Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze: Szczyt nad WoÂłgÂą nic nie przyniesie, a szczyt nad WartÂą przyniĂłsÂłby samae korzyÂści, wiĂŞc skoĂączyĂŚ juÂż z tÂą czczÂą gadaninÂą :ban: i oddaĂŚ gÂłos Poznaniance :)
:hahaha: Z ust mi to wyj¹³eœ :D
OoOOo :D W momencie, w ktĂłrym to pisaÂłem skoĂączyli gadaĂŚ :devil:
Twoje sÂłowa zapisane, majÂą zatem moc sprawczÂą 8)
tolka nie pa russkij :stop: :devil: ja ocieĂą nie lublju etawa izyka :devil: Od dziÂś :devil:
Taaa :? Zwlaszcza, ¿e mogê z b³êdami pisaÌ - przez wzgl¹d na sporo trwaj¹c¹ ju¿ roz³¹kê z jêzykiem owym ;)
Tylko nie mĂłw, Âże jesteÂś belfrem, bo wyjdzie na to, Âże teraz jestem na wykÂładach :lol:
Belfrem? Emerytowanym :lol: Nie potwierdzam, nie zaprzeczam :devil:
..obi ma naszÂą ÂślicznÂą..ma :jupi:
..niestety to tylko tyle co udaÂło mi siĂŞ zÂłapaĂŚ :/
Cudownie - to do zdania pierwszego :D Wystarczy, aleÂż wystarczy :lol2: :lol2: - to do zdania drugiego :lol2:

Wszystko wskazuje na to, Âże Black nic w sprawie ''marynar'' zdziaÂłaĂŚ nie zdoÂłaÂł :/ :lol: DÂżastina - on chyba naprawdĂŞ czeka na intrukcje :lol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:
..obi ma naszÂą ÂślicznÂą..ma :jupi:
..niestety to tylko tyle co udaÂło mi siĂŞ zÂłapaĂŚ :/
Cudownie - to do zdania pierwszego :D Wystarczy, aleÂż wystarczy :lol2: :lol2: - to do zdania drugiego :lol2:

:P :P :P DokÂładnie -ale tylko odnoÂśnie pierwszego zdania :D Co do drugiego to zdecydowania za maÂło zrzutĂłw :? Ale domyÂślam siĂŞ, Âże iĂŞcej nie daÂło siĂŞ zrobiĂŚ :/
Wszystko wskazuje na to, Âże Black nic w sprawie ''marynar'' zdziaÂłaĂŚ nie zdoÂłaÂł :/ :lol: DÂżastina - on chyba naprawdĂŞ czeka na intrukcje :lol:

Tylko nie pozwalajcie Blackowi projektowaĂŚ mundurkĂłw bo Agatki w ogĂłle nie bĂŞdziemy mogli oglÂądaĂŚ :red:

Cholerka nie wiem, wydawaÂło mi siĂŞ, Âże TVN24 jest nam winne jednego przynajmniej lajfa Agatki, a oni przed chwilÂą puÂślili sam materiaÂł filmowy :twisted:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Cholerka nie wiem, wydawaÂło mi siĂŞ, Âże TVN24 jest nam winne jednego przynajmniej lajfa Agatki, a oni przed chwilÂą puÂślili sam materiaÂł filmowy :twisted:
MajÂą u nas dÂług :] A i ja mam nadziejĂŞ, Âże spÂłacÂą go w postaci materiaÂłu w Prosto z Polski :)

Temat wagarĂłw w wejÂściach na Âżywo pĂłki co pogrzebany :/
Live jednak miaÂł miejsce :tanczy: Niestety szÂło o zadÂłuÂżonym gorzowskim szpitalu, ale jeÂśli to jedyny sposĂłb na to, by nadaremno Agatta w pracy nie siedziaÂła, to nie narzekam :spiewa:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

ObieÂżyÂświat wyposaÂżyÂł mnie w link, wiĂŞc juÂż mam capsy :P :P

Wydaje mi siĂŞ czy Agatka kiedyÂś juÂż zajmowaÂła siĂŞ zadÂłuÂżeniem tego szpitala :mhm:

Jestem wypoczêty -r¹czki te¿ tote¿ ¿aden caps mi nie umkn¹³ :nie: :plus:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Uuuurzeeeekaaaaa mnie to dobrotliwe spojrzenie Agatki :P :tanczy:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:ObieÂżyÂświat wyposaÂżyÂł mnie w link, wiĂŞc juÂż mam capsy :P :P
Owocna wspó³praca 8)
Wydaje mi siĂŞ czy Agatka kiedyÂś juÂż zajmowaÂła siĂŞ zadÂłuÂżeniem tego szpitala :mhm:
Pytanie :D
ZajmowaÂła siĂŞ i to nawet nie jeden raz :] A raz nawet na miejscu i to od rana do wieczora :]
Jestem wypoczêty -r¹czki te¿ tote¿ ¿aden caps mi nie umkn¹³ :nie: :plus:
To te¿ Ci siê chwali :brawa: Ale obowi¹zkowego uœmiechu jaki Agatta na pocz¹tku wystosowa³a w kierunku fanów... wszystkich widzów :) uchwyciÌ nie zd¹¿y³eœ :>
Uuuurzeeeekaaaaa mnie to dobrotliwe spojrzenie Agatki :P :tanczy:
Spojrzenie przepeÂłnione spokojem, rzeczywiÂście urzeka i aÂż Âświdruje na wylot :D Ale nie tylko spojrzenie - Agatta wprost urzeka swÂą bÂłyskotliwoÂściÂą i starannoÂściÂą przygotowania 8)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Pytanie :D
ZajmowaÂła siĂŞ i to nawet nie jeden raz :] A raz nawet na miejscu i to od rana do wieczora :]
Czyli Âże dobrze mi siĂŞ wydawaÂło :D Wtedy o tym samym mĂłwiÂła :> ?
Ale obowi¹zkowego uœmiechu jaki Agatta na pocz¹tku wystosowa³a w kierunku fanów... wszystkich widzów :) uchwyciÌ nie zd¹¿y³eœ :>
CzujĂŞ siĂŞ skazany i pewnie dokÂładny dzieĂą egzekucji bĂŞdzie dla mnie zaskoczeniem.-moÂżecie mnie zabiĂŚ :neutral:

Ale od razu przypomniaÂł mi siĂŞ tzw paradoks skazanego: nie moÂżecie mnie w takim razie powiesiĂŚ w niedzielĂŞ, gdyÂż skoro mam byĂŚ powieszony do koĂąca nastĂŞpnego tygodnia, w niedzielĂŞ nie byÂłbym zaskoczony, Âże mnie wieszacie. Skoro tak, to nie moÂżecie mnie powiesiĂŚ rĂłwnieÂż w sobotĂŞ. W sobotĂŞ wiedziaÂłbym bowiem, Âże nie moÂżecie mnie powiesiĂŚ w niedzielĂŞ, tak wiĂŞc egzekucja w ogĂłle by mnie nie zaskoczyÂła. Ale jeÂśli nie moÂżecie mnie powiesiĂŚ ani w sobotĂŞ ani w niedzielĂŞ, to nie moÂżecie mnie powiesiĂŚ rĂłwnieÂż w piÂątek. KontynuujÂąc to rozumowanie - nie moÂżecie mnie w ogĂłle powiesiĂŚ, gdyÂż egzekucja w Âżaden dzieĂą nie bĂŞdzie dla mnie zaskoczeniem.

NastĂŞpnym razem moÂże bĂŞdĂŞ miaÂł wiĂŞcej szczĂŞÂścia :rydzyk: Darujcie :rydzyk: Ja jeszcze mÂłody jestem, Âżyciem nienacieszony, piĂŞknÂą kobietĂŞdopiero co poznaÂłem - darujcie :rydzyk: A Agatka ostatnimi czasy czĂŞÂściej siĂŞ uÂśmiecha, wiĂŞc moÂże mi siĂŞ uda..... :rozglada:

No i przecieÂż bez uÂśmiechu teÂż przepiĂŞkna :)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

To prawda, bez uÂśmiechu teÂż przepiĂŞkna, ale jak mawia Black - nasz forumowy mentor, z uÂśmiechem na buzi po dwakroĂŚ piĂŞkniejsza :P
NastĂŞpnym razem moÂże bĂŞdĂŞ miaÂł wiĂŞcej szczĂŞÂścia :rydzyk: Darujcie :rydzyk: Ja jeszcze mÂłody jestem, Âżyciem nienacieszony, piĂŞknÂą kobietĂŞdopiero co poznaÂłem - darujcie :rydzyk: A Agatka ostatnimi czasy czĂŞÂściej siĂŞ uÂśmiecha, wiĂŞc moÂże mi siĂŞ uda..... :rozglada:
Hm :mhm: Wydajesz siĂŞ byĂŚ w swojej pokorze przekonywujÂący :> Hm :mhm: Ale nie ma tak Âłatwo :nie: Damy ultimatum :] Musisz w przeciÂągu 24 dostarczyĂŚ nam capsy z uÂśmiechniĂŞtÂą AgattÂą :lol:

ÂŻartowaÂłem ;) Wiem, Âże to niewykonalne (chciaÂłbym siĂŞ myliĂŚ :rydzyk: ), a szkoda by CiĂŞ byÂło posÂłaĂŚ na stracenie :spiewa: Sporo korzyÂści z Ciebie mamy :D :lol:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..dajmy ÂżyĂŚ marcinkowsky'emu :D
..ileÂż to razy juÂż nas ratowaÂł capsami :D
..poza tym moje s¹ doœÌ radosne :tanczy:

..a dwa w tym poÂśpiechu zgubiÂłem :hmm:
:arrow:
Obrazek Obrazek

..a tu jakie spojrzenie :>
..teÂż urzekajÂące ale o innym odcieniu - takim radosnym :szalony:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..dajmy ÂżyĂŚ marcinkowsky'emu :D
..ileÂż to razy juÂż nas ratowaÂł capsami :D
..poza tym moje s¹ doœÌ radosne :tanczy:
To prawda - mamy ró¿ne odcienie Agatty :)

Kto by pomyœla³, ¿e dziœ takie szaleùstwo ''relacjowe'' :lol2: Z okazji œwiêta ''trzech relacji'', w³aœciwie to ''dwóch i pó³'' relacji - pozwalam sobie na nowomowê :devil:

PamiĂŞtacie, kiedy ostatnio byÂła u nas taka feta? :jupi: Ja nie :lol2:

A nawet panna Anna dziÂś nie pomyliÂła Agatty nazwiska :devil: MnĂłstwo powodĂłw do nieokrzesanej radoÂści :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Hm :mhm: Wydajesz siĂŞ byĂŚ w swojej pokorze przekonywujÂący :> Hm :mhm: Ale nie ma tak Âłatwo :nie: Damy ultimatum :] Musisz w przeciÂągu 24 dostarczyĂŚ nam capsy z uÂśmiechniĂŞtÂą AgattÂą :lol:

ÂŁatwo powiedzieĂŚ -trudniej wykonaĂŚ :hmm:

Temat relacji na uÂśmiech nie pozwala za bardzo :/ Nawet na ten obowiÂązkowy :neutral:
ÂŻartowaÂłem ;) Wiem, Âże to niewykonalne (chciaÂłbym siĂŞ myliĂŚ :rydzyk: ), a szkoda by CiĂŞ byÂło posÂłaĂŚ na stracenie :spiewa: Sporo korzyÂści z Ciebie mamy :D :lol:
Uffff :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

W relacji sama Agatka poinformowa³a m¹ ciekawoœÌ, ¿e wieloktornie o tym szpitalu informowali :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Wiecie, Âże wÂłosy potrafiÂą sterowaĂŚ moim nastrojem? :D Agatka bez grzywki nastraja mnie jeszcze wiĂŞkszym optymizmem :D

:o Agatka bawiÂła siĂŞ rano w Sherlock'a Holmes'a :> - bingo! WiedziaÂłem, Âże czyjÂś strĂłj ten jej nowy pÂłaszczyk mi przypomina :D Jeszcze tylko kapelusik, fajka ... auuuu ... aÂłaaa :devil: TeÂż uwaÂżam, Âże to tak nieÂładnie wagarowiczom deptaĂŚ po piĂŞtach :nie: I to jeszcze w towarzystwie wrogiego oddziaÂłu :lol: Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieĂą ... ZupeÂłnie jakby sama we wczeÂśniutkiej mÂłodoÂści na wagary nie chodziÂła ... :xx: A moÂże wÂłaÂśnie nie chodziÂła :roll: Na pewno nie chodziÂła i stÂąd dzisiejszy temat i gnĂŞbienie nieuczciwych uczniakĂłw :aniol:

:D
Panowie, wspaniaÂła robota 8) WidzĂŞ, Âże piĂŞkne widoki sprawiÂły, Âże i spore nerwy dziÂś staÂły siĂŞ Waszym udziaÂłem :/ Tak to juÂż jest, Âże dla piĂŞkna trzeba cierpieĂŚ :P Bardzo uniwersalnym okazuje siĂŞ byĂŚ to porzekadÂło :lol2:
Tylko, ¿e mimo i¿ na dworzu dziœ doœÌ ch³odno, mi zrobi³o siê duszno na widok bardzo szczelnie ubranej pani redaktor :lol:
marcinkowsky pisze:Uffff :D

[mnĂłstwo piĂŞknych obrazkĂłw :szalony: ]

W relacji sama Agatka poinformowa³a m¹ ciekawoœÌ, ¿e wieloktornie o tym szpitalu informowali :D
Ufffff ... chyba s³ysza³em jak g³az spada Ci z serca :lol: A mo¿e to g³az z mojego serca tak gruchn¹³ :lol: , kiedy okaza³o siê, ¿e zd¹¿y³em na koùcówkê pierwszej czêœci raportu, a tym samym na relacjê Agatki, która by³a dla mnie nie lada zaskoczeniem :o No proszê, jak nam skrzywiono ostatnimi czasy psychikê :? To, co dla nas powinno byÌ chlebem powszednim, jest dla nas ... nie lada zaskoczeniem - zwrócê siê chyba do tvn'u po odszkodowanie :devil:
A tak w ogóle, to ja nie pojmujê, jak Al móg³ tak ciebie marcinkowsky szanta¿owaÌ :> Wykona³eœ, w³aœciwie to razem z obie¿yœwiatem wykonaliœcie tak ogromny kawa³ dobrej roboty, i¿ w ¿adnej Galerii Sztuk Piêknych na podobne, b¹dŸ zbli¿one dzie³a trudno natrafiÌ :) Ale tak to ju¿ jest, ¿e prawdziwy i wielki twórca odchodzi w sile wieku, by nie odnotowywaÌ póŸniejszych spadków formy ;) Nie bierz sobie tego wszystkiego do serca :lol:

ZauwaÂżyliÂście, Âże Agatki jĂŞzyka uczepiÂła siĂŞ ostatnio fraza: ''tak naprawdĂŞ'' :mhm: Gdybym miaÂł zÂłoÂśliwÂą naturĂŞ, to zliczyÂłbym, ile razy powiedziaÂła ''tak naprawdĂŞ'' w raportowej relacji :spiewa: Ale wiecie, Âże nie mam takiej natury :aniol:
Tak naprawdĂŞ, to pani redaktor jest bardzo piĂŞknÂą i utalentowanÂą dziennikarkÂą - nawet podoba mi siĂŞ ta fraza :lol2:
Tylko nie pozwalajcie Blackowi projektowaĂŚ mundurkĂłw bo Agatki w ogĂłle nie bĂŞdziemy mogli oglÂądaĂŚ :red:
Co znaczy, ¿e co :> Ja mia³bym ''stworzyÌ'' rzeczy nie do noszenia? :? Wypraszam sobie :x do tej pory myœla³em, ¿e ten co wymyœli³ marynary dla kobiet ... aaaa! zaraz, zaraz :lol: Tobie o sk¹poœÌ mundurka zapewne siê rozchodzi³o? :D Ano, jak o to, to móg³byœ na mnie i moj¹ wenê liczyÌ 8)
W pierwszej kolejnoœci, gdybym zdoby³ uprawnienia :] , zaj¹³bym siê tymi dostêpnymi marynarami ;) ¯ywot ich by³by krótki :spiewa: Do czasu wejœcia na wizji Nie by³oby ju¿ po nich œladu, a póŸniej ... a póŸniej to ju¿ tylko nale¿a³yby do czarnych kart historii mody :devil:
Spojrzenie przepeÂłnione spokojem, rzeczywiÂście urzeka i aÂż Âświdruje na wylot :D Ale nie tylko spojrzenie - Agatta wprost urzeka swÂą bÂłyskotliwoÂściÂą i starannoÂściÂą przygotowania 8)
PiĂŞkno syci oczy, sÂłodycz usposobienia oczarowuje duszĂŞ :P I tak non stop :)

[ Dodano: PiÂą Maj 18, 2007 5:18 pm ]
Chcia³em jeszcze s³ówko napisaÌ o tej per³owej szmince, która przyozdabia usta Agatki, ale mo¿e lepiej nie ... :rozglada: :red: :red: , bo czas 15 minut edycji ju¿ min¹³ :hmm: :spiewa: A jakbym co g³upiego napisa³, to póŸniej bym mia³ wyrzuty ... czynione :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Alchemik pisze:Wszystko wskazuje na to, Âże Black nic w sprawie ''marynar'' zdziaÂłaĂŚ nie zdoÂłaÂł :/ :lol: DÂżastina - on chyba naprawdĂŞ czeka na intrukcje :lol:
:nie: Ani myÂślĂŞ uÂłatwiaĂŚ mu Âżycia :devil: Spokojnie, dajmy mu czas - wiemy nie od dziÂś, Âże pomysÂłowy z niego chÂłopak, da sobie radĂŞ :rozglada:
Black Jack '62 pisze:TeÂż uwaÂżam, Âże to tak nieÂładnie wagarowiczom deptaĂŚ po piĂŞtach :nie: I to jeszcze w towarzystwie wrogiego oddziaÂłu :lol: Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieĂą ... ZupeÂłnie jakby sama we wczeÂśniutkiej mÂłodoÂści na wagary nie chodziÂła ... :xx: A moÂże wÂłaÂśnie nie chodziÂła :roll: Na pewno nie chodziÂła i stÂąd dzisiejszy temat i gnĂŞbienie nieuczciwych uczniakĂłw :aniol:
:brawa: Dla Agatki za to œledztwo :mhm: kto wie mo¿e uchroni³a któregoœ z wagarowiczów od pope³nienia jakiegoœ ¿yciowego b³êdu :rozglada: Gdzie by³a ta dociekliwa pani redaktor kiedy ja chodzi³am do szko³y :hmm: a w³aœciwie to kiedy nie chodzi³am :rozglada:

Black Jack '62 pisze:ZauwaÂżyliÂście, Âże Agatki jĂŞzyka uczepiÂła siĂŞ ostatnio fraza: ''tak naprawdĂŞ'' :mhm: Gdybym miaÂł zÂłoÂśliwÂą naturĂŞ, to zliczyÂłbym, ile razy powiedziaÂła ''tak naprawdĂŞ'' w raportowej relacji :spiewa: Ale wiecie, Âże nie mam takiej natury :aniol:
Tak naprawdĂŞ, to pani redaktor jest bardzo piĂŞknÂą i utalentowanÂą dziennikarkÂą - nawet podoba mi siĂŞ ta fraza :lol2:
Zauwa¿yliœmy, no ja przynajmniej zauwa¿y³am :rozglada: Ale Agatka trochê do ty³u jest :rozglada: Wœród warszawskich reporterów panuje teraz moda na: tylko i wy³¹cznie :lol2:
Alchemik pisze: Kto by pomyœla³, ¿e dziœ takie szaleùstwo ''relacjowe'' :lol2: Z okazji œwiêta ''trzech relacji'', w³aœciwie to ''dwóch i pó³'' relacji - pozwalam sobie na nowomowê :devil:
:tanczy: RozkrĂŞciÂł siĂŞ nam tvn24, rozkrĂŞciÂła siĂŞ nam Agatka :tanczy: DziÂś trzy relacje, jutro cztery :rozglada: pojutrze moÂże piĂŞĂŚ :rozglada:
Ale zanim nadejdzie jutro "dwie i pó³" :rozglada: relacji z dziœ :arrow:

http://www.savefile.com/files/731954
http://www.savefile.com/files/732275
http://www.savefile.com/files/732588

Jeszcze s³ówko do pierwszej relacji :rozglada: Jak tak dalej sytuacja bêdzie siê rozwijaÌ to stosunki polsko - rosyjskie nigdy siê nie ociepl¹ :> :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:Wiecie, Âże wÂłosy potrafiÂą sterowaĂŚ moim nastrojem? :D Agatka bez grzywki nastraja mnie jeszcze wiĂŞkszym optymizmem :D
..ja sÂłyszaÂłem Âże jak u siebie zmienia siĂŞ fryzurĂŞ to zmieniajÂą siĂŞ nastroje :>
..ale u ciebie jak zwykle wszystko na odwrĂłt :devil:
..Agatka faktycznie piĂŞknie bez grzyweczki wyglÂąda :P
..a ty to nie wiem jak :devil:
Panowie, wspaniaÂła robota 8) WidzĂŞ, Âże piĂŞkne widoki sprawiÂły, Âże i spore nerwy dziÂś staÂły siĂŞ Waszym udziaÂłem :/ Tak to juÂż jest, Âże dla piĂŞkna trzeba cierpieĂŚ :P Bardzo uniwersalnym okazuje siĂŞ byĂŚ to porzekadÂło :lol2:
..robota wspaniaÂła :lol2:
..ale to nie nam dziĂŞkowaĂŚ ;)
..z raportu teÂż mam ale nie wiem czemu wyglÂądajÂą tak samo jak marcinkowskiego :?: :lol2:
..ale wiesz ci powiem ze masz chyba wiĂŞkszy refleks bo zrobiÂłeÂś dwa capsy wiĂŞcej :o
..wiĂŞc juÂż moÂże zostaĂą naszym etatowym capsiarzem :?: :D
..jesteÂś niezawodny :brawa:

..zupeÂłnie jak Pani dÂźwiĂŞkowa - zawsze niezawodna :* :lol2:
:tanczy: RozkrĂŞciÂł siĂŞ nam tvn24, rozkrĂŞciÂła siĂŞ nam Agatka :tanczy: DziÂś trzy relacje, jutro cztery :rozglada: pojutrze moÂże piĂŞĂŚ :rozglada:
Ale zanim nadejdzie jutro "dwie i pó³" :rozglada: relacji z dziœ :arrow:
..eeee :>
..dzis bĂŞdzie Agatka :>
..ja siĂŞ jej nie spodziewaÂłem :mhm:
..no ale teraz muszĂŞ posiedzieĂŚ troszku na..Âżeby to sprawdziĂŚ :rozglada:
ZauwaÂżyliÂście, Âże Agatki jĂŞzyka uczepiÂła siĂŞ ostatnio fraza: ''tak naprawdĂŞ'' :mhm: Gdybym miaÂł zÂłoÂśliwÂą naturĂŞ, to zliczyÂłbym, ile razy powiedziaÂła ''tak naprawdĂŞ'' w raportowej relacji :spiewa: Ale wiecie, Âże nie mam takiej natury :aniol:
..a wszystko odbywa siĂŞ kosztem mojego ukochanego 'niemniej jednak' ;(
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze: ..dzis bĂŞdzie Agatka :>
:> Nie spodziewaÂłeÂś siĂŞ :mhm: A kto wspominaÂł coÂś o weekendowych relacjach prosto z trawnika :mhm: Pogoda piĂŞkna, wprost wymarzona na takie relacje :mhm: Tylko Agatki na trawniku brak :mhm: w telewizji przynajmniej :rozglada: CoÂś mi siĂŞ wydaje, Âże po weekendzie bĂŞdziemy mieli do czynienia z jeszcze wiĂŞkszym brÂązem, w ktĂłrym Agatce jest tak do twarzy :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:
obieÂżyÂświat pisze: ..dzis bĂŞdzie Agatka :>
:> Nie spodziewaÂłeÂś siĂŞ :mhm: A kto wspominaÂł coÂś o weekendowych relacjach prosto z trawnika :mhm:
.. jak sÂłusznie zauwaÂżyÂłaÂś moÂżliwe sÂą relacje z udziaÂłem agatki z trawnika ale raczej nie w telewizji ;)
..z wielkim sceptycyzmem podszedÂłem do tego pomysÂłu w :neutral:
CoÂś mi siĂŞ wydaje, Âże po weekendzie bĂŞdziemy mieli do czynienia z jeszcze wiĂŞkszym brÂązem, w ktĂłrym Agatce jest tak do twarzy :lol2:
..a wiĂŞc z niecierpliwoÂściÂą czekamy na poczÂątek tygodnia :plus:
..bo dzis mimo Âże jest wile redakcji i reporterĂłw w pracy to po Poznaniu ani Âśladu ;(
..tylko Âżeby nie wyglÂądaÂł ten tydzieĂą tak ubogo w relacje jak zeszÂły :hmm:
.ale któ¿ to mo¿e wiedzieÌ :roll:
ODPOWIEDZ