Black Jack '62 pisze:Funcky = problemy
A Black = gamoĂą :devil:
Mo¿e to doœÌ ostre s³owa, ale jak inaczej nazwaÌ niby powa¿nego faceta, który ustawia u progu forum ,,automatyczne logowanie''
Popatrz jak mogÂłam na Twoje konto zaszaleĂŚ :devil: WÂłaÂściwie to Ty na moje teÂż :devil: A jednak sobie ufamy :*
Wiesz co Funcky ... :> nie pisaÂłem nic o fotkach, bo ten kolega przesÂłaÂł mi tylko miniaturki, a powiedziaÂł, Âże da wiĂŞksze fotki, kiedy ja sprawiĂŞ, Âże rzucisz swojego narzeczonego i umĂłwisz siĂŞ z nim :devil:
Twoje wytÂłumaczenie ciĂŞ zadowala? Bo mnie nie

Al - dziĂŞki za troskĂŞ o mnie :* Tylko gdzie siĂŞ podziaÂłeÂś Ty i ten TwĂłj zamiennik przetargowy? :devil:
Poza tym Black nic na pewno pozostaÂłym i pozostaÂłej reszty nie powie. Powie tylko to, Âże znacznie wygodniejsze dla nich bĂŞdzie oglÂądanie fotek miniaturowych, niÂż robienie ze mnie ofiary swoich gÂłupawych ÂżartĂłw
Ochhh, Blacky

Hehe..... rozÂśmieszasz mnie..... rozczulasz, ale jednak trochĂŞ rozczarowujesz

MyÂślaÂłam, Âże okaÂżesz siĂŞ bardziej twĂłrczym i wymyÂślisz coÂś sensowniejszego :devil: Nie bĂŞdĂŞ taka ..... trochĂŞ mi ciĂŞ szkoda - ,,robaczku'', po tym co miaÂło miejsce wczoraj, wiĂŞc oszczĂŞdzĂŞ CiĂŞ - ja przynajmniej : Podpisane przez wspaniaÂłomyÂślnÂą (ochh, Âżeby kaÂżdy byÂł w stanie zdaĂŚ siĂŞ na takowÂą - ÂżyczĂŞ Ci tego, ,,robaczku''

)
Wszystko zatem w Twoich rĂŞkach :tanczy:
Tylko bez tego typu tekstĂłw

Nie chcĂŞ byĂŚ postrzegana jako ta gorsza
Nie wiem czy to wszystkie relacje :rozglada: ja tylko wydaÂłam zlecenie, a jak siĂŞ spisaÂła nagrywarka to Wy oceĂącie i rozliczcie :rozglada:
..zaraz sprawdzĂŞ :uwaga:
Jak na moje ucho wszystko Âśmiga jak powinno :tanczy: SÂłychaĂŚ wpadkĂŞ technicznÂą TVN24 :devil: - to chyba z niedzieli, a poza tym najwaÂżniejsze wspaniaÂłe relacje Agatki :tanczy: Chyba tylko jedna, ta pierwsza nie jest od poczÂątku :mhm: Ale reszta od A do Z
O mnie siĂŞ nie martw :rozglada: BawiĂŞ siĂŞ tu, z naszymi chÂłopakami wyÂśmienicie
Ale oni tak na co dzieĂą to majÂą z TobÂą dobrze

Ja niestety tylko od ÂświĂŞta :/ PowinniÂśmy CiĂŞ na rĂŞkach nosiĂŚ za to, Âże uwieczniasz nam w wersji audio relacje Agatki

Ciekawi mnie teÂż, czy ona jest Ci za to wdziĂŞczna :>
..nie ma Agatki..nie ma
Agatka to ma pecha i ja to ju¿ w ogóle mam pecha :? Najpierw o Agatce, no bo jak wczoraj siedzia³a w Gorzowie, to konferencji siê namno¿y³o, póŸniej musia³a pêdziÌ do Zielonej i tak jej umyka³y wejœcia antenowe, a¿ skoùczy³o siê na dwu ledwo :? No, a teraz o moim pechu

Raz na jakiœ czas przy TVN24, a oni programowo i ofertowo w ogóle maj¹ mnie g³êboko w powa¿aniu :/
No, ale nic to

Straszne burze odeszÂły w zapomnienie :rozglada: WÂłaÂśnie wpadÂło do mnie towarzystwo

WidzĂŞ, Âże spod koszulek wystajÂą im stroje kÂąpielowo-opalczowe

Idê siê zatem podpiec, ¿eby blado przy kole¿ankach nie wypaœÌ
C'mon - Black, nie przeginaj ..... daj juÂż te maksima

PóŸniej ja dam swoje z dzisiejszego opalania i bêdziemy porównywaÌ, które ³adniejsze