Sylwia Majcher
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
ZebraÂły siĂŞ ciemne chmury nad wrocÂławskim studiem :spiewa: ZebraÂły siĂŞ ciemne chmury nad prof. Miodkiem :spiewa: A Sylwia pod tymi chmurami zbiera wszystkie newsy w sprawie
Na razie jednak coœ kiepsko z tymi informacjami :mhm: Pewnie dlatego, ¿e specjalna ekipa jest na uniwerku i próbuje coœ wywêszyÌ, a Sylwia bezproduktywnie niemal¿e czeka w studio na jakiœ cynk, zamiast sama iœÌ, pukaÌ, pytaÌ i prosiÌ o komentarz :hmm:
Zobaczymy jak bĂŞdzie dalej

Zobaczymy jak bĂŞdzie dalej

Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
-
- Stały bywalec
-
- Stały bywalec
Oczy aÂż proszÂą siĂŞ o okulary przeciwsÂłoneczne
Tak ca³y dzieù, do wieczora Sylwia sta³a w tym miejscu i przekazywa³a wszystkie najœwie¿sze informacje - profesjonalnie i rzetelnie, i skrupulatnie przez ca³¹ ekipê zdobywane
Bardziej wiarygodnie brzmi informacja nadawana z jednego z miejsc, w tym przypadku spod siedziby IPN, w którym sprawy ró¿ne mia³y, b¹dŸ maj¹ miejsce i siê rozgrywa³y, b¹dŸ rozgrywaj¹.
Dodam tylko, i¿ musia³o póŸniej Sylwii zimno daÌ w koœÌ, poniewa¿ wiêcej ciuchów na siebie w³o¿y³a

Dodam tylko, i¿ musia³o póŸniej Sylwii zimno daÌ w koœÌ, poniewa¿ wiêcej ciuchów na siebie w³o¿y³a

Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
-
- Fan Forum
Zabawny temat,no moÂże nie dla wszystkich
Sylwia bardzo Âładnie nam go zrelacjonowala,przez chwile myÂślaÂłem ,Âże siĂŞ zaÂśmieje ale wytrzymaÂła :aniol:
W kaÂżdym badz razie odreagowaÂła bo tej sprawie z prof Miodkiem-pewnie wiele nerwĂłw straciÂła bo trudno byÂło zdobyc jakieÂś ciekawe informacje.Wszyscy milczeli jak na milczeniu owiec :stop:

W kaÂżdym badz razie odreagowaÂła bo tej sprawie z prof Miodkiem-pewnie wiele nerwĂłw straciÂła bo trudno byÂło zdobyc jakieÂś ciekawe informacje.Wszyscy milczeli jak na milczeniu owiec :stop:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Tak jak sÂłusznie przewidziaÂł Alchemik Sylwia i zmieniÂła uczesanie
TrochĂŞ Âżle wyglÂąda jak reporter musi mruÂżyĂŚ oczyOczy aÂż proszÂą siĂŞ o okulary przeciwsÂłoneczne
DokÂładnie ,odnosi siĂŞ wraÂżenie ze reporterka jest w samym centrum wydarzeĂąBardziej wiarygodnie brzmi informacja nadawana z jednego z miejsc, w tym przypadku spod siedziby IPN,
-
- Stały bywalec
MyÂślĂŞ, Âże kiedy Sylwia opowiadaÂła temat bawiÂł wszystkichmaxxx pisze:Zabawny temat,no moÂże nie dla wszystkichSylwia bardzo Âładnie nam go zrelacjonowala/.../

WÂłaÂśnie ten powstrzymywany Âśmiech byÂł rozbrajajÂący,przez chwile myÂślaÂłem ,Âże siĂŞ zaÂśmieje ale wytrzymaÂła :aniol:

Ale pod koniec dnia miaÂła juÂż caÂły plik, Âżeby nie napisaĂŚ wĂłr, z informacjami :tanczy:W kaÂżdym badz razie odreagowaÂła bo tej sprawie z prof Miodkiem-pewnie wiele nerwĂłw straciÂła bo trudno byÂło zdobyc jakieÂś ciekawe informacje.Wszyscy milczeli jak na milczeniu owiec :stop:
Sporym zaskoczeniem byÂło wczoraj dla mnie tak nagÂłe zjawienie siĂŞ Sylwii w raporcie popoÂłudniowym

-
- Stały bywalec
I nieod³¹czne pytanie: kto go wybuduje?sybic pisze:Sylwia z przysz³ego stadionu ...

Ja natomiast Ci serdecznie podziĂŞkujĂŞ za capsowÂą pamiĂŞĂŚ

W nadziei Âżyjmy, Âże czĂŞsto bĂŞdzie do niej wracaĂŚ, bo jak Âłatwo siĂŞ domyÂśliĂŚ na pewno przy niej dÂługo nie pozostanieJa jÂą lubiĂŞ w takiej wÂłaÂśnie fryzurze

-
- Stały bywalec
Wiemadam pisze:We WrocÂławiu pojawiÂł siĂŞ nowy reporter-a Sylwii to ja juÂż od kilku Âładnych dni nie widziaÂłem :uhh:

ChoĂŚ majĂłwka w Prosto z Polski caÂły czas w gÂłowie z cieniem nadziei mi pulsuje :rozglada:
MoÂże Sylwia ma zbyt duÂżo pracy i siĂŞ nie wyrabia :mhm:adam napisaÂł/a:
We WrocÂławiu pojawiÂł siĂŞ nowy reporter-a Sylwii to ja juÂż od kilku Âładnych dni nie widziaÂłem :uhh:
WiemWidziaÂłem
ZapomniaÂłem na chwilkĂŞ i ÂżywiÂłem nadziejĂŞ, ale teraz mi o tym przypomniaÂłeÂś i znĂłw w beznadziejny stan popadÂłem
![]()
Mnie teÂż jest smutno Âże nie moÂżna jej namierzyĂŚ w tv

jest Âśroda i jeszcze jej nie widziaÂłem-ale przyznam siĂŞ Âże nie jestem zbyt uwaÂżnyChoĂŚ majĂłwka w Prosto z Polski caÂły czas w gÂłowie z cieniem nadziei mi pulsuje :rozglada:
-
- Stały bywalec
Chyba piszemy nie o tej samej Sylwii :> Gdyby rzeczywiÂście miaÂła duÂżo pracy - jak przypuszczasz, mielibyÂśmy owoce tej pracy na wizji :> Chyba, Âże masz na myÂśli pracĂŞ z Tvn24 niemajÂącÂą zwiÂązku :mhm:adam pisze:MoÂże Sylwia ma zbyt duÂżo pracy i siĂŞ nie wyrabia :mhm:
Przede wszystkim pustka... ogromna pustka :uhh: Sylwia zawsze potrafi wypeÂłniĂŚ maksymalnie minuty, ktĂłre moÂże przegadaĂŚ i zapeÂłniĂŚMnie teÂż jest smutno Âże nie moÂżna jej namierzyĂŚ w tv![]()

Ja szczególn¹ uwag¹ w ostatnich dniach poszczyciÌ siê te¿ nie mogê, ale wydaje mi siê, ¿e gdyby Sylwia mia³a za zadanie ''czymœ'' zaj¹Ì siê, to niemo¿liwoœci¹ by³oby, ¿eby nikt z nas tego nie zauwa¿y³? :uhh:jest œroda i jeszcze jej nie widzia³em-ale przyznam siê ¿e nie jestem zbyt uwa¿ny
Wolne - zatem :] Sylwia ma wolne w ten dÂługi weekend :rozglada: