Wielki buziak za ten link Black :* !Black Jack '62 pisze: DzieĂą TVN24 w Onet.pl!
Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
No to ode mnie teÂż :buzi:
KubuÂś tak miÂło z AnitkÂą sobie gadajÂą, dzielÂą wspĂłlne dole i niedole
poradkowe 
Kuba zauwaÂżyÂł, a wÂłaÂściwie to zdziwiÂł siĂŞ, Âże zastaÂł AnitĂŞ w pracy
W koĂącu to on musiaÂł najczĂŞÂściej ba zawsze w poradku zastĂŞpowaĂŚ AnitĂŞ, kiedy ta byÂła na wylocie :devil: Ale zmartwiony raczej nigdy tym nie byÂł
Ale na pewno kojarzy, Âże czĂŞÂściej Anity nie byÂło, niÂż byÂła :devil: Jego troska o fanĂłw faktycznie szalona
D A fragment z wczesnym wstawaniem arcyzabawny - zwÂłaszcza, Âże Anita jest na poczÂątku Âśmiertelnie powaÂżna :devil:
I Dama Pik jeszcze
ÂŚwietnie by byÂło, gdyby jej wyjazdy zawsze owocowaÂły takim sympatycznym, pozbawionym negatywnych emocji odcinkiem
A ten dodatkowo byÂł bardzo ciekawy
WyszÂło coÂś na wzĂłr Mai w ogrodzie i jak siĂŞ nazywaÂł ten program Martyny? :devil: plus dobrze nam znana formuÂła DP
Tak wiĂŞc byÂło 3 w jednym. StÂąd bardzo ciekawie
Czy dobrze sÂłyszaÂłam, Âże Anita powiedziaÂła, trzymajÂąc tĂŞ sadzonkĂŞ, iÂż czuje siĂŞ, jakby trzymaÂła dziecko?
No, jeœli tak ma zamiar trzymaÌ dziecko, to wspó³czujê temu dziecku :devil: ¯artujê oczywiœcie
WidaÌ by³o, ¿e Anita œwietnie siê bawi³a, czy to rozmawiaj¹c z sam¹ bohaterk¹ programu, czy to ekspertami politycznymi, czy ze zwyk³ymi ludŸmi, jak na przyk³ad z m³odzie¿¹ szkoln¹
Taka siĂŞ otwarta Anita zrobiÂła 
WspaniaÂły odcinek :brawa:
KubuÂś tak miÂło z AnitkÂą sobie gadajÂą, dzielÂą wspĂłlne dole i niedole

Kuba zauwaÂżyÂł, a wÂłaÂściwie to zdziwiÂł siĂŞ, Âże zastaÂł AnitĂŞ w pracy

I Dama Pik jeszcze

ÂŚwietnie by byÂło, gdyby jej wyjazdy zawsze owocowaÂły takim sympatycznym, pozbawionym negatywnych emocji odcinkiem

Czy dobrze sÂłyszaÂłam, Âże Anita powiedziaÂła, trzymajÂąc tĂŞ sadzonkĂŞ, iÂż czuje siĂŞ, jakby trzymaÂła dziecko?

WspaniaÂły odcinek :brawa:
Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

WyszÂło coÂś na wzĂłr Mai w ogrodzie i jak siĂŞ nazywaÂł ten program Martyny?
Misja Anita

A co do Porady i Anity, to wmawiaÂł widzom, Âże prowadzi "Poranek", "DamĂŞ Pik", dzieĂą na Âżywo i "Magazyn 24". :devil: Ale przytomna Anita wykrzyczaÂła, Âże "Fakty".

Odcinek DP rzeczywiÂście bardzo przyjemnie siĂŞ oglÂądaÂło :tanczy: Nie wiem czy to zasÂługa przyjaznego klimatu jaki tam panowaÂł :mhm: czy moÂże perspektywa kolejnego odcinka :devil: siĂŞ do tego przyczyniÂły :rozglada: Anita ogrodniczka :tanczy: strĂłj wprost stworzony do sadzenia drzewek 

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

-
- Fan Forum
Czas mu chyba wyjÂątkowo szybko upÂływa, bo podczas z rozmowy z PawÂłem upieraÂł siĂŞ, Âże odkÂąd Anita ma swĂłj program nie jest juÂż reporterkÂą :devil: MoÂżna teÂż oczywiÂście przypuszczaĂŚ, Âże pomyliÂł jÂą z BrygidÂąMarcin pisze:A co do Porady i Anity, to wmawiaÂł widzom, Âże prowadzi "Poranek", "DamĂŞ Pik", dzieĂą na Âżywo i "Magazyn 24". :devil: Ale przytomna Anita wykrzyczaÂła, Âże "Fakty".WyszÂło coÂś na wzĂłr Mai w ogrodzie i jak siĂŞ nazywaÂł ten program Martyny?

Zastanawiam siĂŞ, czy pojawi siĂŞ w tym garniturze jeszcze kiedyÂś Poradku albo w Faktach :devil:Anita ogrodniczka :tanczy: strĂłj wprost stworzony do sadzenia drzewek
Odcinek z Vike-Freiberg¹ zosta³ tym samym w moim umyœle zdeklasowany na drug¹ pozycjêWidaÌ by³o, ¿e Anita œwietnie siê bawi³a, czy to rozmawiaj¹c z sam¹ bohaterk¹ programu, czy to ekspertami politycznymi, czy ze zwyk³ymi ludŸmi, jak na przyk³ad z m³odzie¿¹ szkoln¹

Fragment z ÂżyrafÂą, czy ten o strojach pokazaÂł nam rzeczywiÂście ''nowÂą'' - mniej zdystansowanÂą AnitĂŞ

No to teraz oby przeÂżyĂŚ odcinek z kolejnÂą ... ''damÂą'' :spiewa:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Fan Forum
UcichÂła, po czym przemĂłwiÂła - a jak jÂą serce bolaÂło ... no, mnie zabolaÂło, kiedy patrzyÂłem w F16 jak jakiÂś Amerykanin rozbija swoje Ferrari :hmm:
No có¿, ja wolê inne rozrywki
Specjalnie zapisaÂłem sobie w Organizatorze, Âżeby przypadkiem nie zapomnieĂŚ
OczywiÂście mĂłgÂłbym zapomnieĂŚ tylko dlatego, Âże ostatnio jestem strasznie zapĂŞdzony, nie doszukiwaĂŚ siĂŞ proszĂŞ Âżadnych innych przyczyn 
A, o czym piszĂŞ?
O 28. marca
Tak, o 28 marca
no dzisiaj mamy 28 marca
A, czy wy wiecie, co siĂŞ staÂło 28 marca 1978 w ÂŁodzi?
UrodziÂła siĂŞ Anita :jupi: :jupi: :jupi:
W zwiÂązku z powyÂższym, mamy dziÂś piĂŞkne ÂświĂŞto :jupi:

Nie wiem, na ile z tych urodzin cieszy siê Anita, ale ja cieszê siê bardzo, poniewa¿ to okazja do g³êbszej refleksji, na temat tego, co jest dziêki niej wspanialsze i piêkniejsze, i co by by³o, gdyby jej nie by³o
Ale jest :jupi: Ostatnio nawet coraz czêœciej jest :jupi: Mam na myœli to, ¿e realizacja Damy Pik nie odbywa siê tak wielkim kosztem jej obecnoœci na wizji, jak by³o to np. pó³ roku temu
Mamy AnitĂŞ czĂŞsto w Poradkach, czĂŞsto w F16, tylko niestety wszystko wskazuje na to, Âże tak jak szybko pojawiÂła siĂŞ w nowym programie Prosto z Polski, tak szybko z niego uciekÂła
Ale trudno, jej wola
MoÂże rzeczywiÂście nie wyrabia czasowo
Eeee
Przecie¿ znalaz³a w ostatnim czasie czas na wspó³pracê z Newsweekeim, a teraz z Wprost
I w dodatku, co mnie najbardziej cieszy, zaczĂŞÂła pisaĂŚ bloga
Nawet mi nie przeszkadza, Âże najprawdopodobniej zostaÂła do tego zmuszona, ale to brzydko brzmi … a chodzi mi o to, Âże zaczĂŞÂła blogowania dobrowolnie, czyli, Âżeby byÂło Âładniej napiszĂŞ, Âże zostaÂła zobligowana do tego przez swoich szefĂłw
NajwaÂżniejsze jest jednak to, Âże mamy jakiÂś kontakt z AnitÂą i jej przeÂżyciami, odczuciami, obserwacjami i poglÂądami
Cieszymy siĂŞ z obecnoÂści i cieszymy siĂŞ dziaÂłalnoÂściÂą Anity, prawda? :jupi: WydawaĂŚ by siĂŞ mogÂło, Âże duÂżo mamy naszej Anitki w telewizji, ale tylko w myÂśl hasÂła: lepszy rydz, niÂż nic, bo jak na tak wymagajÂących fanĂłw przystaÂło, ciÂągle uwaÂżamy, Âże Anita jest zbyt maÂło doceniona :]
Ale m³oda jest, wiêc miejmy nadziejê, ¿e z kolejnymi latami, bêdzie ju¿ tylko lepiej i lepsza przysz³oœÌ namaluje siê i dla Anity i dla nas!!!
No có¿, ja wolê inne rozrywki

Specjalnie zapisaÂłem sobie w Organizatorze, Âżeby przypadkiem nie zapomnieĂŚ

A, o czym piszĂŞ?

UrodziÂła siĂŞ Anita :jupi: :jupi: :jupi:
W zwiÂązku z powyÂższym, mamy dziÂś piĂŞkne ÂświĂŞto :jupi:

Nie wiem, na ile z tych urodzin cieszy siê Anita, ale ja cieszê siê bardzo, poniewa¿ to okazja do g³êbszej refleksji, na temat tego, co jest dziêki niej wspanialsze i piêkniejsze, i co by by³o, gdyby jej nie by³o

Ale jest :jupi: Ostatnio nawet coraz czêœciej jest :jupi: Mam na myœli to, ¿e realizacja Damy Pik nie odbywa siê tak wielkim kosztem jej obecnoœci na wizji, jak by³o to np. pó³ roku temu

Cieszymy siĂŞ z obecnoÂści i cieszymy siĂŞ dziaÂłalnoÂściÂą Anity, prawda? :jupi: WydawaĂŚ by siĂŞ mogÂło, Âże duÂżo mamy naszej Anitki w telewizji, ale tylko w myÂśl hasÂła: lepszy rydz, niÂż nic, bo jak na tak wymagajÂących fanĂłw przystaÂło, ciÂągle uwaÂżamy, Âże Anita jest zbyt maÂło doceniona :]
Ale m³oda jest, wiêc miejmy nadziejê, ¿e z kolejnymi latami, bêdzie ju¿ tylko lepiej i lepsza przysz³oœÌ namaluje siê i dla Anity i dla nas!!!

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Ech, ubiegÂłeÂś mnie Jack Black
tak bardzo chciaÂłam pierwsza, na forum, zÂłoÂżyĂŚ Anicie Âżyczenia
SpóŸni³am siê :uhh: Ale jeszcze nic straconego
Droga Anitko ÂżyczĂŞ wszystkiego co najlepsze

:uhh: JeÂśli o dzisiejsze fakty popoÂłudniowe chodzi, to ja widziaÂłam tylko zapowiedÂź :uhh:Black Jack '62 pisze:UcichÂła, po czym przemĂłwiÂła - a jak jÂą serce bolaÂło ... no, mnie zabolaÂło, kiedy patrzyÂłem w F16 jak jakiÂś Amerykanin rozbija swoje Ferrari :hmm:
Ale dziÂś znowu nie znalazÂła czasu na wpis :uhh:I w dodatku, co mnie najbardziej cieszy, zaczĂŞÂła pisaĂŚ bloga![]()
PrawdaCieszymy siĂŞ z obecnoÂści i cieszymy siĂŞ dziaÂłalnoÂściÂą Anity, prawda? :jupi:

-
- Fan Forum
A ja widziaÂłem tylko przelotem AnitĂŞ w czwartkowym i piÂątkowym Poradku
No co¿, wiêc mogê jedynie napisaÌ, ¿e Anita bardzo ³adnie wygl¹da³a i tego, co zd¹¿y³em obczaiÌ, to mia³a doœÌ uœmiechniêty nastrój
Niestety szaleĂączo maÂło udaÂło mi siĂŞ zaobserwowaĂŚ :/
A z blogowaniem coÂś nam Anitka ustaÂła :uhh: JuÂż kolejny dzieĂą mija, a po aktualizacji ani Âśladu :uhh:

Niestety szaleĂączo maÂło udaÂło mi siĂŞ zaobserwowaĂŚ :/
A z blogowaniem coÂś nam Anitka ustaÂła :uhh: JuÂż kolejny dzieĂą mija, a po aktualizacji ani Âśladu :uhh:
-
- Fan Forum
-
- Fan Forum
No tak, ja dopiero co wstaÂłem, a on mnie bombarduje zagadkamiobieÂżyÂświat pisze:Anita![]()
..zgaduj-zgadula - co to jest![]()

Ale, co trzyma w rĂŞkach Miller :> Tego juÂż nie mogĂŞ rozszyfrowaĂŚ :mhm:
A ja wiedziony Twoimi capsami, znalazÂłem coÂś na stronach Wprost

Zniesmaczony jestem rozmówc¹, ale có¿ :hyh: Tak w ¿yciu czasami bywa, ¿e trzeba z ''ma³ymi pa³acami'' rozmawiaÌ :hyh:
Aleksander KwaÂśniewski mĂłwi, Âże jest podsÂłuchiwany, bo wie coÂś, czego nie chce powiedzieĂŚ. DostaÂł przeciek od sÂłuÂżb, ktĂłre go podsÂłuchujÂą - mĂłwi w rozmowie z "Wprost" Leszek Miller.
Zdaniem byÂłego premiera, za inwigilacjÂą eks-prezydenta stojÂą "instytucje zwiÂązane z obecnÂą wÂładza". - ByÂłbym zdziwiony, gdybym i ja nie byÂł podsÂłuchiwany, ale jest mi to obojĂŞtne. Przez telefon mĂłwiĂŞ: "MĂłw wolniej, bo pan, ktĂłry nas sÂłucha, nie zrozumie" - dodaje Miller.
27 marca koordynator sÂłuÂżb specjalnych Zbigniew Wassermann zdecydowanie zaprzeczyÂł, ze KwaÂśniewski jest podsÂłuchiwany. ByÂły prezydent wyraziÂł takie przypuszczenie w rozmowie z TVN24. Na pytanie, kto mu zaÂłoÂżyÂł podsÂłuch, odpowiedziaÂł enigmatycznie: "IV RP".
CaÂła rozmowa Anity Werner i PawÂła Siennickiego z Leszkiem Millerem w najbliÂższym wydaniu tygodnika "Wprost", w sprzedaÂży od poniedziaÂłku 2 kwietnia
A jeœli coœ by by³o :rozglada: to co byœ zrobi³?Black Jack '62 pisze:est to zrzut z ''Wprost'', na zdjêciu (od lewej) Anita , Miller i Siennicki - fajna fotaCó¿ za spojrzenie - no, no, ¿eby czego z tego spojrzenia czasem nie by³o
![]()

:uhh: Wyp³ywaj¹ znowu na wierzch te .... :uhh: nic nie poradzimy :uhh:Zniesmaczony jestem rozmówc¹, ale có¿ :hyh: Tak w ¿yciu czasami bywa, ¿e trzeba z ''ma³ymi pa³acami'' rozmawiaÌ :hyh:
JarosÂław KuÂźniar czytaÂł fragmenty tego wywiadu w poranku. Pytania krĂłtkie i konkretne

-
- Fan Forum
''Profesorowie agenci'' - hmmm ... tê poboczn¹ czêœÌ Poranka uchwyci³eœ :mhm:
A najwaÂżniejsza byÂła ta wspominkowe o JP Drugim
Nie zdziwiÂłem siĂŞ za bardzo, kiedy dziÂś zamiast Jakuba w Poradku zobaczyÂłem AnitĂŞ
Bo któ¿ lepiej od Anity odda nastrój towarzysz¹cy tak wa¿nej i wznios³ej rocznicy?
Ona jest taka stonowana i wywaÂżona 
ChoĂŚ w tej rozmowie z Szymonem HoÂłowniÂą juÂż mniej
Ale podczas ³¹czeù na ¿ywo z Jackiem P. z Rzymu ju¿ patos
Cudowny kawaÂłek Poradka widziaÂłem
A najwaÂżniejsza byÂła ta wspominkowe o JP Drugim

ChoĂŚ w tej rozmowie z Szymonem HoÂłowniÂą juÂż mniej

Cudowny kawaÂłek Poradka widziaÂłem