Âże ukwieciÂłeÂś moje wywody :rozglada: tymi wspaniaÂłymi capsami
Wczorajsze podsumowanie dnia upÂłynĂŞÂło bardzo spokojnie, na caÂłe szczĂŞÂście nikt nie wyskoczyÂł z konferencjÂą prasowÂą :rozglada: PaweÂł przeprowadziÂł krĂłtkÂą rozmowĂŞ telefonicznÂą z byÂłym ministrem w kancelarii prezydenta - Andrzejem Krawczykiem o jego zbliÂżajÂącym siĂŞ procesie lustracyjnym. Na koniec usÂłyszaÂłam od mojego ulubionego pana redaktora Âżyczenie: spokojnej nocy
i poÂłoÂżyÂłam siĂŞ spaĂŚ, Âżeby sprawdziĂŚ czy Âżyczenie siĂŞ speÂłni
SpeÂłniÂło siĂŞ :rozglada: spaÂłam jak :aniol: :rozglada:
zdolny
czarujÂący
bÂłyskotliwy
przystojny
Tak masz racjĂŞ Funcky - wspaniaÂły
Lepszej rekompensaty - za niedogodnoÂści, jakie czasami siĂŞ w Âżyciu przytrafiajÂą :uhh: nie moÂżna sobie wymarzyĂŚ

:rozglada: Nawet nie¿le mi sz³o, prawda? ( sama skromnoœÌ z mojej stronymaxxx pisze:Tak fajnie mi siê czyta ten Twój monolog,¿e a¿ ¿al przerywaÌ :aniol:
Mimo wszystko zrobiĂŞ tox: Sorry :stop: :tanczy:

Eee, mogÂłeÂś chociaÂż napisaĂŚ czy Ci siĂŞ podobaÂło :rozglada: Bo co ja napiszĂŞ to bardzo Âłatwo przewidzieĂŚmaxxx pisze:JuÂż nie bede pisal jak wypadÂł bo sama zrobisz to lepiej :spiewa:

InteligentnyFunckyrella pisze:CiĂŞÂżki los CiĂŞ spotkaÂł, oj ciĂŞÂżki, ale PaweÂł wszystko piĂŞknie Ci rekompensuje, prawda?WspaniaÂły mÂłody czÂłowiek

:rozglada: Nie mam pojêcia co Ty mog³eœ wczoraj wieczorem robiÌ :> Mam jednak nadziejê, ¿e nie robisz nic takiego, czego póŸniej móg³byœ ¿a³owaÌ :devil:Black Jack '62 pisze:Mam alibi na wczorajszy wieczór, ale mo¿e je przemilczê, z racji wczesnej pory dnia :devil:

-
- Fan Forum
Przez wzgl¹d na to ostatnie zdanie, mog³em znów zgadywaÌ, co mo¿esz napisaÌD¿astina pisze:Kolei goœÌmi goœciami Funckyjesteœ :* Nie mów tylko, ¿e nie czeka³aœ do 20:00, a¿ D¿akob zakoùczy dy¿ur :rozglada: a w raporcie wieczornym pojawi siê Pawe³
Zlokalizowa³am go ju¿ póŸnym popo³udniem
krĂŞciÂł siĂŞ po studio
odziany byÂł w takÂą jasnÂą czaderskÂą bluzĂŞ
A raporcik dzisiejszy wspaniaÂły
goœcie, ³¹czenia z kolegami i kole¿ankami redakcyjnymi, ogólnie bardzo ¿ywy program, a Pawe³ - profesjonalny, uœmiechniêty i taki przystojny
![]()

A Funcky siĂŞ zaÂłapaÂła na raport

I co odczuĂŚ Funcky wÂłaÂśnie, to dostaÂłem zadanie specjalne sms'em

Wczoraj ju¿ nie zd¹¿y³a na net wskoczyÌ, ale przes³a³a mi sms'a treœciwego, ¿ebym napisa³, ¿e wg niej wczorajszy raport by³ rewelacyjny a Pawe³ w rozmowach s³odziutki, perfekcyjny i profesjonalny

ÂŁudzÂąco podobne odczucia, jak to we fan-clubach, w ktĂłrych pisze siĂŞ opinie, bywa :]
OczywiÂście wierzĂŞ Wam obu na sÂłowo, poniewaÂż skoro dwie tak napisaÂłyÂście, to tak musiaÂło byĂŚ

Musia³bym ca³ego ¿ycia ¿a³owaÌBlack Jack '62 pisze: :rozglada: Nie mam pojêcia co Ty mog³eœ wczoraj wieczorem robiÌ :> Mam jednak nadziejê, ¿e nie robisz nic takiego, czego póŸniej móg³byœ ¿a³owaÌ :devil:

Black, Black, Black :rozglada: To ja juÂż siĂŞ chyba domyÂślam co Ty mogÂłeÂś owego wieczora porabiaĂŚ :rozglada:
Tak by³o wczoraj, a dziœ? :mhm: Dzisiejszy raport œmia³o mo¿na nazwaÌ raportem kryminalnym. Zdominowany by³ informacjami o zbrodni w Wo³ominie. Pawe³ dwie rozmowy dotycz¹ce tej w³aœnie sprawy przeprowadzi³. Pierwsza telefoniczna z rzecznikiem KGP w Warszawie - Mariuszem Soko³owskim. Druga, w studio, a goœÌmi Paw³a byli - dziennikarz Jerzy Jachowicz i Krzysztof Orszagh ze stowarzyszenia przeciwko zbrodni
W trakcie raportu na próŸno by³o wypatrywaÌ uœmiechu na twarzy pana redaktora
tematyka nie nastrajaÂła radoÂśnie :uhh: Ale koĂącĂłwka raportu wrĂŞcz przeciwnie :tanczy: PaweÂł tak siĂŞ cieszyÂł z kolejnego zwyciĂŞstwa Adama MaÂłysza :tanczy: Przyznam siĂŞ jeszcze na sam koniec do tego, Âże liczĂŞ jeszcze na uÂśmiech w podsumowaniu dnia :rozglada: tak na dobranoc :rozglada:
Ps.
Wszystko wskazuje na to, ¿e ten sam raport wieczorny ogl¹da³yœmyBlack Jack '62 pisze: A Funcky siê za³apa³a na raportJednak, mimo póŸniej pory
I co odczuĂŚ Funcky wÂłaÂśnie, to dostaÂłem zadanie specjalne sms'em
Wczoraj ju¿ nie zd¹¿y³a na net wskoczyÌ, ale przes³a³a mi sms'a treœciwego, ¿ebym napisa³, ¿e wg niej wczorajszy raport by³ rewelacyjny a Pawe³ w rozmowach s³odziutki, perfekcyjny i profesjonalny![]()

Ps.
Có¿ za wyznanie :rozglada: To, ¿e wierzysz Funcky mnie nie dziwi oczywiœcie :rozglada: Ale mi :mhm: Czym sobie na taki zaszczyt zas³u¿y³am :mhm:Black Jack '62 pisze:Oczywiœcie wierzê Wam obu na s³owo, poniewa¿ skoro dwie tak napisa³yœcie, to tak musia³o byÌA nikomu innemu przecie¿ tak jak Wam nie wierzê