Moderator: Łukasz
Jeszcze nie widzia³am zwiastunu 21 odcinka, ale jak zwykle pewnie bêdzie siê dzia³o. Ciekawe po co T-Bag t¹ kobitkê wyrwa³ z ulicy, mo¿e bêdzie stanowic jak¹œ przynête?Ptr15 pisze:Obejrza³em wczoraj 20 odcinek. Nasuwa siê jedno powiedzienie : wszytkie drogi prowadz¹ do Panamy. Jedyny C-Note ma teraz spokój, ale pewni nie na d³ugo. Ogólnie to odcinek bardzo dobry (jak wiêkszoœÌ w PB). Obejrza³em ju¿ zwiastun do 21 odc. i muszê przyznaÌ, ¿e niez³e rzeczy siê dziaÌ bêd¹
Wez mi nic nie mów zrobili takie zakoùczenie, ¿e chyba wszyscy nie mog¹ wyjœÌ z szoku do teraz...Ptr15 pisze:Obejrza³em wczoraj ostatni odcinek 2 sezonu. NieŸle siê narobi³o. Wydawa³o siê, ¿e ju¿ wszystko siê wyjaœnia a tu nagle bum! i nag³y zwrot akcji (i za to lubie ten serial). Obejrza³ ktoœ jeszcze 2 sezony?
Pozostaje tylko czekaĂŚ 5 miesiĂŞcy do trzeciej serii
Pamietaj, Âże tam jeszcze Mahone trafiÂł i pewnie T-Bag do nich dobije, a kto wie czy w takim razie prĂŞdzej czy pĂłzniej teÂż Sucre?? Ciekawe co wykombinuje Linc ? :mhm:Ptr15 pisze:. Fox River w porĂłwnaniu z Sona to piĂŞcio gwiazdkowy hotel. Jak siĂŞ teraz Scofield z Bellickiem z tego wyplÂączÂą. :mhm:
Oj polemizowaÂłabymPtr15 pisze:JedynÂą osobÂą na wolnoÂści staje siĂŞ Lincoln. A to wÂłaÂśnie na niego nadal polujÂą goÂście z Firmy.
PisaÂłam juz o tym wyÂżejGreg Haus pisze:Mam maÂłe pytanko, dziÂś zaÂłwaÂżyÂłem, Âże na merlinie mozna kupiĂŚ pierwsze 4 odcinki skazanego na ÂśmierĂŚ... Czy to znaczy, Âże ten serial bedzie do kupienia na DVD w czeÂściach?? .Tu wrzucma linka do tego filmu >>>
Sam sobie odpowiem na pytanie - widze, Âże tak - bĂŞdÂą w odcinkach - 4 odcinki co kilka tygodni, aÂż do czerwca chyba....
Oj to dobrze wreœcie obejrze 1 serie. Szkoda tylko, ¿e nie ca³e DVD na raz nie daj¹... No ale có¿ - przynajmniej szybko mo¿na kupiÌ filmNika pisze:
Pisa³am juz o tym wy¿ejOd 3 kwietnia mo¿na 4 odcinki kupiÌ za 19.90., mozna ogl¹dac miêdzy innymi z napisami po angielsku (po polsku oczywiœcie te¿, no i lektor) z czego nauczy³am siê paru nowych ciekawych s³ówek, które umknê³y z oryginalnego ods³uchu
![]()
NastĂŞpne odcinki od 5-8 bĂŞdzie moÂżna kupiĂŚ juÂż od 10 kwietnia, pytanie tylko za ile, bo z tego co zrozumiaÂłam to tylko ta pierwsza pÂłyta jest za 19.90.... zobaczymy, niezaleÂżnie od ceny jako ÂświrniĂŞty fan i tak to kupiĂŞGreg Haus pisze: Szkoda tylko, Âże nie caÂłe DVD na raz nie dajÂą....
Ja juz mam pierwsz DVD a nastĂŞpne bĂŞdÂą 10 zÂł droÂższe- 29,99 za 4 odcinkiNika pisze:NastĂŞpne odcinki od 5-8 bĂŞdzie moÂżna kupiĂŚ juÂż od 10 kwietnia, pytanie tylko za ile, bo z tego co zrozumiaÂłam to tylko ta pierwsza pÂłyta jest za 19.90.... zobaczymy, niezaleÂżnie od ceny jako ÂświrniĂŞty fan i tak to kupiĂŞGreg Haus pisze: Szkoda tylko, Âże nie caÂłe DVD na raz nie dajÂą....
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości