AleÂż Agatka odpoczywa od nas

Mam nadziejĂŞ, Âże nie stroni :uhh: I w tej nadziei nie mogĂŞ doczekaĂŚ siĂŞ jutra :szalony: Ciekawe, czy coÂś specjalnego dla mnie ... znaczy siĂŞ dla nas szykuje :mhm:
marcinkowsky pisze:
Ja do ciebie nie ÂżywiĂŞ Âżadnej wielkeij urazy

UwaÂżam tylko, Âże jesteÂś ..... no wiesz nadĂŞtym bubkiem :devil: WiĂŞcej chyba nic nie muszĂŞ dodawaĂŚ
No, w sumie to nie musisz, ale ja i tak CiĂŞ lubiĂŞ

Ale na pewno nie zgodzê siê z opini¹, jak¹ roztaczasz na mój temat :nie: Niech siêinni w tym temacie wypowiedz¹, ¿eby mnie i ciebie próbowaÌ na któr¹œ stronê przeci¹gn¹Ì, a wtedy pomyœlimy, co z tym fantem zrobiÌ?
Dalej Black :plus: No kiedy Agatta w koĂącu wyciÂągnie CiĂŞ z szafy :ban:
Abo ja wiem

Ale dopĂłki tego nie zrobi nie ma mowy bym staÂł siĂŞ Waszym, a choĂŚby tylko honorowym przywĂłdcÂą :devil: AleÂście mi schlebili
Taaaak

Jeszcze dorzuciĂŚ napĂłj chÂłodzÂący ze sÂłomkÂą

JakiÂś leÂżaczek

Pla¿owy piasek wokó³

ObowiÂązkowy strĂłj bikini ...
I jakie wyczucie :brawa: Lot F-16 uchwyci³ pierwszorzêdnie i póŸniejszy rzut na Agattê i tego... pana siedz¹cych przed domem - jak w kinie akcji :brawa: I to nie by³ monta¿, tylko ¿ycie
A propos Âżycia, F-16 i piĂŞknych kobiet

WyobraziÂłem sobie, Âże spĂŞdzam z piĂŞknÂą kobietÂą, a Âże to wÂątek Agatki, to wyobraÂżam sobie, Âże z niÂą

spĂŞdzam romantyczne popoÂłudnie

Trzymamy siê za rêce, spogl¹damy sobie w oczy i ... w pewnym momencie ... szum - œmiga F-16 nam nad g³owami :devil: ... œnie¿enie jak w telewizji widzê zamiast piêknych br¹zowych oczu Agatki :uhh: Ci ludzie z Krzesin, to maj¹ naprawdê przechlapane :hmm: Tylko im wspó³czuÌ, ¿e pobudowali domy w okolicy lotniska wojskowego
Tak mnie jakoœ natchn¹³ do wyobra¿eù ten obrazek dziœ