Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

zoha8 pisze:
Black Jack '62 pisze:Gorzej jeÂśli Agatka padÂła ofiarÂą plagi urlopĂłw :/
I tu Pan trafiÂł.
..Âże co niby :?: :!: :o :shock: :shock: :shock:
..no nie to byÂł jak dla mnie najczarniejszy scenariusz ;( ;( ;(
..tylko Âże nawet w najgorszym Âśnie nie przypuszczaÂłem Âże aÂż tak beznadziejnie czarny bĂŞdzie ;( ;(
zoha8 pisze:]Podró¿e zaoceaniczne trwaj¹ zazwyczaj d³ugo,
..dÂługo..dÂługo..dÂługo..BoÂże :hmm: ..jak to zÂłowieszczo brzmi :hmm: ;( ;(

Dlatego spokojnie w najbliÂższych dniach moÂżecie omijaĂŚ TVN24.
..a sk¹d bêdziemy póŸniej kiedy ju¿ ten d³ugi ;( czas nieobecnoœci minie :?:
..skÂąd bĂŞdziemy wiedzieli Âże Agatka wrĂłciÂła :?:

..o rany ta informacja to dla mnie grom z jasnego nieba ;( ;( ;(

..ale mam nadziejĂŞ Âże Agatka dobrze siĂŞ bĂŞdzie bawiÂła w..no wÂłaÂśnie :mhm:
..jest za oceanem ale czy to znaczy Âże w USA :?:
Zoha, a sk¹d u Ciebie taka znajomoœÌ planów urlopowych Agatki?
..wszyscy bylibyÂśmy Ci wdziĂŞczni za jakieÂś szczegĂłliki :)
..nawet jeÂśli nie na forum to moÂże pw albo mail :?: :)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Spodziewa³em siê wiele tu zastaÌ po tej krótkiej mojej absencji: relacje z rewelacyjnych relacji, streszczenia, opinie rewelacyjnych materia³ów, przypuszczalne terminy i tematy przysz³ych relacji, rozczarowanie powodowane ci¹g³ym emisjami konferencji prasowych, itd., itd. I oczywiœcie wszystko to jest :) Ale nigdy w ¿yciu nie spodziewa³bym siê odnaleŸÌ tu informacji o takim nag³ym (dla nas nag³ym) wyjeŸdzie Panny Agatty za ocean :o
obieÂżyÂświat pisze:..jest za oceanem ale czy to znaczy Âże w USA :?:
OceanĂłw na Âświecie jest kilka :spiewa: PokonujÂąc drogĂŞ oceanicznÂą moÂżna dostaĂŚ siĂŞ do wszystkich kontynentĂłw :lol2:
Ale, co trzeba zaznaczyĂŚ, kiedy sÂłyszysz o tym, Âże ktoÂś wybiera siĂŞ za ocean, to w pierwszej kolejnoÂści na myÂśl przychodzi kraj nieograniczonych moÂżliwoÂści i speÂłnionych marzeĂą milionĂłw ludzi 8)
JeÂśli faktycznie Stany Zjednoczone Panna Agatta obraÂła sobie za punkt wypoczynkowy, to US-AmerykaĂąska jest aktualnie najszczĂŞÂśliwszÂą nacjÂą na Âświecie 8) I ktoÂś powie, Âże nam Amerykanie niczego nie mogÂą zazdroÂściĂŚ 8) Teraz przekonajÂą siĂŞ, co my Polacy posiadamy 8) A my zazdroÂścimy, Âże nam to podkradli... tymczasowo :D
zoha8 pisze:Podró¿e zaoceaniczne trwaj¹ zazwyczaj d³ugo, /.../
Na pewno wrĂłci!!
...ale tylko tyle napiszĂŞ :)
Faktycznie trwaj¹ d³ugo. Taki na przyk³ad mój s¹siad 20 lat temu do Stanów wyjecha³ i do tej pory nawet nie najrza³ w rodzinne strony :rozglada: Taki znów mój kolega z roku, rok temu niby na 3 miesi¹ce do Stanów pojecha³ i nie ma zamiaru wracaÌ do piêknej i biednej i bez porz¹dnych perspektyw na przysz³oœÌ Polski ;) A taka znów moja...
...yy skorzystam z chwilowego oÂświecenia i moÂże ja juÂż skoĂączĂŞ ten wywĂłd :rozglada:

ÂŻycie w USA jest piĂŞkne sielskie i anielskie dla PolakĂłw, ale Panna Agatta Âżycie piĂŞkne prowadzi chyba rĂłwnieÂż w Polsce :) Poza tym chyba nie mogÂłaby nam tego zrobiĂŚ i nie wrĂłciĂŚ :> :lol:
Black Jack '62 pisze:MyÂślaÂłem jednak, Âże wspĂłlnie z AgatkÂą bĂŞdziemy przeÂżywaĂŚ rocznicĂŞ jej pierwszego razu na wizji ;( A jej niestety nie ma ;(

Jest w zamian za to najprawdopodobniej fotka uwieczniajÂąca ten ''pierwszy raz'' Agatki :lol2:

Obrazek

Drodzy Forumowicze!!! Od tej marynary ... wróÌ :hmm: ... od dnia tej relacji wszystko siê zaczê³o :jupi: :tanczy:
To byÂło rok temu? :o Marynara Âładna :)
:mhm: Czy aktualnie Panna Agatta nie wydaje Wam siĂŞ byĂŚ okrÂąglejszÂą na twarzy? :P
W niczym mi to oczywiÂście nie przeszkadza :D Pyta, tylko, by w przekonaniu siĂŞ utwierdziĂŚ :D
Dla tych widzĂłw, ktĂłrzy znali PannĂŞ AgattĂŞ od poczÂątku, jakiÂż to musiaÂł byĂŚ wyjÂątkowy rok :) Dla mnie pĂłki co kilka wyjÂątkowych miesiĂŞcy :)
obieÂżyÂświat pisze:
Czasami chcia³oby siê, ¿eby d³ugie chwile roz³¹ki trwa³y jak najkrócej ;) Miejmy jednak na wzglêdzie dobro Panny Agatty, która na wyjazd siê zdecydowa³a :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:OceanĂłw na Âświecie jest kilka :spiewa: PokonujÂąc drogĂŞ oceanicznÂą moÂżna dostaĂŚ siĂŞ do wszystkich kontynentĂłw :lol2:
..no rzeczywiÂście ;)
..wiêc mo¿e Agatka uda³a siê w t¹ swoj¹ wymarzon¹ podró¿ do Ameryki Po³udniowej :shock:
..jeœli tak to wkrótce mo¿emy spodziewaÌ siê ksi¹¿ki w ksiêgarniach :lol2:
I ktoÂś powie, Âże nam Amerykanie niczego nie mogÂą zazdroÂściĂŚ 8) Teraz przekonajÂą siĂŞ, co my Polacy posiadamy 8) A my zazdroÂścimy, Âże nam to podkradli... tymczasowo :D
..tylko ile to tymczasowo dla nas oznacza roz³¹ki :mhm:
Faktycznie trwaj¹ d³ugo. Taki na przyk³ad mój s¹siad 20 lat temu do Stanów wyjecha³ i do tej pory nawet nie najrza³ w rodzinne strony :rozglada: Taki znów mój kolega z roku, rok temu niby na 3 miesi¹ce do Stanów pojecha³ i nie ma zamiaru wracaÌ do piêknej i biednej i bez porz¹dnych perspektyw na przysz³oœÌ Polski ;) A taka znów moja...
...yy skorzystam z chwilowego oÂświecenia i moÂże ja juÂż skoĂączĂŞ ten wywĂłd :rozglada:
..udam Âże nie wiem co chciaÂłeÂś przez to powiedzieĂŚ :spiewa:
:mhm: Czy aktualnie Panna Agatta nie wydaje Wam siĂŞ byĂŚ okrÂąglejszÂą na twarzy? :P
W niczym mi to oczywiÂście nie przeszkadza :D Pyta, tylko, by w przekonaniu siĂŞ utwierdziĂŚ :D
..Al czy ty naptawdĂŞ nie masz aktualnie wiĂŞkszych zmartwieĂą :?: :hyh:
..a w ogóle..to co to za ró¿nica kr¹glejsza czy nie kiedy jej nie ma :uhh:
Czasami chcia³oby siê, ¿eby d³ugie chwile roz³¹ki trwa³y jak najkrócej ;) Miejmy jednak na wzglêdzie dobro Panny Agatty, która na wyjazd siê zdecydowa³a :)
..a co z naszym dobrem :?:
..nawet nie chcĂŞ siĂŞ co z nami bĂŞdzie przez ten czas kiedy to Agatki z nami nie bĂŞdzie :?: :hyh:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

zoha8 pisze:
Black Jack '62 pisze:Gorzej jeÂśli Agatka padÂła ofiarÂą plagi urlopĂłw :/
I tu Pan trafiÂł.
Choleres meres :/ ÂŻe teÂż tak w Lotka nie uda mi siĂŞ trafnego wyniku wytypowaĂŚ, kiedy jest kumulacja :/
Ale jaki Pan :> Zosia, Zosiu, ZosieĂąko, my tu wszyscy otwarci jesteÂśmy na nowe znajomoÂści, poza tym niczego przed sobÂą nie ukrywamy :lol2:

HA! No to ja juÂż wiem, dlaczego od soboty PoznaĂą taki nieatrakcyjny siĂŞ staÂł :?

Nie moÂżna jednak byÂło zoha8 tej wiadomoÂści jakoÂś delikatniej podaĂŚ :uau: ?
Ledwo siĂŞ pozbieraÂłem i doszedÂłem do swoich ;)

To nam piêknoœÌ nasza, piêkny numer wykrêci³a :/
Alchemik pisze:
obieÂżyÂświat pisze:
Czy wrĂłci? Pytanie! :D PiliÂście kiedyÂś sztandarowe piwo AmerykanĂłw? Niejakiego Budweisera? NajsÂłynniejsze amerykaĂąskie piwo - bleee :? Ono ani kolorem, ani aromatem, ani etykietÂą, ani tym bardzieh smakiem nie przypomina czeskiego Budweisera ;) Ma barwĂŞ sÂłomkowÂą, odczyn kwaÂśny i gorzkawy i smakuje jak lurka ;) Nikt, Âżaden europejczyk by na takim piwie nie ujechaÂł wiĂŞcej niÂż miesiÂąc :lol2: ZatĂŞskni, zatĂŞskni :lol2: Nie do nas, to do naszego pysznego polskiego piwka :lol2: I pewnie jeszcze do wielu rzeczy i nie tylko rzeczy ;)
Czujecie têsknotê? Czujemy! A wyobra¿acie sobie, co czuj¹ bliscy Agatki, którzy maj¹ z ni¹ kontakt na co dzieù, z którymi ³¹cz¹ j¹ uczucia, o których my mo¿emy tylko pomarzyÌ? ;( Jak ja im wspó³czujê ;(

Do stanów mo¿na jechaÌ na d³ugo ;) 2, 3, 4 miesi¹ce i dalej, ale jest jeszcze jedna kwestia. Mianowicie, ta, która mówi o tym, ile Agatka mog³a otrzymaÌ od szczodrego tvn'u urlopu :D Z tego, co zd¹¿y³em obczaiÌ gwiazdy tej stacji pracuj¹ce w tvn24 i z nieco d³u¿szym sta¿em mog³y pozwoliÌ sobie na góra 3-tygodniow¹ absencjê :>
Ile dajemy Agatce czasu na powrót? Ja dwaaaaaaaaa tygodnie :< Mo¿e z lekkim hakiem na wypadek, gdyby samolot mia³ opóŸnienie :lol: Tak na dobr¹ sprawê to kilka dni ju¿ mo¿na na œcianie krechami oznakowaÌ :lol2: i ile zosta³o? Pchi ;)
Ale jak to siĂŞ dziwnie ukÂłada, nie? ÂŻe jak inni zniknÂą to nawet siĂŞ nie zauwaÂży, Âże zniknĂŞli, tylko dopiero jak wrĂłcÂą, to siĂŞ obczai, Âże faktycznie dawno ich nie byÂło :mhm: A taka Agatka zniknie i czujesz siĂŞ jakbyÂś co najmniej rÂąk, uszu i oczu nie miaÂł :mhm:
Rozpierzchniemy siĂŞ jak stado owieczek, czy wrĂŞcz przeciwnie jeszcze bardziej scalimy w tĂŞsknocie za piĂŞknoÂściÂą naszÂą? :lol2:
ÂŻycie w USA jest piĂŞkne sielskie i anielskie dla PolakĂłw, ale Panna Agatta Âżycie piĂŞkne prowadzi chyba rĂłwnieÂż w Polsce :) Poza tym chyba nie mogÂłaby nam tego zrobiĂŚ i nie wrĂłciĂŚ :> :lol:
Nie przysz³o Ci do g³owy, ¿e mo¿e tam sobie faktycznie u³o¿yÌ ¿ycie, znaleŸÌ pracê w amerykaùskiej CNN, ABC, NBC, FOX News etc. i uwierz mi, ¿e znaleŸli by siê jeszcze wiêksi jej fani, wiêksi od nas - i co wtedy? Bêdzie do nas têskniÌ ;( ?
Jestem zdruzgotany ... a moÂże zwyczajnie podÂłamany stratÂą tak piĂŞknej i utalentowanej kobiety. Chyba teÂż idĂŞ na urlop :grymas: Ot! Taki dla podratowania zdrowia :grymas:

Siemka :grymas:

ps
Alchemik pisze::mhm: Czy aktualnie Panna Agatta nie wydaje Wam siĂŞ byĂŚ okrÂąglejszÂą na twarzy? :P
Czemu nie? :hahaha: Dobrze jej siĂŞ w koĂącu powodzi :spiewa:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:Czujecie têsknotê? Czujemy! A wyobra¿acie sobie, co czuj¹ bliscy Agatki, którzy maj¹ z ni¹ kontakt na co dzieù, z którymi ³¹cz¹ j¹ uczucia, o których my mo¿emy tylko pomarzyÌ? ;( Jak ja im wspó³czujê ;(
..chyba ktoÂś tu nie lubi poÂżegnaĂą :>
Black Jack '62 pisze: A taka Agatka zniknie i czujesz siĂŞ jakbyÂś co najmniej rÂąk, uszu i oczu nie miaÂł :mhm:
Rozpierzchniemy siĂŞ jak stado owieczek, czy wrĂŞcz przeciwnie jeszcze bardziej scalimy w tĂŞsknocie za piĂŞknoÂściÂą naszÂą? :lol2:
..nie wiem czy siĂŞ rozpierzchniemy czy scalimy ale czujĂŞ siĂŞ dokÂładnie tak jak to opisaÂłeÂś :/

..siedzĂŞ przed tym tvn24 zupeÂłnie nie wiem po co :roll:
..nic mnie z tego o czym gadajÂą nie interesuje :uhh:
..niczym innym zaj¹Ì mi siê nie chce :uhh:
..na nic tak w ogĂłle nie czekam :uhh:
..niczego siĂŞ nie spodziewam :uhh:
..nikogo nie wyglÂądam :uhh:
..nic mnie nie zÂłoÂści :uhh:
..nic nie cieszy :uhh:
..to chyba stan poddepresyjny :?: :uhh:

..strraszne :uhh:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze:..nie wiem czy siĂŞ rozpierzchniemy czy scalimy
:uhh: Póki co, rozpierzchniêci :uhh: Tylko obie¿yœwiat - no i ja rzecz jasna- mimo ogromnego smutku i têsknoty znaleŸliœmy si³ê by tu zajrzeÌ :uhh: A gdzie reszta fanów? :roll:
obieÂżyÂświat pisze:..siedzĂŞ przed tym tvn24 zupeÂłnie nie wiem po co :roll:
..nic mnie z tego o czym gadajÂą nie interesuje :uhh:
..niczym innym zaj¹Ì mi siê nie chce :uhh:
..na nic tak w ogĂłle nie czekam :uhh:
..niczego siĂŞ nie spodziewam :uhh:
..nikogo nie wyglÂądam :uhh:
..nic mnie nie zÂłoÂści :uhh:
..nic nie cieszy :uhh:
..to chyba stan poddepresyjny :?: :uhh:

..strraszne :uhh:
:uhh: AÂż tak Âźle z TobÂą :uhh: Pewnie to CiĂŞ nie pocieszy w Âżaden sposĂłb, ale sprĂłbowaĂŚ zawsze moÂżna ;) Gdyby Agatka byÂła nie mogÂłabym nagrywaĂŚ jej relacji :uhh: mĂłj leciwy ( :rozglada: ) sprzĂŞt nagrywajÂący popsuÂł siĂŞ :uhh: i jest - jak mawiaÂła moja bratanica, kiedy byÂła malutka - u naprawcy :rozglada: Nie byÂłoby mp3 :uhh:
Black Jack '62 pisze: Choleres meres :/
:mhm: Czy to po hiszpaĂąsku? :rozglada:
Black Jack '62 pisze: Nikt, Âżaden europejczyk by na takim piwie nie ujechaÂł wiĂŞcej niÂż miesiÂąc :lol2: ZatĂŞskni, zatĂŞskni :lol2: Nie do nas, to do naszego pysznego polskiego piwka :lol2:
:> A sk¹d mo¿emy mieÌ pewnoœÌ, ¿e Agatka piwo lubi? :rozglada:
Black Jack '62 pisze:Ile dajemy Agatce czasu na powrót? Ja dwaaaaaaaaa tygodnie :< Mo¿e z lekkim hakiem na wypadek, gdyby samolot mia³ opóŸnienie :lol: Tak na dobr¹ sprawê to kilka dni ju¿ mo¿na na œcianie krechami oznakowaÌ :lol2: i ile zosta³o? Pchi ;)
Dwa tygodnie? :mhm: No, tego siê trzymajmy :) czas doœÌ szybko leci :) dziœ ju¿ œroda :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

SÂą fani - sÂą, sÂą, sÂą :D CaÂły czas myÂślami, a od czasu do czasu sÂłowem zapisanym - sÂą zawsze :D
..wiêc mo¿e Agatka uda³a siê w t¹ swoj¹ wymarzon¹ podró¿ do Ameryki Po³udniowej
..jeœli tak to wkrótce mo¿emy spodziewaÌ siê ksi¹¿ki w ksiêgarniach
W pierwszej chwili jak zwykle nie zajarzy³em o co chodzi, ale póŸniej przypomnia³em sobie, i¿ Panna Agatta zdradzi³a nam swoje marzenie :lol2: Niech siê spe³ni :D
Czy wrĂłci? Pytanie! PiliÂście kiedyÂś sztandarowe piwo AmerykanĂłw? Niejakiego Budweisera?
Nie, nie piÂłem ;) Z tym zaznaczeniem, iÂż ja to ogĂłlnie za piwem nie przepadam ;) Miejmy nadziejĂŞ, Âże Panna Agatta zgodnie z przypuszczeniem BJ'a przepada... za piwem przepada... oczywiÂście :)
Ile dajemy Agatce czasu na powrót? Ja dwaaaaaaaaa tygodnie Mo¿e z lekkim hakiem na wypadek, gdyby samolot mia³ opóŸnienie Tak na dobr¹ sprawê to kilka dni ju¿ mo¿na na œcianie krechami oznakowaÌ i ile zosta³o? Pchi
Jak na razie, na podstawie Twoich przypuszczeĂą jest jeszcze pod gĂłrkĂŞ ;) Ale lada dzieĂą, nim siĂŞ obejrzymy, bĂŞdzie juÂż z gĂłrki :spiewa:
ChÂłopaki, gÂłowa do gĂłry :D
Panna Agatta wróci, prêdzej, czy póŸniej, ale wróci :lol2:
A zobaczycie jakim uœmiechem nas powita :lol2: Wszyscy dojdziemy do wniosku, ¿e warto by³o tê roz³¹kê dzier¿yÌ, ¿eby póŸniej móc cieszyÌ siê radosnym powrotem :lol2:
D¿astina pisze:Dwa tygodnie? :mhm: No, tego siê trzymajmy :) czas doœÌ szybko leci :) Dziœ ju¿ œroda :rozglada:
A dziÂś juÂż czwartek - proszĂŞ jak szybciutko :)
DÂżastina pisze: :uhh: AÂż tak Âźle z TobÂą :uhh: Pewnie to CiĂŞ nie pocieszy w Âżaden sposĂłb, ale sprĂłbowaĂŚ zawsze moÂżna ;)
I na koniec moje marzenie :D
Niech siĂŞ przynajmniej podczas Panny Agatty nieobecnoÂści rzÂąd rozleci :D BĂŞdzie z gÂłowy ;) Jak do tej pory, miĂŞdzy innymi za sprawÂą dziaÂłalnoÂści tego rzÂądu, wiele byÂśmy nie zyskali, nawet gdyby Panna Agatta byÂła w kraju ;)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze: :uhh: AÂż tak Âźle z TobÂą :uhh: Pewnie to CiĂŞ nie pocieszy w Âżaden sposĂłb, ale sprĂłbowaĂŚ zawsze moÂżna ;) Gdyby Agatka byÂła nie mogÂłabym nagrywaĂŚ jej relacji :uhh: mĂłj leciwy ( :rozglada: ) sprzĂŞt nagrywajÂący popsuÂł siĂŞ :uhh: i jest - jak mawiaÂła moja bratanica, kiedy byÂła malutka - u naprawcy :rozglada: Nie byÂłoby mp3 :uhh:
..no masz racjĂŞ nie pocieszyÂło ;(
..ale jak ci siĂŞ uda posadÂź mi zaraz AgatkĂŞ przed kamerÂą to na pewno siĂŞ polepszy :D
Jak na razie, na podstawie Twoich przypuszczeĂą jest jeszcze pod gĂłrkĂŞ ;) Ale lada dzieĂą, nim siĂŞ obejrzymy, bĂŞdzie juÂż z gĂłrki :spiewa:
ChÂłopaki, gÂłowa do gĂłry :DA dziÂś juÂż czwartek - proszĂŞ jak szybciutko :)
..a sk¹d pewnoœÌ ¿e tylko na 2 tygodnie wyjecha³a :?: :neutral:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Przecie¿ ja tylk otak na oko te 2 tygodnie schreibn¹³em ;)
Ni mam pojĂŞcia, ile Agatki nie bĂŞdzie :ech: ;(
Marzeniem byÂłoby, gdyby na dwĂłch tygodniach siĂŞ skoĂączyÂło :rydzyk:

Alchemik, skoùczysz z t¹ ''Pann¹ Agatt¹'', mo¿e dziewczyna pojecha³a szybki œlub wzi¹Ì w Las Vegas :tanczy: zobaczysz :> póŸniej trudno bêdzie Ci siê przestawiÌ tak nagle :lol:

Ciekawe, czy zabraÂła ze sobÂą te swoje marynary? JeÂśli tak, to mam nadziejĂŞ, Âże je tam zostawi :D
..chyba ktoÂś tu nie lubi poÂżegnaĂą
Ciekawe, czy jest ktoÂś, kto je lubi :ech: ?

ÂŁadnÂą szatĂŞ graficznÂą przybraÂł ten TwĂłj wywĂłd :) Nawet taki jakby liryk powstaÂł, ja bym go sprzedaÂł :D
Czy to po hiszpaĂąsku?
Nieeee :lol: To po Blakowemu ;) A wÂłaÂściwie, to mĂłj kumpel tak mĂłwi, a ja siĂŞ od niego nauczyÂłem ;) :klamca: ( ale fajna ta emot-ikonka :D )
A sk¹d mo¿emy mieÌ pewnoœÌ, ¿e Agatka piwo lubi?
Chytry masz rozum :D Nie wpadÂłem na to, Âże moÂże byĂŚ abstynentkÂą :D Ale to gorze dla nas :uau:
ChÂłopaki, gÂłowa do gĂłry
Panna Agatta wróci, prêdzej, czy póŸniej, ale wróci
A zobaczycie jakim uœmiechem nas powita Wszyscy dojdziemy do wniosku, ¿e warto by³o tê roz³¹kê dzier¿yÌ, ¿eby póŸniej móc cieszyÌ siê radosnym powrotem
CoÂś mi siĂŞ wydaje, Âże ten uÂśmiech to bĂŞdzie jednostronny, po drugiej stronie ekranu, czyli jak patrzeĂŚ od rynku, to u nas w domach, aniÂżeli w studio na rynku ;) Ja nigdy z uÂśmiechem z urlopĂłw nie wracam :grymas:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:Przecie¿ ja tylk otak na oko te 2 tygodnie schreibn¹³em ;)
..no to ostatniÂą nadziejĂŞ na rychÂłe pojawienie siĂŞ Agatki zabiÂłeÂś we mnie tymi sÂłowami :(
Alchemik, skoùczysz z t¹ ''Pann¹ Agatt¹'', mo¿e dziewczyna pojecha³a szybki œlub wzi¹Ì w Las Vegas :tanczy: zobaczysz :> póŸniej trudno bêdzie Ci siê przestawiÌ tak nagle :lol:
..a nie rozumiem jak Ty moÂżesz w tak dramatycznych dla nas chwilach dowcipkowaĂŚ :?:
..nigdy tego u ciebie nie rozumiaÂłem :neutral:
ÂŁadnÂą szatĂŞ graficznÂą przybraÂł ten TwĂłj wywĂłd :) Nawet taki jakby liryk powstaÂł, ja bym go sprzedaÂł :D
..poczekam jeszcze..moÂże coÂś lepszego uda mi siĂŞ napisaĂŚ..wszystko zaleÂży ile bĂŞdĂŞ musiaÂł jeszcze czekaĂŚ ;(
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze:Przecie¿ ja tylk otak na oko te 2 tygodnie schreibn¹³em ;)
..no to ostatniÂą nadziejĂŞ na rychÂłe pojawienie siĂŞ Agatki zabiÂłeÂś we mnie tymi sÂłowami :(
:> Dwa tygodnie i ani dnia dÂłuÂżej :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze:Alchemik, skoùczysz z t¹ ''Pann¹ Agatt¹'', mo¿e dziewczyna pojecha³a szybki œlub wzi¹Ì w Las Vegas :tanczy: zobaczysz :> póŸniej trudno bêdzie Ci siê przestawiÌ tak nagle :lol:
..a nie rozumiem jak Ty moÂżesz w tak dramatycznych dla nas chwilach dowcipkowaĂŚ :?:
..nigdy tego u ciebie nie rozumiaÂłem :neutral:
Z têsknoty pomieszania zmys³ów dozna³ :rozglada:
Black Jack '62 pisze: :klamca: ( ale fajna ta emot-ikonka :D )
:> Potrzeba byÂło Agatki wyjazdu, ÂżebyÂś jÂą odkryÂł :devil:
Black Jack '62 pisze:
A sk¹d mo¿emy mieÌ pewnoœÌ, ¿e Agatka piwo lubi?
Chytry masz rozum :D Nie wpadÂłem na to, Âże moÂże byĂŚ abstynentkÂą :D Ale to gorze dla nas :uau:
Taaak :mhm: i mĂłj chytry rozum podpowiada mi coÂś jeszcze :rozglada: coÂś co siĂŞ Twojej osoby tyczy, ale zachowam to dla siebie :rozglada:

A w poznaùskim oœrodku tvn24 to chyba nie ma kto pracowaÌ :uhh: DoœÌ wa¿ne rzeczy siê dziej¹, a relacji na ¿ywo ¿adnych :mhm:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze: :> Dwa tygodnie i ani dnia dÂłuÂżej :rozglada:
..zobaczymy jak bĂŞdzie :neutral:
D¿astina pisze:Z têsknoty pomieszania zmys³ów dozna³ :rozglada:
.aÂż takÂą powaÂżnÂą diagnozĂŞ wystawiÂłaÂś :devil:
..ja teÂż tak chciaÂłbym - bo to chyba lÂżej siĂŞ znosi niedogodnoÂści :devil:
D¿astina pisze:A w poznaùskim oœrodku tvn24 to chyba nie ma kto pracowaÌ :uhh: DoœÌ wa¿ne rzeczy siê dziej¹, a relacji na ¿ywo ¿adnych :mhm:
..to juÂż nieaktualne :(
..dzis taki waÂżny temat siĂŞ Poznaniowi przydarzyÂł :neutral:
..jakis ksiÂądz zrzuciÂł sutannĂŞ.. :o

..teraz jest mi dopiero ciĂŞÂżko :uhh:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Bêdzie jeszcze sporo takich tematów, którymi Panna Agatta bêdzie musia³a zaj¹Ì siê w trybie pilnym :D
Black Jack '62 pisze:Alchemik, skoùczysz z t¹ ''Pann¹ Agatt¹'', mo¿e dziewczyna pojecha³a szybki œlub wzi¹Ì w Las Vegas :tanczy: zobaczysz :> póŸniej trudno bêdzie Ci siê przestawiÌ tak nagle :lol:
To Âżart oczywiÂście :neutral: W kategoriach Âżartu to odbieram ;) Kolega BJ znĂłw jakiÂś nieswĂłj :rozglada: Pomijam juÂż to nawet, Âże od dwĂłch dni do nas nie najrzaÂł, bo i ja zaserwowaÂłem sobie jednodniowÂą przerwĂŞ, wiĂŞc nie wypada wypominaĂŚ innym ;) Ale ''PannĂŞ AgattĂŞ'' to przecieÂż Ty wymyÂśliÂłeÂś, bodaj w jednej z naszych podziemnych rozmĂłw, a ja niejako wykupiÂłem od Ciebie prawa autorskie :D
ZdziwiÂłbym siĂŞ bardzo, gdyby to okreÂślenie tak nagle zaczĂŞÂło wadziĂŚ :mhm:
CoÂś mi siĂŞ wydaje, Âże ten uÂśmiech to bĂŞdzie jednostronny, po drugiej stronie ekranu, czyli jak patrzeĂŚ od rynku, to u nas w domach, aniÂżeli w studio na rynku ;) Ja nigdy z uÂśmiechem z urlopĂłw nie wracam :grymas:
Z uÂśmiechem wrĂłci 8)
JeÂśli jeszcze nie odczuÂła, Âże po drugiej stronie ekranu sÂą ludzie, ktĂłrzy na jej uÂśmiech czekajÂą i jej uÂśmiech jest dla nich inspiracjÂą, to musimy jej daĂŚ to odczuĂŚ :D

Jak na razie, czekamy na powrĂłt tak, jak czekaliÂśmy do tej pory... :spiewa:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

No patrz Black :o Ten TwĂłj nowy rozpaczliwy awatar, to taki jakbyÂś wiedziaÂł, co nas czeka i co aktualnie przeÂżywamy :D ÂŁadnie odzwierciedla to, co zapewne wszyscy przeÂżywamy :) obieÂżyÂświata zresztÂą teÂż :lol2:
Hehehe :devil: ,,Co nas nie zabije, to nas wzmocni'', tak? Dobrze, Âże te sÂłowa wcieliÂłeÂś na forum, wszystkim tak od razu na pewno Âłatwiej ÂżyĂŚ w obliczu nieobecnoÂści Agatki :lol2:
Al, wybacz Blackowi, te uszczypliwoœci i tê chwilow¹ amnezjê, bo Black, kiedy têskni........ jakby to najkrócej uj¹Ì :mhm: ............... on nie jest sob¹ :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze: A taka Agatka zniknie i czujesz siĂŞ jakbyÂś co najmniej rÂąk, uszu i oczu nie miaÂł :mhm:
..nie wiem czy siĂŞ rozpierzchniemy czy scalimy ale czujĂŞ siĂŞ dokÂładnie tak jak to opisaÂłeÂś :/
Owieczek, a moÂże raczej barankĂłw :> :hahaha: Mnie powtarzano czĂŞÂściej mam w sobie wiĂŞcej cech z barana, aniÂżeli owcy :hahaha: A moÂże to: ,,uparta jak osioÂł'' byÂło :mhm:
Alchemik pisze:Czy aktualnie Panna Agatta nie wydaje Wam siĂŞ byĂŚ okrÂąglejszÂą na twarzy?
Al, Ty mÂłotku :evil: ZauwaÂżyÂłeÂś, to byÂś lepiej przemilczaÂł :devil: Zero wyczucia i zero taktu :nie:
Z tego, co zd¹¿y³em obczaiÌ gwiazdy tej stacji pracuj¹ce w tvn24 i z nieco d³u¿szym sta¿em mog³y pozwoliÌ sobie na góra 3-tygodniow¹ absencjê
No, ale to by³y jednorazowe wypady, a Agatka, skoro uda³a siê w tak dalek¹ podró¿, mog³a wzi¹Ì od razu ca³y roczny limit urlopowy :spiewa: I jeszcze od Artura urlop po¿yczyÌ i od Asi :lol2: Jak ju¿ lecieÌ za ocean, to na ca³ego :spiewa:
W zesz³ym roku o tej porze pracowa³a, to i pewnie nie mog³a sobie na taki wypad pozwoliÌ :/ Dlatego w tym roku, sta³o siê tak, a nie inaczej i nie widzê powodów, dla których powinniœmy czyniÌ wyrzuty ;) Cieszmy siê, ¿e mo¿e sobie odpocz¹Ì, gdziekolwiek jest :D
Mo¿emy tylko mieÌ nadziejê, ¿e wdarliœmy siê do jej ¿ycia na tyle, ¿e kiedy planowa³a ten swój urlop, przez sekundê chocia¿ przemknê³a jej myœl, ¿e takim swoim znikniêciem wyrz¹dza nam - nieszczêœnikom do niej przywi¹zanych, straszn¹ boleœÌ :D

Hm :mhm: Próbowaliœcie pisaÌ do Agatki teraz :> Czemu pytam? :D Bo mog³aby nam Agatka jak¹œ pocztówkê z urlopu przys³aÌ w re-odpowiedzi :lol2:
Eee, to gÂłupie :devil: OstatniÂą rzeczÂą, ktĂłrÂą robi siĂŞ podczas urlopu, jest przeglÂądanie sÂłuÂżbowej skrzynki na maile, w ogĂłle przeglÂądanie jakiejkolwiek skrzynki :devil:
Ile dajemy Agatce czasu na powrót? Ja dwaaaaaaaaa tygodnie Mo¿e z lekkim hakiem na wypadek, gdyby samolot mia³ opóŸnienie Tak na dobr¹ sprawê to kilka dni ju¿ mo¿na na œcianie krechami oznakowaÌ i ile zosta³o? Pchi
No nie wiem, ale mi wydaje siê, ¿e Agatka jeszcze nie zd¹¿y³a siê tak na dobre rozpakowaÌ :spiewa: Warto by³oby siê zastanowiÌ, po co? z kim? i do kogo? pojecha³a? :D Hm :mhm: mog³a na przyk³ad pojechaÌ w odwiedziny do rodziny, b¹dŸ do kogoœ, kogo zna, kto za oceanem jest tymczasowo, b¹dŸ dopiero siê tam osiedla :> Ale znaj¹c nasz¹ wyobraŸniê i wra¿liwoœÌ, lepiej tego nie róbmy :devil:
A z chêciami na powrót mo¿e byÌ ró¿nie, bo mnie na przyk³ad musiano kiedyœ wo³ami zaci¹gaÌ na lotnisko, w dodatku kochana rodzinka zza oceanu sukcesywnie wo³om utrudnia³a zadanie :devil: Kto wie, mo¿e z Agatk¹ bêdzie podobnie :roll:
ChoĂŚ oczywiÂście mam nadziejĂŞ, Âże z ogromnÂą chĂŞciÂą do nas powrĂłci ;)
Alchemik pisze:
Z uÂśmiechem wrĂłci 8)
JeÂśli jeszcze nie odczuÂła, Âże po drugiej stronie ekranu sÂą ludzie, ktĂłrzy na jej uÂśmiech czekajÂą i jej uÂśmiech jest dla nich inspiracjÂą, to musimy jej daĂŚ to odczuĂŚ :D

Jak na razie, czekamy na powrĂłt tak, jak czekaliÂśmy do tej pory... :spiewa:
Al, masz oczywiÂście racjĂŞ :D A jak bĂŞdzie to siĂŞ okaÂże :lol: , jak juÂż Agatka wrĂłci do nas i naszego piĂŞknego kraju jak bumerang :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

O! Funcky :) JesteÂś juÂż :) No, to teraz mam nadziejĂŞ pomoÂżesz mi dÂźwigaĂŚ ten... ogromny... ciĂŞÂżar... tĂŞsknoty... :) ?? Z ktĂłrym, co zresztÂą doskonale widaĂŚ, ledwo dajĂŞ sobie radĂŞ ;(

Ale pocieszenia i ukojenia to ja nie znalazÂłem w Twoim wpisie :hyh:

MoÂżna powiedzieĂŚ, Âże jeszcze bardziej mnie Twoje sÂłowa dobiÂły :uau:

Mimo to proszĂŞ o wsparcie :rydzyk:
:> Potrzeba byÂło Agatki wyjazdu, ÂżebyÂś jÂą odkryÂł :devil:
Tak DÂżastina, wiele rzeczy odkryÂłem dziĂŞki znikniĂŞciu Agatki :neutral:
ZdziwiÂłbym siĂŞ bardzo, gdyby to okreÂślenie tak nagle zaczĂŞÂło wadziĂŚ :mhm:
AleÂż skÂąd, mnie nie wadzi, ani nie razi, a pisz sobie do woli Alchemik :lol2:
ODPOWIEDZ