Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Black Jack '62 pisze:O! Funcky :) JesteÂś juÂż :) No, to teraz mam nadziejĂŞ pomoÂżesz mi dÂźwigaĂŚ ten... ogromny... ciĂŞÂżar... tĂŞsknoty... :) ?? Z ktĂłrym, co zresztÂą doskonale widaĂŚ, ledwo dajĂŞ sobie radĂŞ ;(
Tak, pomogĂŞ Ci, juÂż pomagam zresztÂą :) Nie wiem tylko, czy zrobiĂŞ to tak caÂłkiem bezinteresownie? :D
Musisz jakoÂś odpracowaĂŚ moje poÂświĂŞcenie :lol2: JuÂż sporzÂądzam listĂŞ zadaĂą :lol2:
Black Jack '62 pisze:
ZdziwiÂłbym siĂŞ bardzo, gdyby to okreÂślenie tak nagle zaczĂŞÂło wadziĂŚ :mhm:
AleÂż skÂąd, mnie nie wadzi, ani nie razi, a pisz sobie do woli Alchemik :lol2:
O, jak piĂŞknie :) Od razu milej siĂŞ zrobiÂło :aniol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Funcky, Funcky :rozglada: Ty to potrafisz pocieszaÌ :rozglada: Te Twoje opowiastki o tym jak trudno wróciÌ zza oceanu pogr¹¿y³y tych stêsknionych nieszczêœników :uhh: Zdaje siê, ¿e obie¿yœwiata najbardziej :uhh: dziœ w ogóle do nas nie zajrza³ :roll:
Funckyrella pisze:
Alchemik pisze:Czy aktualnie Panna Agatta nie wydaje Wam siĂŞ byĂŚ okrÂąglejszÂą na twarzy?
Al, Ty mÂłotku :evil: ZauwaÂżyÂłeÂś, to byÂś lepiej przemilczaÂł :devil: Zero wyczucia i zero taktu :nie:
:hahaha: MÂłotku :hahaha: :xx: CzemuÂś tak ostro zareagowaÂła :mhm: przecieÂż - jak to zwykle czyniÂą faceci, kiedy stwierdzÂą, iÂż niewiasty przybyÂło :rozglada: - dodaÂł, Âże wcale mu to nie przeszkadza :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Funckyrella pisze:Tak, pomogĂŞ Ci, juÂż pomagam zresztÂą :) Nie wiem tylko, czy zrobiĂŞ to tak caÂłkiem bezinteresownie? :D
Musisz jakoÂś odpracowaĂŚ moje poÂświĂŞcenie :lol2: JuÂż sporzÂądzam listĂŞ zadaĂą :lol2:
Dla Ciebie wszystko, oczywiœcie :) Proœ o co chcesz, a bêdzie Ci dane :) Mo¿esz byÌ spokojna, ze wszystkiego siê wywi¹¿ê, a w razie, gdyby z egzekucj¹ danego s³owa by³ problem, to mo¿esz mnie odwo³aÌ do tej czêœci w¹tku i tego mojego wpisu, ¿eby udowodniÌ, ¿e s³owo Ci da³em i co wiêcej, nawet zapisa³em, ¿e s³owa danego dotrzymam :)
Funckyrella pisze:
Black Jack '62 pisze:
ZdziwiÂłbym siĂŞ bardzo, gdyby to okreÂślenie tak nagle zaczĂŞÂło wadziĂŚ :mhm:
AleÂż skÂąd, mnie nie wadzi, ani nie razi, a pisz sobie do woli Alchemik :lol2:
O, jak piĂŞknie :) Od razu milej siĂŞ zrobiÂło :aniol:
Atmosfera panujÂąca w tym wÂątku, utrzymania staraĂą krzewienia tego jakÂże miÂłego klimatu wymaga :)
DÂżastina pisze::hahaha: MÂłotku :hahaha: :xx: CzemuÂś tak ostro zareagowaÂła :mhm:
Ostro :> D¿astina, nie znasz Funcky tak jak ja ;) Jogurtowa wrêcz delikatnoœÌ s³owna ;) Mnie delikatnoœÌ tej jej wypowiedzi zdumiewa, ale pozytywnie. :)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Kawalerze :rozglada: z Twoich s³ów wnioskujê, i¿ Funcky stara siê byÌ tu, na forum, strasznie powœci¹gliwa :rozglada:

A odnotowa³ ktoœ fakt, i¿ mija w³aœnie siódmy dzieù naszej roz³¹ki z Agatk¹ :uhh: I jeœli faktycznie wyjecha³a na dwa tygodnie ( :rydzyk: ) to zobaczcie jak niewiele czasu pozosta³o do spotkania z ni¹ :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Te Twoje opowiastki o tym jak trudno wróciÌ zza oceanu pogr¹¿y³y tych stêsknionych nieszczêœników Zdaje siê, ¿e obie¿yœwiata najbardziej dziœ w ogóle do nas nie zajrza³
..juÂż pisaÂłem u PawÂła Âże od piÂątku szwankuje mi net :evil:
..a w sobotê i w niedzielê ¿eby nie rozwaliÌ komputera musia³em po prostu od niego odejœÌ :]
..i tak jak Ty pocieszaÂłaÂś mnie kiedyÂś Âże dobrze Âże nie ma Agatki bo nie mogÂłabyÂś robiĂŚ empetrĂłjek tak ja teraz teÂż mogĂŞ sam siebie pocieszyĂŚ Âże nie mĂłgÂłbym robiĂŚ capsĂłw gdyby byÂła Agatka :neutral:
..bo co 5 sekund zamiast aktualnego obrazu pojawia siĂŞ ten sam obraz z sejmu :/
D¿astina pisze:A odnotowa³ ktoœ fakt, i¿ mija w³aœnie siódmy dzieù naszej roz³¹ki z Agatk¹ :uhh: I jeœli faktycznie wyjecha³a na dwa tygodnie ( :rydzyk: ) to zobaczcie jak niewiele czasu pozosta³o do spotkania z ni¹ :rozglada:
..gorzej jeÂśli Funcky ma racjĂŞ ;(
..oczywiÂście poÂśredniÂą :)
..bo przecieÂż poÂżyczyĂŚ to raczej nikt by Agatce swojego urlopu nie wypoÂżyczyÂł :devil:
Hm :mhm: Próbowaliœcie pisaÌ do Agatki teraz :> Czemu pytam? :D Bo mog³aby nam Agatka jak¹œ pocztówkê z urlopu przys³aÌ w re-odpowiedzi :lol2:
..kartka z podró¿y od Agatki :?: :lol2: :lol2:
..zna nasze adresy przecieÂż :lol2:
..mog³aby coœ skrobn¹Ì :lol2:

..a tak w ogĂłle to jak siĂŞ trzymacie :?: :rozglada:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja trzymam siê dobrze :rozglada: nawet bardzo dobrze :rozglada: Co najwy¿ej trochê niewyspana jestem :rozglada: Ale nie mogê narzekaÌ od œrody, a¿ do wczoraj podsumowania dnia w wykonaniu mojego ulubieùca :lol2: Za Agatk¹ naturalnie têskniê, zw³aszcza, ¿e w tvn24 doœÌ czêsto w ostatnim czasie relacje z poznaùskiej redakcji serwuj¹ :uhh: a Agatka w tym nie uczestniczy :uhh:
obieÂżyÂświat pisze: ..i tak jak Ty pocieszaÂłaÂś mnie kiedyÂś Âże dobrze Âże nie ma Agatki bo nie mogÂłabyÂś robiĂŚ empetrĂłjek tak ja teraz teÂż mogĂŞ sam siebie pocieszyĂŚ Âże nie mĂłgÂłbym robiĂŚ capsĂłw gdyby byÂła Agatka :neutral:
..bo co 5 sekund zamiast aktualnego obrazu pojawia siĂŞ ten sam obraz z sejmu :/
Niebawem wszystko bêdzie jak dawniej ;) Ju¿ lepiej siê dzieje ;) obraz siê zacz¹³ ruszaÌ :rozglada: capsy mo¿na robiÌ :rozglada: a i Agatka wróci :mhm: w koùcu :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:Ja trzymam siĂŞ dobrze :rozglada: nawet bardzo dobrze :rozglada:
..to zupeÂłnie odwrotnie niÂż ja :/
..ja maÂło ÂśpiĂŞ - chciaÂłbym wiĂŞcej ale nie mogĂŞ ;)
..a lekkoœÌ i krótkoœÌ snu sprawiaj¹ ¿e œni¹ mi siê koszmary i wszystkie niestety pamiêtam :hmm:
..oczywiÂście majÂą poÂśredni lub bezpoÂśredni zwiÂązek z AgatkÂą - niestety :/
..ale nie bĂŞdĂŞ ich opisywaÂł - tak bĂŞdzie lepiej :spiewa:
Za Agatk¹ naturalnie têskniê, zw³aszcza, ¿e w tvn24 doœÌ czêsto w ostatnim czasie relacje z poznaùskiej redakcji serwuj¹ :uhh: a Agatka w tym nie uczestniczy :uhh:
..co gorsza powracaj¹ tematy które nieod³¹cznie kojarz¹ siê z Agatk¹ :/
a i Agatka wrĂłci :mhm: w koĂącu :rozglada:
..gdyby mia³o siê na 2 tygodniach (w co zaczynam coraz powa¿niej w¹tpiÌ ;( ) skoùczyÌ to lada dzieù bylibyœmy na mecie roz³¹ki :rydzyk:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Jeszcze nie wrĂłciÂła :> ? O! niedobra ;(
Gdyby wiedziaÂła, a moÂże lepiej, Âże nie wie :lol2:

A ja caÂłkiem nieÂźle siĂŞ mam :lol2: Sam siĂŞ sobie dziwiĂŞ, Âże tak dobrze eeeeeeeeeeee Ci, co mnie znajÂą wiedzÂą, Âże blefujĂŞ :spiewa:
Strasznie niedobrze znoszê tê roz³¹kê :/ Têsknota po¿era sukcesywnie od œrodka ;(

Agata ... ChciaÂłbym o niej nie myÂśleĂŚ, ale wszystko mi o niej przypomina :roll: Nie napiszĂŞ, Âże wszystko mi jÂą przypomina, bo jak cokolwiek materialnego moÂże przypominaĂŚ tak nieziemsko piĂŞknÂą istotĂŞ :P ? To wykluczone ;(

JeÂżeli pojechaÂła do kogoÂś, KogoÂś, kogo rozumiem mam nadziejĂŞ tak jak Ty rozumiesz, spĂŞdzaÂła z tym KimÂś caÂły ten czas, to teraz juÂż mam 100% pewnoÂści, iÂż wrĂłci uÂśmiechniĂŞta, tak wÂłaÂśnie, jak ta emot-ikonka: :lol2:

Tylko, ¿e jest jedno ale w³aœciwie to tych ale znalaz³oby siê nawet kilkadziesi¹t, ale wolê wiêkszoœÌ przemilczeÌ ;) No wiêc zapêdzi³em siê sam w kozi róg, ale chcia³em tylko napisaÌ, ¿e coraz czarniejsze myœli mnie nachodz¹, i¿ na dwóch tygodniach siê nie skoùczy :neutral:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

:o JesteÂście :D a ja zaczynaÂłam juÂż podejrzewaĂŚ, Âże wyruszyliÂście za ocean na poszukiwania Agatki :rozglada:
obie¿yœwiat pisze:..co gorsza powracaj¹ tematy które nieod³¹cznie kojarz¹ siê z Agatk¹ :/
Tak to prawda :uhh: Ale :rozglada: powracaj¹ równie¿ tematy, które nieod³¹cznie kojarz¹ siê z pozosta³ymi pracownikami poznaùskiej redakcji :rozglada: a chocia¿by dzisiejszy Artura materia³ dla PzP :rozglada:
obie¿yœwiat pisze:..gdyby mia³o siê na 2 tygodniach (w co zaczynam coraz powa¿niej w¹tpiÌ ;( ) skoùczyÌ to lada dzieù bylibyœmy na mecie roz³¹ki :rydzyk:
Black Jack '62 pisze:No wiĂŞc zapĂŞdziÂłem siĂŞ sam w kozi rĂłg, ale chciaÂłem tylko napisaĂŚ, Âże coraz czarniejsze myÂśli mnie nachodzÂą, iÂż na dwĂłch tygodniach siĂŞ nie skoĂączy :neutral:
No co Wy chÂłopaki :> przez to Wasze powÂątpiewanie i ja zaczynam mieĂŚ wÂątpliwoÂści :uhh: Dwa tygodnie i koniec :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze::o JesteÂście :D a ja zaczynaÂłam juÂż podejrzewaĂŚ, Âże wyruszyliÂście za ocean na poszukiwania Agatki :rozglada:
..jeszcze nie wyruszyÂłem ;)
..ale jak to dÂłuÂżej bĂŞdzie trwaÂło to kto wie czy w akcie desperacji nie wyruszĂŞ za ocean :lol:

..ÂżartujĂŞ - chyba nie jest ze mnÂą tak Âźle jak byĂŚ powinno ;)
..to pozory - tak jak u Blacka ;(
..dzis teÂż jeszcze nie ma Agatki wiĂŞc pewnie Black ma racjĂŞ Âże jeszcze bĂŞdziemy zmuszeni na AgatkĂŞ czekaĂŚ ;(
..dzis niedziela mam czas (wyjÂątkowo) na telewizjĂŞ a Agatki nie ma :/

..ile to potrwa.. :?:

..bÂłagam jak ktoÂś Âżyczliwy wie to niech napisze: ILE jeszcze :?:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze::o JesteÂście :D a ja zaczynaÂłam juÂż podejrzewaĂŚ, Âże wyruszyliÂście za ocean na poszukiwania Agatki :rozglada:
..jeszcze nie wyruszyÂłem ;)
..ale jak to dÂłuÂżej bĂŞdzie trwaÂło to kto wie czy w akcie desperacji nie wyruszĂŞ za ocean :lol:
Pragniemy odnaleŸÌ zgubê :D ? ¯eby dobrze przygotowanym wyruszyÌ na poszukiwania zapisujemy siê do szko³y detektywów :D ?

...odnaleŸÌ j¹ kolejny raz...

PisaliÂśmy kiedykolwiek w tym miejscu o tĂŞsknocie ?
Nie :uau: ?
Akurat :devil: :devil:
Mam nadziejĂŞ, wiem. Âże tak - na pewno :lol2:

Wtedy byÂł trening przed tym, ile i co musimy wytĂŞskniĂŚ teraz :D
Ale mamy piĂŞkne wspomnienia przecieÂż...
A za rekompensatĂŞ musi nam sÂłuÂżyĂŚ poczucie, Âże Agata jest - tam, gdzie jest i z kim jest - aktualnie na pewno szczĂŞÂśliwa...
obieÂżyÂświat pisze:..bÂłagam jak ktoÂś Âżyczliwy wie to niech napisze: ILE jeszcze :?:

Noooo... wÂłaÂśnie :tanczy: A z radoÂści fundniemy temu komuÂś piwo :D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Jedno piwo, za tak cenne info, ÂżeÂś zaoferowaÂł :mhm: Nic dziwnego, Âże nikt siĂŞ nie pospieszyÂł zaspokoiĂŚ naszej ciekawoÂści :rozglada:
PrzeglÂądaÂłam dziÂś Przewodnik Katolicki i natknĂŞÂłam siĂŞ na takie info :arrow:
W kwietniu odbĂŞdzie siĂŞ druga Wielkopolska Gala Dziennikarska, na ktĂłrej poznamy laureatĂłw plebiscytĂłw: ,,Medialna 10 Wielkopolski" i ,,Ulubiony Dziennikarz Wielkopolski". Organizatorami plebiscytĂłw sÂą: Wielkopolski OddziaÂł Stowarzyszenia Dziennikarzy RP, Wielkopolskie Porozumienie Dziennikarzy oraz ModArt.
,,Ulubiony Dziennikarz Wielkopolski" - w tym plebiscycie czytelnicy, radiosÂłuchacze i widzowie wybierajÂą dziennikarzy, ktĂłrzy zyskali ich najwiĂŞkszÂą sympatiĂŞ i uznanie. GÂłosy moÂżna oddawaĂŚ do 25 marca br. wysyÂłajÂąc e-mail na adres: modart@modart.pl albo fax na numer 061-819-07-91.
:rozglada: Panowie :rozglada: gÂłosujemy? :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..bÂłagam jak ktoÂś Âżyczliwy wie to niech napisze: ILE jeszcze :?:

..ujjj ;(
..szykuje nam siĂŞ trzeci tydzieĂą czekania ;(
..myÂślaÂłem Âże moze dziÂś siĂŞ Agata nam pokaÂże a jej jak nie byÂło tak nie ma :/
PrzeglÂądaÂłam dziÂś Przewodnik Katolicki i natknĂŞÂłam siĂŞ na takie info :arrow:
..ale co Agatka ma wspĂłlnego z dziennikarstwem katolickim :mhm:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze:

..ujjj ;(
..szykuje nam siĂŞ trzeci tydzieĂą czekania ;(
..myÂślaÂłem Âże moze dziÂś siĂŞ Agata nam pokaÂże a jej jak nie byÂło tak nie ma :/
MĂłwi siĂŞ trudno ... i ... czeka siĂŞ dalej :uwaga:
Na urlopy nie ma mocnych :grymas:
obieÂżyÂświat pisze:

Tyle ma wspĂłlnego co ja :devil:
Ale to nie chodzi o to, Âże to gala dla dziennikarzy zajmujÂących siĂŞ dziennikarstwem katolickim ;) PoszperaÂłem w necie i to znalazÂłem: :D
,,Ulubiony Dziennikarz Wielkopolski'' - to nowy plebiscyt dla czytelnikĂłw,
radiosÂłuchaczy i widzĂłw, dla ktĂłrych przecieÂż dziennikarze pracujÂą i ktĂłrych opinie sÂą niezmiernie waÂżne.
Aby wyniki byÂły caÂłkowicie niezaleÂżne nadzorujÂącym gÂłosowanie byÂł Modart. Patronat natomiast
sprawujÂą : Wielkopolski OddziaÂł Stowarzyszenia dziennikarzy RP oraz Wielkopolskie Porozumienie
Dziennikarzy.
Tutaj moÂżna o zeszÂłorocznej Wielkopolskiej Gali Dziennikarskiej przeczytaĂŚ wiĂŞcej :) DÂżastina, dziĂŞki za informacje o plebiscycie :buzi: GÂłosujemy :jupi: !!!!!
Kto moÂże i ceni, szanuje i lubi AgatkĂŞ niechaj odda swĂłj gÂłos na niÂą :uwaga: :uwaga: :D

Tylko, czy Agatka zd¹¿y wróciÌ na galê ... po odbiór nagrody :lol2: ?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Jeœli nie zd¹¿y :rozglada: to Ty za ni¹ odbierzesz :rozglada: jako jeden z najwiêkszych fanów ;) :rozglada:
Mnie nie musiaÂłeÂś zachĂŞcaĂŚ do gÂłosowania, aÂż tak duÂżymi literami :lol2: juÂż wczoraj zagÂłosowaÂłam :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:
W PK jest du¿o interesuj¹cych artyku³ów, nie tylko o tematyce katolickiej ;) Jak twierdzi mój - proboszcz, dziekan i pra³at - w jednej osobie :rozglada: jest to najlepsza gazeta ;)
ODPOWIEDZ