Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Mo¿liwe i¿ w³asnie tak by³oPracowa³a ca³y weekend wiec mo¿e byÌ mo¿liwoœÌ ze dziœ bêdzie gania³a po sklepach i wydawa³a na g³upoty ciê¿ko zarobione pieni¹dze
-chyba znowu podpadÂłem

Dla Niej chyba dobrze,Âże to nie my ustalamy grafik bo by musiaÂła pracowaĂŚ jak w kieracie :devil: No moÂże czasem dalibyÂśmy Jej wolne-mamy dobre serce dla Niej-mam nadzieje ,Âże o tym wie

Ale dziÂś juÂż wypada zeby sie pojawiÂła..bo dwa dni stanowczo za duÂżo :cicho: :rozglada:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Ja teÂż czekaÂłem ale zostaÂłem mile zaskoczony obecnoÂściÂą Ani J. w serwisach wieczornych-strata zostaÂła powetowana.CzekaÂłem na Asie czekalem ale nie dziÂś
Bez Âłaski droga Joasiu-sa do dyspozycji rĂłwnieÂż inne Âślicznotki :rozglada: :rozglada:

Nawet urlopu by nie miaÂła :spiewa:Dla Niej chyba dobrze,Âże to nie my ustalamy grafik bo by musiaÂła pracowaĂŚ jak w kieracie :devil:
SzczegĂłlnie ja mam dobre serce :devil:moÂże czasem dalibyÂśmy Jej wolne-mamy dobre serce dla Niej-mam nadzieje ,Âże o tym wie
I jeszcze caÂły wolny czas musiaÂła by spĂŞdzaĂŚ przy pisaniu na swoim blogu :devil:
OsĂłb z tvn majÂących swoje blogi jest coraz wiĂŞcej -wiec moÂże i Joasia bĂŞdzie zmuszona do pisania swojego.
Taki jestem ciekaw tego co by tam napisaÂła Âże chyba trzeba bĂŞdzie napisaĂŚ do PieczyĂąskiego aby zmusiÂł JoasiĂŞ do wylewania swoich przemyÂśleĂą do publicznej wiadomoÂści :devil:
JeÂśli Joasia ma jakieÂś zahamowania to one sÂą zwiÂązane wÂłaÂśnie z nami :rozglada:
SzataĂąski planNawet urlopu by nie miaÂła

Czesto dajesz tego dowody :tanczy:SzczegĂłlnie ja mam dobre serce
MoÂże,ale mi siĂŞ wydaje,Âże nie chce :nie: Bo w zasadzie duÂżo osob pisze ktĂłrzy sÂą mniej widoczni w tv od Joasi takÂże to pewnie byÂła tylko sugestia kto chce,pewnie niektĂłrych troche musieli zmuszaĂŚ :spiewa:OsĂłb z tvn majÂących swoje blogi jest coraz wiĂŞcej -wiec moÂże i Joasia bĂŞdzie zmuszona do pisania swojego.
JuÂż miaÂłaby dwĂłch staÂłych czytelnikĂłw -takÂże warto :spiewa:
JeÂśli tak to zupeÂłnie niepotrzebnieJeÂśli Joasia ma jakieÂś zahamowania to one sÂą zwiÂązane wÂłaÂśnie z nami

Dzis juÂż musi sie pojawiĂŚ w podsumowaniu :rydzyk: Bo jak nie to... :devil: :spiewa:
Lepszy wrĂłbel w garÂści niÂż........... :spiewa: -tak mi siĂŞ jakoÂś napisaÂło :devil:Cytat:
Nawet urlopu by nie miaÂła
SzataĂąski planx: :spiewa: ZamknelibyÂśmy JÂą w szklanym ekranie jak kanarka w klatce
![]()
Przed chwilÂą daÂłem kolejny dowĂłd :devil:Cytat:
SzczegĂłlnie ja mam dobre serce
Czesto dajesz tego dowody :tanczy:
ktoÂś siĂŞ przyznaÂł Âże kazali ale nie pamiĂŞtam kto :hmm:pewnie niektĂłrych troche musieli zmuszaĂŚ :spiewa:
Oj by miaÂła.JuÂż miaÂłaby dwĂłch staÂłych czytelnikĂłw -takÂże warto :spiewa:

Joasia boi siĂŞ Âże ogÂłoszĂŞ caÂłemu Âświatu Âże nie odpisaÂła mi na Âżyczenia ÂświÂąteczne. :devil:Cytat:
JeÂśli Joasia ma jakieÂś zahamowania to one sÂą zwiÂązane wÂłaÂśnie z nami
JeÂśli tak to zupeÂłnie niepotrzebniePrzecieÂż my z miejsca jestesmy w Jej druÂżynie :stop: :spiewa:
Jak siĂŞ kiedyÂś popeÂłniÂło takie przestĂŞpstwo przeciwko ludzkoÂści to siĂŞ nie ma czego dziwiĂŚ Âże siĂŞ ukrywa :spiewa:
A moÂże Joasia nie ma nic ciekawego do powiedzenia i to jest jedyny powĂłd dlaczego nie ma swojego bloga

A moÂże nie ma swoich poglÂądĂłw - na przykÂład :spiewa:
Jak Joasia nie ma pomysÂłu na pierwszy temat -to my bardzo chĂŞtnie pomoÂżemy .
ZbliÂżajÂą siĂŞ ÂświĂŞta -wiĂŞc moÂże temat o koniecznoÂści skÂładania sobie ÂżyczeĂą -Âże to tak Âładnie jest :devil: :devil: :devil:
Asiunia juÂż jest :aniol:
[ Dodano: Wto Mar 27, 2007 11:12 pm ]
x: :spiewa:
)Pomocnicy z nas :tanczy: :devil:
W podsumowaniu Joasia mowila takie przydÂługawe zdanie ale udaÂło Jej sie nie zamotaĂŚ :brawa:
Mam jeszcze jakies capsy-ale moÂże jutro zamieszcze
a nawet juz dziÂś :rozglada:
Ale nie mam usmiechu,to znaczy mam ale tylko w gÂłowie

[ Dodano: Wto Mar 27, 2007 11:12 pm ]
Tylko kto jest tym wrĂłblem :mhm:Lepszy wrĂłbel w garÂści niÂż........... -tak mi siĂŞ jakoÂś napisaÂło

YYhmmm wydaje mi sie,Âże to mĂłwil Piotr Marciniak,ale jeÂśli siĂŞ myle to przepraszam :stop:ktoÂś siĂŞ przyznaÂł Âże kazali ale nie pamiĂŞtam kto
I tak juz ogÂłosiÂłeÂś,nie ma siĂŞ czego obawiaĂŚ aÂż tak-do taÂśm Oleksego to to jest pikuÂś :spiewa:Joasia boi siĂŞ Âże ogÂłoszĂŞ caÂłemu Âświatu Âże nie odpisaÂła mi na Âżyczenia ÂświÂąteczne.
Jakby Jej tak szef powiedziaÂł to na pewno takie zdanie zmobilizowaÂło JÂą aÂż tak ,Âże byÂśmy mieli kilka stron lektury napisanej przez JoasiĂŞ :aniol:A moÂże nie ma swoich poglÂądĂłw - na przykÂład
Jak tylko chce to mogĂŞ Jej pomĂłc,znajdziemy Jej tematy(o!juÂż jeden znalazÂłesJak Joasia nie ma pomysÂłu na pierwszy temat -to my bardzo chĂŞtnie pomoÂżemy .

W podsumowaniu Joasia mowila takie przydÂługawe zdanie ale udaÂło Jej sie nie zamotaĂŚ :brawa:
Mam jeszcze jakies capsy-ale moÂże jutro zamieszcze

Ale nie mam usmiechu,to znaczy mam ale tylko w gÂłowie

:spiewa: :spiewa: :devil:Tylko kto jest tym wrĂłblem :mhm:x: :spiewa:
Joasia jest oczywiÂście sÂłowikiem

NiektĂłrym prezenterom to dosyĂŚ czĂŞsto siĂŞ zdarza ,szczegĂłlnie jak muszÂą mĂłwiĂŚ od siebieW podsumowaniu Joasia mowila takie przydÂługawe zdanie ale udaÂło Jej sie nie zamotaĂŚ :brawa:
-cieszy mnie to Âże Joasi sie udaÂło.
Przyznam siê ¿e nie widzia³em bo usn¹³em przed 23.00-w moim wieku to ju¿ takie rzeczy nie powinny dziwiÌ :spiewa:
ÂŚlicznie na tych capsach wyszÂła wiĂŞc moÂże byĂŚ ich trochĂŞ wiĂŞcej :tanczy:Mam jeszcze jakies capsy-ale moÂże jutro zamieszczea nawet juz dziÂś :rozglada:
Mimo wszystko dawaj co maszAle nie mam usmiechu,to znaczy mam ale tylko w gÂłowie![]()
![]()
I znali byÂśmy jej poglÂądy-co by byÂło bardzo ciekawe doÂświadczenie ,bo jak do tej pory to co myÂślimy o Joasi jest tylko wytworem naszych wyobraÂżniJakby Jej tak szef powiedziaÂł to na pewno takie zdanie zmobilizowaÂło JÂą aÂż tak ,Âże byÂśmy mieli kilka stron lektury napisanej przez JoasiĂŞ :aniol:
No to siĂŞ zgadzamy :aniol:Joasia jest oczywiÂście sÂłowikiem
:devil: w moim te¿ to siê zdarzaPrzyznam siê ¿e nie widzia³em bo usn¹³em przed 23.00-w moim wieku to ju¿ takie rzeczy nie powinny dziwiÌ

Na tych teÂż Âślicznie wyszÂła wiĂŞc :aniol:ÂŚlicznie na tych capsach wyszÂła wiĂŞc moÂże byĂŚ ich trochĂŞ wiĂŞcej

Joasia jest dobra we freestyle :tanczy:NiektĂłrym prezenterom to dosyĂŚ czĂŞsto siĂŞ zdarza ,szczegĂłlnie jak muszÂą mĂłwiĂŚ od siebie
-cieszy mnie to Âże Joasi sie udaÂło.
No tak :spiewa: Ale gdyby sie okazaÂło,Âże ma jakieÂś kompletnie inne poglÂądy niÂż ja to bym siĂŞ zdenerwowaÂłI znali byÂśmy jej poglÂądy-co by byÂło bardzo ciekawe doÂświadczenie ,bo jak do tej pory to co myÂślimy o Joasi jest tylko wytworem naszych wyobraÂżni

I na sam koniec taki Âśmieszny caps :tanczy:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Joasia przysz³a na œwiat w jednym celu -aby istnia³a wolnoœÌ s³owa .No tak :spiewa: Ale gdyby sie okaza³o,¿e ma jakieœ kompletnie inne pogl¹dy ni¿ ja to bym siê zdenerwowa³x: Ale mimo wszystko chce sie o tym przekonaÌ :aniol:
To dobrze ¿e ludzie maj¹ ró¿na pogl¹dy-obecny re¿im Kaczyùskich by tak chcia³ :aniol:
NapisaÂłem na blogu u Jacka PaÂłasiĂąskiego i dostaÂłem odpowiedÂż :tanczy:
No to jak dostaÂłem to napisaÂłem na blogu u ÂŁukasza Grassa-jeszcze nie sprawdzaÂłem.
Chce ktĂłregoÂś piĂŞknego dnia odpisaĂŚ Joasi :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Czyli wyszÂło ze Joasia jest nie ziemskÂą istotÂą i kamera uwieczniÂła ten moment ,a ty Maxxx to pokazaÂłeÂś-co my teraz mamy myÂśleĂŚ o Joasi :rozglada: :rozglada:
Chyba nie chcia³byJoasia przysz³a na œwiat w jednym celu -aby istnia³a wolnoœÌ s³owa .
To dobrze ¿e ludzie maj¹ ró¿na pogl¹dy-obecny re¿im Kaczyùskich by tak chcia³

MĂłwiÂł wlasnie ,Âże stara siĂŞ kazdemu odpisywaĂŚ-widaĂŚ mĂłwiÂł prawdĂŞ,w co nie wÂątpiÂłem :aniol: A na jakies zasadzie to jest ,Âże Ci odpisaÂł tam pod blogiem co sÂą wpisy,czy jakoÂś adres trzeba podaĂŚ,szczerze mĂłwiÂąc nie zagÂłebiÂłem siĂŞ jeszcze w tej stronie :spiewa:NapisaÂłem na blogu u Jacka PaÂłasiĂąskiego i dostaÂłem odpowiedÂż
Kiedys przyjdzie taki dzieĂą..Chce ktĂłregoÂś piĂŞknego dnia odpisaĂŚ Joasi

Nie wiem :cicho: Bo to zmienia postac rzeczy,lepiej uwaÂżaĂŚ na 'obcych'Czyli wyszÂło ze Joasia jest nie ziemskÂą istotÂą i kamera uwieczniÂła ten moment ,a ty Maxxx to pokazaÂłeÂś-co my teraz mamy myÂśleĂŚ o Joasi

ZapomniaÂłem na koĂącu umieÂściĂŚ :spiewa: :spiewa: -wÂłaÂśnie to -wiem Âże wiele osĂłb mogÂło siĂŞ zbulwersowaĂŚ za co przepraszam :rydzyk: :rydzyk:Cytat:
Joasia przysz³a na œwiat w jednym celu -aby istnia³a wolnoœÌ s³owa .
To dobrze ¿e ludzie maj¹ ró¿na pogl¹dy-obecny re¿im Kaczyùskich by tak chcia³
Chyba nie chciaÂłby
Jesteœ jeszcze m³ody i wielu sprawach na pewno zmienisz jeszcze w swoim ¿yciu pogl¹dy-nie chcia³byœ aby aby to Joasia by³a autork¹ zmiany sposobu patrzenia na œwiat. :mhm:Ale mi chodzi³o o to ,¿e wiesz za bardzo lubie Joasie-a jakies odmienne patrzenie w jakiœ zasadniczych sprawach mog³oby to zachwiaÌ ,¿e siê tak wyra¿e :spiewa: Ale to jest wró¿enie z fusów![]()
Po to prowadzi siê rozmowy aby poszerzaÌ swój œwiatopogl¹d -Ja bym z przyjemnoœci¹ pozna³ odmienne zdania na ró¿ne tematy i przedyskutowa³ je z Joasi¹ .
Najgorsze bu byÂło to jakby Joasia byÂła gÂłucha na poglÂądy innych ,a to ze moÂże mieĂŚ inne zdanie to mogÂła by byĂŚ jej wielka zaleta.
Trudno dyskutuje siĂŞ z kimÂś kto ma takie same poglÂądy -dyskusja nie ma sensu :mhm:
Wszystkie odpowiedzi zamieszczane s¹ w blogu ¿e ka¿dy mo¿e przeczytaÌ-g³ównie chodzi o to ¿e autor bloga pisze mini artyku³ i wszyscy wypowiadaj¹ siê na ten temat.A sam autor tez w³¹cza sie do dyskusjiMówi³ wlasnie ,¿e stara siê kazdemu odpisywaÌ-widaÌ mówi³ prawdê,w co nie w¹tpi³em :aniol: A na jakies zasadzie to jest ,¿e Ci odpisa³ tam pod blogiem co s¹ wpisy,czy jakoœ adres trzeba podaÌ,szczerze mówi¹c nie zag³ebi³em siê jeszcze w tej stronie :spiewa:
Mam nadzieje Âże doÂżyjĂŞ tego dnia :rydzyk:Cytat:
Chce ktĂłregoÂś piĂŞknego dnia odpisaĂŚ Joasi
Kiedys przyjdzie taki dzieĂą..x:
Nie ziemska-czyli z innej planety czy nie ziemska Âże aÂż niebiaĂąska :mhm:Nie wiem :cicho: Bo to zmienia postac rzeczy,lepiej uwaÂżaĂŚ na 'obcych'Ale badzmy odwaÂżni
Joasia jest nieziemska to fakt :spiewa:
No bo juz mna zagotowaÂło :spiewa: sÂłowo reÂżim uratowaÂło mnie od dalszego komentarza w tej sprawie ale koniec o tymZapomniaÂłem na koĂącu umieÂściĂŚ -wÂłaÂśnie to -wiem Âże wiele osĂłb mogÂło siĂŞ zbulwersowaĂŚ za co przepraszam

Generalnie zgadzam sie z wszystkim.TeÂż chĂŞtnie podyskutowaÂłbym z JoasiÂą i nie tylko :aniol: Ja jestem otwarty na innych ludzi-no oczywiÂście nie w przypadku wszystkich,ale to chyba naturalne dla rodzaju ludzkiego :spiewa: No ale to nie wÂątek o mnie-dlatego nie Âśmiem zabieraĂŚ miejsca :rozglada: Ale tak jak mowie mozemy pĂłki co sobie domniemywaĂŚ co by byÂło gdyby..gdyby byÂł blog oczywiÂścieJesteÂś jeszcze mÂłody i wielu sprawach na pewno zmienisz jeszcze w swoim Âżyciu poglÂądy-nie chciaÂłbyÂś aby aby to Joasia byÂła autorkÂą zmiany sposobu patrzenia na Âświat.
Po to prowadzi siê rozmowy aby poszerzaÌ swój œwiatopogl¹d -Ja bym z przyjemnoœci¹ pozna³ odmienne zdania na ró¿ne tematy i przedyskutowa³ je z Joasi¹ .
Najgorsze bu byÂło to jakby Joasia byÂła gÂłucha na poglÂądy innych ,a to ze moÂże mieĂŚ inne zdanie to mogÂła by byĂŚ jej wielka zaleta.
Trudno dyskutuje siĂŞ z kimÂś kto ma takie same poglÂądy -dyskusja nie ma sensu

SÂą wyjÂątki :tanczy: Bo chyba mamy podobny poglÂąd na temat Joasi-a chyba nie tak trudno sie Nam dyskutuje :aniol:Trudno dyskutuje siĂŞ z kimÂś kto ma takie same poglÂądy -dyskusja nie ma sensu
Posprawdza³em ju¿ jak to wygl¹da :spiewa: Nie to ¿ebym nie wierzy³ bo styl wypowiedzi pasuje mi do pana Jacka ale sk¹d masz pewnoœc ,¿e to on :spiewa:Wszystkie odpowiedzi zamieszczane s¹ w blogu ¿e ka¿dy mo¿e przeczytaÌ-g³ównie chodzi o to ¿e autor bloga pisze mini artyku³ i wszyscy wypowiadaj¹ siê na ten temat.A sam autor tez w³¹cza sie do dyskusji
Nazywaj jak chcesz :aniol: Powiedzmy,Âże jedno i drugie-przynajmniej sprzed ekranu tv patrzac i oceniajÂąc :aniol: :spiewa:Nie ziemska-czyli z innej planety czy nie ziemska Âże aÂż niebiaĂąska
trudno siĂŞ z tobÂą nie zgodziĂŚ - nie do koĂąca moja teoria przekÂłada siĂŞ na praktykĂŞ :hmm:Cytat:
Trudno dyskutuje siĂŞ z kimÂś kto ma takie same poglÂądy -dyskusja nie ma sensu
SÂą wyjÂątki :tanczy: Bo chyba mamy podobny poglÂąd na temat Joasi-a chyba nie tak trudno sie Nam dyskutuje :aniol:
Podpisuje siĂŞ Jacek P.PosprawdzaÂłem juÂż jak to wyglÂąda :spiewa: Nie to Âżebym nie wierzyÂł bo styl wypowiedzi pasuje mi do pana Jacka ale skÂąd masz pewnoÂśc ,Âże to on :spiewa:

jestem za niebiaĂąska wersjÂąCytat:
Nie ziemska-czyli z innej planety czy nie ziemska Âże aÂż niebiaĂąska
Nazywaj jak chcesz :aniol: Powiedzmy,Âże jedno i drugie-przynajmniej sprzed ekranu tv patrzac i oceniajÂąc :aniol: :spiewa:
A czy tak w ogĂłle to Pani KryĂąska byÂła dziÂś na wizji :mhm:
Albo JP :spiewa: A Joasia to jest DÂżej KejPodpisuje siĂŞ Jacek P.

I niech ta wersja zostanie :tanczy: NiebiaĂąska :aniol:jestem za niebiaĂąska wersjÂą
Powiem Ci,Âże pani KryĂąskiej nie widziaÂłem ale tez nie ogladalem na bierzÂąco :rozglada:A czy tak w ogĂłle to Pani KryĂąska byÂła dziÂś na wizji
Wieczorem powinna byĂŚ ku naszej uciesze :spiewa: