Oooo :o I jeszcze raporcik

Relacja w raporcie

ByÂłem Âświadkiem relacji w raporcie
Funcky mi mĂłwi, Âże ona z kolei byÂła Âświadkiem ciszy przed burzÂą

A gdzie tu burza?

deszczyk sobie adyĂŚ tycio pokropiÂł

i Agatka musiaÂła swoje piĂŞkno pod parasolem chroniĂŚ
Alchemik pisze:obie¿yœwiat pisze:..jeszcze nie zd¹¿y³em siê rozpakowaÌ :jupi:
..dopadÂłem do komputera jak szalony :szalony:
Bracie - obieÂżyÂświacie

Witaj wÂśrĂłd nas znowu

Wracasz w samÂą porĂŞ
Dobrze, ¿e zd¹¿y³eœ wróciÌ

Nie wyobraÂżam sobie Âżycia bez tych capsĂłw :nie:
A Funkcy teÂż wiedziaÂłaÂś, kiedy zostaĂŚ

Nie czêsto zdarzaj¹ siê ³¹czenia na linii Agata-Anita

nie wiadomo, kiedy nastÂąpi kolejne

No, ale to kolejne juÂż nie bĂŞdzie pierwszym
..Black - doczekaÂłeÂś siĂŞ
..rozmawiaÂły ale nie chciaÂły na siebie patrzeĂŚ

Takie to waÂżne dla niego byÂło?
A waÂżne, bo dlatego choĂŚby, Âże ponad rok na to wydarzenie czekaÂłem

Jestem, jestem

Nie o siebie siĂŞ lĂŞkaÂłem i swojÂą reakcjĂŞ na to wydarzenie, lecz (to gÂłupio jeszcze bardziej zabrzmi) Agatki reakcjĂŞ

Jak widaĂŚ zuch dziewczyna

Anita jej nie zmroziÂła
Alchemik pisze:Widok to byÂł niezwykÂły, poniewaÂż kobieta zamiast np. noÂża, tÂłuczka do miĂŞsa, czy ÂłyÂżki wazowej w rĂŞku dzierÂżyÂła mikrofon i pewnie dyktowaÂła warunki swojemu operatorowi, ktĂłrzy towarzyszyÂł jej w tej kuchni z kamerÂą

ByliÂśmy wtedy podwĂłjnie kuszeni

Takie wyborne i niepostne jadÂło w Wielki PiÂątek i takaa wyborna kobieta, do tego w kuchni
Alchemik pisze:MyÂślĂŞ, Âże jak w kaÂżdym zawodzie, gdy kobiety juÂż czymÂś siĂŞ zajmujÂą, to bardzo siĂŞ w to angaÂżujÂą i efekty sÂą no sÂą po prostu pochwalne
A dla mnie kobieta obierajÂąca ziemniaki w kuchni jest artystkÂą
Fakt, faktem, i¿ w swoim g³êbokim jestestwie, mê¿czyzna pozazdroœci³ kobiecie i wlaz³ do kuchni :devil:
Alchemik pisze:Funckyrella pisze:Ja muszê siê przyznaÌ, ¿e jednak mam skrajne pogl¹dy i nigdy nie zwi¹za³abym siê z mê¿czyzn¹, który nie wypad³ ze swojej roli opas³ego samca wo³aj¹cego:,,daj mi jeœÌ kobieto''

To ja wracam, padam zmêczona i wo³am przeraŸliwie: jeœÌÌÌÌ!!! :devil:
PrzyganiaÂł kocioÂł garnkom

Bijcie dzwony, poÂżogĂŞ, larum gÂłoÂście, bo tu naraz wyszÂło szydÂło z worka i tyle (uÂżywajÂąc dalej starodawnych, tu: krawieckich okreÂśleĂą)
Taaa

ÂŻal mi tego mĂŞÂżczyzny
Tak wylazÂło po raz kolejny szydÂło z worka wykazujÂące prawdziwÂą Funcky

:devil:
I teraz, jak szyd³o z worka ju¿ wysz³o, to tym szyd³em, w dodatku grubymi niÌmi mo¿emy uszyÌ historiê jak to œwiat wspó³czesny na g³owie staje, a w naszym przypadku fika kozio³ki :devil: I to nie tylko dlatego, ¿e jesteœmy z Poznania :devil:
Alchemik pisze:Funckyrella pisze: Kalczyùska obiecywa³a, ¿e jeszcze bêd¹ siê ³¹czyli z Agatk¹ - pytanie, kiedy? :mhm: Niewiele ju¿ serwisów pozosta³o :>
To, to akurat dobrze, iÂż tracisz

to, czyli czcze obietnice

Bo czymÂże jest taka obietnica w obliczu konferencji ministrĂłw (dwĂłch) zdrowia?

Teraz, to ju¿ kompletnie pozbawion¹ sensu wydaje mi siê ta podró¿ from Poznaù to Sieradz

I proszĂŞ mi tu towarzystwo wiĂŞcej razy obietnic wypowiadanych przez AniĂŞ nie deprecjonowaĂŚ :grozi: :ban: Ania wie, co mĂłwi, zwÂłaszcza, kiedy to jest bliskie sercu jej fana
A jednak podró¿ siê op³aci³a

Agatta poraz kolejny zabÂłysnĂŞÂła urodÂą i talentem w dzienniku

Wiêcej takich podró¿y, a bêdê kontent do rozpuku