[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

To nie jest pewne. :] Edward Miszczak dla jakiejÂś gazety powiedziaÂł tylko, Âże chciaÂłby w "TaĂącu z gwiazdami" zobaczyĂŚ AgnieszkĂŞ Dygant. O innych wielkich gwiazdach teÂż nic nie byÂło. :]
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Memory
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Memory »

>tenodcinek byÂł boski poprostu.

co prawda wolaÂła bym zeby wygraÂł Tyniec ale z Kingi teÂż siĂŞ ciesze wkoĂącu w tym odc nie wygrana byÂła waÂżna jury w skÂładzie WojewĂłdzki, Szczuka i Majewski :lol:

Mamba najlepiej taĂączyÂła poniewaÂż taĂączyÂła a inni to tak Âśrednio :P 8)

odc Âświetny TVN pokazaÂł , ze ma u siebie najwieksze gwiazdy i potrafi zrobiĂŚ wielkie show tylko ze swoimi gwiazdami (nie liczÂąc taĂączÂących <zresztÂą Ola i Kinga :P >)

lepszy od fina³u fina³ów
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
pawell

No fajny, oczywiÂście najlepszy moment z jurorami. 8) Szkoda, Âże tak krĂłtko byÂło. :D Tak sobie pomyÂślaÂłem, Âże ciekawe byÂłoby show z tÂą trĂłjkÂą. :D MoÂże kiedyÂś ktoÂś na to wpadnie tzn. zrealizuje. :P

Zgadzam siĂŞ najlepiej z jurorĂłw taĂączyÂła Mamba. :D Po prostu super, udowodniÂła, Âże jest profesjonalistkÂą. ;)
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Mamba taùczy³a doœÌ fajnie, Galiùski slabo - nawet przewrót w ty³ mu nie wyszed³ :P Tyszkiewicz zrobi³a 4 kroki w tempie zawrotnym ( ale wiek robi swoje). A Wodecki to sobowtór Jacksona :devil:

Jury byÂło strasznie krĂłtko - za krĂłtko. Kuba chyba wkurzaÂł UrbaĂąskiego bo powiedziaÂł do Skrzyneckie: " Nie zwracaj na niego uwagi - rĂłb swoje." . Ale jury mogÂłoby byĂŚ juÂż takie na staÂłe :devil: Postuluje o to :aniol:
pawell

A jeszcze dobre to byÂło jak Kuba nawiÂązaÂł do tego, Âże z widowni lecÂą miÂśki dla uczestnikĂłw. :D Sam nie chciaÂł byĂŚ groszy i rzuciÂł do Wodeckiego wielkiego pluszaka. :lol:

A UrbaĂąski jak siĂŞ ÂśmiaÂł po taĂącu jurorĂłw. :szalony:
Elek
Początkujący
Początkujący

Post autor: Elek »

NO ja smial sie i nie umial tego ukryc "pani beato jak sie pani rozpedzila..." to mnie normalnie rozlozylo:D:D:D i rzeczywiscie szczuka woj. i majewski krotko gadali.. ten odcinek byl chyba najlepszy a mamba pokazala klase:D jaka ona jest wysoka:D
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Dla mnie WojewĂłdzki byÂł/jest ÂżaÂłosny. Widocznie nie potrafiĂŞ wczuĂŚ siĂŞ w jego typ humoru. PopsuÂł wczoraj to jurorowanie.
Memory
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

nie prawda. Kuba byÂł super jak caÂła trĂłjka, Kazia troche maÂło mĂłwiÂła.
najlepszy odc tzg! :brawa: :lol:
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

1. Brodzik Joanna
2. Dygant Agnieszka
3. KaczyĂąska Marta*
4. KoÂżuchowska MaÂłgorzata*
5. Wojciechowska Martyna
6. Kondrat Marek
7. MaÂłaszyĂąski PaweÂł
8. WÂłodarczyk Marek
9. ZakoÂścielny Maciej
10. ÂŻmijewski Artur

To by³by "Taniec z gwiazdami". :D Ale z tego co mówi³ Miszczak jasno wynika, ¿e TVN bardzo siê postara, by lista uczestników wygl¹da³a w³aœnie tak. No, ale wtedy stawka za jeden odcinek nie bêdzie ju¿ wynosi³a 10 tys. z³, ale co najmniej 25 tys. *Ko¿uchowska i Kaczyùska dostawa³y ju¿ propozycje wystêpu w "Taùcu z gwiazdami", ale ta pierwsza t³umaczy³a siê tym, ¿e zamierza pojawiaÌ siê tylko w "M jak mi³oœÌ" i nigdzie indziej - a pokaza³a siê i w "Kryminalnych" i w "Dlaczego nie!", natomiast ta druga boi siê nawet wystêpu w DDTVN... Ale jak doœwiadczenie pokazuje bywa tak, ¿e dopiero kolejna propozycja zostaje przyjêta przez gwiazdê (tak by³o np. z Rusin). Jeœli TVN rzeczywiœcie postara siê o takie gwiazdy, to TZG znów bêdzie bi³ rekordy popularnoœci. :D No a w koùcu ma to byÌ uwieùczenie dziesiêciolecia stacji. ;)
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Tylko, ¿e Kaczyùska jest w ci¹¿y.
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Sorry, zupeÂłnie o tym nie wiedziaÂłem. :shock: W takim razie szkoda, bo to osoba, ktĂłra przyciÂągnĂŞÂłaby przed ekrany miliony...
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Ja bym widziaÂł ostatniÂą WielkÂą TrĂłjce SĂŞdziowskÂą:

~Majewskiego
~Wojewodzkiego
~SzczukĂŞ
:devil:

Lista POpieram - fajna acz niemozliwa w 100%. Do tego programu potrzeba teÂż jakies osoby bardzo kontrowersyjen - ktĂłs kto bedzie polemikowaÂł z sĂŞdziami, a nie grzecznie sÂłuchaÂł potakujÂąc i robiÂąc skruszonÂą minĂŞ. :P
Memory
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

lista dobra tylko , ze pewnie te osoby juÂż nie raz otzrymywaÂły zaproszenia do programu. maÂłaszyĂąski tyle razy juÂż mĂłwiÂł , z nie wystÂąpi...co prawda rusin daÂła sie namĂłwiĂŚ.
Ja chciaÂła bym zeby ania guzik wystapiÂła bardzo jÂą lubie
a zakoÂścielny i wÂłodarczyk teÂż na 100%nie wystÂąpiÂą.Z tej listy to moÂże tylko Guzik, Wojciechowska, Kondrat i tyle chyba, reszta na pewno sie nie zgodzi :devil:

mam nadzieje , ze TVN teraz postara siĂŞ o naprawde GWIAZDY.
a co do jury no nie wiem czy to by³ by dobry pomys³ z kazi¹ ,szymkiem i kub¹ oni nie znaj¹ sie na taùcu s¹ œwietni ,œmieszni i s¹ showmenami (i showwomen :P ) ale myœle , ze ci jurorzy to te¿ jakaœ czêœÌ programu która jest potzrebna.
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

"Taniec z gwiazdami" dla kolejnej cĂłrki polityka

W polskich edycjach popularnego na caÂłym Âświecie show, prezentujÂącego gwiazdy uczÂące siĂŞ taĂączyĂŚ, wystĂŞpowaÂły m.in. cĂłrki politykĂłw. I wyglÂąda na to, Âże staÂło siĂŞ to niepisanÂą tradycjÂą.

Jak do tej pory w konkursy o Kryszta³ow¹ Kulê stanê³y m.in. Aleksandra Kwaœniewska, Maria Wiktoria Wa³êsa i Katarzyna Tusk. W nowej edycji przygotowywanej przez telewizjê TVN na parkiecie bêdzie mo¿na zobaczyÌ najprawdopodobniej 19-letni¹ córkê wicepremiera Andrzeja Leppera, Renatê.

CĂłrka lidera Samoobrony jest absolwentkÂą liceum w DarÂłowie i jak sama przyznaje, jest fankÂą taĂąca i telewizyjnego show. - OglÂądaÂła kaÂżdy program, zawsze miaÂła swojego faworyta, ktĂłremu mocno kibicowaÂła - zdradziÂła w rozmowie z "Super Expressem" osoba z bliskiego otoczenia cĂłrki wicepremiera.

WiadomoœÌ o udziale córki wiceministra nie jest potwierdzona, tak jak i wczeœniejsze doniesienia odnoœnie obsady szóstej edycji "Taùca z gwiazdami". Wœród nazwisk, które pojawi³y siê do tej pory, znalaz³a siê m.in. czeska piosenkarka Helena Vondrackova. Kolejna ods³ona popularnego show ju¿ na jesieni.
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

Jak podaje Twoje Imperium, nadchodzÂąca, szĂłsta edycja TaĂąca z gwiazdami ma byĂŚ najlepsza z dotychczasowych.

Casting tancerzy zakoĂączony, kilka umĂłw podpisanych.

MĂłwi siĂŞ, Âże RafaÂł Maserak dostaÂł propozycjĂŞ Âśpiewania w programie konkurencyjnej stacji, wiĂŞc Âłatwo domyÂśleĂŚ siĂŞ, o co chodzi.

Ponownie na parkiecie pojawiÂą siĂŞ: ÂŻora Koroliow, Robert Kochanek, Marcin Olszewski i MichaÂł SkawiĂąski. NowoÂściÂą wÂśrĂłd tancerzy bĂŞdzie Nina Tyrka z grupy Volt.

Znane s¹ te¿ szczegó³y samej formu³y programu. Bêdzie kilka zmian - rywalizowaÌ ma ze sob¹ a¿ 14 par, przy czym najs³absze odpadaÌ bêd¹ co dwa tygodnie, a nie co tydzieù, jak to mia³o miejsce w poprzednich edycjach.

TrwajÂą rozmowy z gwiazdami. PonoĂŚ TVN rozmawia juÂż z NataliÂą KukulskÂą, NataszÂą UrbaĂąskÂą, MagdalenÂą Schejbal, AnnÂą Guzik, WeronikÂą Rosati, KatarzynÂą Bujakiewicz i UrszulÂą DĂŞbskÂą. Z aktorĂłw stacja stara siĂŞ o Tomasza Kota, Borysa Szyca, Macieja ZakoÂścielnego, Marka WÂłodarczyka i Tomka Karolaka.

WielkÂą atrakcjÂą niewÂątpliwie bĂŞdzie Agnieszka Dygant, jednak jej udziaÂł nie jest jeszcze przesÂądzony. Na razie zaoferowano jej 12 tys. zÂł za odcinek.

Czy tyle wystarczy, aby skusiĂŚ najsÂłynniejszÂą polskÂą nianiĂŞ? Zobaczymy.
TVN innowacja i nowoczesność...
ODPOWIEDZ