Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

No ale tak na weekendzik, dzieĂądwa mogli by jÂą zaprosiĂŚ :tanczy:
PrzecieÂż Agatka chociaÂż ostatnio chowana pokÂątnie ( :rozglada: ) to mocno odcisnĂŞÂła siĂŞ i jest zasÂłuÂżona dla stacji :tanczy:

Black Jack '62 pisze:OdpowiedÂź na pytanie, co powoduje, Âże Polacy wracajÂą do kraju, brzmi: Agata Tomaszewska :lol2: :*
O tym zapomniaÂła nadmieniĂŚ nasza wspaniaÂła gwiazda :D

Czyli Âże ktoÂś dla Agatki kiedyÂś wrĂłciÂłz emigracji :> Wiecie coÂś w tym temacie :>

..teraz juÂż byÂła ze Szczecina :devil:

Szkoda ;(
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

}{ypnosea pisze:A mi chodzi o stroje, d³ugoœÌ relacji - krótkoœÌ w³aœciwiej ;)
Lepiej byÂłoby na odwrĂłt: dÂłuÂższe relacje, a krĂłtsze sukienki :lol2:

To moÂże kaÂżdy z nas wyÂśle Agatce na adres: 61-765 PoznaĂą, Kramarska 262 paczkĂŞ z propozycjÂą stroju, w jakim najchĂŞtniej by jÂą oglÂądaÂł? :D

To tytuÂłem wstĂŞpu :D Wczoraj wymyÂśliÂłem ten dowcip :D
A có¿ tam Sylwia dziœ porabia³a? :D
Sam zobacz :D
WstydzĂŞ siĂŞ :D

Obiecywa³em wczoraj zabawiÌ siê w krytyka, oczywiœcie jak to zwykle w przypadku krytyków bywa ich opinie czêsto s¹ zbêdne, ale nie doceniÌ s³ownie takiego dzie³ka (zdrobnienie tylko ze wzglêdu na nieco ponad, charakterystyczn¹ dla tej formy wyrazu, dwuminutow¹ d³ugoœÌ ;) ). Postaram siê, by moja krytyka nie by³a pust¹ i by³a sensown¹ :lol2: Od czego by tu zacz¹Ì. Jak mawiaj¹ mêdrcy najlepiej od pocz¹tku :lol2:
marcinkowsky pisze:A Agatka to w tej Krobi nie byÂła bo ktoÂś inny zbieraÂł materiaÂły :mhm:
Za to Âświetny tekst i komentarz uÂłoÂżyÂła do dostarczonych jej obrazkĂłw :D A do tego jeszcze doszÂły inne detale :spiewa:

Mia³o byÌ od pocz¹tku, ale ja jeszcze trochê pomydlê :devil: No wiêc, kiedy Patrycja zapowiada³a temat z Wielkopolski ... w³aœciwie, to jest od pocz¹tku :D ... otó¿, kiedy Patrycja ... :devil: no to wstrzyma³em oddech :o , bo to by³ bodaj drugi temat z Wlkp., wiêc pomyœla³em - mo¿e teraz :rydzyk: I sta³o siê. Patrycja zapowiedzia³a materia³ Agatki o m³odym Polaku, mieszkaùcu Krobi, który dorobi³ siê, a w³aœciwie to zdoby³ w Londynie w Konsulacie generalnym doœwiadczenie i przyjecha³, wróci³ z nim do Polski i robi karierê jako sekretarz Rady Gminy w Krobi.
Ju¿ sam wstêp by³ doskona³¹ zapowiedzi¹ tego, jak intelektualna uczta szykuje siê dla naszych zmys³ów :tanczy: Zrobi³ na mnie piorunuj¹ce wra¿enie. Jecha³em przez miasto, mia³em przed oczyma drogi z materia³u, mija³em stadion, mia³em przed oczyma stadiony z materia³u, itd., itd. A w uszach naturalnie g³os Agatki i zdania, które misternie pouk³ada³a tak, a¿eby by³y uniwersalne i mia³y szczególn¹ wymowê :szalony: Chodzi mi o porównanie perspektyw ¿yciowych na linii Polska - Anglia, a dok³adniej rynku w Krobi z londyùskim Piccadilly Circus :D Dróg londyùskich i tych w Krobi :D I jeszcze lokalnego stadionu z chyba Wembley (?) :lol: A jednak Agatka w dalszej czêœci materia³u wyjaœnia³a nam na przyk³adzie, ¿e nie taki diabe³ straszny :lol2: ¯e i w Polsce mo¿e byÌ piêknie, ale jest du¿o do zrobienia i potrzeba do tego wykwalifikowanych r¹k, ale zw³aszcza umys³ów 8) I tutaj pad³o przednie zdanie, po tym jak jakiœ pan stwierdzi³ mniej wiêcej to, co ja napisa³em, ¿e w Polsce roboty nie brakuje, a na co Agatka rzek³a: ''Roboty faktycznie nie brakuje, brakuje pracy. Takiej, która poza sam¹ satysfakcj¹ z jej zdobycia dawa³aby m³odym szansê samodzielnego utrzymania siê albo chocia¿ tak¹ perspektywê'' :) Uwieeeelbiam przy tej fenomenalnej treœci jeszcze dodatkowo intonacjê i interpretacjê tekstu w wykonaniu Agatki :P :P

Oczywiœcie na sam koniec podnosz¹ca na duchu pe³na wiara Agatki w to, ¿e i w Polsce mo¿na u³o¿yÌ sobie dostatnie ¿ycie - te¿ mnie ciekawi, czy to by³a wypowiedŸ inspirowana jakimœ przypadkiem, który Agatka zna z autopsji, czy tylko po prostu po raz kolejny da³a znaÌ o sobie jej zdolnoœÌ do empatii? :)
Jak nie pos³uchaÌ takiej rady: ''Pieni¹dze znaleŸÌ za granic¹, ale szczêœcia poszukaÌ ju¿ w kraju'' :) Jeœli to by³o ¿yczenie skierowane w kierunku kogoœ konkretnego, to oczywiœcie wszyscy myœlê, ¿yczymy spe³nienia :)
Czyli Âże ktoÂś dla Agatki kiedyÂś wrĂłciÂłz emigracji :> Wiecie coÂś w tym temacie :>
Och marcinkowsky :D Ale Ty podejrzliwy jesteÂś :D PrzecieÂż jak byÂśmy wiedzieli, to byÂśmy Ci powiedzieli :D
Nie wiemy nic, skÂąd mamy wiedzieĂŚ? :D W Fakcie i tego typu brukowcach pĂłki co nie roztrzÂąsa siĂŞ prywatnego Âżycia Agatki :D To, co napisaÂłem, to byÂło moje czysto hipotetyczne stwierdzenie. :D ChoĂŚ dziwiĂŞ siĂŞ, Âże nie uwaÂżasz tak jak ja :D bo ja bym wrĂłciÂł :D Nawet, gdyby poza AgatkÂą nie czekaÂły na mnie Âżadne inne perspektywÂą skÂłaniajÂące do powrotu :D
..np. Leszek KabÂłak uwaÂża Âże w Warszawie za duÂżo pracy majÂą :spiewa:
Tak, a praca jest dla ludzi, a nie na odwrĂłt :D Tym bardziej, jeÂśli ktoÂś prowadzi bogate Âżycie ero... :red: ... znaczy siĂŞ towarzyskie - oczywiÂście :devil:
Tak a propos .... Âżycia poza pracÂą, a choĂŚby towarzyskiego, ale skÂąd nam to wiedzieĂŚ :D Ale chyba wiedzieĂŚ, czy Agatka dziÂś miaÂła live'y? Czy w jakiÂś inny cudowny sposĂłb odcisnĂŞÂła siĂŞ na antenie tvn24? :) Chyba nie? :uhh:
No i z jakimÂś socjologiem rozmawiaÂła -ciekawe czy z Poznania :mhm:
Tak doœÌ znany lokalny socjolog, pisarz, ale g³ównie wyk³adowca na UAM, g³ównie w tym oddziale na ul. Szamarzewskiego, gdzie zapewne studiowa³a i gdzie, bo choÌ st¹pali po innych wydzia³ach, to byÌ mo¿e musia³a wyk³adów profesora wys³uchiwaÌ :D
Zupe³nie nie rozumiiem dlaczego zosta³am przez Ciebie, Drogi Black Jacku :rozglada: wmieszana w tê "bandê erotomanów" :mhm: Autorka tych s³ów chyba nie mia³a mnie na myœli :mhm:
A to Ty nie podpisywaÂłaÂś weksli, kiedy siĂŞ tu zjawiÂłaÂś :> Na wstĂŞpie byÂło: ''Jeden za wszystkich - wszyscy za jednego'' :devil: I nie ma wykrĂŞtĂłw :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Och marcinkowsky :D Ale Ty podejrzliwy jesteÂś :D PrzecieÂż jak byÂśmy wiedzieli, to byÂśmy Ci powiedzieli :D
Nie wiemy nic, skÂąd mamy wiedzieĂŚ? :D W Fakcie i tego typu brukowcach pĂłki co nie roztrzÂąsa siĂŞ prywatnego Âżycia Agatki :D To, co napisaÂłem, to byÂło moje czysto hipotetyczne stwierdzenie. :D ChoĂŚ dziwiĂŞ siĂŞ, Âże nie uwaÂżasz tak jak ja :D bo ja bym wrĂłciÂł :D Nawet, gdyby poza AgatkÂą nie czekaÂły na mnie Âżadne inne perspektywÂą skÂłaniajÂące do powrotu :D

Jasne Âże tak :D Jasne ze bym wrĂłciÂł :D SÂłowo harcerza 8) Tylko najpierw Âżeby udowodniĂŚ musiaÂłbym wyjechaĂŚ :D
Czy w jakiÂś inny cudowny sposĂłb odcisnĂŞÂła siĂŞ na antenie tvn24? :) Chyba nie? :uhh:
JuÂż tak :tanczy:

Wygl¹d to nie wszystko (lecz bardzo wiele :szalony: :P ) , jednak w³asny styl i ró¿norodnoœÌ to zalety 8)

WyczarowaliÂśmy znowu materiaÂł o Krzesinach i F-16 :tanczy:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Agatka ruszyÂła do boju i mamy materiaÂł za materiaÂłem :jupi:

Black -ledwo co zd¹¿y³eœ opisaÌ wczorajszy materia³ a tu ju¿ nastêpny :lol:

A to Ty nie podpisywaÂłaÂś weksli, kiedy siĂŞ tu zjawiÂłaÂś :> Na wstĂŞpie byÂło: ''Jeden za wszystkich - wszyscy za jednego'' :devil: I nie ma wykrĂŞtĂłw :D
Ma siĂŞ rozumieĂŚ 8)
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:WyczarowaliÂśmy znowu materiaÂł o Krzesinach i F-16 :tanczy:
Wspanialeeeeeeeeeeeeeee!!! :tanczy: Wszystko ma zabarwienie wspaniaÂłoÂści 8) A wszystko dziĂŞki naszej wspaniaÂłej dziennikarce :*
A temat a¿ prosi³ siê o to, by daÌ go do "PzP''. Dziwne, ¿e tak póŸno :> A nie, nie dziwne, bo wczoraj Agatka opracowywa³a inny temat :D Ale co siê odwlecze, to nie uciecze :D

Dziœ mam mieszane uczucia :D Ale nie mam ¿adnych zastrze¿eù do materia³u - co to, to nie - nigdy :lol2: Tylko wszystko przez Twoje capsy, bo na pierwszym pojawi³ siê zbrodniczy napis, który przys³oni³ po³owê widoku ... piêknego widoku - nie co dzieù bowiem widujemy nogi Agatki :lol2: A po drugie zazdroœÌ mnie z¿era o tego obleœnego faceta, z którym Agatka siedzi sobie pod strzech¹ :devil: Na szczêœcie atmosferê rozmowy psu³y im lataj¹ce nad ich g³owami efy 16'ste :devil:
Dobra dosyÌ ¿artów, bo dwa kolejne capsy s¹ idealne - bez zarzutu :P :P Jaka ró¿norodnoœÌ stylów ubierania siê u Agatki wystêpuje :) Raz strój luzacki, raz elegancki - dla ka¿dego coœ mi³ego :lol2:
WyglÂąda na to, Âże Agatka tym razem sama, od poczÂątku do koĂąca zbieraÂła materiaÂły i to nie jeden, a przynajmniej dwa dni :D Po stroju wnoszĂŞ :D coÂś niesamowitego po prostu dzieje siĂŞ na naszych oczach, a poprzez to jest naszym udziaÂłem :szalony:
Nasze proÂśby zostaÂły wysÂłuchane :rydzyk:

Na razie spisujĂŞ wraÂżenia na gorÂąco, jak ochÂłonĂŞ, to moÂże napiszĂŞ coÂś bardziej sensownego, choĂŚ nie gwarantujĂŞ :lol:

ZaintrygowaÂła mnie rĂłwnieÂż pani mecenas wypowiadajÂąca siĂŞ w materiale, a dokÂładniej jej nazwisko: SzafraĂąska :roll: Ale mniejsza z tym :D
Agatka ruszyÂła do boju i mamy materiaÂł za materiaÂłem :jupi:

Black -ledwo co zd¹¿y³eœ opisaÌ wczorajszy materia³ a tu ju¿ nastêpny :lol:
AleÂż nic nie szkodzi :lol2: Ja mogĂŞ tak codziennie - oczywiÂście jeÂśli czas na to pozwoli, a wszystko na to wskazuje, zwÂłaszcza wskazĂłwki zegarka, Âże dziÂś juÂż mi nie pozwoli ;(
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze:
}{ypnosea pisze:A mi chodzi o stroje, d³ugoœÌ relacji - krótkoœÌ w³aœciwiej ;)
Lepiej byÂłoby na odwrĂłt: dÂłuÂższe relacje, a krĂłtsze sukienki :lol2:

To moÂże kaÂżdy z nas wyÂśle Agatce na adres: 61-765 PoznaĂą, Kramarska 262 paczkĂŞ z propozycjÂą stroju, w jakim najchĂŞtniej by jÂą oglÂądaÂł? :D
Ty zapewne wysÂłaÂłbyÂś jej pustÂą paczkĂŞ i to nie ze wzglĂŞdu na to, Âże jesteÂś oszczĂŞdny, czy teÂż skÂąpy :devil:
A tak na powa¿nie, to chyba trudno by³oby nam trafiÌ w gust Agatty :spiewa: Ale nie od dziœ wiadomo, ¿e w kwestii garderobianej gusta nasze ró¿ni¹ siê zasadniczo, aczkolwiek wczoraj i ku chwale niebios - dziœ co nieco zbli¿y³y siê 8) :brawa: Nie bêdê powiela³ BJ'a, ale dodam tylko, ¿e wszystko jest na swoim miejscu i ma postaÌ szalenie poci¹gaj¹cej i utalentowanej kobiety :lol2:
Uwieeeelbiam przy tej fenomenalnej treÂści jeszcze dodatkowo intonacjĂŞ i interpretacjĂŞ tekstu w wykonaniu Agatki :P :P
SÂłuchanie przypominaÂło spoÂżywanie dobrego, pachnÂącego chleba :P
Obiecywa³em wczoraj zabawiÌ siê w krytyka, oczywiœcie jak to zwykle w przypadku krytyków bywa ich opinie czêsto s¹ zbêdne, ale nie doceniÌ s³ownie takiego dzie³ka (zdrobnienie tylko ze wzglêdu na nieco ponad, charakterystyczn¹ dla tej formy wyrazu, dwuminutow¹ d³ugoœÌ ;) ). Postaram siê, by moja krytyka nie by³a pust¹ i by³a sensown¹ :lol2: Od czego by tu zacz¹Ì. Jak mawiaj¹ mêdrcy najlepiej od pocz¹tku :lol2:
Wszystko wskazuje na to, Âże dziÂś musisz jechaĂŚ na replay'u :tanczy:
Tylko okolicznoœci inne, ale forma realizacji, tak jak wczoraj - bezb³êdna, genialna 8)
Oczywiœcie na sam koniec podnosz¹ca na duchu pe³na wiara Agatki w to, ¿e i w Polsce mo¿na u³o¿yÌ sobie dostatnie ¿ycie - te¿ mnie ciekawi, czy to by³a wypowiedŸ inspirowana jakimœ przypadkiem, który Agatka zna z autopsji, czy tylko po prostu po raz kolejny da³a znaÌ o sobie jej zdolnoœÌ do empatii? :)
Jak nie pos³uchaÌ takiej rady: ''Pieni¹dze znaleŸÌ za granic¹, ale szczêœcia poszukaÌ ju¿ w kraju'' :) Jeœli to by³o ¿yczenie skierowane w kierunku kogoœ konkretnego, to oczywiœcie wszyscy myœlê, ¿yczymy spe³nienia :)
Gdybym CiĂŞ nie znaÂł, to pomyÂślaÂłbym, Âże Ty coÂś wiesz, ale CiĂŞ znam i wiem, Âże naprawdĂŞ byÂś nam powiedziaÂł, gdybyÂś wiedziaÂł :devil:
A do ¿yczeù na wszelki wypadek siê do³¹czam ca³ym sercem :P
A temat a¿ prosi³ siê o to, by daÌ go do "PzP''. Dziwne, ¿e tak póŸno :> A nie, nie dziwne, bo wczoraj Agatka opracowywa³a inny temat :D Ale co siê odwlecze, to nie uciecze :D
Mia³em to niebywa³e szczêœcie widzieÌ oba materia³y :tanczy: Co nie zdarza siê czêsto. nie zdarza siê czêsto to, ¿e mogê po 17. zasi¹œÌ przed telewizorem :) Tym razem by³o o niebo inaczej :lol2: I wdziêczny jestem losowi :rydzyk: Gdybym wiedzia³ tyle, ile widzê teraz, to spokoju bym nie zazna³ ¿yj¹c ze œwiadomoœci¹ niewidzenia twórczoœci Agatty :nie:
Moglibyœmy dodatkowo utworzyÌ, sformalizowaÌ Zwi¹zek Erotomanów (jeœli takowego jeszcze nie ma :devil: ), ¿eby póŸniej mieÌ mo¿liwoœÌ organizowania legalnych strajków, bo na takie np. parady, to nikt nie zwraca wiêkszej uwagi :spiewa:
Tylko, Âże jak na razie, co pokazujÂą dwa ostanie dni, to nie mamy do strajkĂłw szczegĂłlnych powodĂłw :tanczy:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:DziÂś mam mieszane uczucia :D Ale nie mam Âżadnych zastrzeÂżeĂą do materiaÂłu - co to, to nie - nigdy :lol2: Tylko wszystko przez Twoje capsy ...

StaraÂłem siĂŞ jak mogÂłem :stop: ale jeszcze zdaje siĂŞ kawaÂłka ramienia Agatki nie udaÂło mi siĂŞ obcapsowaĂŚ :lol2: Nad czym niemiÂłosiernie ubolewam :hmm:
, bo na pierwszym pojawiÂł siĂŞ zbrodniczy napis, ktĂłry przysÂłoniÂł poÂłowĂŞ widoku ... piĂŞknego widoku - nie co dzieĂą bowiem widujemy nogi Agatki :lol2:

ohhhh -a nad tym to nawet nie chcĂŞ pisaĂŚ jak ubolewam -oj doloÂż ;( doloÂż ;( kto te wielgaÂśne napisy wymyÂśliÂł i kto w takim nieodpowiednim momencie i miejscu je wrzuciÂł na taÂśme ;(

A po drugie zazdroœÌ mnie z¿era o tego obleœnego faceta, z którym Agatka siedzi sobie pod strzech¹ :devil: Na szczêœcie atmosferê rozmowy psu³y im lataj¹ce nad ich g³owami efy 16'ste :devil:
Ale ty zÂłoÂśliwy jesteÂś :> A Agatka tylko grzecznie chciaÂła rozmwiaĂŚ z panem :) i wydobyĂŚod niego informacje :) Ciew, czy dÂługo musieli czekaĂŚ Âżeby zÂłapaĂŚ podczas lotu F-16.... ? WÂłaÂściwie lepiej siĂŞ nie zastanawiaĂŚ i nie wiedzieĂŚ :spiewa:
Moglibyœmy dodatkowo utworzyÌ, sformalizowaÌ Zwi¹zek Erotomanów (jeœli takowego jeszcze nie ma :devil: ), ¿eby póŸniej mieÌ mo¿liwoœÌ organizowania legalnych strajków, bo na takie np. parady, to nikt nie zwraca wiêkszej uwagi :spiewa:
PrzestaĂącie juÂż z tÂą erotomaniÂą :stop bo zacznĂŞ wierzyĂŚ w to Âże ja jestem :? A nie jestem :nie:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:

StaraÂłem siĂŞ jak mogÂłem :stop: ale jeszcze zdaje siĂŞ kawaÂłka ramienia Agatki nie udaÂło mi siĂŞ obcapsowaĂŚ :lol2: Nad czym niemiÂłosiernie ubolewam :hmm:
NastĂŞpnym razem staraj siĂŞ bardziej, bo starty sÂą ogromne :D

ohhhh -a nad tym to nawet nie chcĂŞ pisaĂŚ jak ubolewam -oj doloÂż ;( doloÂż ;( kto te wielgaÂśne napisy wymyÂśliÂł i kto w takim nieodpowiednim momencie i miejscu je wrzuciÂł na taÂśme ;(
MoÂże to celowe zagranie :> Nie wybaczĂŞ, jeÂśli tak :nie: Pytanie: komu? :lol2:
Pozostaje ÂżyĂŚ w nadziei, Âże nastĂŞpnym razem ( :lol2: ) wyczuciem popiszÂą siĂŞ ogromniejszym i niczego nie przysÂłoniÂą :lol2:
PrzestaĂącie juÂż z tÂą erotomaniÂą :stop bo zacznĂŞ wierzyĂŚ w to Âże ja jestem :? A nie jestem :nie:
Pewnie, Âże nie jesteÂśmy :) Masz racjĂŞ, Âże najlepiej juÂż z tym skoĂączyĂŚ :D
Tylko Black mnie mĂŞczy, od chwili, kiedy tylko siĂŞ o pomyÂśle powoÂłania zwiÂązku dowiedziaÂł, Âże chce byĂŚ prezesem rzeczonego zwiÂązku :roll: I co z tym robiĂŚ? NapaliÂł siĂŞ chÂłopaczyna..., nie moÂżna podcinaĂŚ mu skrzydeÂł :devil:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Tylko nasz Blacky moÂże zostaĂŚ prezesem tego zwiÂązku :lol2: Funkcja wprost stworzona dla niego :lol2:
Black Jack'62 pisze:Oczywiœcie na sam koniec podnosz¹ca na duchu pe³na wiara Agatki w to, ¿e i w Polsce mo¿na u³o¿yÌ sobie dostatnie ¿ycie - te¿ mnie ciekawi, czy to by³a wypowiedŸ inspirowana jakimœ przypadkiem, który Agatka zna z autopsji, czy tylko po prostu po raz kolejny da³a znaÌ o sobie jej zdolnoœÌ do empatii? :)
Kiedy tego sÂłuchaÂłam od razu przypomniaÂłam sobie fragmencik wywiadu z AgatkÂą :mhm:
Czy jest coœ, co Pani¹ we wspó³czesnej Polsce niepokoi?

Niepokoi, irytuje, zÂłoÂści... Lista pewnie byÂłaby dÂługa, bo obserwujÂąc to, co dzieje siĂŞ w naszym kraju nie moÂżna byĂŚ wolnym od emocji. I to nie tylko z perspektywy stolicy. MÂłody, zdolny absolwent medycyny kÂładÂący kafelki na Manhattanie moÂże wywoÂłaĂŚ tylko smutne niedowierzanie. Ale mimo wszystko staram siĂŞ zachowywaĂŚ optymizm!!
Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze: StaraÂłem siĂŞ jak mogÂłem :stop: ale jeszcze zdaje siĂŞ kawaÂłka ramienia Agatki nie udaÂło mi siĂŞ obcapsowaĂŚ :lol2: Nad czym niemiÂłosiernie ubolewam :hmm:
NastĂŞpnym razem staraj siĂŞ bardziej, bo starty sÂą ogromne :D
Kochani spokojnie :stop: moÂżemy wszystko zobaczyĂŚ jeszcze raz :tanczy: I nogi, i ramiĂŞ, i obleÂśnego faceta, i mecenas SzafraĂąskÂą ;) :arrow:
http://www.tvn24.pl/2049486,12690,0,0,1,wideo.html

A gdyby ktoÂś gÂłosem Agatki chciaÂł siĂŞ podelektowaĂŚ, to nie ma sprawy :arrow: http://www.savefile.com/files/745988
Black Jack'62 pisze:A to Ty nie podpisywaÂłaÂś weksli, kiedy siĂŞ tu zjawiÂłaÂś :> Na wstĂŞpie byÂło: ''Jeden za wszystkich - wszyscy za jednego'' :devil: I nie ma wykrĂŞtĂłw :D
Ja tu jestem zatrudniona na specjalnych warunkach przecieÂż :rozglada:
Black Jack'62 pisze:To moÂże kaÂżdy z nas wyÂśle Agatce na adres: 61-765 PoznaĂą, Kramarska 262 paczkĂŞ z propozycjÂą stroju, w jakim najchĂŞtniej by jÂą oglÂądaÂł? :D
:lol2: SÂłucham sobie wÂłaÂśnie pÂłyty Bryana Adamsa i wyobraziÂłam sobie, Âże Agatka Âśpiewa jeden z jego songĂłw :lol2:

Well I don't look good in no Armani Suits
No Gucci shoes - or designer boots
I've tried the latest lines from A to Z
But there's just one thing that looks good on me

The only thing I want
The only thing I need
The only thing I choose
The only thing that looks good on me ...... is you

Cudowny utworek :P Polecam, ze specjalnÂą dedykacjÂą dla BJ :arrow:
http://www.youtube.com/watch?v=3XJ_6jTsOQs

PodsumowujÂąc :rozglada: Jedyna rzecz, w ktĂłrej bĂŞdzie Agatce do twarzy to Ty...... Black Jack :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:Tylko nasz Blacky moÂże zostaĂŚ prezesem tego zwiÂązku :lol2: Funkcja wprost stworzona dla niego :lol2:

A co to: Black to, dla Blacka tamto :uhh: Co on nasz przywĂłdca duchowy czy jak :uhh:
Nie zgadzam siĂŞ na jego autorytarne rzÂądy :nie:
Kiedy tego sÂłuchaÂłam od razu przypomniaÂłam sobie fragmencik wywiadu z AgatkÂą :mhm:

Niepokoi, irytuje, zÂłoÂści... Lista pewnie byÂłaby dÂługa, bo obserwujÂąc to, co dzieje siĂŞ w naszym kraju nie moÂżna byĂŚ wolnym od emocji. I to nie tylko z perspektywy stolicy. MÂłody, zdolny absolwent medycyny kÂładÂący kafelki na Manhattanie moÂże wywoÂłaĂŚ tylko smutne niedowierzanie. Ale mimo wszystko staram siĂŞ zachowywaĂŚ optymizm!!

A, wiĂŞc o to chodziÂło pewnie Blackowi -to bardzo interesujÂące :D MyÂślisz, Âże Agatka opowiada o konkretnym przypadku, ktĂłry zna osobiÂście :>
Kochani spokojnie :stop: moÂżemy wszystko zobaczyĂŚ jeszcze raz :tanczy: I nogi, i ramiĂŞ, i obleÂśnego faceta, i mecenas SzafraĂąskÂą ;) :arrow:
http://www.tvn24.pl/2049486,12690,0,0,1,wideo.html

W ramach rehabilitacji wczorajszych braków dziœ przedstawiam w formie capsów wszystkie ujêcia co do których mam pewnoœÌ ¿e jest na nich Agatka :tanczy:

Trzeba przyznaĂŚ -zaszalaÂła po naszej myÂśli :jupi: TrochĂŞ inne ÂźrĂłdÂło capsĂłw -bardziej obfite :tanczy: ale efekt tak samo zniewalajÂący 8)

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
PodsumowujÂąc :rozglada: Jedyna rzecz, w ktĂłrej bĂŞdzie Agatce do twarzy to Ty...... Black Jack :lol2:
Akurat :nie:

A tak w ogóle to Black musia³by du¿¹ przesy³kê wys³aÌ :devil: I powycinaÌ sobie otworki ¿eby móc oddychaÌ :lol:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:Tylko nasz Blacky moÂże zostaĂŚ prezesem tego zwiÂązku :lol2: Funkcja wprost stworzona dla niego :lol2:
Ciekawe, czy siĂŞ uraduje z powodu zaufania jakim go prawie wszyscy obdarzyliÂśmy? :hahaha:
PozwolĂŞ sobie nieco przeksztaÂłciĂŚ i skierowaĂŚ pod swĂłj adres :)
Czy jest coœ, co Pana we wspó³czesnej niepokoi?
Odpowiadam: Tak. Wiele rzeczy. Najbardziej jednak niepewnoœÌ. Brak wiedzy na wstêpie dnia na temat tego, co dzieje siê u jednej z moich ulubionych dziennikarek Tvn24 :D

Czy to mo¿liwe, ¿eby i dziœ po raz kolejny przygotowywa³a dla nas wspania³y materia³ pod szyldem programu ''Prosto z Polski''? Chcia³bym aby to by³o mo¿liwe :rydzyk: A nie dopuszczam do siebie myœli, ¿e dziœ bêdziemy musieli obejœÌ siê smakiem :]
marcinkowsky pisze:Trzeba przyznaĂŚ -zaszalaÂła po naszej myÂśli :jupi: TrochĂŞ inne ÂźrĂłdÂło capsĂłw -bardziej obfite :tanczy: ale efekt tak samo zniewalajÂący 8)
Ja mogê ten materia³ ogl¹daÌ w kó³ko... again and again :szalony: Dziêki temu szaleùstwu mo¿emy œmia³o stwierdziÌ, ¿e po tym materiale wilk syty i owca ca³a :lol2:
ZakÂładam, iÂż wĂłwczas BJ byÂłby najszczĂŞÂśliwszym czÂłowiekiem pod sÂłoĂącem :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

DÂżastina pisze::lol2: SÂłucham sobie wÂłaÂśnie pÂłyty Bryana Adamsa i wyobraziÂłam sobie, Âże Agatka Âśpiewa jeden z jego songĂłw :lol2:

Well I don't look good in no Armani Suits

The only thing I want
The only thing I need
The only thing I choose

Cudowny utworek :P Polecam, ze specjalnÂą dedykacjÂą dla BJ :arrow:
http://www.youtube.com/watch?v=3XJ_6jTsOQs

..DÂżatina - litoÂści :rydzyk: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
..ze co niby Agatka mia³a go sobie wokó³ szyi owin¹Ì :?: :lol:
..Black na pewno lepiej od tego naszyjnika ktĂłry ma Agatka by siĂŞ nie prezentowaÂł :lol:

..no dobra - ÂżartowaÂłem :D
..moÂże prezentowaÂłby siĂŞ rĂłwnie dobrze :D
..jestem po ciĂŞÂżkim dniu zmagaĂą i muszĂŞ siĂŞ czymÂś pokrzepiĂŚ :lol2:
..najlepiej jakimÂś cudownym materiaÂłem cudownej reporterki 8)

..wiecie co :?:
..ja to chyba na staÂłe zrezygnujĂŞ z oglÂądania 'Prosto z Polski' bo kiedy tylko nie oglÂądam to jest materiaÂł Agatki :tanczy:
..poÂświĂŞcĂŞ siĂŞ dla was i dzis :lol2:
..ale nie zapomnijcie o capsach i dÂźwiĂŞku i o tym i o tym naraz :lol2:

..materiaÂł full wypas 8) :brawa:
..niesamowicie intrygujÂący..zajmujÂący 8)
..temat F-16 to zawsze to zawsze bĂŞdzie strzaÂł w 10. :D
..zw³aszcza jeœli coœ siê z³ego wokó³ nich dzieje ;)
..a Agatka dodaÂła temu wszystkiemu jeszcze smaku :brawa:
..ci Krzesinianie ogólnie rzecz bior¹c maj¹ przer¹bane z powodu tych maszyn ale za to mo¿liwoœÌ zaprezentowania siê u boku najpiêkniejszej reporterki :tanczy:
..z jednej strony im wspó³czujemy a z drugiej zazdroœcimy ;)

..ps..teraz po tych dwĂłch materiaÂłach to jeszcze wiĂŞkszej ochoty nabraÂłem na jakiÂś wyjazdowy weekend z AgatkÂą :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Tylko Black mnie mĂŞczy, od chwili, kiedy tylko siĂŞ o pomyÂśle powoÂłania zwiÂązku dowiedziaÂł, Âże chce byĂŚ prezesem rzeczonego zwiÂązku :roll: I co z tym robiĂŚ? NapaliÂł siĂŞ chÂłopaczyna..., nie moÂżna podcinaĂŚ mu skrzydeÂł :devil:
Ha ha ha :? OdkÂąd nie sprawdziÂłem siĂŞ swego czasu jako przewodniczÂący trĂłjki klasowej, nie pcham siĂŞ juÂż na kierownicze stanowiska :nie: Nie chcĂŞ po raz kolejny doprowadziĂŚ do rozÂłamu :nie: Ja nie potrafiĂŞ ÂżyĂŚ ponad podziaÂłami - tu tkwi problem ;)
Ale dziĂŞkujĂŞ tym, ktĂłrzy gotowi sÂą mi w tak ogromnym stopniu zaufaĂŚ, i tym, ktĂłrzy jeszcze siĂŞ mi opierajÂą :devil:
marcinkowsky :> za co Ty mnie tak wÂłaÂściwie nie lubisz :> JeÂśli czymÂś CiĂŞ uraziÂłem, czymÂś do siebie zraziÂłem, to powiedz :) PrzemyÂślĂŞ to i ewentualnie przeproszĂŞ :) MogĂŞ tu nawet, na forum, przy Âświadkach :) Tylko wyjaÂśnij, bo pĂłki co nie kumam o co biega :> Inni jakoÂś sÂą w stanie ze mnÂą wytrzymaĂŚ i mnie i moje zachowanie tolerowaĂŚ :> Ja CiĂŞ nawet lubiĂŞ :) SzczegĂłlnie za ten sÂłodki dziubek uchwyciÂłeÂś na ostatnim Agatkowym capsie :P :szalony: No i inne capsy udaÂło Ci siĂŞ piĂŞknie wychwyciĂŚ, a jeszcze inne obedrzeĂŚ z napisĂłw :brawa:
Ach jej jej jej jej - jakie ten operator Agatki ma Âżycie :szalony:
DÂżastina pisze: Well I don't look good in no Armani Suits

The only thing I want
The only thing I need
The only thing I choose

Nie rĂłb mi tego wiĂŞcej :szalony: Nie posyÂłaj linkĂłw do tak wyuzdanych clipĂłw, przecieÂż wiesz, Ty juÂż wiesz jak ten tekst i ten obraz, i ta dedykacja - wszystko razem wziĂŞte, podziaÂłaÂły na mojÂą wyobraÂźnie :o :devil: Zwykle u mnie bywa tak, Âże siÂła skojarzeĂą przegrywa zwÂłaszcza tu na forum ze zdrowym rozsÂądkiem, ale dziÂś postanowiÂłem, Âże bĂŞdzie inaczej :lol: Nie dam upustu mojej rozszalaÂłej wyobraÂźni :devil:
Ale dziêkujê, dziêkujêi Tobie z osobna, ¿e tak mnie wyró¿ni³aœ, doceni³aœ i w ogóle :* Tylko ciekawe, co by na Twój pomys³ powiedzia³a sama zainteresowana? :devil:

A Bryan ten draù ma tak uniwersalne teksty dla ... drani :D , którzy w gruncie rzeczy trac¹ z powodu kobiet g³owy, bo ja tak na przyk³ad przez ostanie lata móg³bym sobie podœpiewywaÌ z powodzeniem parê jeszcze innych jego tytu³ów: Please Forgive me I cant stop loving you, Everything I Do I Do It For You, Back to you, czy w koùcu Let's make a night to remember, itd., itd. :lol2: :lol2:
A tak w ogóle to Black musia³by du¿¹ przesy³kê wys³aÌ :devil: I powycinaÌ sobie otworki ¿eby móc oddychaÌ :lol:
Otworki, Âżeby byÂło humanitarnie :D Ale przesyÂłka nie byÂłaby znowu taka duÂża :spiewa:
Ja mogê ten materia³ ogl¹daÌ w kó³ko... again and again :szalony: Dziêki temu szaleùstwu mo¿emy œmia³o stwierdziÌ, ¿e po tym materiale wilk syty i owca ca³a :lol2:
Ja juÂż trochĂŞ przygÂłodniaÂły :spiewa: JakaÂś nowa owieczka mogÂłaby siĂŞ pojawiĂŚ ... choĂŚ nie jestem pewien, czy mĂłj apetyt, ktĂłry wzrĂłsÂł w miarĂŞ jedzenia, nie sprawiÂłby, Âże tym razem porzekadÂło sprawdziÂłoby siĂŞ tylko w jednÂą stronĂŞ :spiewa: Ale trzeba myÂśleĂŚ przyszÂłoÂściowo i oszczĂŞdziĂŚ owieczkĂŞ :aniol:
..materiaÂł full wypas 8) :brawa:
..niesamowicie intrygujÂący..zajmujÂący 8)
..temat F-16 to zawsze to zawsze bĂŞdzie strzaÂł w 10. :D
Dlatego warto by³o na³aziÌ siê - pisz¹c brzydko, za t¹ spraw¹ kilka dni :tanczy: Agatka jako powierniczka historii, przy u¿yciu wybitnych umiejêtnoœci klecenia reporta¿y, i jako jego autorka dbaj¹ca o formê i jêzyk przetworzy³a wydarzenia wed³ug w³asnej wra¿liwoœci, tak abyœmy my i reszta widzów póŸniej mogli byÌ bli¿ej tej absurdalnej historii :brawa:
Có¿ za zawód, có¿ za misja :szalony:
Có¿ za przyjemnoœÌ p³ynie z tego podgl¹dactwa :szalony:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:marcinkowsky :> za co Ty mnie tak wÂłaÂściwie nie lubisz :> JeÂśli czymÂś CiĂŞ uraziÂłem, czymÂś do siebie zraziÂłem, to powiedz :) PrzemyÂślĂŞ to i ewentualnie przeproszĂŞ :) MogĂŞ tu nawet, na forum, przy Âświadkach :) Tylko wyjaÂśnij, bo pĂłki co nie kumam o co biega :> Inni jakoÂś sÂą w stanie ze mnÂą wytrzymaĂŚ i mnie i moje zachowanie tolerowaĂŚ :>
Ja do ciebie nie ÂżywiĂŞ Âżadnej wielkeij urazy ;) UwaÂżam tylko, Âże jesteÂś ..... no wiesz nadĂŞtym bubkiem :devil: WiĂŞcej chyba nic nie muszĂŞ dodawaĂŚ :lol:
Ja CiĂŞ nawet lubiĂŞ :) SzczegĂłlnie za ten sÂłodki dziubek uchwyciÂłeÂś na ostatnim Agatkowym capsie :P

Coœ nas jednak ³¹czy bo ten caps te¿ bardzo mi siê podoba :lol2: tak jak i inne ale ten szczególnie :lol2:
Dlatego warto by³o na³aziÌ siê - pisz¹c brzydko, za t¹ spraw¹ kilka dni :tanczy: Agatka jako powierniczka historii, przy u¿yciu wybitnych umiejêtnoœci klecenia reporta¿y, i jako jego autorka dbaj¹ca o formê i jêzyk przetworzy³a wydarzenia wed³ug w³asnej wra¿liwoœci, tak abyœmy my i reszta widzów póŸniej mogli byÌ bli¿ej tej absurdalnej historii :brawa:
CzyÂżby dziÂś zrobiono nam przymusowÂą przerwĂŞ :uhh:

Nam, bo Agatce, to kto wie :mhm: MoÂże byÂła w Koninie zbieraĂŚ materiaÂły do kogoÂś inego :>
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Dalej Black :plus: No kiedy Agatta w koĂącu wyciÂągnie CiĂŞ z szafy :ban: Bo wyjmuje z tej swojej szafy coraz to ciekawsze wierzchnie odzienie :lol2: Tylko czekaĂŚ, co bĂŞdzie dalej... :lol2:
Black Jack '62 pisze:Ha ha ha :? OdkÂąd nie sprawdziÂłem siĂŞ swego czasu jako przewodniczÂący trĂłjki klasowej, nie pcham siĂŞ juÂż na kierownicze stanowiska :nie: Nie chcĂŞ po raz kolejny doprowadziĂŚ do rozÂłamu :nie: Ja nie potrafiĂŞ ÂżyĂŚ ponad podziaÂłami - tu tkwi problem ;)
Nie znosisz sprzeciwu :> Lubisz jak wychodzi na Twoje? Ale przecie¿ my tu wszyscy niemal jednomyœlni :lol2: Mo¿esz byÌ naszym tylko z nazwy, honorowym... kimœ w rodzaju rz¹dziciela absolutnego :devil: Skoro i tak ³¹cz¹ nas te same oczekiwania wzglêdem Agatty, to raczej w ich precyzowaniu do ¿adnych spiêÌ miêdzy nami dojœÌ nie powinno :D :D
Ach jej jej jej jej - jakie ten operator Agatki ma Âżycie :szalony:
I jakie wyczucie :brawa: Lot F-16 uchwyci³ pierwszorzêdnie i póŸniejszy rzut na Agattê i tego... pana siedz¹cych przed domem - jak w kinie akcji :brawa: I to nie by³ monta¿, tylko ¿ycie 8)
Nie wspominam juÂż o coraz to pomyÂślniejszym dla nas kadrowaniu Agatty ;)
Dobre reporta¿e, kawa³ prawdy o ¿yciu. S³ysza³em, ¿e niektórzy uwa¿aj¹ za szlachetniejsz¹ w³aœnie tê odmianê dziennikarstwa. Zgodzê siê, ale pod warunkiem, ¿e zrównam tê szlachetnoœÌ ze szlachetnoœci¹ jak¹ niesie za sob¹ zdobywanie informacji, by póŸniej zdaÌ relacjê na ¿ywo. Ci, co wiêksz¹ szlachetnoœÌ dostrzegaj¹ w robieniu reporta¿y, nie znaj¹ chyba mo¿liwoœci uszlachetniania newsów jak¹ ma w sobie nasza gwiazda :lol2: I tu jesteœmy w kropce, oczywiœcie, jeœli mielibyœmy wybieraÌ, co lepsze relacje na ¿ywo, czy reporta¿ w wykonaniu Agatty :mhm: Mam nadziejê, ¿e ani ona, ani my nigdy przed takim wyborem nie zostaniemy postawieni. Niech bêdzie tak, jak jest teraz :D Tak jest najlepiej, kiedy mo¿emy obserwowaÌ tê niesamowit¹ dziennikarsk¹ mieszankê :brawa:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze:
Otworki, Âżeby byÂło humanitarnie :D Ale przesyÂłka nie byÂłaby znowu taka duÂża :spiewa:
..no to teraz jak ktoÂś doniĂłsÂł Agatce co planujesz to drÂży na pewno kiedy sÂłyszy listonosza albo kuriera - raczej :> :devil: :lol:

..ehh :/
..w ogĂłle nie wiem jak ja jeszcze mogĂŞ siĂŞ ÂśmiaĂŚ :?
..wczoraj z naszych planĂłw i dziaÂłaĂą nic nie wyszÂło :/
..chocia¿ stara³em siê jak tylko mog³em ¿eby nie wejœÌ w drogê temu materia³owi :stop:
..ale moÂże marcinkowsky masz racjĂŞ Âże Agatka moÂże byÂła w tym Koninie po materiaÂły dla red. wrocÂławskiej..
..ups :red: wydaÂło siĂŞ Âże jednak oglÂądaÂłem :rozglada: :lol:
Dalej Black :plus: No kiedy Agatta w koĂącu wyciÂągnie CiĂŞ z szafy :ban: Bo wyjmuje z tej swojej szafy coraz to ciekawsze wierzchnie odzienie :lol2: Tylko czekaĂŚ, co bĂŞdzie dalej... :lol2:
..dajmy juÂż Blackowi spokĂłj bo siĂŞ jeszcze zestresuje :devil:
..a na relacjĂŞ podoba mi siĂŞ i zrodziÂł w mojej gÂłowie pomysÂł z okularami sÂłonecznymi 8)
..tak bardzo gwiazdorsko Agatka w nich wyglÂąda 8) 8) 8)
:mhm: Mam nadziejĂŞ, Âże ani ona, ani my nigdy przed takim wyborem nie zostaniemy postawieni. Niech bĂŞdzie tak, jak jest teraz :D Tak jest najlepiej, kiedy moÂżemy obserwowaĂŚ tĂŞ niesamowitÂą dziennikarskÂą mieszankĂŞ :brawa:
..o nie :o
..to nie moÂże byĂŚ tak Âże tylko jednÂą dziedzinÂą Agatka siĂŞ zajmuje :nie:
..to musi byĂŚ raz relacja a raz materiaÂł-reportaÂż :plus:
..a ja bym dodaÂł jeszcze do peÂłni szczĂŞÂścia 'prezenterowanie' :spiewa:

..na razie jednak nic..pustka..cisza..zero ;(

[ Dodano: PiÂą Maj 25, 2007 9:19 am ]
..szczecinianka pod gorzowskim szpitalem ;( :hmm:
..juÂż nie ma nadziei na AgatkĂŞ dzis ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
ODPOWIEDZ