DÂżastina pisze:A gdzie podziewa siĂŞ Funcky? :uhh: PrzyzwyczaiÂła nas do tego, Âże co dwa tygodnie siĂŞ pojawia :mhm: MijajÂą dwa tygodnie, a jej nie ma :uhh:
D¿astina dziêki za troskê :buzi: Co prawda tydzieù temu tez by³am w domu, a¿ na ca³e 2 minuty, no i si³¹ rzeczy wtedy oczywiœcie dla internetu mnie nie by³o

Paw³a niestety te¿ nie widzia³am, sta³oby siê inaczej, gdyby ten dy¿ur, który zreszt¹ opisa³aœ, zacz¹³ siê w po³udnie, niestety moje apele pozostaj¹ g³uchymi :/
StĂŞskniÂłam siĂŞ i za pisaniem i za czytaniem........., za Wami, za PawÂłem - byÂło duÂżo tego
Lektura jak zwykle pasjonujÂąca, PaweÂł na wysokoÂści zadania i ja jak zwykle dziĂŞki DÂżastinie i obieÂżyÂświatowi, ktĂłrzy teÂż stanĂŞli na wysokoÂści zadania, nie jestem do tyÂłu

I cieszy mnie, Âże PawÂła doceniono podczas tej onetowej akcji i odwiedzin w TVN24

WidaĂŚ, Âże jednak troszczÂą siĂŞ tam o niego

No i si³¹ rzeczy o nas

Jakie to miÂłe z ich strony

Jaki ten PaweÂł miÂły i dowcipny

Bardzo zabawny oczywiÂście ten fragment, a wÂłaÂściwie to te fragmenty o spoÂżywaniu posiÂłkĂłw

Pawe³ to w ogóle wie, co to znaczy jeœÌ?

WyglÂąda jakby nie wiedziaÂł

Koledzy teÂż to widzÂą

WzruszyÂłam siĂŞ podczas fragmentu o dzieciach, a dokÂładniej o tym, Âże PaweÂł rozwozi je po ,,szkoÂłach i przedszkolach''

Tylko dlaczego po nieprzespanej nocy? :devil: To niebezpieczne

no i ta jego ¿yczliwoœÌ i przystêpnoœÌ - zamieni³ siê z ,,Brydzi¹'' serwisami

Mam nadziejĂŞ, Âże dzisiaj bĂŞdzie odrabiaÂł
Szkoda, Âże jak na razie PawÂła nie ma :/ No i szkoda, Âże nie wszyscy dziennikarze TVN24 blogujÂą

Prawdziwy bum internetowy TVN24 zaserwowaÂło

Nie mogê siê doczekaÌ, kiedy bêdzie mo¿na czytaÌ notki i wci¹¿ nowe notki Paw³a