To siĂŞ nam Agatka napracowaÂła wczoraj :devil: Szkoda, Âże tak wyszÂło

PiĂŞknie siĂŞ ubraÂła
A po drugie temat ewentualnego za m¹¿ wyjœcia Agatty dla niektórych bardzo bolesnym jest... mo¿e byÌ
A dla kogo bolesnym :> Chyba nie dla Ciebie :>
Ech, piĂŞkniejsza chyba jednak

Agatta... Tomaszewska mo¿e ju¿ zacz¹Ì obawiaÌ siê zagro¿enia ze strony Agaty... Tomaszewicz :>
Jak to mĂłwiÂą kobiety o takim zjawisku

:mhm: Aaaaa!

Samcza niewiernoœÌ :devil: Przyznam Ci jednak¿e racjê :szalony: Ca³kowit¹ :szalony:
LubiĂŞ KalczyĂąskÂą ale z nieznajomoÂściÂą Agatki nazwiska grubo przegiĂŞÂła

Jak to :uhh: WystarczyÂł dwudniowy pobyt w ParyÂżu, Âżeby zapomnieĂŚ nazwisko koleÂżanki?

Jakie to smutne smutna rzeczywistoœÌ

KiedyÂś Gorzowo, dziÂś Tomaszewicz

Przecie¿ Agatka nie jest jak¹œ nowicjuszk¹, ¿eby myliÌ jej nazwisko :> Ania palnê³a -znaczy siê odmieni³a nazwisko Agatki tak samo jak niegdyœ Pawe³ :devil: Wiêc i usprawiedliwienie mo¿e byÌ to samo

CzĂŞste przebywanie w towarzystwie warszawskiej koleÂżanki - Karoliny Tomaszewicz wÂłaÂśnie przyczynÂą przejĂŞzyczenia

Niedopuszczalne, ale wytÂłumaczalne chyba

Tylko, czy do wybaczenia? :devil:
I jeszcze maÂła gÂłucha sugestia na koniec tego wÂątku

Najlepiej byÂłoby przestaĂŚ ociÂągaĂŚ siĂŞ dÂłuÂżej i czekaĂŚ na ksiĂŞcia z bajki, a zmieniĂŚ nazwisko :spiewa: na bardziej oryginalne i nie podobnie do Tomaszewicz brzmiÂące, a pomyÂłek moÂże nie bĂŞdzie :spiewa:
Bardzo fajny wywiad. Jest w nim wiele cennych informacji np na temat tego jak pracujÂą regionalne redakcje tvn24 :tanczy:
¯eby nakreœliÌ jako taki obraz pracy Agatki, wystarczy teraz zatem, ¿e pomieszamy du¿¹ iloœÌ wiadomoœci, jakie przekaza³ nam Leszek i dodamy wyobraŸniê jad¹ca na pe³nych obrotach przemieszan¹ z odrobin¹ fantazji :devil:
Dziw a¿ bierze podskórny, ¿e pozwolono w takich szczegó³ach panu Kab³akowi opowiedzieÌ o pracy w redakcji Tvn24
LĂŞkliwy nie jest

PokazaÂł to juÂż w przeszÂłoÂści

A i teraz nie boi siĂŞ piekÂła od szefĂłw z Wa-wy :devil: NieÂładnie szydzÂąc, nie mam tylko Agatki na myÂśli

AÂżesz tak opÂłotkami musimy siĂŞ o pracy Agatki dowiadywaĂŚ

Ale lepsze to, ni¿ nic. Na poprawkê trzeba wzi¹Ì to jednak, ¿e Wroc³aw, a nie Kraków! :> ma pracy trzy razy wiêcej ni¿ Poznaù

Co mnie najbardziej porusza w tym wywiadzie, to koniecznoœÌ pracy w nocy :/
Za pracê w nocy pracownikowi nale¿eÌ siê powinna odpowiednio wysoka rekompensata pieniê¿na od szefa, nie wspominaj¹c o rekompensacie wspó³towarzyszowi ¿ycia... Oczywiœcie nie mam na myœli rekompensaty pieniê¿nej i nie od szefa :devil: w tym przypadku szefa wspó³towarzyszki :szalony: A od samej wspó³towarzyszki

Zreszt¹ nie ok³amujmy siê, praca w nocy musi nieœÌ za sob¹ wiêksze, b¹dŸ mniejsze problemy rodzinne, osobiste - jak dobrze zatem, ¿e w tvn24 to tylko epizodyczne dy¿ury - mam tak¹ nadziejê, ¿e epizodyczne
KiedyÂś rozmawiaÂłem z bliskÂą mi osobÂą na temat wÂłaÂśnie pracy w nocy, teÂż epizodycznej, no i stwierdziÂła ta osoba, Âże to pryszcz w porĂłwnaniu do noszenia butĂłw na obcasie :mhm: