[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Walther dobry pomysÂł gdyby egurolla byÂł w jury ...no i wymiana p.Tyszkiewicz tylko nie wiem czy by siĂŞ opÂłacaÂło na jednÂą edycje bo VI jest chyba ostatnia ..chociarz kto ich tam wie
finaÂł najlepszy ze wszystkich edycji, Âświetny Tyniec(podobno odda krysztaÂłowÂą kule na Orkiestre czy jakieÂś cele charytatywne<wied. Pudelek
, wielki mistrz godzien naÂśladowania!)
prawdziwe amocje a za tydzieĂą super odc(mam takie wrazenie)
zauwaÂżyliÂście ,Âże Ci co wygrywajÂą zawsze stojÂą po prawej stronie....

finaÂł najlepszy ze wszystkich edycji, Âświetny Tyniec(podobno odda krysztaÂłowÂą kule na Orkiestre czy jakieÂś cele charytatywne<wied. Pudelek

prawdziwe amocje a za tydzieĂą super odc(mam takie wrazenie)
zauwaÂżyliÂście ,Âże Ci co wygrywajÂą zawsze stojÂą po prawej stronie....

...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Tak, na WielkÂą OrkiestĂŞ ÂŚwiÂątecznej Pomocy.Memory pisze:podobno odda krysztaÂłowÂą kule na Orkiestre czy jakieÂś cele charytatywne

A poza tym jeszcze inne wyniki programu:
- Âśrednia oglÂądalnoœÌ caÂłej, piÂątej edycji „TaĂąca z gwiazdami” wyniosÂła natomiast 4,95 mln osĂłb (czyli nieÂźle - na V edycjĂŞ 5 milionĂłw

- na reklamach nadawanych wokó³ tej serii "Taùca z gwiazdami" TVN zarobi³ w sumie 22,451 mln z³. (chyba najwiêcej ze wszystkich edycji).
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Chcia³em wyraziÌ swoj¹ opiniê na temat 6. edycji "Taùca z gwiazdami". Otó¿ na wszystkich forach o tematyce medialnej czytam wypowiedzi osób, które krytykuj¹ TVN za robienie kolejnej edycji tego show. Ale przypomnê co by³o po 3. edycji "Big Brothera" - wszyscy pisali (nie mówiê konkretnie o tym forum), ¿e nie ma sensu robienia kolejnej edycji. I nie by³o. Jednak po kilku latach zaczêto mówiÌ o tym, ¿eby TVN zdecydowa³ siê na kolejn¹ edycjê "Wielkiego Brata". I tak samo bêdzie z "Taùcem z gwiazdami"; jeœli ju¿ zejdzie z anteny, to po kilku latach znowu bêd¹ proœby, b³agania o wznowienie tego programu.
Ja kolejnÂą edycjĂŞ "TaĂąca..." obejrzĂŞ z wielkÂą przyjemnoÂściÂą. UwaÂżam, Âże formuÂła programu jest Âświetna i szybko siĂŞ nie wyczerpie. Mam takÂże nadziejĂŞ, Âże 6. edycja nie bĂŞdzie edycjÂą ostatniÂą.
Ja kolejnÂą edycjĂŞ "TaĂąca..." obejrzĂŞ z wielkÂą przyjemnoÂściÂą. UwaÂżam, Âże formuÂła programu jest Âświetna i szybko siĂŞ nie wyczerpie. Mam takÂże nadziejĂŞ, Âże 6. edycja nie bĂŞdzie edycjÂą ostatniÂą.

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Taniec z gwiazdami, gwiazdki niech zostana w domu
formula Tanca z gwiazdami powoli sie wyczerpuje i to jest chyba widoczne dla kazdego. Jesli pojawi sie 6 seria i nie zostana przeprowadzone jakies zmiany to bedzie to dalsza degradacja programu. Zmiany oczywiscie musza nastapic nie w scenografii czy czolowce, najwazniejsi sa uczestnicy.
Zeby 6 seria naprawde wypalila dwa dwa wyjscia: albo uczestnicy beda dobierani wg jednego klucza, np. tylko politycy, tylko sportowcy itp, albo np. tylko osoby powyzej 40-tki czy 50-tki. takie old taniec z gwiazdami
wedlug mnie krysztalowa kula dla tynca swiadczy, ze to mogloby byc cos bardzo fajnego i ze w progrmaie powinni wreszcie przestac sie bac ludzi dojrzalych, z dorobkiem.
Drugi pomysl - Âłatwiejszy w realizacji - jest taki, zeby w kolejnej serii wziely udzial rzeczywiste gwiazdy.
tak naprawde najwieksze gwiazdy jeszcze nie tanczyly! Gorniak, Kayah, Kora, Kozuchowska, Pazura, Zakoscielny, Stenka, Brodzik, Poniedzialek, MaÂłaszyĂąski, Szyc, ÂŻmiejewski - jest z czego wybierac, tylko trzeba wyjsc poza schemat, ze do programu najlepiej pasuja 20-letnie gwiazdki, ktorych najwiekszym osiagnieciem bylo pojawienie sie w jakims badziewnym serialu.
Zeby 6 seria naprawde wypalila dwa dwa wyjscia: albo uczestnicy beda dobierani wg jednego klucza, np. tylko politycy, tylko sportowcy itp, albo np. tylko osoby powyzej 40-tki czy 50-tki. takie old taniec z gwiazdami

Drugi pomysl - Âłatwiejszy w realizacji - jest taki, zeby w kolejnej serii wziely udzial rzeczywiste gwiazdy.

Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Najlepsza jest Kazimiera
A niby dlaczego nie? Czy to nie normalne, ¿e stacja komercyjna - jak¹ niew¹tpliwie jest TVN - stara siê swoje zyski jakoœ 'podrasowaÌ'? S¹dzê, ¿e wielu, na ich miejscu, post¹pi³oby identycznie - zreszt¹ co w tym z³ego, skoro wyniki s¹ autentyczne?Marcin pisze:Bo to by³ wynik d³ugo po taùcu Tyùca, a króciutko po taùcu Ivana, wiêc nie zd¹¿yli jeszcze widzowie wys³aÌ SMSów, dlatego by³o 70-30. Ale nie powinni odwalaÌ takich akcji.
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ