Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

O tej porze w pracy :hmm: ? Wspó³czucie ;)
Nie wiem D¿asta jak Ty za Paw³em nad¹¿asz :lol2: Jak Ci siê udaje zawsze go z³owiÌ - o ka¿dej porze dnia i nocy - podziw 8)
DÂżastina pisze: Tak mi siĂŞ marzy, Âże ÂśpiewajÂąco - tak dla odmiany - siĂŞ dziÂś z nami poÂżegna :rozglada: JeÂśli moÂżna mieĂŚ Âżyczenie :rozglada: to ja poproszĂŞ o "Wonderful tonight" Erica Claptona :lol2:
Hej, ale Pawe³ jest zajêty, a Ty przecie¿ takie nadzieje i plany wi¹¿esz z facetem, który Ci wyœpiewa ten song :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:> Wiesz co Black, ale Ty jesteÂś papla :nie: Nie spodziewaÂłam siĂŞ tego po Tobie :nie: Jak mogÂłeÂś, jak mogÂłeÂś tak publicznie obnaÂżyĂŚ moje oczekiwania :nie: :mhm: Ale wiem co zrobie :rozglada: teÂż CiĂŞ sypnĂŞ :devil: kiedyÂś :devil: moÂże :devil: :xx:
maxxx pisze:PaweÂł w nowym tle 8) :D
DziĂŞki maxxx :D Mam dowĂłd na poparcie tego co za chwilkĂŞ napiszĂŞ :lol2: ZajrzaÂłam na forum po to, Âżeby napisaĂŚ jak to PaweÂł cudnie w nowej scenerii siĂŞ prezentuje :P Kolory wprost dla niego stworzone :P PaweÂł we wczorajszym podsumowaniu dnia jakiÂś rozkojarzony byÂł :mhm: Nie doczekaÂłam siĂŞ "Wonderful tonight" :rozglada: ani "do zobaczenia", ani nawet "spokojnej nocy" :uhh: PrzypomniaÂł tylko, Âże wiosna do nas w nocy przyjdzie ;)
Black Jack '62 pisze:O tej porze w pracy :hmm: ? Wspó³czucie ;)
Nie wiem D¿asta jak Ty za Paw³em nad¹¿asz :lol2: Jak Ci siê udaje zawsze go z³owiÌ - o ka¿dej porze dnia i nocy - podziw 8)
Wystarcz¹ chêci, dobry plan i ogromne wsparcie w tym szaleùstwie :rozglada: aaaa....i jeszcze trzeba na bezsennoœÌ cierpieÌ :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze::> Wiesz co Black, ale Ty jesteÂś papla :nie: Nie spodziewaÂłam siĂŞ tego po Tobie :nie: Jak mogÂłeÂś, jak mogÂłeÂś tak publicznie obnaÂżyĂŚ moje oczekiwania :nie: :mhm: Ale wiem co zrobie :rozglada: teÂż CiĂŞ sypnĂŞ :devil: kiedyÂś :devil: moÂże :devil: :xx:
Jeszcze mi podziĂŞkujesz, bo tym co ujawniÂłem uÂłatwiÂłem drogĂŞ adoratorom do Twojego ... serca :lol2: Kobiety strasznie duÂżo zakrĂŞtĂłw facetom serwujÂą :lol2:
Wystarcz¹ chêci, dobry plan i ogromne wsparcie w tym szaleùstwie :rozglada: aaaa....i jeszcze trzeba na bezsennoœÌ cierpieÌ :rozglada:

A ile to tak Âśrednio PaweÂł ma tych dyÂżurĂłw ... w nocy? :> Czy oglÂądasz wszystkie, jak lecÂą? :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..trio razy 3 :lol2:
Obrazek Obrazek Obrazek

..sam PaweÂł :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

:lol2: :lol2: :lol2: CzeœÌ ch³opaki :lol2: :lol2: :lol2: Nie wiem od czego zacz¹Ì, taka rozemocjonowana jestem :lol2: :lol2: :lol2: Wiecie o tym, ¿e dziœ na onecie - tvn od kuchni - nadawali :tanczy: Ku mojej ogromnej radoœci :lol2: i Pawe³ mia³ swoje piêÌ (chyba nawet wiêcej ni¿ piêÌ :lol2: ) minut w owym przedsiêwziêciu :tanczy: Nie wiem czy ta rozmowa by³a zaplanowana, czy spontaniczna :rozglada: ale wiem jedno strasznie wdziêczna jestem Jakubowi Poradzie, ¿e dorwa³ akurat Paw³a i odpyta³ go jak wygl¹da jego praca :tanczy: Jakich to ciekawych rzeczy mo¿na siê dowiedzieÌ, no np. tego, ¿e Pawe³ dziœ ma dy¿ur reporterski popo³udniowo - nocny :shock: do pi¹tej rano :shock: A rano odwozi dzieci do przedszkola i szko³y :rozglada: Pó¿niej zjada obfite œniadanie i idzie spaÌ ( :mhm: to wyznanie bardzo rozbawi³o, Arka Wierzuka, który siedzia³ gdzieœ z ty³ i przygotowywa³ materia³ :lol: ) Tak w ogóle :rozglada: jak na takiego chuderlaka :rozglada: strasznie du¿o o jedzeniu mówi³ :rozglada: Uda³o mi siê nagraÌ tê rozmowê :tanczy: gdyby ktoœ mia³ ochotê pos³uchaÌ, bardzo polecam :arrow: http://www.savefile.com/files/571494
Black Jack'62 pisze: A ile to tak Âśrednio PaweÂł ma tych dyÂżurĂłw ... w nocy? :> Czy oglÂądasz wszystkie, jak lecÂą? :D

A wiesz ró¿nie to z tymi nocnymi dy¿urami jest :rozglada: Ja ogl¹dam tylko wtedy kiedy Pawe³ jest :lol2: Jakoœ zawsze udaje mi siê wczeœniej wywêszyÌ, ¿e to akurat on bêdzie prowadzi³ :rozglada: O, chocia¿by dziœ, wiem od samego Paw³a :rozglada: z tej rozmowy oczywiœcie, ¿e mia³ byÌ dziœ w podsumowaniu, ale z Brydzi¹ siê zamieni³ dy¿urami ;)
obieÂżyÂświat pisze:..trio razy 3 :lol2:
..sam PaweÂł
:rozglada: A co on taki na tych capsach zaspany? :uhh: S³aby by³ :uhh: To pewnie z g³odu :uhh: Wspomina³, ¿e nie zd¹¿y³ nic zjeœÌ bo d³ugo spa³, a póŸniej, po tej rozmowie z Kub¹, musia³ zasuwaÌ do sejmu, ¿eby relacjê do raportu popo³udniowego nadaÌ :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..uuu DÂżastina :D
..ale masz ÂŁukasikowÂą ucztĂŞ :tanczy:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

..no to na razie tyle :D
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..uuu DÂżastina :D
..ale masz ÂŁukasikowÂą ucztĂŞ :tanczy:
Ja mam ucztê, to fakt ;) Jestem syta i mam nadziejê, ¿e Pawe³ te¿ dziœ nie jest g³odny :lol2: Nie mogê siê jednak coœ dziœ na dŸwiêku skupiÌ :lol2: Myœla³am, ¿e kiedy zajrzê na forum, to bêdzie mi ³atwiej coœ tu skrobn¹Ì, ale ta lawina capsów, przepiêknych zreszt¹, znów sprawi³a, ¿e skupiÌ siê jest mi strasznie trudno, a kto wie, czy nie trudniej :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:....no to na razie tyle :D
No to ode mnie te¿ na razie tyle :szalony: Jak tylko dojdê do siebie to od razu napiszê wiêcej o moich dziesiejszych prze¿yciach, wystawiê Paw³owi jak¹œ obiektywn¹ ocenê jego dzisiejszej pracy :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

I sobie znowu poucztowali beze mnie :? ;(
D¿astina pisze: Myœla³am, ¿e kiedy zajrzê na forum, to bêdzie mi ³atwiej coœ tu skrobn¹Ì, ale ta lawina capsów, przepiêknych zreszt¹, znów sprawi³a, ¿e skupiÌ siê jest mi strasznie trudno, a kto wie, czy nie trudniej :lol2:
Có¿ ja Ci mogê poradziÌ? Kiedy cierpiê na tê sam¹ przypad³oœÌ :lol2: No, mo¿e nie w stosunku do Paw³a, ale innych pracuj¹cych pod logiem tvn24 dam p³ci piêknej :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:....no to na razie tyle :D
No to w takim razie, gdzie masz resztĂŞ? :D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

No wÂłaÂśnie, gdzie? :D JeÂśli masz to dawaj szybciutko, juÂż trochĂŞ ochÂłonĂŞÂłam ;) Po tym, jak okazaÂłao siĂŞ, Âże krakowska koleÂżanka PawÂła, przejĂŞÂła jego temat, poszÂłam na dÂługi spacer ;) I jestem gotowa na ogarniĂŞcie jeszcze wiĂŞcej tych capsowych wspaniaÂłoÂści :lol2:
Black Jack '62 pisze: Có¿ ja Ci mogê poradziÌ? Kiedy cierpiê na tê sam¹ przypad³oœÌ :lol2: No, mo¿e nie w stosunku do Paw³a, ale innych pracuj¹cych pod logiem tvn24 dam p³ci piêknej :lol2:
Ach, nie oczekujĂŞ rady, sama sobie jakoÂś poradzĂŞ :rozglada: Wystarczy mi czyjeÂś zrozumienie :mhm: A Ty mnie chyba rozumiesz :rozglada:

No, to teraz trochê o tym czym pan £ukasik dzisiaj siê zajmowa³ :) Sta³ sobie przed budynkiem Uniwersytetu Warszawskiego i opowiada³ o tym, jak to Senat UW uzna³, ¿e nale¿y wstrzymaÌ wykonywanie postanowieù ustawy lustracyjnej, a j¹ sam¹ znowelizowaÌ. Rozmawia³ na ten temat z prof. Tadeuszem Tomaszewskim. Pawe³ sobie tak przez pó³ dnia relacjonowa³, a za jego plecami krêcili siê studenci i studentki ( :rozglada: ), które ukradkiem zerka³y na szalenie.....aaaa, chyba jeszcze nie do koùca och³onê³am :rozglada:

A gdzie podziewa siĂŞ Funcky? :uhh: PrzyzwyczaiÂła nas do tego, Âże co dwa tygodnie siĂŞ pojawia :mhm: MijajÂą dwa tygodnie, a jej nie ma :uhh:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

DÂżastina pisze:A gdzie podziewa siĂŞ Funcky? :uhh: PrzyzwyczaiÂła nas do tego, Âże co dwa tygodnie siĂŞ pojawia :mhm: MijajÂą dwa tygodnie, a jej nie ma :uhh:
D¿astina dziêki za troskê :buzi: Co prawda tydzieù temu tez by³am w domu, a¿ na ca³e 2 minuty, no i si³¹ rzeczy wtedy oczywiœcie dla internetu mnie nie by³o :( Paw³a niestety te¿ nie widzia³am, sta³oby siê inaczej, gdyby ten dy¿ur, który zreszt¹ opisa³aœ, zacz¹³ siê w po³udnie, niestety moje apele pozostaj¹ g³uchymi :/
StĂŞskniÂłam siĂŞ i za pisaniem i za czytaniem........., za Wami, za PawÂłem - byÂło duÂżo tego :lol2:

Lektura jak zwykle pasjonujÂąca, PaweÂł na wysokoÂści zadania i ja jak zwykle dziĂŞki DÂżastinie i obieÂżyÂświatowi, ktĂłrzy teÂż stanĂŞli na wysokoÂści zadania, nie jestem do tyÂłu :)
I cieszy mnie, ¿e Paw³a doceniono podczas tej onetowej akcji i odwiedzin w TVN24 :P WidaÌ, ¿e jednak troszcz¹ siê tam o niego ;) No i si³¹ rzeczy o nas :P Jakie to mi³e z ich strony ;) Jaki ten Pawe³ mi³y i dowcipny :P Bardzo zabawny oczywiœcie ten fragment, a w³aœciwie to te fragmenty o spo¿ywaniu posi³ków :x Pawe³ to w ogóle wie, co to znaczy jeœÌ? :lol: Wygl¹da jakby nie wiedzia³ ;) Koledzy te¿ to widz¹ ;) Wzruszy³am siê podczas fragmentu o dzieciach, a dok³adniej o tym, ¿e Pawe³ rozwozi je po ,,szko³ach i przedszkolach'' :) Tylko dlaczego po nieprzespanej nocy? :devil: To niebezpieczne ;) no i ta jego ¿yczliwoœÌ i przystêpnoœÌ - zamieni³ siê z ,,Brydzi¹'' serwisami :) Mam nadziejê, ¿e dzisiaj bêdzie odrabia³ :P

Szkoda, ¿e jak na razie Paw³a nie ma :/ No i szkoda, ¿e nie wszyscy dziennikarze TVN24 bloguj¹ ;) Prawdziwy bum internetowy TVN24 zaserwowa³o :shock: Nie mogê siê doczekaÌ, kiedy bêdzie mo¿na czytaÌ notki i wci¹¿ nowe notki Paw³a :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No to sÂłuchajcie, a wÂłaÂściwie to zobaczcie, bo wysÂłuchaĂŚ juÂż wysÂłuchaÂłyÂście ;lol2:
Chodzi o nagrania z Onetu :D SÂą o tu zobaczcie a PaweÂł dokÂładnie [url=mms://stream.onet.pl/media.wsx?/info/200703/79fcf45fb5.wmv]dokÂładnie tu[/url] :D DziĂŞki opisowi DÂżastiny wiedziaÂłem, Âżeby szukaĂŚ pod ''Wierzukiem'' ;)
Powinni daĂŚ Wierzuk/ÂŁukasik, nie? ;)

Nie jestem w 100% pewien, ale chyba widziaÂłem PawÂła w studio :> ChodziÂł ktoÂś podobny do niego w ciemnej bluzie :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Zawalona filmikami, premierowymi odcinkami :szalony: Chyba z Wami juÂż na staÂłe zostanĂŞ :lol2: Tak przyjemnie tu u Was :lol2:
Przez godzinĂŞ nie zdoÂłaÂłam wszystkich obejrzeĂŚ, a tylko te najwaÂżniej po kilka razy :lol:
Juto teÂż dzieĂą, na razie sobota goni :D
Black Jack '62 pisze:No to sÂłuchajcie, a wÂłaÂściwie to zobaczcie, bo wysÂłuchaĂŚ juÂż wysÂłuchaÂłyÂście ;lol2:
Chodzi o nagrania z Onetu :D SÂą o tu zobaczcie a PaweÂł dokÂładnie [url=mms://stream.onet.pl/media.wsx?/info/200703/79fcf45fb5.wmv]dokÂładnie tu[/url] :D DziĂŞki opisowi DÂżastiny wiedziaÂłem, Âżeby szukaĂŚ pod ''Wierzukiem'' ;)
:buzi: Czasami siê postarasz i uda siê Tobie coœ po¿ytecznego znaleŸÌ :D

Powinni daĂŚ Wierzuk/ÂŁukasik, nie? ;)
A o to, to ju¿ pretensje tylko do Onetu, bo Kubuœ bardzo ³adnie siê z Paw³em obszed³ :P Wspania³y filmik :P Pawe³ zniewalaj¹co przystojnie (i chudo zarazem :D ) wygl¹da w tej niebieskiej koszuli :P Jak zwykle bardzo kontaktowy i jak zwykle (od jakiegoœ czasu ) ostro¿ny, czuwa, ¿eby zbyt wiele nie powiedzieÌ :devil: Musia³ siê chyba przez to swoje gadulstwo nieraz sparzyÌ :devil: Pytanie tylko, czy nauczy³ siê na b³êdach swoich? :D

Nie jestem w 100% pewien, ale chyba widziaÂłem PawÂła w studio :> ChodziÂł ktoÂś podobny do niego w ciemnej bluzie :D
moÂże to i lepiej, Âże PawÂła widziaÂłeÂś :roll: Przynajmniej go nie byyÂło :devil:
bo nie zniosÂłabym dÂłuÂżej sÂłuchania o powrocie do polityki KwaÂśniewskiego :? A tak PaweÂł na pewno czas spĂŞdziÂł z synami, ÂżonÂą, teÂściami, a moÂże u swoich rodzicĂłw weekend spĂŞdza :D

Ja jakoÂś to przeÂżyjĂŞ ;(
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Funcky jesteœ :D Szkoda tylko, ¿e Pawe³ stroni od spotkania z nami :uhh: Ale, jeœli spêdza czas tak mi³o, jak Ty przypuszczasz, ¿e spêdza - to i ja, tê z nim roz³¹kê :uhh: przerzyjê :rozglada:
Funckyrella pisze:
Black Jack '62 pisze:No to sÂłuchajcie, a wÂłaÂściwie to zobaczcie, bo wysÂłuchaĂŚ juÂż wysÂłuchaÂłyÂście ;lol2:
:buzi: Czasami siê postarasz i uda siê Tobie coœ po¿ytecznego znaleŸÌ :D
I ja ogromnie wdziêczna Ci jestem :* Jaka to przyjemnoœÌ móc obejrzeÌ to jeszcze raz i jeszcze raz, i jeszcze raz... :lol2:

PaweÂł zniewalajÂąco przystojnie (i chudo zarazem :D ) wyglÂąda w tej niebieskiej koszuli :P
W rzeczy samej :P WykoĂączĂŞ siĂŞ :rozglada: Ja taka sÂłaba zawsze na wiosnĂŞ jestem :rozglada:
Jak zwykle bardzo kontaktowy i jak zwykle (od jakiegoœ czasu ) ostro¿ny, czuwa, ¿eby zbyt wiele nie powiedzieÌ :devil: Musia³ siê chyba przez to swoje gadulstwo nieraz sparzyÌ :devil: Pytanie tylko, czy nauczy³ siê na b³êdach swoich? :D
No, chyba nie :lol: Dopiero jak wysypaÂł, Âże zamieniÂł siĂŞ z BrydziÂą :rozglada: SpytaÂł Jakuba czy o takich sprawach mogÂą opowiadaĂŚ :rozglada:
Funcky, a jak oceniasz umiejĂŞtnoÂści wokalne PawÂła? :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:
Funckyrella pisze: :buzi: Czasami siê postarasz i uda siê Tobie coœ po¿ytecznego znaleŸÌ :D
I ja ogromnie wdziêczna Ci jestem :* Jaka to przyjemnoœÌ móc obejrzeÌ to jeszcze raz i jeszcze raz, i jeszcze raz... :lol2:
Nie mnie dziêkujcie :) Mnie podziêkowania siê nie nale¿¹, ale mimo to dziêkujê, ¿e mnie i moje poœwiêcenie doceniacie, ale nie zapominajcie te¿, ¿e g³ównym ... bohaterem jest tu Pawe³ :lol2:
Funcky, a jak oceniasz umiejĂŞtnoÂści wokalne PawÂła? :lol2:
Funcky siĂŞ nie zna :D O takie sprawy to raczej z naszej dwĂłjki mnie naleÂży pytaĂŚ, a jak wiesz, jak oceniÂłem te moÂżliwoÂści caÂłkiem nieÂźle :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..gorÂący aÂż czerwony temat :D

ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek

[ Dodano: Wto Mar 27, 2007 9:42 am ]
..PaweÂł znĂłw jest a DÂżastiny nie ma :rozglada:

ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek