Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..o :o DÂżastina tak bezsÂłownie do nas wpadÂłaÂś :?: :lol:

..snujesz jak¹œ intrygê :?:

..a co tam nam przyniosÂłaÂś :?: :D

..zaraz sprawdzam :tanczy:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

adviser pisze:
marcinkowsky pisze: Jak chcesz mo¿esz do³¹czyÌ :lol: rano z adamem zrobiliœcie pierwszy krok :lol2: ale to nie oznacza ¿e ju¿ Was nie potrzebujemy :)
Naprawdê, mogê siê przy³¹czyÌ??? :lol2: :szalony:
Z wielka chĂŞciÂą to uczyniĂŞ :D
Jeszcze siĂŞ pyta :lol: Pewnie, Âże moszesz :) Tylko Âże tym razem obi nas wysiudaÂł :lol:
Jak to co? :lol: Relacje :D

Tylko wydaje mi siĂŞ, Âże pierwszej nie ma :rozglada:
Ale poza tym wszystkie :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:Jeszcze siĂŞ pyta :lol: Pewnie, Âże moszesz :) Tylko Âże tym razem obi nas wysiudaÂł :lol:
A DÂżastina rozÂłoÂżyÂła wszystkich na Âłopatki dÂźwiĂŞkiem :lol: Tylko dlaczego sama taka... niema :rozglada:
marcinkowsky pisze:
Jak to co? :lol: Relacje :D
Relacje-rewelacje :brawa: Interesowny chÂłopak z Ciebie obi :lol: :devil:

Czy mi siĂŞ zdaje tylko, Âże kiedy nie ma Agatty dzionek na Âżywo z lekka przynudnawym siĂŞ staje? :mhm: :spiewa:

Ciekawe jak i gdzie bawi (siĂŞ) BJ :rozglada: Chyba nie pracuje dziÂś :rozglada:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Relacje-rewelacje :brawa: Interesowny chÂłopak z Ciebie obi :lol: :devil:
..gdyby DÂżastina wpadÂła z pustymi rĂŞkami to teÂż bym siĂŞ cieszyÂł :lol:
..ale nie ukrywam Âże miÂło jest kiedy z pustymi nie wpada :D :*

..mam nadziejĂŞ Âże tÂą relacjĂŞ teÂż nagraÂła bo bardzo gÂłoÂśna byÂła :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Co za szaleùstwo :szalony: Relacja za relacj¹ :tanczy: Ta z bêbnami czy bodaj nie najlepsza jak na dzisiejsze warunki? :lol2: Mia³em nadziejê, ¿e ''NaszoœÌ'' nie zawiod¹ i nie zawiedli i cieszê siê, ¿e Agatta odwa¿y³a siê cytowaÌ ich has³a 8) :D :D

RozmowĂŞ z przedstawiciem tej lewicowej organizacji teÂż naleÂży wyszczegĂłlniĂŚ 8)

RzetelnoœÌ drodzy Paùstwo p³ynie strumiem z Poznania 8) Agatto brawo :brawa:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..mam nadziejĂŞ Âże tÂą relacjĂŞ teÂż nagraÂła bo bardzo gÂłoÂśna byÂła :lol:
Agatka chyba jest bardzo ''muzykalna'' :lol: WydawaÂło mi siĂŞ, Âże te odgÂłosy bĂŞbnĂłw bardzo mocno jÂą nastrajaÂły do gadania :D GadaÂła i gadaÂła :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ten caps i ujĂŞcie mnie po prostu powala :lol:

WyobraziÂłem sobie Âże Agatka Âśpiewa: ''JĂłzek - nie darujĂŞ Ci tej nocy''
Obrazek

Obrazek
adviser
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: adviser »

DÂżastina, jesteÂś Wielka :* :*

To i ja coÂś wrzucĂŞ :D
ObrazekObrazek

Ciekawe jak i gdzie bawi (siĂŞ) BJ :rozglada: Chyba nie pracuje dziÂś :rozglada:
NieobecnoœÌ Blacka jest co najmniej zastanawiaj¹ca :mhm: ByÌ mo¿e dojœÌ do siebie w dniu tak pe³nym wra¿eù i emocji nie mo¿e :lol:
Co za dzieĂą 8) Prawdziwy relacyjny maraton :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

NieobecnoœÌ Blacka jest co najmniej zastanawiaj¹ca ByÌ mo¿e dojœÌ do siebie w dniu tak pe³nym wra¿eù i emocji nie mo¿e
Co za dzieĂą Prawdziwy relacyjny maraton
Nikt z nas (o dziwo poza Blackiem :lol: ) chyba nie spodziewa³ siê takiego zwrotu w niebycie w relacjach :o nie liczy³em dok³adnie, ale chyba z siedem wejœÌ ju¿ by³o :tanczy: Ka¿da pe³na emocji... ró¿norakich, ale jak najbardziej pozytywnych 8)
Z tym, Âże nie wiemy jak Black sobie radzi z podwĂłjnie silnymi emocjami? :lol: Wszak dwie Boginie na raz to przeÂżycie mnoÂżone w sile :lol:
marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..mam nadziejĂŞ Âże tÂą relacjĂŞ teÂż nagraÂła bo bardzo gÂłoÂśna byÂła :lol:
Agatka chyba jest bardzo ''muzykalna'' :lol: WydawaÂło mi siĂŞ, Âże te odgÂłosy bĂŞbnĂłw bardzo mocno jÂą nastrajaÂły do gadania :D GadaÂła i gadaÂła :lol:

Ten caps i ujĂŞcie mnie po prostu powala :lol:

WyobraziÂłem sobie Âże Agatka Âśpiewa: ''JĂłzek - nie darujĂŞ Ci tej nocy''
Obrazek
Odlot - dosÂłownie i w przenoÂśni :lol: Wszystko, czyli efekt dziĂŞki odlotowemu odlotowi kamery :tanczy: Ale w pierwszej kolejnoÂści rzeczywiÂście dziĂŞki naszej gwieÂździe 8) KtĂłra rzeczywiÂście czuje... chciaÂłoby siĂŞ rzec - bluesa :tanczy: 8) :lol:
A czy ten pan, z ktĂłrym Agatta rozmawiaÂła nie miaÂł Jacek na imiĂŞ :>
Nie sugerujê, ¿e to Black, bo jego pogl¹dy od lewicowych daaaaaaaaaaaaalekie :devil: tylko zbie¿noœÌ imion mnie dodatkowo rozbawi³a :lol: Plus tekst piosenki... :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:
NieobecnoœÌ Blacka jest co najmniej zastanawiaj¹ca ByÌ mo¿e dojœÌ do siebie w dniu tak pe³nym wra¿eù i emocji nie mo¿e
Nikt z nas (o dziwo poza Blackiem :lol: ) chyba nie spodziewaÂł siĂŞ takiego zwrotu w niebycie w relacjach :o

WyczarowaÂł nam AgatkĂŞ a teraz pewnie powoli do siebie dochodzi ? :lol:
A czy ten pan, z ktĂłrym Agatta rozmawiaÂła nie miaÂł Jacek na imiĂŞ :>
Nie sugerujê, ¿e to Black, bo jego pogl¹dy od lewicowych daaaaaaaaaaaaalekie :devil: tylko zbie¿noœÌ imion mnie dodatkowo rozbawi³a :lol: Plus tekst piosenki... :lol:
ChciaÂłby kaÂżdy facet to usÂłyszeĂŚ :red: ale ten miaÂł chyba Jakub na imiĂŞ :lol:

Co nie zmienia faktu, Âże taki teledyskowy ten caps mi wyszedÂł :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..i to juÂż chyba raczej koniec emocjonujÂącego dnia ;(

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

..ale i tak byÂł piĂŞkny dzieĂą :P :P :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

PiĂŞkny mieliÂście dzieĂą na Âżywo 8) DzieĂą spĂŞdzony w towarzystwie dwu piĂŞknych kobiet - tylko zazdroÂściĂŚ :D :uhh: I szczerze zazdroszczĂŞ :)
marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:
Nikt z nas (o dziwo poza Blackiem :lol: ) chyba nie spodziewaÂł siĂŞ takiego zwrotu w niebycie w relacjach :o

WyczarowaÂł nam AgatkĂŞ a teraz pewnie powoli do siebie dochodzi ? :lol:
Nic Wam nie powiem, ani, czy byÂłem, ani czy widziaÂłem :tanczy:
Napiszê tylko, ¿e niektórzy dziœ pracuj¹ :D P. Agata, p. Anita, p. Black Jack :D Niestety tak to ju¿ jest, ¿e jak ktoœ ociera siê na co dzieù o wspó³czesny merkantylizm (nie tylko medialny ;) ) to czcz¹ gadanin¹ s¹ s³owa o wolnym d³ugim weekendzie wszystkich Polaków :/ ;) To prawie tak jak z tym przypisywaniem tytu³u ''prezydenta wszystkich Polaków'' Kwaœniewskiemu :devil:

W zwiÂązku z tym nastrĂłj mam, a wÂłaÂściwie to go nie mam wcale :?

No wÂłaÂściwie, to polepszyÂł mi siĂŞ, kiedy zobaczyÂłem sam na wÂłasne oczy rozmawiajÂące ze sobÂą dwie boginie w raporcie :D O BoÂże :o Te ich spotkania wrĂŞcz codziennoÂściÂą siĂŞ staÂły :D
Co siĂŞ tyczy ''NaszoÂści'', to oni nigdy nie zawodzÂą :lol: Kiedy o Ăłsmej widziaÂłem relacjĂŞ Agatki i kiedy mĂłwiÂła o ich planowanej obecnoÂści, od razu wiedziaÂłem, Âże bĂŞdzie miaÂła o czym dziÂś mĂłwiĂŚ :D

Ale byœcie lepiej jak¹ wspó³czesn¹ piosenkê wspó³czesnej artystki Agatce na usta po³o¿yli ;) Tak na przyk³ad ... mo¿e lepiej nie podam :xx: :devil:

Wszystkie dostĂŞpne relacje, ktĂłrych nie sÂłyszaÂłem - cudowne :P
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Hej! Kawalerowie ( i juÂż nie - Kawalerowie :lol2: ) ze Âświty KrĂłlowej Dziennikarstwa :lol2:
NieÂżle tu sobie poczynacie :tanczy:
obieÂżyÂświat pisze:..o :o DÂżastina tak bezsÂłownie do nas wpadÂłaÂś :?: :lol:

..snujesz jak¹œ intrygê :?
Ja intrygĂŞ? O co ja tu jestem posÂądzana? KtoÂś zadziaÂłaÂł na moje konto :o hasÂło dostĂŞpu czas zmieniĂŚ :rozglada: Chyba nie podejrzewaliÂście mnie o to, Âże bez sÂłowa pozwoliÂłabym sobie zajrzeĂŚ do Was :rozglada:
Alchemik pisze:RzetelnoœÌ drodzy Paùstwo p³ynie strumiem z Poznania 8) Agatto brawo :brawa:
Z relacji na relacjĂŞ bardziej profesjonalna :tanczy: Rozwija siĂŞ nasza Gwiazda :brawa:
Black Jack '62 pisze: Nic Wam nie powiem, ani, czy byÂłem, ani czy widziaÂłem :tanczy:

Ty ju¿ nic nie musiz mówiÌ, dla mnie wszystko jest jasne :spiewa: Spokój bij¹cy z Twojego wpisu Ciê zdradzi³ :spiewa: By³eœ, widzia³eœ i podejrzewam, ¿e rozmawia³eœ.....i, tak jak to sam kiedyœ stwierdzi³eœ, zakocha³eœ siê. Tak, to musi byÌ mi³oœÌ i to taka prawdziwa :lol2: Tylko szczere i czyste uczucie niesie za sob¹ tak¹ równowagê i ukojenie dla duszy :lol2:
Black Jack '62 pisze:Wszystkie dostĂŞpne relacje, ktĂłrych nie sÂłyszaÂłem - cudowne :P
Mam jeszcze dwie :arrow:
http://www.savefile.com/files/683531
http://www.savefile.com/files/683532
Z raporu brak :uhh: Problemas techniczne :> podobno :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:Hej! Kawalerowie ( i juÂż nie - Kawalerowie :lol2: ) ze Âświty KrĂłlowej Dziennikarstwa :lol2:
NieÂżle tu sobie poczynacie :tanczy:
..zawsze kiedy Agatka 'poczyna' sobie na wizji to my od razu idziemy w jej Âślady :lol2:
..no a przynajmniej staramy siĂŞ dorĂłwnaĂŚ jej tempa :lol2:
..a jak nam to wychodzi to ka¿dy widzi i sam ocenia jak nam siê ta wspó³praca capsowa uk³ada i jak wygl¹da :lol2:
..czasami ¿a³ujê ¿e te capsy s¹tak kiepskiej jakoœci bo odbieramy nimi Agatce czêœÌ jej piêkna :rozglada:
..ale mam nadziejĂŞ Âże nie ma nam tego za zÂłe :rozglada:
..bo byÂło nie byÂło jakiÂś zarys to zawsze jest :)
DÂżastina pisze:Ja intrygĂŞ? O co ja tu jestem posÂądzana? KtoÂś zadziaÂłaÂł na moje konto :o hasÂło dostĂŞpu czas zmieniĂŚ :rozglada: Chyba nie podejrzewaliÂście mnie o to, Âże bez sÂłowa pozwoliÂłabym sobie zajrzeĂŚ do Was :rozglada:
..ta sprawa powinna trafiĂŚ do kryminalnych :o :devil:
..ale jak to tak ¿e ten 'ktoœ' pozwoli³ sobie do nas bez s³owa od siebie wpaœÌ :?: :uhh:
..ehhhh..oddaÂł caÂłe 100% gÂłosu Agatce :lol2:
..dziĂŞkujemy Wam z caÂłego szczerego serca :lol2:
Black Jack '62 pisze:Nic Wam nie powiem, ani, czy byÂłem, ani czy widziaÂłem :tanczy:
..napiszĂŞ krĂłtko: to chamstwo :devil:
D¿astina pisze: Ty ju¿ nic nie musiz mówiÌ, dla mnie wszystko jest jasne :spiewa: Spokój bij¹cy z Twojego wpisu Ciê zdradzi³ :spiewa: By³eœ, widzia³eœ i podejrzewam, ¿e rozmawia³eœ.....i, tak jak to sam kiedyœ stwierdzi³eœ, zakocha³eœ siê. Tak, to musi byÌ mi³oœÌ i to taka prawdziwa :lol2: Tylko szczere i czyste uczucie niesie za sob¹ tak¹ równowagê i ukojenie dla duszy :lol2:
.. :uhh: zakochany czÂłowiek to chyba jednak nieco inaczej by siĂŞ zachowywaÂł ;)
..nie chcia³bym nikogo oceniaÌ bez znajomoœci szczegó³ów - ale tak w³aœnie mi siê wydaje :lol2:

..pozdrawiamy wszystkich ktĂłrych moÂżna ochrzciĂŚ mianem 'heartbreaker' :lol2:

..i liczymy na rychÂłe spotkanie :rydzyk:
..dzis..dzis..dzis :!:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Nic Wam nie powiem, ani, czy byÂłem, ani czy widziaÂłem :tanczy:
Zabierzesz tĂŞ tajemnicĂŞ do grobu? :lol:
Nic nie powiesz, bo wszystko, co móg³byœ powiedzieÌ, mo¿e zostaÌ wykorzystane na Twoj¹ niekorzyœÌ? :devil:
Wielka szkoda, Âże nie jesteÂś taki jak mĂłj stary, dawny dziwny koleÂżka, ktĂłry, ilekroĂŚ siĂŞ z nim spotkaÂłem, na mĂłj widok: Nic nie powiem, nic nie powiem!!! - powiÂązany jakimiÂś obietnicami milczenia zÂłoÂżonymi informatorom, po czym i bez koniecznoÂści mojej reakcji - ja tylko staÂłem, mĂłwiÂł mi wszystko :devil:
..i liczymy na rychÂłe spotkanie :rydzyk:
..dzis..dzis..dzis :!:
Czy to byÂło napisane wczoraj? :uhh:

JakÂże aktualne te sÂłowa sÂą i dziÂś ;(

Wprawdzie widzia³em Agattê... na archiwalnych nagraniach ;( ;( Tych, emitowanych przy okazji œwiêta dzisiejszego stra¿aków..., ale jakie to pocieszenie w sytuacji, w której czeka siê na nowoœci... wci¹¿ zaskakuj¹ce nowoœci? ;(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Zabierzesz tĂŞ tajemnicĂŞ do grobu? :lol:
Nic nie powiesz, bo wszystko, co móg³byœ powiedzieÌ, mo¿e zostaÌ wykorzystane na Twoj¹ niekorzyœÌ? :devil:
Ja siĂŞ Wos pytom ciÂągle, a Wy nic nie wiecie, czy tylko udajecie :>Taka tu aura tajemniczoÂści panuje jak w filmach Davida Lyncha :o
Wprawdzie widzia³em Agattê... na archiwalnych nagraniach ;( ;( Tych, emitowanych przy okazji œwiêta dzisiejszego stra¿aków..., ale jakie to pocieszenie w sytuacji, w której czeka siê na nowoœci... wci¹¿ zaskakuj¹ce nowoœci? ;(
Takie to Âśmieszne Âże z okazji Dnia StraÂżaka pokazujÂą straÂżakĂłw ''na bani'' z ChodzieÂży :lol: :lol:

Obrazek

Ale wiedzÂą o tym tylko najwierniejsi fani Agatki :cicho: :cicho:

A szkoda Âże nie ma Agatki w plenerowych wyjazdach - moglibyÂśmy sprawdziĂŚ do czego jest zdolna...tak prywatnie i bardziej na luzie :spiewa:
ODPOWIEDZ