Prison Break

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Obejrza³em wczoraj 20 odcinek. Nasuwa siê jedno powiedzienie : wszytkie drogi prowadz¹ do Panamy :D. Jedyny C-Note ma teraz spokój, ale pewni nie na d³ugo. Ogólnie to odcinek bardzo dobry (jak wiêkszoœÌ w PB). Obejrza³em ju¿ zwiastun do 21 odc. i muszê przyznaÌ, ¿e niez³e rzeczy siê dziaÌ bêd¹ :D
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Ptr15 pisze:Obejrza³em wczoraj 20 odcinek. Nasuwa siê jedno powiedzienie : wszytkie drogi prowadz¹ do Panamy :D. Jedyny C-Note ma teraz spokój, ale pewni nie na d³ugo. Ogólnie to odcinek bardzo dobry (jak wiêkszoœÌ w PB). Obejrza³em ju¿ zwiastun do 21 odc. i muszê przyznaÌ, ¿e niez³e rzeczy siê dziaÌ bêd¹ :D
Jeszcze nie widzia³am zwiastunu 21 odcinka, ale jak zwykle pewnie bêdzie siê dzia³o. Ciekawe po co T-Bag t¹ kobitkê wyrwa³ z ulicy, mo¿e bêdzie stanowic jak¹œ przynête? :roll: W koùcu tez zaczê³y siê ³adne widoczki i mozemy podziwiaÌ bia³e piaski Pensacoli, która uchodzi tu za Panamê.
A tak z damskiego punktu widzenia to jest to chyba pierwszy odcinek, w ktĂłym nie mogÂłam oderwaĂŚ wzroku od Lincolna, sorry Scofield 8)
A wracajÂąc do polsatowskich odcinkĂłw to w ostatniÂą niedzielĂŞ w odcinku "Tweener", nie wiem czy sÂłyszeliÂście ale wÂłasnie tego tytuÂłowego Tweenera czyli Davida Apolskisa tÂłumacz ochrzciÂł mianem "sierotka", ojej poraÂżka mogli zostaĂŚ przy pierwotnej wersji... i zostawiĂŚ po prostu Tweener. Z kolei w tym odcinku jest jedna z fajniejszych scen, gdy pokazujÂą wszystkich potencjalnych uciekinierĂłw z grupy sprzÂątajÂącej jak wyrzucajÂą odÂłamki betonu na zewnÂątrz, oczywiÂście robiÂą to po kryjomu kamyczek po kamyczku, fajnie jest to ujĂŞte, acha no i ich miny na koniec jak stojÂą wszyscy przy pÂłocie i z panikÂą w oczach obserwujÂą jak nowa ekipa budowlana wkracza na ich teren :)
Obrazek

[ Dodano: Pon Kwi 02, 2007 7:04 pm ]
ZauwaÂżyliÂście jak ma na imiĂŞ Âżona Scofielda? :D :hyh:
Ptr15
Bywalec
Bywalec

ObejrzaÂłem wczoraj ostatni odcinek 2 sezonu. NieÂźle siĂŞ narobiÂło. WydawaÂło siĂŞ, Âże juÂż wszystko siĂŞ wyjaÂśnia a tu nagle bum! i nagÂły zwrot akcji (i za to lubie ten serial :D). ObejrzaÂł ktoÂś jeszcze 2 sezony?

Pozostaje tylko czekaĂŚ 5 miesiĂŞcy do trzeciej serii :D
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Ptr15 pisze:ObejrzaÂłem wczoraj ostatni odcinek 2 sezonu. NieÂźle siĂŞ narobiÂło. WydawaÂło siĂŞ, Âże juÂż wszystko siĂŞ wyjaÂśnia a tu nagle bum! i nagÂły zwrot akcji (i za to lubie ten serial :D). ObejrzaÂł ktoÂś jeszcze 2 sezony?

Pozostaje tylko czekaĂŚ 5 miesiĂŞcy do trzeciej serii :D
Wez mi nic nie mów zrobili takie zakoùczenie, ¿e chyba wszyscy nie mog¹ wyjœÌ z szoku do teraz... :lol: Wogóle ca³y odcinek by³ dziwny, mia³am wra¿enie jakby kompletnie ktos inny to nakrêci³, no i nie do koùca wszystko wyjasniono (Sucre- czy on naprawde.....?? :neutral:) ale koùcówka wymiot³a wszystko i ta dziwna muza na koniec. W³aœciwie to zakoùczenie bardzo typowe do epizodów Alias... hmm i wygl¹da na to, ¿e Scofield stanie siê czêœci¹ eksperymentu tego dziadka, albo kto wie czy on od samego pocz¹tku nie by³ jego eksperymentem ("Uciekanie z wiêzienia,on to ma we krwi!")
Z jednej strony uwaÂżam, Âże powinni byli jednak skoĂączyĂŚ na tym sezonie, ale z drugiej strony nie moge siĂŞ doczekaĂŚ co tez rzeczywiÂście scenarzyÂści wymyslili dalej...

A od wczoraj moÂżna kupiĂŚ pierwsze 4 odcinki PB pierwszego sezonu na dvd za 19.90. !
Specjalnie poszÂłam wczoraj do Empiku i kupiÂłam :D
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Sucre napewno nie uÂśmiercÂą. Ciekaw jestem co z Marecruz. Fox River w porĂłwnaniu z Sona to piĂŞcio gwiazdkowy hotel :D. Jak siĂŞ teraz Scofield z Bellickiem z tego wyplÂączÂą. :mhm:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Ptr15 pisze:. Fox River w porĂłwnaniu z Sona to piĂŞcio gwiazdkowy hotel :D. Jak siĂŞ teraz Scofield z Bellickiem z tego wyplÂączÂą. :mhm:
Pamietaj, Âże tam jeszcze Mahone trafiÂł i pewnie T-Bag do nich dobije, a kto wie czy w takim razie prĂŞdzej czy pĂłzniej teÂż Sucre?? Ciekawe co wykombinuje Linc ? :mhm:
A Bellicka nie Âżal mi, jak dla mnie to moÂże zostaĂŚ w Sona forever.
Wiesz, Âże za tydzien ma byc jakis epizod specjalny o tytule Sikimicky ?! ZresztÂą sprawdÂż sam tutaj :lol: Âśmieszny tytuÂł ale wiesz co? to prawdopodobnie byÂł primaaprilisowy Âżart zrobiony prze ImdB :D Miliony PB fanĂłw sie daÂło na to nabraĂŚ, ale kto ich wie, moÂże rzeczywiÂście bĂŞdzie taki odcinek tylko nie bĂŞdzie to epizod tylko jakiÂś odcinek specjalny...
Ptr15
Bywalec
Bywalec

JedynÂą osobÂą na wolnoÂści staje siĂŞ Lincoln. A to wÂłaÂśnie na niego nadal polujÂą goÂście z Firmy. BĂŞdzie musiaÂł sporo kombinowaĂŚ :D.
Co do specjalnego epizodu to chyba jakaÂś Âściema.

[ Dodano: Sro Kwi 04, 2007 10:55 pm ]
ZapomniaÂłem o Sarze Tancredi - ona teÂż jest wolna :D
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Ptr15 pisze:JedynÂą osobÂą na wolnoÂści staje siĂŞ Lincoln. A to wÂłaÂśnie na niego nadal polujÂą goÂście z Firmy.
Oj polemizowaÂłabym :D to raczej na Scofieldzie im zaleÂży, dlatego robili wszystko, by umieÂściĂŚ go w Sona, chociaÂż kto wie pewnie siĂŞ mylĂŞ, bo jak juÂż wiemy z doÂświadczenia scenarzyÂści zawsze wykombinujÂą tak, Âże jest dokÂładnie odwrotnie, albo kompletnie inaczej, aniÂżeli widz mĂłgÂłby przypuszczaĂŚ.. :D Dlatego lubimy ten serial, prawda?!
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Mam maÂłe pytanko, dziÂś zaÂłwaÂżyÂłem, Âże na merlinie mozna kupiĂŚ pierwsze 4 odcinki skazanego na ÂśmierĂŚ... Czy to znaczy, Âże ten serial bedzie do kupienia na DVD w czeÂściach?? . :P Tu wrzucma linka do tego filmu >>>

Sam sobie odpowiem na pytanie - widze, Âże tak - bĂŞdÂą w odcinkach - 4 odcinki co kilka tygodni, aÂż do czerwca chyba....
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Greg Haus pisze:Mam maÂłe pytanko, dziÂś zaÂłwaÂżyÂłem, Âże na merlinie mozna kupiĂŚ pierwsze 4 odcinki skazanego na ÂśmierĂŚ... Czy to znaczy, Âże ten serial bedzie do kupienia na DVD w czeÂściach?? . :P Tu wrzucma linka do tego filmu >>>

Sam sobie odpowiem na pytanie - widze, Âże tak - bĂŞdÂą w odcinkach - 4 odcinki co kilka tygodni, aÂż do czerwca chyba....
Pisa³am juz o tym wy¿ej :D Od 3 kwietnia mo¿na 4 odcinki kupiÌ za 19.90., mozna ogl¹dac miêdzy innymi z napisami po angielsku (po polsku oczywiœcie te¿, no i lektor) z czego nauczy³am siê paru nowych ciekawych s³ówek, które umknê³y z oryginalnego ods³uchu :D
Kudos Fish! -Szacuneczek ÂświeÂżak!
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Nika pisze:
Pisa³am juz o tym wy¿ej :D Od 3 kwietnia mo¿na 4 odcinki kupiÌ za 19.90., mozna ogl¹dac miêdzy innymi z napisami po angielsku (po polsku oczywiœcie te¿, no i lektor) z czego nauczy³am siê paru nowych ciekawych s³ówek, które umknê³y z oryginalnego ods³uchu :D
Oj to dobrze wreœcie obejrze 1 serie. Szkoda tylko, ¿e nie ca³e DVD na raz nie daj¹... No ale có¿ - przynajmniej szybko mo¿na kupiÌ film :P Inne seriale tego typu by³y sprzedawane w ca³oœci rok, albo póltorej po premierze w tv. :D
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Greg Haus pisze: Szkoda tylko, Âże nie caÂłe DVD na raz nie dajÂą.... :D
NastĂŞpne odcinki od 5-8 bĂŞdzie moÂżna kupiĂŚ juÂż od 10 kwietnia, pytanie tylko za ile, bo z tego co zrozumiaÂłam to tylko ta pierwsza pÂłyta jest za 19.90.... zobaczymy, niezaleÂżnie od ceny jako ÂświrniĂŞty fan i tak to kupiĂŞ 8)
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Nika pisze:
Greg Haus pisze: Szkoda tylko, Âże nie caÂłe DVD na raz nie dajÂą.... :D
NastĂŞpne odcinki od 5-8 bĂŞdzie moÂżna kupiĂŚ juÂż od 10 kwietnia, pytanie tylko za ile, bo z tego co zrozumiaÂłam to tylko ta pierwsza pÂłyta jest za 19.90.... zobaczymy, niezaleÂżnie od ceny jako ÂświrniĂŞty fan i tak to kupiĂŞ 8)
Ja juz mam pierwsz DVD a nastĂŞpne bĂŞdÂą 10 zÂł droÂższe- 29,99 za 4 odcinki
Nika
Fan Forum
Fan Forum

W dzisiejszym polsatowskim odcinku ("Odd Man Out") jest fajna taka nierealna wrĂŞcz scenka jak Scofield przepÂływa przez kanaÂł, w ktĂłry uprzednio napompowaÂł wody. Nie mogÂłam siĂŞ oprzec pokusie, by nie umieÂściĂŚ paru capsĂłw, jedna z niewielu scen gdzie mozna podziwiaĂŚ tatuaÂż w caÂłej swojej okazaÂłoÂści :D
Obrazek
Obrazek
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Mam kilka pytaĂą zwiazanych z serialem, ogladam go teraz na DVD bo w polsacie przegapiÂłem 4 pierwsze odcinki i nie byÂło sensu oglÂądac dalej. 8)

:arrow: Wiem, ¿e na dvd nie bedzie odcinak "Behind the Walls" ( Zza murem) i w drugiej serii "The Road To Freedom" ( Droga do wolnoœci ). S¹ to tak zwane odcinki specjalne. Czemu sa one specjalne i czym ró¿ni¹ sie od pozosta³ych? Czy polsat bedzie je emitowa³ i czy bez tych odcinków da siê ogladac dalej serial?

:arrow: Kiedy polsat wyemituje 2 sezon serialu?

:arrow: Jakie dla filmu ma znaczenie ( prĂłcz komercyjnego ) filmiki pod nazwÂą: Proof of Innocence?

Wiem, Âże sa wÂśrĂłd was znawcy tego serialu. :D
ODPOWIEDZ